Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.06.2014 12:49 - От ЕС правят опитити за узаконяването на кръвосмешението и педофилията
Автор: ernest Категория: Други   
Прочетен: 3211 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 14.08.2014 15:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

На принципите на немския философ Херберт Маркузе (1898 – 1979) от Франкфуртската школа патологията трябва да бъде превърната в стандартна норма в обществото, а нормалните неща - за патология. Тоест нормалните хора да бъдат считани за ненормални и откачени, а откачените с всевъзможни отклонения за нормални. Така всякакви ненормални неща, когато бъдат обявени за нормални и подкрепени от законови разпоредби ще се превърнат в общоприети стандарти за обществото. Преди известно време във Франция, въпреки протестите на хиляди хора приеха хомосексуалните бракове и премахнаха от документите изразите "майка" и "баща" и на тяхно място бяха заменени с "партньор". И това се прави с цел когато хомосексуалистите си взимат деца за отглеждане (и педофилия разбира се) да не ги питат кой е майката и кой бащата. Във Франция направо започват манипулативно да учат децата в училище, че хората не се раждат мъже или жени, но като пораснат сами избирали какви да бъдат. Пълна лудница!
Направо не е за вярване как световните манипулатори жидо-масони налагат всякакви патологии и ненормални неща в обществото. Още преди повече от 200 години през 1798 г. Томас Малтус публикува "Есе за законите на населението" и като начини, за да се контролира и намаля населението на земята предлага: алкохола, хомосексуализма, морална поквара, предпазване от бременност, войни, епидемии и глад. Странно как тези неща се изпълняват в наши дни...
За повече информация около идеите и методите за намалянето на населението на земята (бройката варира от половин милиард до два милиарда) можете да посетите следния линк:

http://ernest.blog.bg/drugi/2014/03/07/depopulaciiata.1245417

В толкова спорните "Протоколи на сионските мъдреци" от преди повече от век "странно" откриваме твърде много неща от програмата за завладяването на света, които съвпадат със съвременната обстановка. Ще включа само два кратки цитата от два от протоколите:

"Трябва да заблудим, да обркваме и корумпираме младежта на масите, като я възпитаваме в принципи и теории, за които ни е известно, че са неверни..." (Протокол 9)

"Ще разрушим сред масите (гоите) значението на семейството и неговата възпитателна стойност" (Протокол 10)

По принцип илюминатите поклонници на дявола са тези, които дърпат задкулисно конците и използват по няколко страни на подобни въпроси. Така хомосексуализма от една страна е метод за намаляне населението на света, а от друга това е нарушение на Божии заповеди:

„С мъжко да не легнеш като с женско; това е гнусота.” (Левит 18:22)

„Ако някой легне с мъжко, като с женско, и двамата са извършили гнусота; непременно да се умъртвят; кръвта им да бъде върху тях.” (Левит 20:13)

„Да няма блудница от Израилевите дъщери, нито да има мъжеложник от Израилевите синове.” (Второзаконие 23:17)

Именно поради хомосексуализма и сексуалната разюзданост с хедонистичен начин на живот Бог разрушава градовете Содом и Гомор. Историята е описана в книгата Битие 19 глава. В Новия завет още пише:

„Или не знаете, че неправедните няма да наследят Божието царство? Недейте се лъга. Нито блудниците, нито идолопоклонниците, нито прелюбодейците, нито малакийците, нито мъжеложниците, нито крадците, нито сребролюбците, нито пияниците, нито хулителите, нито грабителите няма да наследят Божието царство.” (I Коринтяни 6:9-10)

„Затова Бог ги предаде на срамотни страсти, като и жените им измениха естественото употребление на тялото в противоестествено. Така и мъжете, като оставиха естественото употребление на женския пол, разжегоха се в страстта си един към друг, струвайки безобразие мъже с мъже, и приемаха в себе си заслуженото въздаяние на своето нечестие. И понеже отказаха да познаят Бога, Бог ги предаде на развратен ум да вършат това, което не е прилично, изпълнени с всякакъв вид неправда, нечестие, лакомство, омраза; пълни със завист, убийство, крамола, измама и злоба; шепотници, клеветници, богоненавистници, нахални, горделиви, самохвалци, измислители на злини, непокорни на родителите си, безразсъдни, вероломни, без семейна обич, немилостиви; които, при все че знаят Божията справедлива присъда, че тия, които вършат такива работи, заслужават смърт, не само ги вършат, но и одобряват ония, които ги вършат.” (Послание към Римляните 1:26-32)

„законът не се налага за праведния, а за беззаконните и непокорните, за нечестивите и грешните, за неблагоговейните и скверните, за убийците на бащи и убийците на майки, за човекоубийците, за блудниците, мъжеложниците, търгуващите с роби, лъжците, кълнящите се на лъжа, и за всичко друго, що е противно на здравото учение” (Първо Тимотея 1:9-10)

С цел развращаване сега в България се опитват да пробутат учебно помагало-ръководство, противно на християнството и християнския морал, в което да се рекламира секса, включително и хомосексуализма. Помагалото е разработено по “ПРОЕКТ BUL1R205/BUL1R303 “ПОДОБРЯВАНЕ НА СЕКСУАЛНОТО И РЕПРОДУКТИВНОTO ЗДРАВЕ НА МЛАДИТЕ ХОРА В БЪЛГАРИЯ”” от юни 2004 г. – юни 2008 г. Повече информация можете да намерите на следния линк:

http://grigorsimov.blog.bg/politika/2013/09/21/roditeli-spite-li-388-stranici-praktichesko-seksualno-i-homo.1150831

И, ако въведат кръвосмешението за нормално и законно в Европейския съюз след време ще пуснат учебници за децата, в които ще казват, че е напълно нормално и е добре децата да правят секс със своите родители, баби и дядовци, със своите братчета и сестричета. Така секс, кой, с когото му падне. Те вече от няколко години се опитват да узаконят в Европейския парламент инцеста - всеки в семейството, който си поиска да прави секс, с когото му падне. Дядовци и баби с внуци, дъщери и синове. Майки с дъщери и синове, бащи със синове и дъщери. Брятя с брятя и сестри, сестри със сестри. Пълна лудница. И тази мерзост да си има законно право и да парадират с това извратеняците. И естествено както е тръгнало послe ще излизат и ще правят паради по улиците и ще се афишират и полицията ще ги пази. Вече разбира се се стигна и до опити за узаконяване на педофилията. По принцип за узаконяване на педофилията са сексуалните малцинства като лесбийки и гейове и по-специално тези от тях, които членуват в тайни общества. По този повод включвам един цитат от книгата ми "Измата за св. Валентин":

"При втората феминистка вълна се намират лесбийки, подкрепящи лесбийската педофилия и инфантофилия с малки момиченца. Така например Kate Millett, която в университета членувала в Kappa Alpha Theta и през 1970 г. издава ключовата за движението феминистка книга Sexual Politics (Сексуална политика). Запитана в интервю през 1980 г. дали може да съществува еротична любовна връзка между малко момче и мъж, отговаря: „Разбира се, или между малко момиченце и жена” и допълва, че тези взаимоотношения са „може би героични и много прекрасни, но трябва да се допусне, че също така могат да бъдат експлоатирани – както детската проституция”.  ("Измамата за св. Валентин" стр. 179)

Добре е да се знае, че в някои окултни учения и ложи има хомосексуално-педофилски ритуали. Обикновено за целите на тези сатанински или магически ритуали се използват деца на 2-3 до 5 годишна възраст. След ритуалите те са убивани в чест на дявола.

 

image

Детски хомо-парад на деца на хомосексуални семейства в Норвегия 


В законите на различните страни има различно отношение какво е педофилия и до каква възраст. Но като цяло принципът, който са следвали хората в продължение на хилядолетия преди илюминатите да въведат възрастови ограничения със сватбите през ХХ век е следния1 - момичетата се женели от 13-14 годишна възраст, а момчетата са започвали да се женят малко по-големи без ограничения, но често доста по-големи. Напълно нормално е било 50-60 годишен мъж да се ожени за 14-15 годишна. Ако случайно разгледате списъците на кралиците да кажем на Англия и Франция ще видите, че 70-80% от тях са се омъжвали на 14-17 или 18 годишна възраст, независимо на колко е кралят. Така е било и при обикновените хора. 
Включвам линк към мой постинг от преди 5 години за педофилията, където споменавам един рядък случай на крал, който се оженил преди встъпването на полова зрялост на булката, което в случая не е нормално и е отклонение. Но напълно нормално е да бъде обявен годеж и да чакат булката да порасне:

http://ernest.blog.bg/novini/2009/10/01/pedofili-angliiski-kral-pedofil.407378

В училищата отдавна са въведени фалшиви и лъжливи идеологии, като дарвинизма или лъжливи исторически данни с цел манипулиране на съзнанието. Това е така нареченото социално инженерство. Те искат да превърнат децата в малоумни идиотчета2, с които да могат да правят каквото си поискат. Това, че тук таме на някои успяват да им промият мозъците с разни неща е факт, но разбира се има много неща, за които децата сами си усещат какво е правилно, но и родителите са в състояние да ги научат и възпитат. За да се избегне това в някои страни контрольорите вече се опитват да отнемат децата от родителите и да ги подкарат от съвсем малки на задължителни детски градини, за да ги оформят по техен модел от съвсем мънички. Не случайно вече не малко хора започват да наричат училището - секта, което не е много далеч от истината. 

http://nikikm.blog.bg/politika/2014/03/23/evropeiski-prioritet-uzakoniavane-na-kryvosmeshenieto-i-zabr.1250543

В Германия глобяват родители, които отказват да развращават децата си:

 
http://grigorsimov.blog.bg/politika/2014/06/27/v-germaniia-vkarvat-v-zatvora-za-otkaz-na-roditelite-da-razv.1276803

В Холандия вече са направили публични домове за животни и когато някой развратен клиент дойде може да си поръча прасе, кон или някакво друго животно, с което да прави секс. И всичко това се счита за "нормално". Да вече има и случай на някакъв откачалник, който се оженил официално за птичка. И си има документ за това, но интересно е какво мисли Господ за тези мерзости. Тези луди и грешни хора са се самопроклели в глупостите и извращенията си.

------------------------------

1 В продължение на хилядолетия, за да може да се омъжи едно момиче се е считало, че трябва първо да й дойде мензиса и едва тогава, след известно време може да става майка. Но както би трябвало да ни е ясно добре е да минат поне 1-2 години, за да се оформи момичето и да стане пълноценна жена. Понякога това е било на 14-15-16 години, но друг път на 17-18 години, обикновено до 20 години. На 21-22-23 вече са били смятани за стари моми. Момчетата са се женили на по-голяма възраст, за да може да създадат семейство и да са в състояние да осигурят необходимото за живота на семейството. Според неканоничните текстове Дева Мария ражда Исус Христос на 15-годишна възраст. Въпреки че Медичите не са за пример, то поне са известни. Катерина де Медичи се омъжила за Орлеанския дук през 1533 г., когато била на 14 години. При най-известната средновековна любовна драма Жулиета се самоубива на рождения си ден на 14 годишна възраст, а се омъжва за Ромео малко преди това.   

2 Обикновено свръхбогатите контрольори на света наричат хората, които не са от тяхното обкръжение и ложи "овце", а за подложените на всевъзможни манипулации с цел намаляне на населението на земята също още използват израза "излишните гърла".
Линк към постинг за депопулацията:

http://ernest.blog.bg/drugi/2014/03/07/depopulaciiata.1245417

 




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ernest
Категория: История
Прочетен: 2666098
Постинги: 576
Коментари: 1166
Гласове: 1228
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031