Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.09.2015 15:40 - Как живеете - добрдетели, любов или разврат и поквара?
Автор: ernest Категория: Други   
Прочетен: 1078 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 01.03.2016 16:37


Различните хора живеят по различен начин. Има различни видове хора. Някои са по-живи, разсъдливи и мислещи, други по-залюхани. Има и част от тях, които живеят като стадо овце, гледащи какво правят другите около тях и копиращи - те не разсъждават много и не живеят съзнателно да вършат добри неща, но просто карат някак си, а други са истински личности със собствено мнение. При подобни тъповати стадни хора, животите им са празни и безсмислени (това най-често важи за невярващите) или просто карат на принципа "каквото дойде". Някои от тях си казват: "Ако е писано". - Вярно е, че има случаи на абсолютно предварително определена съдба oтгоре (което важи за вярващите, които следват Господ и Той има добър план за своите и понякога каквото и да прави някой, става само това, което Бог дава, а друг път хората трябва да слушат, какво им говори и да Го изпълняват и ако правят това, каквото им се казва, че трябва - добре, а ако не, имат си проблеми, понеже излизат от добрия план и съдба), но при другите хора понякога нещата зависят от различни неща. При тях в повечето случаи взиманите решения и постъпки определят по-нататъшния ход на събитията, а понякога те трябва да се борят за своето. Въпреки че се отнася само за около 10-15-20 % от момичетата и жените за някои от тях възниква и въпросът с женското скарване и женският бой. Ако някое момиче не е боклук 1 , може да обича и е истински влюбено и държи на любовта си (първата си любов), до къде може да стигне? Може ли при необходимост да се сбие с друго момиче, за да запази любовта си и този, с който иска да бъде или просто ще се намуси и ще свие опашката и ще се завре в хралупата? Ето това е въпросът. Такава с подвита опашка определено не заслужава истинска любов... Някои веднъж изтърват и все така не им върви в любовта.

Вече съм написал няколко постинга за истинската любов, в които детайлно успявам да уловя кога и по какъв начин може да се получи истинска любов:

http://ernest.blog.bg/tq-i-toi/2015/06/25/ima-li-vechna-liubov-4-chast.1371598

http://ernest.blog.bg/tq-i-toi/2013/07/19/ima-li-vechna-liubov.1131334

С няколко думи може да се каже, че истинска любов може да се получи единствено при морални хора, а при жените - само при първо влюбване. При част от мъжете може и при някое поредно влюбване, но пак е необходимо те да имат морални устои.
Момичетата, които не са с блуднически манталитет държат на първата си любов, на първото си влюбване. При определени условия, ако са морални хората и са способни да изпитват силни чувства, това може да се превърне в истинска любов за цял живот. Има много такива случаи. Първото влюбване е и най-истинско и в повечето случаи (над 90%) е на място - който за когото си е. Само в много редки случаи не е определено на някои хора от Господ да бъдат с първото си влюбване (става въпрос предимно за мъжете), когато Той има някакъв по-специален план за живота на някого и трябва да направи нещо за Него. (При другите, неморалните момичета и жени, грешници с проститутко-курвенски манталитет и самосъзнание нещата са съвсем различни.)
В любовта нещата са прости и ясни. Когато едно момиче е морално и може да обича истински - държи и следва първата си любов, първото си влюбване, а когато не може да обича, не е възпитана правилно и е неморална с греховни идеи в главата и начин на възприемане на света се курвее - сменя си гаджетата и се среща с различни. - Нещо като проститутка, ама не съвсем. Това са второ и трето качество хора. Някои такива стават проститутки - проститутки стават единствено от този сорт момичета. Разликата между дефектните-развалени и запазените морално хора е в това, че когато са развалени, те просто искат да създават връзки, без конкретна цел (или още по-зле направо се срещат с различни) с идеята просто да си имат гадже или приятел, докато запазените морално създават връзка (една, не пет и не се срещат с различни), за да бъдат за цял живот с един човек и да създадат семейство. А някои не само да създадат семейство, но и цял живот да обичат един човек, което е едно от най-хубавите неща в живота. 

Дори и Господ е против тези, които са си изоставили първата си любов:

"Но имам против тебе, задето си оставил първата си любов." (Откровение на Йоана 2:4)

Всеки сам решава какъв живот да живее, но не съветвам никого да бъде нещо против Господа, че рано или късно лошо му се пише.

Хората, които са вярващи имат възможността да се молят и да получават благословения и различни неща от Господа. Ако са романтични и си падат по такова нещо, като любов за цял живот, те могат да се молят Той да им даде такава любов за цял живот. Или, ако не са романтични могат просто да се молят да им даде правилната половинка (съпруг или съпруга) за семейство. Има не малко случаи, когато Господ направо казва на някого за кого да се ожени (или при момите - да се омъжи), но подобно нещо не е задължителна практика. Най-често просто получават потвърждение за някой, който им е на сърце. За разлика от другите хора, тази част от християните, на които им говори Бог или Светия Дух - те могат да имат водителство от Господа кой е за тях и когато дойде време да създават семейства да имат потвърждение с кого (или с коя) ще имат щастлив брак, щастлива любов и добро семейство (с благословение от Господа). В Библията се казва, че добрата съпруга е благословение от Господа.

Неморалните, развалени момичета - "общите", грешници, които се срещат с различни или си сменят гаджетата са демонизирани. Демонично опресирани от демони на грях, блудство, безчестие, изневяра и т.н. При изневерите още са съпътствани от демони на прелюбодейство, лъжа и измама. Всяко момиче, което си е оставило първата любов и се среща с други - изневерява. Тя изневерява на любовта си, на това което й е било дадено отгоре (в Библията никъде нищо не пише за втора, трета и поредна любов - това е безчестие. Въпреки че в някои случаи за част от мъжете е възможна голяма, истинска любов и при поредно следващо влюбване, все пак си има морални норми). Такива момичета и жени не могат да усетят, какво е това романтика със способността да се обича цял живот. (Ако можеха не биха излизали с различни или не биха си изоставили или пропуснали първата любов.) Единствено е въпрос до каква степен може да падне и да ескалират нещата за подобни деградиращи личности. За повярвалите има покаяние включващо духовна и личностна промяна, но за другите не е така. Демоните могат или да стоят в тях или при определени греховни обстоятелства отново да се върнат. Над 45% от този сорт развалени морално хора в България вече не искат да създават семейства, но единствено временни връзки наричани "приятелства" със смяна на партньорите, когато нещо си омръзнат или не им изнася и си хващат нова "приятелка" или "приятел", като считат това за правилен начин на живот и не различават доброто от злото. Според последни данни (ако е вярно, може и да не са точни данните), този сорт хора в страната вече са станали 55% и обхваща от тийнейджъри до над 60 годишни, като споменатия в първо подредие таксиметров шофьор, който си има "приятелка" (любовница) още от времето преди да му почине жената и сега си живее с нея в тях (без брак, но като "приятелка"). Колкото и да са, поне около половината от тях също така не искат да имат деца и да раждат. Повечето от този сорт паплач, ако пък имат деца не знаят чии са. А част от тези развалени хора (поне 15-20%) са и бисексуални.
При сериозните хора, когато използват изрази от сорта "приятелка" или "приятел" - това означава нещо като "годеница" или "годеник", или просто "любима" и "любим", с които имат намерение да прекарат живота си и да създадат семейство. В християнството в Библията никъде не се използват подобни думи-изрази и единствено могат да се употребят от съвременните хора, като заместител на споменатите вече "годеник" или "годеница". Но при другите както изясних, това нищо не означава - просто нещо временно и те не знаят до кога. Тези, които са най-зле просто в даден момент решават, че им е време да си хванат приятелка или приятел и започват да излизат с различни и да си ги сменят и стават боклуци и за такива няма любов, вярност и морал. Като не са възпитани правилно, те като че ли не разбират (или не им отърва), че всичко това е грешно и омразно на Бог и живеят в грях на път за ада. Като не са възпитани правилно те не чакат в живота им да се появи любов (първа любов) и да прекарат живота си с дадената личност, но решават, че им е време и тръгват по надолнището. А тези, които са най-зле дори и да се появи в живота им първа любов с лека ръка я зарязват и тръгват с различни и си ги сменят.
Най-общо може да се каже, че около половината от хората в България са неморални и развалени, докато около половината са морални и почтени. В някои страни и народи % на моралните е близо 100%, има и с по около 90-80%. Така например в моята родина Полша около 80% от хората са религиозни и морални и е добре известно, че 80% от младежите се женят девствени.

Всички хора не са еднакви, но са различни. Има много различни видове както жени, така и мъже. Повечето от видовете описвам в следния постинг:

http://ernest.blog.bg/tq-i-toi/2015/10/02/.1371598

Сред атеистично живеещите има редки случаи, когато за някои мъже се карат момичетата, когато те са повече от една и никоя от тях не иска да се откаже. Тези момичета, които могат да обичат истински не се отказват току-тъй2. (Разбира се тук-таме и сред курвите и курвеещите се има такива, които се карат, а и проститутките могат да се карат за клиентите си.) И по тази причина има случаи на женско скарване, женски сбивания и т.н. При жените това понякога е нещо като пълна лудост, която е трудна за обяснение.

Единият вид е при вече женените - когато мъжът не е много влюбчив и не се е оженил по любов и не държи на такива неща и изневерява и жената, ако го хване после пощурява. Около 60-65% от мъжете, които са повърхностни и не се женят по любов - изневеряват3 (около 50-60% от невярващите мъже ходят по проститутки4, а според официалните данни около 45% от мъжете в България още бият жените си и това се отнася най-вече за тези, които пият). Докато при жените % на изневеряващите е съвсем, съвсем малък. Изследванията показват, че на 100 мъже, които изневеряват се падат само 2 жени и това обхваща два типа жени - тези, които са си изтървали първата любов и им се иска любов (никога не я намират) и курвитe-нимфоманки. При някои случаи на изневери, като научат, жените не разговарят много, но просто престават да разговарят с мъжете си и се развеждат. При други, започват да лудеят, да се карат или да се бият с "другата". А някои най-много да разговарят с мъжа си и осъзнавайки факта, че ако се разведат са за никъде и ще останат самотни майки, престават да коментират случая и карат по старому, все едно, че нищо не е било. Сред развалените жени, които си ги сменят или просто са живели такъв живот, като са ходели и излизали с различни се срещат и такива, които искат мъжете им да им изневеряват с дуги жени и дори ги карат да го правят. Ернст Мулдашев разказва един такъв шантав случай в книгата "В обятията на Шамбала" за една, която не слушала какво й говорят, че не трябва да прави и започнала да ходи и да се среща с различни и искала да "греши и след това да се учи от грешките си", дъщеря на тяхно познато семейство и разбира се пропаднала, а когато се омъжила искала мъжа й да й изневерява и да ходи с други жени. (Може да се спомене, че умните хора се учат от грешките на другите и почти не грешат и не правят фатални грешки.)
Но има и такива жени, които буквално изпаткват. Ще разкажа един истински случай. Преди около двадесет и пет или повече години за една жена (бабичка), която живее на долния етаж в блока, точно апартамента под моя. Тя вече е била около 40-тина годишна. Мъжът й бил шофьор. Той си хванал някаква (по-млада, неомъжена) и я карал в камиона. Но някой казал на съпругата му и тя отишла да види и да провери. Хванала го точно в момента на крачката, когато били в камиона. Тя пощуряла, мисля че са се сбили доста здраво, получила нервен срив и я откарали за седмица в лудницата, докато се поосвести и позакрепи. От тогава насам, ако се скара с някоя бабичко-лелка винаги я заплашва с бой. 

Причините за постъпките на мъжа могат да бъдат различни. Понякога това се случва, когато мъжът е по-силен сексуално в оправданието си да казва, че не му стига една жена, което е глупост5. В други случаи мъжът и жената са се оженили без истинска любов и са почти на една и съща възраст и когато жената стане към 38-42 г. и не се поддържа и вече загубва атрактивността си - мъжът си намира някоя по-млада. Това е и причината, както се твърди за над 90% от разводите в световен план. 
По принцип на жените им минава бързо времето и на много от тях им е криво, че остаряват и започват да си крият годините. Неслучайна е и еврейската шега, поговорка и мъдрост:

 "Не от спестовност жената пали 20 свещички на 30-тия си рожден ден."

Друг вид е когато някой, който още не е женен, но има повече от едно момиче, което е влюбено в него. Може и да не ходи още с никое момиче, но има влюбени кандидатки. В любовта могат да се видят всякакви случаи. Така например има много редки случаи, които се случват единствено при момичетата, когато две момичета те харесват и изпитват нещо, но едната от тях обича толкова силно, че се случват почти свръхестествени неща от силата на любовта й и нещо необичайно се случва с другото момиче и тя повече престава да бъде пречка за любовта й. Има и случаи, когато между мъжа и момата се случват също някакви невероятни неща и това са достатъчни признаци, че тези хора са си един за друг.
Но понякога, когато са повече е следното. Момичетата или се конкурират по някакъв начин, или се скарват или се сбиват. Има случаи, когато се разбират някак си и си го "поделят". В страните и сред племената, където е прието многоженството повечето от малки са възпитавани в харемно социално съществуване. Но и сред момичетата в другите страни, макар и по-рядко също може да се срещнат такива. Един забавен филм показващ смешни ситуации в разваленото американско общество е John Tucker Must Die.
Има и още една по-рядко срещана ситуация. Това е въпросът с детската любов6 . Вече съм писал по въпроса. Примерно в постинга "Има ли вечна любов. 4 част" (ами има вечна любов за моралните хора, които могат да изпитват силни и трайни чувства и тук-таме се срещат такива, дори и в моя град - в Несебър също има такива):

http://ernest.blog.bg/drugi/2015/06/25/ima-li-vechna-liubov-4-chast.1371598 

Срещат се случаи, когато примерно едно момиче вече е влюбено и има още някаква малка. В някои случаи малката е някаква потенциална нейна конкуренция и ако нещо се случи, след години, когато порасне може и да успее да хване обекта на нейната любов. Ще посоча за пример една малко шантава драма с уестърн елемент. Това е филмът Legend of the Fall, където едно момиче, полу-индианка е влюбена в див каубой на име Tristan отгледан отчасти от индианец от племето кри на име Острието, чиято роля играе Брад Пит. По някое време той си има романс с някаква, но когато порасва полу-индианката успява да бъде с този, когото обича. Омъжва се (по любов) и имат две деца. Тя още на 13-годишна възраст казва, че ще се омъжи за него и така и става.

 Държа да отбележа, че този постинг е написан с цел да покаже по какви причини се случват някои неща, колко важно е човек да държи на любовта си (първата любов, първото влюбване), да е коректен, верен и да се бори за нея, ако е необходимо! А също по този начин читателите да могат да си направят съпоставка между доброто и злото (разликата при греха и праведността), между развалените-дефектни и качествните, добри хора.  

Всеки отговаря сам за себе си7 и носи отговорност пред Господ за живота, който живее. Според това за някои е предвидено наказание, а за други награда. Мнозина получават наказанието си приживе.  


------------------------------

1 Най-лошите неморални, лошо възпитани момичета и жени с проститутко-курвенски манталитет и самосъзнание, без чест и достойнство са тези, които си сменят гаджетата, излизат с различни момчета и мъже или се движат на компании и разбира се не държат на такива неща, като първа любов. Taкива могат да бъдат наречени "общи", понеже вече никога си нямат половинки, но според броя от мъже, с които са ходели и т.н. Обикновено просто ги наричат "боклуци". Такива нe стават за жени, но за временно ползване от развалени хора. Те създават връзки с развалени момчета и мъже, на които не им пука дали по-рано са ходели с някого, спали, развеждали или са били вече влюбени, те им изневеряват, а понякога и ги бият. Повече от половината (65-80%) от този сорт жени се развеждат. Единствено нечестивите и неморални момчета и мъже могат евентуално да харесат такива, другите, свестните, морални ги презират и понякога дори им се подиграват. Много добре обяснявам тези неща в подредие 5 към забележителния ми постинг:
http://ernest.blog.bg/drugi/2015/05/03/ima-biopole-okolo-vsichki-jivi-organizmi-lekuvane-s-bioenerg.1358543

Ще дам няколко примера за развалени хора. В нашия блок живеят различни хора. Някои свестни с доби семейства, други не. На втория етаж живее един таксиметров шофьор, коцкар. Жена му почина на около 55-56 г. и само няколко седмици след това директно при него отиде да живее една жена от някакъв друг град, която му била любовница докато е женен. А между другото, докато тя дойде пък ходеше вечерно време, без да го видят хората при една около 60 и няколко годишна жена, много кльощава, май е вдовица.
На съседната врата на етажа има едно семейство с две дъщери. Едната малка, другата на 17-18 г. името й започва с буквата М. Миналата година пролетта тя тръгна с едно момче Иван и цяло лято бе с него. Веднъж докато ходеше с нея го видях с още една друга. И по някое време есента скъсаха и през 3-4 дена я виждах с различно момче. Това лято май успя да се задържи с някакъв поне за месец. До момента съм я мяркал поне с 10-12 момчета под ръка или да се целуват и някои си ги води в тях. Как си мислите, ако се омъжи дали ще е вярна на този, с който живее? За една седмица да го няма мъжа й и поне двама ще я минат. В същото време в блока е пълно с момичета, някои хубави, други посредствени и т.н., ама доколкото забелязвам никоя не е като нея. Някои дори са доста свестни и могат да бъдат за пример, като истински, качествени момичета, дори и да са малки. При едното от комшийските семейства пък си личи, че мъжът и жената много силно се обичат. За моя регион може още да се спомене, че в миналото е имало поне два пъти повече развалени хора, отколкото сега. През последните двайсетина години хората малко са се попроменили и не са както преди.
 
В друг блок, където прекарвам повечето време на ул. Дюни на първия етаж (на полуетажите има по 1 апартамент) до преди около 10-12 г. е живеела една баба на около 80 г., която отдавна вече е хванала пътя за ада. (Последно там живее едно добро руско семейство) Тя си плащала по 10 лв. на един около 30 г. циганин да прави секс с нея (повечето възрасти жени не се занимават с такива неща, то няма и смисъл). И от време на време циганинът идвал пиян по нощите и тропал и викал с пълно гърло, половината блок да го чуе: "Бабо Елено отваряй да те е**."
Точно срещу входа пък има хотел собственост на един човек, който през 80-те се занимаваше с незаконен чендж на черно и още беше, като мъжка проститутка за стари баби германки и други от на по 50 и няколко до 70 г. за по 100 немски марки. Едва ли сега жена му и дъщерите му знаят с какво се е занимавал и как е натрупал първоначалния капитал... Как си мислите дали му е щастливо семейството с милионите му, а ако научат с какво се е занимавал? Не е лошо човек да има пари, ако са спечелени по почтен начин, но нещата в живота не се въртят само около парите! Има много по-ценни неща, а парите са само необходимост.

Дори баща ми изневеряваше на майка ми (беше атеист-неверник). И от малък много мразя непочтените хора, тези които си ги сменят или изневеряват. Израснах с много силна омраза към тези неща. Те не са се оженили по любов и в продължение на 1-2 години баща ми си е имал постоянна любовница, с която се оказва, че наистина са се обичали. И е изневерявал на майка ми пред мен. Аз съм бил прекалено малък, за да кажа. Дойдоха на гости едно семейство графове, роднини или приятелско семейство и една вечер той ни оставил и излязъл с нея, като се хвалел пред тях, че това е "втората му жена". Тези хора обаче бяха истински благородници с достойнство и чест и веднага отидоха и казаха на майка ми, а после тя и мен ме е питала. След това се разведоха. Не приличам нито на майка ми, нито на баща ми. Радвайте се, ако имате добри родители, но аз покрай всичко това поне се научих от малък да различавам правилните от неправилните неща и това, че всяко нещо си има последствия, добри или лоши и че човек трябва да се съобразява какво прави и как живее.

През есента на 1994 г. една пропаднала и развалена морално учителка от училището в Несебър, която имала някаква порода голямо куче и го научила да прави секс с нея се заклещва по време на секс с кучето и не могат да се отклещят. Тъй като по това време е нямало поликлиника или болница в града викат линейка от Поморие. Налагат лед на тестисите на кучето, за да се успокои и ги отклещват. Така, как си мислите нормален мъж би ли се оженил за такава? Не, както и за всички видове развалени, включително и дето си сменят партньорите. Такива създават връзки както вече казах само между развалени, на които не им пука, дали са ходели с някого, дали са били с куче, дали са разведени и т.н. А какво е общото между тези хора и защо стават такива? Общото е първо, че те не вярват в Бог, мислят че могат да правят всичко и няма да имат възмездие за постъпките си. Не различават добро от зло. Не им пука за морал. Те не са възпитани в ценностна система и са започнали от това, че смятат за нормално да си сменят партньорите в живота или направо да излизат с различни и не им пука за "първа любов" и не се чувстват отговорни за това, което правят.

"Или не знаете, че неправедници няма да наследят царството Божие? Не се лъжете: нито блудници, ни идолослужители, ни прелюбодейци, нито малакийци, ни мъжеложници, нито крадци, ни користолюбци, ни пияници, нито хулители, ни грабители няма да наследят царството Божие." (1 Коринтяни 6:9-10)

Според Стария завет в Библията блудниците и прелюбодейците трябва да бъдат убивани с камъни. Ако живеехме в ония времена щях да ги убивам!

 2 Мога да използвам, като пример невероятната любовна история между принц Джахан и Мумтаз Махал. Принцът е бил принуден да се ожени за две жени, но нито той, нито неговата възлюбена са се отказали от любовта си и са чакали да дойде момент в живота им да могат да бъдат заедно. Те са се борели за любовта си, за да бъдат заедно и после вече винаги са били заедно. Другите жени просто не са съществували за принца. Въпреки че на принцесата не й се е налагало да се бие в буквален смисъл с другите две, то със сигурност, ако би се наложило не би им се дала. Но при истинската любов обикновено такива неща не се налагат (особено, ако хората са морални).

3 Тези неща с изневерите важат само за атеистите, които са неморални и не различават добро от зло, грях от праведност и святост. При християните, които си четат Библиите и се молят почти няма изневери или е под 1%. В миналото прелюбодейците според Стария завет са били убивани, а от времето на християнството се очаква хората от едно семейство да се обичат и от любов към Господ (а не от страх за наказание) да спазват божиите заповеди. В Библията за любовта като дарба се казва:

"Любовта дълго търпи и е милостива; любовта не завижда; любовта не се превъзнася, не се гордее, не безобразничи, не търси своето, не се раздразнява, не държи сметка за зло, не се радва на неправдата, а се радва заедно с истината, всичко премълчава, на всичко хваща вяра, на всичко се надява, всичко търпи. Любовта никога не отпада..." (1 Коринтяни 13:4-8)

4 В България има около 10-20 000 проститутки, които обслужват около половин милион момчета и мъже от страната. Около 25% от мъжете ходят по проститутки и това важи единствено за невярващите.

5 Повечето хора не са наясно с тези неща и неморалните мъже само преувеличават и считат това за гордост. Има тайни йогийски и даоистки техники, с които половата система може да функционира 10 пъти по-добре отколкото на другите хора и обикновените хора наистина си нямат представа за какво става въпрос (никога няма да описвам техниките, които разбира се знам). Но умеещите тези неща обикновено са и морални и могат да се самоконтролират (почти всички се съобразяват със съпругите си). Повечето от неморалните мъже единствено желанието им за грях и разврат е голямо.

6 Има малки момичета, които са много по-истински жени от много от големите и от малки си държат на правилните неща, добродетелите и обичат истински за цял живот.

7 Аз съм избрал да следвам Господа и да живея почтен, морален и праведен живот. Доволен съм, че въпреки всичко не съм живял развален живот и живея чист морален живот. Посветил съм се да живея праведен живот. Мнението ми за любовта и взаимоотношенията между хората е, че всеки трябва да си има своята половинка*. Такова е и изискването от Бог и затова Той ги е направил мъж и жена - за да са едно цяло. Още нещата описани в серията от постинги "Има ли вечна любов". Тъй като съм и романтик, вярвам в истинската любов за цял живот, която е реална за моралните хора с правилна нагласа за живота.

* Половинка при жените може да е само, когато това е първа любов, първо влюбване. Когато за жената е първо влюбване са половинки, после вече грешните и омразни за Бог, които са били с повече са: четвъртинки, осминки, двайсетинки - според броя от момчета и мъже, с които е излизала, ходила дадената развалена грешница и т.н. Така или иначе за момичетата истинска любов може да се получи единствено при първо влюбване, първа любов.

Според учението на Исус Христос и ранното християнство, човек има право да се жени само веднъж и жената трябва да е девствена (и в репродуктивна възраст, според ранното християнство обикновено се е считало до 20-годишна възраст, аз изповядвам ранно християнство):

  „Но ако е истинно това нещо, че не се е намерило девство у момата, тогава да изведат момата и да я поставят пред вратата на бащиния й дом, и мъжете от града й да я убият с камъни, за да умре; защото е сторила безчестие в Израиля, като е блудствала в бащиния си дом. Така да отмахнеш злото изсред себе си.” (Второзаконие 22:20- 21)


 




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ernest
Категория: История
Прочетен: 2673401
Постинги: 576
Коментари: 1166
Гласове: 1228
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930