Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.04.2015 17:52 - България - легална травеститна държава
Автор: ernest Категория: Други   
Прочетен: 2061 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 04.04.2015 04:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Преди около седмица в България бе гласуван и приет закон за легализирането на "третия пол"1 - травеститите и другите подобни. С вкарването на антихристиянски закони, противни и в пълна противоположност на учението на Библията това на практика означава, че България не е християнска държава. Това, че повечето закони в България не се спазват е съвсем друг въпрос (няма друга такава страна в Европа). Разбира се нито в юдеизма, нито в исляма няма нещо такова като трети пол.

Когато Господ създава човека според Библията първо създава мъжа, а по-късно след време и жената за него. Господ създавайки Адам не му прави по един мъж, за да се чуди дали не е от третия пол, а му създава жена, която е наречена Ева:

"И Бог създаде човека по Своя образ; по Божия образ го създаде; мъж и жена ги създаде. И Бог ги благослови. И рече им Бог: Плодете се и се размножавайте, напълнете земята и обладайте я..." (Битие 1:27-28)

Както мъжкия, така и женския травеститизъм според Библията е грях пред Господа и подобни хора са пътници към ада:

"Или не знаете, че неправедните няма да наследят Божието царство? Недейте се лъга. Нито блудниците, нито идолопоклонниците, нито прелюбодейците, нито малакийците, нито мъжеложниците, нито крадците, нито сребролюбците, нито пияниците, нито хулителите, нито грабителите няма да наследят Божието царство." (I Коринтяни 6:9-10)

"Ако някой легне с мъжко, като с женско, и двамата са извършили гнусота; непременно да се умъртвят; кръвта им да бъде върху тях." (Левит 20:13)

"Да няма блудница от Израилевите дъщери, нито да има мъжеложник от Израилевите синове." (Второзаконие 23:17)

"Затова Бог ги предаде на срамотни страсти, като и жените им измениха естественото употребление на тялото в противоестествено. Така и мъжете, като оставиха естественото употребление на женския пол, разжегоха се в страстта си един към друг, струвайки безобразие мъже с мъже, и приемаха в себе си заслуженото въздаяние на своето нечестие. И понеже отказаха да познаят Бога, Бог ги предаде на развратен ум да вършат това, което не е прилично, изпълнени с всякакъв вид неправда, нечестие, лакомство, омраза; пълни със завист, убийство, крамола, измама и злоба; шепотници, клеветници, богоненавистници, нахални, горделиви, самохвалци, измислители на злини, непокорни на родителите си, безразсъдни, вероломни, без семейна обич, немилостиви; които, при все че знаят Божията справедлива присъда, че тия, които вършат такива работи, заслужават смърт, не само ги вършат, но и одобряват2 ония, които ги вършат." (Послание към Римляните 1:26-32)


Както по-рано съм писал в постингите си целта в духовната битка е по-глупавите младежи, които не са вярващи или също не са възпитани правилно да бъдат развратени, за да бъдат отделени от Бог и с греховния си живот да станат притежание на духовната сила, известна като Сатана. Използват се всевъзможни начини за развращение и отклонение от Бог.
  
В Чехия наскоро примерно подобно на Дания беше приет закон за сексуален асистент - това включва развращаване на хората с увреждания - куцо, сляпо, сакато и с психични отклонения. В Холандия един човек в неравностойно положение преди време съдил държавата да му отпуснат пари за проститутка и държавата му отпуснала. Така в някои страни директно вече се отива в социалните служби и се попълва официална графа за сексуален асистент и се пише какви сексуални услуги се предоставят на съответното лице с увреждания и държавата отпуска пари за тази дейност - това е официална форма на проституция.

За момента извратености като садомазохизма, зоофилията (хора правещи секс с животни), кръвосмешението (секс с хора от семейството бащи с дъщери и синове, майки със синове и дъщери, баби и дядовци) и педофилията (секс с деца, които не са встъпили в полова зрялост) се опитват също да бъдат приети за нормални и легитимни в различни страни в Евро-гейския съюз.

http://pastir.org/news/14360

http://www.vestnikataka.bg/wp-content/themes/transcript/images/button_go.gif

Още постинги по темата:

http://ernest.blog.bg/drugi/2014/06/01/ot-es-praviat-opititi-za-uzakoniavaneto-na-kryvosmeshenieto-.1269791

http://ernest.blog.bg/history/2014/10/16/konspiraciiata-za-seksualnata-revoliuciia-i-depopulaciiata.1305136


-----------------------------------

1 Хомосексуализма и бисексуализма влизат в така наречения от тях "трети пол". При мъжката форма на травеститизъм често мъжете се обличат като жени, а при женската жените се подстригват късо и носят панталони (никога не носят женски дрехи, като поли и рокли). Тъй като по време на сексуалната революция през 60-те години жените от "западния свят" (Европа, Америка и Австралия) започват да носят мъжки дрехи - панталони и костюми с това нарушават заповедите в Библията:

"Жена да не носи мъжко облекло, нито мъж да се облича с женска дреха; понеже всички, които правят така, са мерзост на Господа твоя Бог." (Второзаконие 22:5) 

 В едно пророчество от V век от Нил Постник се споменава именно, че през втората половина на ХХ век мъжете и жените няма да може да се различават по дрехите си, което е мерзост пред Бог:

"След 1900-та година, по средата на 20 век, хората по това време  ще станат неузнаваеми. Когато времето на идването на Антихрист наближи, съзнанието на хората  ще се замъгли от плътски страсти, нечестие и беззаконието силно ще се увеличи. Тогава светът ще стане неузнаваем.
 Външният вид на хората ще се промени и мъжете няма да може да се различават от жените, поради техните безсрамни облекла и вид на косата."

2 Този стих се отнася и до тези, които взимат закони одобряващи тези неща!  




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ernest
Категория: История
Прочетен: 2666070
Постинги: 576
Коментари: 1166
Гласове: 1228
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031