Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.09.2013 09:03 - Ще има ли война в Сирия? Ще има ли трета световна война?
Автор: ernest Категория: Други   
Прочетен: 1797 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 26.09.2013 09:10


От известно време се говори и има слухове за предстояща война срещу Сирия и, като че ли американците се стремят да въвлекат повече страни във войната. България хем приема бежанци, хем има намерение да участва - това е пълен автогол. Първо, ако ще приема бежанци не трябва да участва във военния кнофликт, понеже ще си има проблеми с приетите сирийски бежанци, които няма да бъдат доволни, че българи участват в убиването на техните роднини и близки останали в Сирия. Второ България е малка държавица и не й е мястото да се вре между шамарите на голямата политика само за да се натяга на американците. Не малко хора се питат ще бъде ли това начало на трета световна война? Аз лично мисля, че още е рано за третата световна война, която е планирана още преди около 140 години. Относно слуховете за войни и края на времето в Новия завет думите на Исус Христос са:

"И ще чуете за войни и за военни слухове; но внимавайте да се не смущавате; понеже тия неща трябва да станат; но това още не е свършекът. Защото ще се повдигне народ против народ, и царство против царство; и на разни места ще има глад и трусове. Но всичко това ще бъде само начало на страдания" (Матея 24:6-8)

"А когато чуете за войни и за военни слухове, недейте се смущава; това трябва да стане; но това не е свършекът.
Защото народ ще се повдигне против народ, и царство против царство, ще има трусове на разни места, ще има глад; а тия неща са само началото на страданията." (Марка 13:7-8)


Още преди няколко години американците примерно се канеха на Иран, но благодарение на летящата кола разработена от фондация Кеше американците бяха неутрализирани. Летящите коли направени на съвършено нов технологичен принцип могат да достигнат всяка част от земното кълбо само за 10 минути. Включвам линк към мой постинг във връзка с разработките на фондация Кеше:

http://ernest.blog.bg/technology/2012/10/21/bezplaten-tok-shte-se-praviat-li-kosmicheski-razhodki-kakvo-.1011912

Около Сирия въпросите обаче са други. Може и да не се стигне до военен конфликт, но да не забравяме, че производителите на оръжие са заинтересовани от това те да се използват, поне в регионални конфликти, за да може да произвеждат и да продължават да им продават оръжие. Аз лично мисля, че от тази криза в Сирия няма да възникне Трета световна война, въпреки че по църквите много хора вече са готови да чакат идването на Христос със слуховете за тази война. Ще има обаче малко да почакат, като си правят сметката без кръчмар.

А относно планираната Трета световна война ще използвам цитат от десета глава озаглавена "9 май - денят на Обединена Европа" от току-що публикуваната ми книга "Езическите празници и чествания в християнството":

"Световните войни съвсем не са случайно явление или нещастно стечение на обстоятелствата, но предварително прогнозирани и направлявани. Още през прословутата и революционна 1848 г., по време на която избухват голям брой въстания ръководени от масоните Карл Маркс пише към неговите революционни планове за социализъм, забраната на религията и частната собственост и за необходимостта от световна война:

„Настъпващата световна война ще накара не само реакционните класи и династии, но и цели народи да изчезнат от лицето на земята.”

След малко повече от две десетилетия Алберт Пайк (сатанист, върховно командващ шотландския масонски ритуал в САЩ) и лидера на илюминатите Джузепе Мацини разработват идеен план за три световни войни и множество революции.

image

Статуята на Алберт Пайк във Вашингтон
От писмо написано на 15 август 1871 г. от Алберт Пайк до Мацини научаваме какви са били плановете за тези три световни войни. На принципа на въвеждането на ред от хаоса (Ordo ab chaos) след три световни войни се предвиждало християнството да бъде пометено и хората сами да приемат създаването на Новия Световен Ред с идването на Антихриста. Сред целите на Пайк и Мацини срещаме: по време на Първата световна война комунистите да премахнат царизма в Русия, при втората Великобритания и Германия да застанат една срещу друга, а през това време комунизма да се разпространи в още няколко страни и Европа да бъде разделена на два лагера. Трета световна война трябвало да бъде между отново създадената държава Израел и арабския свят по време, на която двете основни сили се очаквало взаимно да се унищожат и да доведат останалите страни на света до финалния конфликт, по време на който от хаоса да се създаде Световното правителство на илюминатите. След насаждането на атеизма, хората уморени от войните и революциите в подходящ момент се очаквало да бъдат накарани да приемат луциферианството. Включвам цитати от писмото, което Алберт Пайк пише до Мацини:
„Първата Световна война трябва да доведе до възможността илюминатите да свалят силата на царска Русия и да направят тази страна крепост на атеистичния комунизъм. Отклоненията от агентурата (агентите) на илюминати между британската и германската империя ще бъде използвано, за да се формира тази война. В края на войната, комунизмът ще бъде построен и използван, за да разруши по поръчка другите правителства и по поръчка да отслаби религиите.”   

„Втората световна война трябва да бъде формирана и благоприятствана от разликите между фашисти и политически ционисти. Тази война трябва да бъде доведена до разрушаването на нацизма и политическият ционизъм да стане толкова силен, че да учреди суверенната държава Израел в Палестина. По време на Втората световна война международният комунизъм трябва да стане достатъчно силен, за да се балансира с християнството, което ще бъде умерено и държано в шах до времето, което е необходимо за крайния социален катаклизъм.”
 
„Третата Световна война трябва да бъде формирана и благоприятствана от разликите причинени от „агентурата” на „илюминатите” между политическите ционисти и лидерите на ислямския свят. Войната трябва да се дирижира по такъв начин, че исляма (повечето от ислямо-арабския свят) и политическия ционизъм (държавата Израел) взаимно да се разрушат едни други. Междувременно другите нации, все повече разделени от този резултат по принуда ще воюват до точката на пълно физическо, морално, духовно и икономическо изтощение... Ние трябва да отприщим нихилистите и атеистите и трябва да провокираме страховит социален катаклизъм, който в целия си ужас ще покаже ясно на нациите, ефектът от абсолютния атеизъм произхода на диващината и най-кървавата бъркотия. Тогава навсякъде поданиците, задължени да отбраняват самите себе си срещу световното малцинство от революционери ще унищожи тези разрушители на цивилизацията и множеството разочаровано от християнството, чийто деистичен дух от този момент ще остане без компас или направление... ще получат чистата светлина чрез всемирното шествие на чистата доктрина на Луцифер, изкарана най-после публично. Това шествие ще бъде резултат от противодействащо движение, което ще последва разрушението на християнството и атеизма заедно конкуриращи се и унищожаващи се в същото време.”" (Езическите празници и чествания в християнството, стр. 135-136)

image
Във връзка с Третата световна война включвам един линк от по-раншен мой постинг от преди 3 години:

http://ernest.blog.bg/politika/2010/06/14/shte-ima-li-treta-svetovna-voina.561519

------------------------

  Държавата Израел е създадена много години след разкриването на плана (през 20-те години на ХХ век) между италианския илюминат, създател на сдружението между по-рано съществуващите бандитските групи, които стават известни като мафия (думата "мафия" започваща с първа буква "м" е акроним, в който влиза и името на Мацини) и извратения сатанист ръководещ шотландския масонски ритуал по южна юрисдикция в САЩ Алберт Пайк. Израел възниква на 14 май 1948 г.





Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ernest
Категория: История
Прочетен: 2672935
Постинги: 576
Коментари: 1166
Гласове: 1228
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930