Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.09.2013 10:51 - Социалното инженерство за разложението на обществото
Автор: ernest Категория: Други   
Прочетен: 5620 Коментари: 1 Гласове:
-1

Последна промяна: 03.11.2014 18:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Този постинг е нещо като продължение на някои теми свързани с постинга озаглавен Разложението на обществото, който стана прекалено дълъг и не побира цялата информация по темата. Както изясних много неща са въпрос на манипулиране на общественото мнение и по-тъпичките хора стават жертви на различните манипулации и измами, които се правят планомерно и последователно от поклонниците на Луцифер членуващи в тайни "елитни" ложи. Понякога социално иженерство се прилага и в приемането на различни закони, даващи определено въздействие върху обществото. В този постинг съм решил да разгледам два въпроса. Промяната на възрастта за сватбите, за която вече съм споменавал по-рано и възрастовата разлика между мъжа и жената.

 В продължение на хилядолетия от как свят светува жените (момичетата) са се омъжвали най-често между 14 и 18 години и малко по-малък брой на 12-13 години или на 19-20 години. Мъжете са били на различна възраст. Понякога по-млади, друг път на 30-40-50-60-70-80 години или дори повече, примерно на 200 и над 220 години. Това е свързано с детеродната функция на жената, докато мъжа и на 200-240 години, както виждаме от животите на някои дълголетници, като Ли Чинг-Юн може да има деца. Според Библията и християнството, каквото е било в самото начало примерно мъж има право да се ожени единствено за жена, която е в репродуктивна възраст1 (трябва да е девица и това специално важи за служителите на Бог) и няма право да се жени за жена, която вече не може да ражда (или е известно, че е безплодна, дори и да е млада). Така в ранните църкви имало жени вдовици на по 42-45 години, но те не са се женели повторно (нямали са право), а хората от църквата са помагали финансово и са се грижили за жените над 60 години, но само, ако са били женени веднъж в живота си:

"Да се записва само такава вдовица, която не е по-долу от шестдесет години, която е била на един мъж жена, известна по добрите си дела: ако е отхранила чада, ако е приемала странници, ако е умивала нозете на светии, ако е помагала на страдащи, ако се е предавала на всякакво добро дело. А по-младите вдовици не приемай, защото, когато страстите им ги отвърнат от Христа, искат да се омъжват, та падат под осъждане, защото са се пометнали от първото си убеждение." Тимотея 5:9-12)

Обикновено жените останали вдовици не са се омъжвали повторно, дори да са били сравнително млади, това се е считало за отстъпление във вярата, както ясно се вижда от посочения стих. Жените са били верни на паметта на съпрузите си до гроб. Такова е истинското християнство - няма втори бракове!

От древни времена в Израел (като и на всякъде по света) момичетата се омъжвали след настъпването на полова зрялост. В по-късни времена са възникнали термините "бат мицва" и "бар мицва". Момичетата навършват бат мицва на 12 години, а момчетата на 13 години бар мицва и от тази възраст те вече имат правото да се омъжват или женят. Докато при жените периода от време, през който те могат да раждат е ограничен и те трябва да се омъжат на време, за да могат да родят и отгледат децата си, то при мъжете този период не е ограничен и много мъже се женели и продължават да се женят на по-голяма възраст, което можем да видим и в писанията на Библията.
Създателят на израелската нация Яков чиято история е описана в Стария Завет в книгата Битие примерно се жени някъде над 50-52 годишна възраст. За отправна точка служат сведенията, че брат му близнак Исав се жени за първи път на 40-годишна възраст и вероятно след няколко години (това не е упоменато в Библията, но според обичая никой не е правел две сватби в една и съща година в региона) си взима и втора жена и има деца:

 "А Исав беше на четиридесет години когато взе за жена Юдита дъщерята на Веири Хетееца, и Васемата дъщерята на Елона Хетееца." Битие 26:34)

Едва след това по някое време Яков напуска дома си и когато среща Рахил (вероятно на около 13-14 години) се влюбва до такава степен, че работи за нея 7 години и не ги забелязва кога са минали и едва след като изтичат я получава за жена, вероятно по това време той е на не по-малко от около 52-55 годишна възраст. И цялата тази случка от гледна точка на възрастта съвсем не е някакво необичайно явление.
Според неканоничните писания Дева Мария се сгодява за Йосиф на 14 години и на 15 ражда Исус. За Йосф се предполага, че е бил около 50 годишен. За него е известно, че е имал по-раншен брак и съпругата му (според някои текстове на име Ана) починала, а от нея имал няколко сина. Единият е Яков Праведния, който е споменат в История на църквата и е първият ръководител на църквата в Ерусалим до първото еврейско въстание през 66-та година. Повода за въстанието е неговото убийство в храма. От писмата на Клавдия Прокула, съпругата на Пилат Понтийски, която става християнска пък знаем, че се омъжва за него на 16 години.
 
Сред хората живеещи племенно общинен строй много често мъжът е трябвало да се докаже като войн и ловец, че е в състояние да гледа семейство и мъжете примерно при индианците в Северна Америка най-често се женели над 32-35 годишна възраст.
До преди стотина години всичко си е вървяло както през хилядолетията, включително в така наречените "западни страни" или "развити страни". Примерно Мини - майката на известната фалшива проповедничка Ейми Семпъл МакФерсън в края на XIX век се омъжва на 15 години за 50 годишен мъж и това на никого не му е правело впечатление, едва през второто десетилетие на ХХ век чрез хора в тайните общества започват да налагат брачни закони2 и забрани на младите момичета да се омъжват в ранна възраст. Всичко това започва да се прави умишлено с конкретна цел.
Част от младежите, които са преминали в полова зрялост на около 15 години вече започват да си харесват или се влюбват в някого и искат да имат връзка. Така някои вече имат възможност да си имат приятели или приятелки, но чрез брачните закони не могат да се оженят и да създадат семейство. Освен това се вдига възрастовата граница на учение в училищата до по-висока възраст. И се получава следната ситуация, че някои младежи вече имат връзка и тъй като те не се женят, но, ако не са добре възпитавани в Библията, в някакъв момент искат и да консумират любовта си и започват да правят секс, с което се нарушават Божиите заповеди и съгрешават3. Ако са много сериозни и искат да бъдат заедно за цял живот и са верни на това си решение до край, това не е особено сериозен проблем4, тъй като след известно време създават семейство, но идеята на манипулаторите е, че много от тези младежи, след като веднага не са сключили брак след време да развалят връзката си и после да потърсят други партньори и така да се превърнат в развалени хора и грешници пред Бог. Всеки трябва да има собствената си половинка. Но примерно когато някой си сменя гаджетата или се намеси в чужди взаимоотнощшения между двама души, дори и да не са женени или само като знае примерно, че двама души се харесват, той пак съгрешава спрямо Бог. Получава се нарушение на Божиите заповеди:

"Не пожелавай дома на ближния си; не пожелавай жената на ближния си..." (Изход 20:17)

"Защото заповедите: не прелюбодействувай, не убивай, не кради, не лъжесвидетелствувай,
чуждо не пожелавай,
и всяка друга заповед" (Римляни 13:9)

Господ изисква когато мъжа и жената тръгнат да създават семейство да са първи партньори и дори в Библията се споменава, че Бог мрази хората, които са изоставили първата си любов:

"Но имам това против тебе, че си оставил първата си любов
." (Откровение 2:4)

Особено важно за жените е изискването да са девствени:

 "Но ако е истинно това нещо, че не се е намерило девство у момата, тогава да изведат момата и да я поставят пред вратата на бащиния й дом, и мъжете от града й да я убият с камъни, за да умре; защото е сторила безчестие в Израиля, като е блудствала в бащиния си дом. Така да отмахнеш злото изсред себе си." (Второзаконие 22:20-21)

"Ако някой вземе жена и, след като влезе при нея, я намрази, и я наклевети в срамотни работи, и навлече на нея лошо име, като рече: Взех тая жена, и като се приближих при нея, не я намерих девица, тогава бащата и майката на момата да вземат и занесат белезите от девството на момата при градските старейшини в портата; и бащата да рече на старейшините: Дадох дъщеря си на тоя човек за жена; но той я мрази, и, ето, момата наклеветил я е в срамотни работи, като е казал: Не намерих дъщеря ти девица; но ето белезите от девството на дъщеря ми. И да разгънат дрехата пред градските старейшини. Тогава старейшините на оня град да вземат човека да го накажат, като го глобят сто сребърни сикли; той да ги даде на бащата на момата, защото е навлякъл лошо име на Израилска девица. И тя да му бъде жена; не бива да я напуска през целия си живот.
 Но ако е истинно това нещо, че
не се е намерило девство у момата, тогава да изведат момата и да я поставят пред вратата на бащиния й дом, и мъжете от града й да я убият с камъни, за да умре; защото е сторила безчестие в Израиля, като е блудствувала в бащиния си дом. Така да отмахнеш злото изсред себе си.
 Ако се намери някой лежащ с омъжена жена, тогава и двамата да бъдат убити, мъжът, който е лежал с жената и жената. Така да отмахнеш злото от Израиля." (Второзаконие 22:13-22)


Но при създадената ситуация с вдигането на възрастта за сватбите постепенно се променят и обичаите сред хората, които не следват Библията и съответната част от обществото пропада и хората се превръщат в грешници и морално деградирали хора. Ето и една от схемите довеждащи до развалянето на част от младежите. Много от неправилно възпитаните момичета на 14-15 години тръгват да се срещат с момчета и да искат да си хващат гаджета, без да им е дошло времето и да са се влюбили и да имат сериозно намерение като бъдат с някого да са за цял живот. Около 95% от тези момичета след известно време пропадат и стават нещастни курви. Това би могло да се избегне, ако законите не бяха такива и хората масово се женеха и омъжваха както в миналото. За да не станат такива (момичетата, които не искат да станат курви) просто не трябва да бързат и да изчакат естественото развитие на нещата и да си намерят някого (независимо дали са на 17-18-19 или на 22 години) по възможност по любов, без да си сменят гаджетата и да създадат семейство. (А момичетата, които са вярващи трябва да се молят Господ да им даде правилният приятел, с когото те да може да изградят трайна и добра връзка и да създадат семейство.) Другите както изясних пропадат и стават боклуци. В същото време трябва да се спомене, че има момичета, които още от 12-13 годишна възраст са влюбени в някого и те просто трябва да изчакат някоя година, за да може тази любов да разцъфти и да може да се развие, понякога е необходимо да станат на 16 години, но друг път е необходимо и малко повече.
  Най-зле са тези младежи, които се движат в компании от по няколко души. Обикновено такива гледат едни от други и започват да правят всевъзможни глупости. Един от друг гледат и ги правят. Така обикновено в тинейджерска възраст такива започват да пушат, после един като започне да взима наркотици и другите, а като решат просто да си хванат гадже от компанията след две години вече всяко момче от компанията е спал с всяко момиче, а понякога и всяко момиче с всяко момиче, а има случаи става още по-зле. Всичко зависи от възпитанието и морала на младежите в различните компании, но обикновено положението е доста зле. Родителите на такива се хващат за главата и си казват: "Какво беше нашето дете като малко, а какво стана!". За такива да се оправят има само едно единствено спасение - Бог. А родителите също ще бъдат съдени от Бог защото не са възпитали децата си както трябва и не са ги научили на основните неща от Библията и не са се молили с тях всяка вечер или всеки ден. (Вижте постинга от преди близо година за християнското семейство и там споменавам, за отговорността на родителите във възпитанието на децата) Но да продължа как се развиват нещата в някои случаи. Когато в компанията започнат да се взимат напркотици се намира и някой доставчик и съответно пласьор и започват да се занимават с търговия с наркотици. В зависимост от това какви са момичетата и до колко са пропаднали и са се разложили понякога когато са по-алчни се преминава и към проституция с момичетата от компанията.

Редното е да изясня и въпроса за възрастовата разлика между мъжа и жената, който малцина са наясно и биха били в състояние да обяснят. В края на 60-те години по време на "сексуалната революция" в САЩ настъпват промените. Това става по следния начин. След Втората световна война завърналите се при семействата си мъже (или тези, които не са женени бързо се женят) масово заплождат съпругите си и в САЩ се появява явление известно като бейби бум. По едно и също време се раждат страшно много деца и в края на 50-те и началото на 60-те години има около 70 милиона младежи, които са горе-долу на една и съща възраст плюс-минус 4-5 години разлика. Една трета от населението на страната са младежи. Тогава за първи път се появява и термина тинейджър. По това време в резултат от манипулация от страна на тайните общества възниква хипи движението и настъпва сексуалния разврат и наркотиците, които до момента са били в лабораториите на ЦРУ и обект на дългогодишно изследване с цел въздействие на хората и промяна на съзнанието им (през този период възниква и окултната революция) и изведнъж "случайно" се появяват по улиците и сред младежите и подставени лица работещи за тайните служби ги раздават първоначално безплатно за да зарибяват. Един от известните пропагандатори и раздаващи безплатно дрога пред университетите по това време е Тимъти Лиъри. Така по-зле и от животни докато са под въздействието на наркотиците и с помощта на разработена философия от окултисти дрогираните младежи масово започват да правят секс, кой с когото му падне и се превръщат в жертви. Сред младежите благодарение още на манипулиране чрез филми масово започва да се разпространява практиката да си сменят гаджетата и да считат това извращение за нормално. В началото на 70-те години отварят първите секс магазини и се развива порнографията и като зараза се разпространява разврата в обществото. Всичко това се прави умишлено от хора членуващи в тайни общества поклонници на Луцифер, тъй като е в противовес на Библията и е нарушение на заповедите на Бог:

"Или не знаете, че неправедните няма да наследят Божието царство? Недейте се лъга. Нито блудниците, нито идолопоклонниците, нито прелюбодейците, нито содомитите, нито мъжеложниците, нито крадците, нито сребролюбците, нито пияниците, нито хулителите, нито грабителите няма да наследят Божието царство." (1 коринтяни 6:9-10)

През 60-те години (по време и преди хипи движението) Рокфелер широко пропагандира еманципацията и жените в Америка, които масово са стоели в домовете си, занимавали са се с домашните неща, грижели се зa възпитанието на децата тръгват на работа. Тази измама е с цел майките да започнат да работят и да нямат време за отглеждането на техните деца и да не могат да ги възпитават в християнските ценности и морал и така децата да се превърнат в жертви на контролираната улична и образователна социална среда и масово да се превърнат в грешници пред Бог. Тук може да се уточни, че в началото на 60-те години е премахната всеобщата молитва на учениците и четенето на 23 Псалом в началото на започването на учебните занимания в училищата, а две години по-късно и четенето на Библията в училище. Също така тогава чрез модата е въведена измамата жените да носят панталони (по-рано само лесбийките носели панталони и мъжки дрехи, как е направена промяната и въздействието върху хората да стане това можете да научите единствено от разследванията ми в последна глава на книгата ми "Лъжата за св. Валентин"). Така сега се срещат жени и момичета, които не носят женски дрехи и приличат на лесбийки (това е някаква форма на лесбо-травеститизъм). Истинската жена трябва да носи женски дрехи (поне от време на време поли и рокли). В един постинг за пророчество за последното време, за периода от втората половина на ХХ век Нил от V век споменава, че между мъжете и жените няма да има разлика и те ще се обличат срамно:

"Външният вид на хората ще се промени, и няма да може да се различават мъжете от жените, поради техните безсрамни облекла и вид на косата."


По това време в края на 60-те години когато 70 милиона младежи са на почти една и съща възраст и са станали хипита се налага и мнението, че между мъжа и жената не трябва да има голяма възрастова разлика, но по-рано не е имало подобно нещо. Всичко това става възможно, когато повечето от тези хора гледат атеистично на живота и ако не търсят любов, но гледат вторични неща. Когато някой е влюбен в някого не гледа на колко години е, но от значение е единствено любовта и дали иска да е с човека, който обича. Годините са нещо второстепенно5. Ако човек изтърве първата си любов примерно по някакви там подобни причини целия останал живот на дадената личност обикновенно е прецакан на тема любов и си остава в крайна сметка нещастна (както вече обясних Бог не благоволява в такива хора, които са изоставили първата си любов и това е положение, от което няма оправяне - те сами са се прецакали). Това в по-голяма степен се отнася до момичетата.

  Всеки сам решава какъв живот да живее и какъв да стане, но един ден всеки човек ще отговаря за това какво е правил!
Препоръчителни постинги:


http://ernest.blog.bg/history/2012/11/21/21-noemvri-den-na-hristiianskoto-semeistvo.1022485  
 
http://ernest.blog.bg/tq-i-toi/2013/07/19/ima-li-vechna-liubov.1131334

В различните страни се използват различни начини на манипулиране на подрастващите. Така например в България в някои училища е към образователните занимания е включен нов учебник състоящ се от 388 страници сексуално и хомосексуално образование за деца от 5-ти до 8-ми клас одобрен от Министерството на образованието. Министерството на образованието и науката разработва “ПРОЕКТ BUL1R205/BUL1R303 “ПОДОБРЯВАНЕ НА СЕКСУАЛНОТО И РЕПРОДУКТИВНОTO ЗДРАВЕ НА МЛАДИТЕ ХОРА В БЪЛГАРИЯ” от юни 2004 г.

 -------------------------------

1 Жените могат да раждат до около 40-45 годишна възраст, в редки случаи до около 50-52, но тези които не са раждали на 40 годишна възраст започват да им се срастват сухожилията на таза и тогава е почти невъзможно да раждат, а по принцип за жените над 38-39 години вече ражданията са рискови. Освен това има още няколко важни фактора в съвременната конюнктура. В много от храните се поставят вредни вещества, които увреждат здравето и ако някой не се пази, то вече при възраст над 25-27 години в телата на жените има натрупани значително количество вредни вещества, които се прехвърлят на плода и децата се раждат увредени. Повечето деца, които се раждат вече са с увреждания и патологии. В някои страни дори изследванията доказват, че само 1% от децата, които се раждат са наистина здрави. По тази причина е желателно ражданията да приключат до 28-29 годишна възраст. Дори най-елементарното да вземем. Ако някоя млада жена е пушила (добре, че не всичките са пушачки) десет или повече години по половин-една кутия цигари на ден, тя вече не може да роди и да даде здраво поколение. Докато преди, когато заобикалящите ни отрови не са били толкова много и процентът на здравите деца от такива жени е бил по-висок, то сега едва ли може да се определи и на 1%. Освен това вече се наблюдава и едно странно явление - ранна менопауза, която се получава още на около 28-30 годишна възраст и жените повече не могат да раждат. Не се знае на какво се дължи това, но напълно е възможно да са измислили начин чрез вкарването на различни вещества в продукти определени за момичетата и младите жени (примерно при хапчетата против забременяване) да се въздейства върху женския организъм и при някои от тях да настъпи ранна менопауза и повече да не могат да раждат. Целта на контрольорите е населението на земята (подписан е документ) до 2040 г. да бъде намалено на един милиард и половина (това се прави чрез "тихи войни" - вредни вещества в храните, лекарствата и др., изкуствени земетресения и бедствия предизвикани с програмата за въздействие и промяна на климата HAARP и др. методи). А не е тайна, че в момента изискването е населението на България да бъде намалено на 4 милиона, а за в бъдеще вероятно на 2 милиона.

Препоръчителен постинг за здравословното хранене, храните и вредните вещества в тях:

http://ernest.blog.bg/drugi/2013/06/12/zdravoslovnoto-hranene-i-zdravosloven-jivot.1119322     

2 В Англия, след като въвели възрастовите ограничения за бракосъчетания много младежи започнали да пътуват до градчето Грета Грийн на границата на Англия и Шотландия, където да се женят на по-ранна възрат, тъй като единствено там от цяла Великобритания законите позволяват да се бракосъчетават по-млади. Дори Жулиета от най-известната трагична любовна история е била едва току-що навършила 14 години, когато се самоубива (на рождения й ден), a кoгато се влюбва в Ромео е още на 13 години. И според съвременните закони те пак нямат право да бъдат заедно или пък да да се бракосъчетават в църква или ритуална сватбена зала. В някои страни хората могат да се бракосъчетават на 16, в други на 18, а на места едва на 21 години. Но има страни или щати където са се запазили старите закони от преди векове. Така например в централния запад и юга в САЩ е най-силно християнството и най-силен моралът. В някои от южните щати са разрешени сватбите от около 13-14-годишна възраст. Така например в щата Мисисипи поне до преди 30 години е било така (може още да е така и да не се е променило) са били разрешени браковете (ако си спомням правилно) на момичета от 13 години, а на момчета от 14 години. Вероятно този закон е от преди 200 години и просто не е бил променян. 

3 Още от деца са обсипвани от всевъзможни начини да им промиват мозъците и да станат жертви и да започнат да правят секс. Така в много от холивудските анимационни филмчета има скрити сексуални елементи, някои близалки за деца са с голи жени и мъже с увеличени форми на половите им атрибути, в някои детски дъвки с картинки са включени също непристойни картинки и тн. 

4 Бракосъчетанията от времето на първите християни са се променили неимоверно много и в известен смисъл хората живеещи на семейни начала са по-добре от другите, които са се бракосъчетали в църква. С тази разлика, че при първите няколко века от християнството хората са си обещавали пред Бог, че се женят или омъжват без наличието на църковни представители. Не мога да го кажа като абсолютно сигурно, но аз мисля, че двойките, които не са се бракосъчетали и не са обещали пред Бог, че са семейство, но са абсолютно почтени и верни един към друг до края на живота си Той няма да им го счита за грях. Господ вижда скритите помисли и сърцата на хората и Той много добре знае, кого да накаже и кого не. Когато Бог е създал Адам и Ева не са били необходими разни там церемонии и тн., но те просто са били заедно през целия си живот. Девствената ципа на жената е дадена от Бог с конкретна цел - сключването на завет със съпруга за цял живот. При първия полов акт се отделя кръв от девствената ципа. При сключването на завет винаги има проливане на кръв. В Стария завет например се извършвали жертвоприношения на животни, а при Новия завет Исус Христос на кръста пролива кръвта Си. По тази причина докато мъжа, с когото се е проляла кръвта от девствената ципа на жената - те имат доживотен завет  и докато едната половина е жива никой от двамата няма право да бъде с никого другиго. Евентуално едва след смъртта на дадената половинка, но както вече обясних в ранното християнство вторите бракове не се толерирали. 

5 Аз примерно от няколкото случая когато съм излизал и се срещал с момичета, никога не съм имал нито една дори с приблизителен набор - не съм имал какво да си кажа с такива. Най-малката разлика в годините е била 7 години (тя беше нa 19).

      




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. esti - Съгласна съм с мнението ви
02.06.2017 12:08
Съгласна съм с мнението ви
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ernest
Категория: История
Прочетен: 2666303
Постинги: 576
Коментари: 1166
Гласове: 1228
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031