Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.10.2011 07:11 - Любовта класифицирана от учените като "болест"
Автор: ernest Категория: Други   
Прочетен: 5939 Коментари: 3 Гласове:
7

Последна промяна: 27.05.2015 18:37


Поредната манипулация е класифицирането от учени на любовта (влюбването) като "психична болест", която дори е включена  в регистъра на заболяванията на Световната здравна организация под номер F 63.9. Любовта е причислена към  психичните разстройства  към секцията  "Разстройство на навиците и влеченията", след алкохолизма, хазарта, злоупотребата с наркотични вещества и клептоманията. "И това, ако не е идиотщина" - ще си кажат много хора, ама не е. Това съвсем не е някаква случайна приумица на ексцентрични или побъркани учени, а част от конкретен план. Господ е създал мъжа и жената и съответно е вложил в тях способността да се влюбват и да се обичат, да създадат семейство ставайки едно цяло и да са заедно за цял живот и да имат набожно потомство. Но още със създаването на сатанинското тайно общество на баварските илюминати едната от целите която те си поставят е унищожаването на семейството, създаването на детски градини и комунално отглеждане на децата и промиването на мозъците им от съвсем малки. Още по времето на срамната Френска революция режисирана от илюминатите започват разпространението на идеята за "свободната любов" (всеки да прави секс с който си поиска) и се издава закон за браковете противоречащ на Божиите заповеди. Във връзка с това ще се самоцитирам с две извадки от книгата ми "Лъжата за св. Валентин. Поглед назад към брачните церемонии и сватбените тържества":

"По тази причина, за да отделят хората от Бог, илюминатите още от френската революция се стараят да разпространяват принципите на „свободната любов” по всички възможни начини: чрез философски учения, поезия, любовни и секс книги, музика и различни форми на изкуство, а в наши дни се използват средствата за масова, информация списания, реклами, филми, интернет, порно индустрия и др. Не само това, илюминатите създават сексологията, която масово се „препоръчва” и в някои страни по света в училищата сексолозите пропагандират секса сред младежите, изграждайки определен стереотип на мислене и поведение, който да е в противовес с Божиите закони. Основният манипулативен принцип е: „Прави, каквото искаш!” и „Прави секс, с когото искаш!”. Съвсем неслучайно явление е и сексуалната революция през 60-те години. Както знаем от Библията дявола лъже и мами хората по всевъзможни начини, а това правят и неговите поклонници. Когато някой не прави секс и е преминал някаква възраст, примерно 20-25 години използвайки сексологията сатанистите-илюминати дори се опитват да го изкарат ненормален. Така чрез сексологията те казват, че съответният човек е фригиден или асексуален. За асексуалността сексолозите твърдят, че е „психично нарушение”, но истината е, че единствената цел на измислянето на това определение и налагането му е да се опитат да измамят хората живеещи морално и чисто и да ги накарат, ако могат да съгрешат и да нарушат Божиите заповеди. По този начин всички хора, които вярват в Бог и са над някаква възраст и не правят секс, тъй като все още не са се оженили биват изкарвани „асексуални” – тоест „с психични отклонения”. Едва ли е необходимо да изяснявам, че всички сексолози са демонизирани и специално използвани от сатана. На всичкото отгоре любовта и влюбването вече се водят не за нормално състояние на организма, а за „психично заболяване”. Тази „болест” е записана в регистъра на заболяванията на Световната здравна организация под номер F 63.9." (Този цитат включва добавките предназначени към следващото издание на книгата и за преводите)

"До 1929 г., когато във Великобритания е наложено изискването булката да бъде минимум 16-годишна, най-често те били между 12 и 20-годишни. Трябва да се отбележи, че римокатолическата църква никак не била доволна от съществуването на граждански бракове. През 1864 г. папа Пий IX (1846-1878) издава списък с ересите в който са включени всички нови философски форми и движения, Библейските общества, схващането, че папата няма светска власт, светските училищни системи и разбира се гражданските бракове без наличието на римокатолически свещеници. Същият този папа Пий IX през 1870 г. свикал събор в Рим и потвърдил доктрината за непогрешимостта на папата, която въвел Григорий VII през XII век. През 1787 г. френския крал Людовик XVI издава закон във Франция за протестантите, които да могат да сключват граждански бракове. По-късно по време на ужасната и срамна френска революция, която отхвърлила религията през 1792 г., била въведена като единствено възможна гражданската форма на сключване на брак, на който обаче не се гледало сериозно. Бракът се считал само като договор с временен характер и всяка от страните имала право да го нарушава, както и когато си поиска според промяната на вкуса си и насищането на страстите си – така нареченият „отворен брак”, което се базира на езическата практика, известна като полиамория."
 

image

Къщата с терасата на Жулиета във Верона

 През XIX век са създадени детските гради като част от плана, за който споменах и вече съм писал в друг постинг в блога. През ХХ век пък са въведени няколко измами в обществото. Едната е вдигането на възрастовата граница на хората, които да имат право да сключат брак. Докато в продължение на хилядолетия хората са сключвали бракове, когато настъпи времето на половата зрялост от 12-13-14 годишна възраст изведнъж се оказва, че те вече нямат право да правят това. Най-честата възраст на омъжване на младите момичета в продължение на хиляди години откак съществува човечеството е била между 14 и 17-годишна възраст, но вече не е така. Илюминатите и масоните в правителствата през ХХ век гласуват закони, с които се вдига възрастта, от която да имат право да сключват бракове младежите. Ромео и Жулиета, ако живееха в наши дни би трябвало да се самоубият защото законите не биха им позволили да сключат брак. В някои страни законите изискват бракосъчетаващите се да са минимум 18-годишни, но има и такива където изискването е 21 години. Както е написано от автора представящ се под псевдонима Шекспир (Shake spear - "размахваща копие" произлизащо от посвещението в един от окултните магически ордени разпространени в онова време в Англия на богинята Атина Палада) в драмата Жулиета е малко преди да навърши 14 години. В първо действие, сцена III дойката казва: "на празника на жътвата в нощта ще стане тя на четиринайсет 1 "
 

image

През 1972 г. в къщата на Жулиета е поставена бронзова статуя направена от Нерео Костантини, за която позирала 12-годишната Луиза Брагуцци и дълги години пазила това в тайна  

 Друга измама е сексуалната революция през 60-те години, на която няма да спирам, тъй като темата е доста обширна, но все пак препоръчвам да прочетете книгата ми "Лъжата за св. Валентин. Поглед назад към брачните церемонии и сватбените тържества", от която можете да научите много неща по този въпрос. Ще разберете и защо бракосъчетанията, които се правят в църквите - абсолютно всички до едно са еретични и нямат нищо общо с ранната християнска църква.

  Ще продължим ли да се влюбваме, да се обичаме и да създаваме трайни семейства за цял живот? За всички наистина нормални хора отговорът е - Да!  

  „Женитбата, нека бъде на почит у всички, и леглото неосквернено; защото Бог ще съди блудниците и прелюбодейците.” (Послание към Евреите 13:4)

„Затова ще остави човек баща си и майка си и ще се привърже към жена си; и двамата ще бъдат една плът?" Така щото не са вече двама, а една плът. И тъй, онова, което Бог е съчетал, човек да го не разлъчва.” (Матея 19:5-6)

--------------------------

1 В стандартния грешен български превод текста (на цялото изречение) е преведен по следния начин: "След две недели, значи, през нощта срещу Петровден тя ще стане точно на четирнайсет." Петровден е на 29 юни, а споменатият от Шекспир празник е Lammas-eve, който се отбелязвал на 1 август. Жулиета, чието име произлиза от името на месец юли (July - Juliet) се самоубива в деня на рождения си ден 31 юли, но по онова време (случката е някъде през периода 1301-1304) не са чествали рождени дни, което е магическа практика имаща връзка с астрологията и навлязла по времето на Ренесанса разпространявана от тайните окултни общества. Ромео и Жулиета се венчават тайно и това също говори за времето на тези събития. В продължение на около 1000 години християните са се венчавали в семейна среда, но по времето на невероятния еретик папа Григорий VII през XI век римокатолическата църква се намесва в бракосъчетанията, с цел да печели пари и да контролира хората и са забранени домашните и тайните бракове, което тук-таме продължавало да се среща до около 1250 г., а на места доста рядко и още около 50 години. Рода на Ромео е Монтиколи, който Luigi Da Porto през 1524 г. в неговата новела "История за двама благородни влюбени" нарича Монтеки, а след него и останалите няколко разказвачи и разбира се шестия или седмия, който е Шекспир. Монтиколи напускат Верона през 1324 г. преселвайки се в Удино. През 1667 г. от рода Капелли (преименуван в различните произведения на "Капулети") продават къщата от илюстрацията, която сменя доста собственици и през 1930 г. е откупена от общината на Верона и е превърната в музей.  




Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. misbis - съчувствието също е диагноза
25.10.2011 20:31
класифицирано е като емпати дизис
цитирай
2. lyuliak - * * *
10.11.2011 21:46
"Ще продължим ли да се влюбваме, да се обичаме и да създаваме трайни семейства за цял живот? За всички наистина нормални хора отговорът е - Да! "

и аз вярвам в това, пък нека сме малцинство.
цитирай
3. skarif - Много интересно...
31.05.2013 10:37
Знаех това, че любовта е болест, но мислех, че е просто популярна фраза. Любопитни нещица за замисляне има в поста ти.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ernest
Категория: История
Прочетен: 2666033
Постинги: 576
Коментари: 1166
Гласове: 1228
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031