Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.10.2013 17:34 - Промиването на мозъци продължава - задължително изучаване на турски в училищата
Автор: ernest Категория: Други   
Прочетен: 2699 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 09.10.2013 09:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В много от статиите ми можете да прочетете за различни начини на промиване на мозъци. Съвременният модерен термин за тази специално направлявана дейност е "социално инженерство". И повечето хора са жертви на промиването на мозъци. Един от най-простите примери е как по времето на социализма е забранено ходенето на църква и в училищата децата са били учени, че "няма" Бог или че примерно Втората световна война е започната от Хитлер на 1 септември1. Като цяло промиването на мозъци се прави в различни области и свери, но е с една-единствена конкретна цел - превръщането на хората в малоумни идиоти, които сами да приемат създаването на Световна Държана със световно правителство, на което начело да застане един човек, който според пророчествата в Библията е Антихрист.
За да се въздейства на хората и да бъдат променяни техният мироглед, начин на мислене и ценностна система се използват всевъзможни методи като литература и изкуство, телевизионни предавания, детски приказки и анимационни филмчета за деца, а образователната система заема специално място (което най-осезателно и целенасочено започват да правят фабиановите социалисти в края на XIX и началото на XX век). По това време са създадени и се разпространяват и детските градини с цел децата да не бъдат отглеждани от родителите си, но чрез задължително комунално отглеждане (в бъдеще) да бъдат превръщани в послушни марионетки на световните контрольори и техните цели. През XIX век е създадена дарвиновата теория2 и доста бързо е въведена в страните, където масонството заема стратегически места в правителствата. Целта на лъжливата дарвинова теория е хората да бъдат измамени и ако е възможно да бъдат отделени от християнството и Библията. До 1962 г. учебните занимания в САЩ в училищата са започвали с всеобща молитва и казването на 23 псалом от учениците3, но са премахнати по инициатива на еврейската организация ACLU и през 1964 г. в повечето щати е забранено четенето на Библията в училищата. През 60-те години много от жените са излъгани чрез рекламите и модата да започнат да носят панталони, което е нарушение на Божията заповед и по този начин влизат под осъждение от Бог и проклятие:

"Жена да не носи мъжко облекло, нито мъж да се облича с женска дреха; понеже всички, които правят така, са мерзост на Господа твоя Бог." (Второзаконие 22:5)

Хората са лъгани и мамени по всевъзможни начини. Като започнем с "християнските" празници, които обаче не са християнски, но езически и въвеждането на сатанински празници под формата на светски празнувания, промяна на съзнанието чрез християнските" филми, (за които имам поредица от статии и като изгледам останалите две части на филма "Исус от Назарет" ще продължа постингите, а след това и с други филми), лъжата за икуменизма4, създаването на Европейския съюз и тн. и тн. В началото на ХХ век във Великобритания е създаден специален институт за промиването на мозъци и съставянето на обществено мнение и влияние върху хората и това е Институтът Тависток. Включвам линк към официалната страница на института:

 http://www.tavinstitute.org/

и още:

http://www.youtube.com/watch?v=vZG0b02zCdg

Не на последно място трябва да се споменат и излъчваните нискочестотни вълни, които влиаят върху поведението и здравословното състояние на хората.
 
За да приемат идеите на световните манипулатори и хората да бъдат готови за Новия Световен Ред започва да се отнема националното самочувствие. По този въпрос се работи постепенно, като от особено значение е промиването на мозъците на децата в училище. И да кажем наглия "празник" на контрольорите когато започва изграждането на техния глобален план за завладяването на света със създаването на Европейския Съюз - 9 май. За да може държавите да бъдат като в капан и постепенно да изгубят националният си дух и суверенитет5 дори са намалени или почти премахнати националните армии и вече страните дори не могат да се защитават при необходимост (а Трета световна война вероятно ще има, но ще бъде много кратка и опустошителна).
Но да се спрем на България и турският въпрос. Първо съвсем не всички турско говорящи хора са етнически турци, но турчеещи се. А етническите турци са само някакъв процент турци. Над 20% от турците в България дори са от смесен с българи произход и можете да видите голям брой хора наричани турци, които обаче са русокоси и със сини очи и нямат нищо общо с отоманските нашественици от Азия, но това са хора наследници на потурчени по време на 500 годишното робство българи с малък турски примес. След освобождението на България в страната остават да живеят фелахи - мюсюлмани, които се считат за турци, кротки и работливи хора, които нямат никакви проблеми с българите. Добре е да отбележа, че етническите и религиозни сблъсъци в бивша Югославия през 90-те години са предизвикани от Запад и примерно нещата са взети като решения на тайните срещи на клуба Билдерберг. Аз нямам нищо против турците, помаците, каракачаните, гагаузите, и тн., но в този постинг става въпрос за манипулиране.
 
Понякога случващото се има няколко лица. Това се дължи на факта, че различни групи от хора са замесени,  манипулирани или преследват свои цели. Понякога това е въпрос на национален или религиозен шовинизъм, друг път на етническа основа или групировки имащи за цел да се домогнат до властта, както и разбира се платени отвън групировки или религиозни групи. Не всичко е много ясно.

Да погледнем някои аспекти на преплитащи се интереси.

 1 Турция има териториални интереси към България.
 2 В България живеят мюсюлмани, които могат да бъдат използвани от различни групировки отвън с всевъзможни цели. Някои от групировките като ал-кай-да са финансирани от световните контрольори, а не е тайна, че Осама Бен ГЛаден е бивш американски агент, само дето може би да не е чак толкова "бивш".
 3 Световните манипулатори по тяхно желание могат да раздухат етнически или религиозен проблем.
 4 Световните контрольори са заинтересовани от лекото потурчване на съседната до Турция държава (България) с цел приемането на Турция в Европейския Съюз, за да може по-късно и другите ислямски държави да бъдат въвлечени и лесно да станат плячка на създаването на Световно Правителство.
 5 Чрез турцизирането по-лесно се въздейства и върху икуменизирането на хората в страната.
 6 Контрольорите искат намалянето на населението на света и за момента в близките години изискването към България е популацията да падне на 4 милиона, а след по-малко от трийсетина години до 2 милиона (и "излишните гърла" трябва по някакъв начин да бъдат премахнати). За намалянето на населението на света спомагат както вредните вещества в храните, пръскането от въздуха, лекарствата предизвикващи стерилитет, така и гражданските войни и вътрешни проблеми (които "изискват" намеса отвън и създаване или използване на контролиращ орган месещ се в различните страни).
 
А сега да погледнем към промиването на мозъците на децата и тяхното турцизиране.

 Така първо решиха да кажат на децата, че не е имало турско робство (цели 500 години), но само е било "турско присъствие". Премахнаха стихотворението "Аз съм българче" и ако можеха вече биха вкарали стихотворение "Аз съм европейче, което живее в обединена Европа".  
Опитват да премахнат от учебната програма най-големите български национални герои Ботев и Левски (може и по новата програма вече да са премахнати), от доста години по националната телевизия се излъчват новини на турски език, а след четири години мозъчно облъчване с турски сериали вече официално се опитват да въведат в училищата задължително изучаване на турски език. Това и по времето на турското робство не го е имало! Ако в училищата където има деца от турски етнически произход децата учат свободно избираем турски всичко е нормално, но българчетата да бъдат потурчвани по този начин е недопустимо. Ако това стане много родители вече няма да изпращат6 децата си на училище! Но може би за сега това е само леко преувеличаване с надвисналия проблем, който, ако хората не се борят може да се превърне в истински проблем. Всичко това започва със свободно избираемия предмет "турски език", който присъства в учебната програма за турскоговорящите малцинства от около десет години. Но се говори за въвеждането на учебни часове за почти всички училища със задължителен за всички турски език, като "въвеждане на 4 часа турски език" и "изучаване на втори майчин език - турски". Все още не всичко е ясно по темата.

Относно свободно избираем език в учебната програма присъстват още цигански, арменски и др. В нашия регион поради наличието на огромен брой руснаци се предвижда отварянето на руско училище в Бургас с 400 деца. Извън учебната програма в Бургас примерно има полско неделно училище за децата от смесени бракове с полски произход. И всичко това е напълно нормално. А ето и една забавна случка. Аз съм от много смесен произход, български, немски, полски, чешки и френски. И разбира се говоря (или разбирам) по малко на всичките тези езици. Миналата година дори изучавах няколко седмици френски заради предците ми меровинги. Когато бях малък и още говорех средно слабо български (българския ми е втори) и веднъж една учителка нещо говори в училище и аз явно не съм я слушал и по едно време ми казва: "На какъв език искаш да ти говоря?" и аз й отговорих: "На полски!" и тя после отишла да се оплаква на майка ми. Аз какво съм виновен, че не говоря много добре български. Аз и сега понякога мисля смесено (българо-полски, плюс по някоя дума на английски), въпреки че най-добре говоря български.   

 
-------------------

1 Повечето възрастни хора в България въобще не са наясно с въпроса около началото на Втората световна война. Може би единствено около 1-2 % общо взето са осведомени. Втората световна война започва след тайна договорка между хитлерови и сталинови генерали, като двете държави се договарят да нападнат и да си разделят Полша. Договорът е известен като Рибертроп-Молотов и германците нападат Полша на 1 септември, а руснаците нападат на 17 септември. Тези неща нито се споменават в училищата, нито се учат. В училищата се учат предимно фалшива история и такива неща, каквито е решено отгоре, че са подходящи.    

2 Чарлз Дарвин е наследствен масон няколко поколения. Дядо му Ерасмус Дарвин е известен окултист масон, баща му и всичките му чичовци също са масони. Включвам линк към моя кратка статия във връзка с измамния дарвинизъм:

http://ernest.blog.bg/drugi/2012/10/12/evoliuciia-ili-sytvorenie-izmameni-li-ste-ili-ste-otkrili-is.1008709  

3 23 Псалом (в православната Библия е 22 псалом) е един вид символ на поклонението на хората към Бог, но с премахването му хората се насочват в съвсем друга посока - окултизма, другите фалшиви религии, чрез които не се отива до Бог и сатанизма.

23 Псалом

Господ е Пастир мой;
Няма да остана в нужда.
На зелени пасбища ме успокоява;
При тихи води ме завежда.
Освежава душата ми;
Води ме през прави пътеки заради името Си.
Да! и в долината на мрачната сянка ако ходя
Няма да се уплаша от зло;
Защото Ти си с мене;
Твоят жезъл и Твоята тояга, те ме утешават.
Приготвяш пред мене трапеза в присъствието на неприятелите ми,
Помазал си с миро главата ми; чашата ми се прелива.
Наистина благост и милост ще ме следват
През всичките дни на живота ми;
И аз ще живея за винаги в дома Господен.

4 Икуменизмът е движение създадено от тайните общества с цел за обединение на различните религии с извършването на общи богослужения и довеждането на антихриста, който да застане начело. Те измамно казват, че пътищата към Бог са много, но това е в пълен разрез с думите на Исус:

"Аз съм пътят, и истината, и животът; никой не отива при Отца, освен чрез Мене." (Евангелие от Йоана 14:6)


Още и писано:

"Защото има само един Бог и един ходатай между Бога и човеците, човекът Христос Исус" (Първото послание към Тимотея 2:5)

"И чрез никой друг няма спасение; защото няма под небето друго име дадено между хората, чрез което трябва да се спасим." (Деяния 4:12)

"Но ако някой няма Христовия Дух, той не е Негов." (Римляни 8:9)



5 Идеята е да се запазят васалните правителства, но всяко едно правителство да бъде подвластно на контрольорите от една от десетте зони, на които е разделен света към Новия Световен ред.  


6 В САЩ е доста разпространена системата някои деца да не ходят на училище, но да бъдат обучавани от родителите си в семейна среда. Това правят много християни и религиозни групи, някои от които напълно затворени към останалия свят.





Гласувай:
1



1. olivie - Любопитно
01.10.2013 18:29
Ама турци ича толкова, колкото и евреи....
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ernest
Категория: История
Прочетен: 2679727
Постинги: 576
Коментари: 1166
Гласове: 1228
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930