Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.03.2016 14:49 - Паралелните светове. Гости от паралелни светове.
Автор: ernest Категория: Други   
Прочетен: 1418 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 25.03.2016 18:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Според теорията на някои учени, ако приемем, че времето е четириизмерно пространство, това означава, че то е разделено на времеви слоеве и точно те не позволяват да се види миналото или да се погледне в бъдещето. А предположенията са, че хората, които виждат бъдещето, това са възможни варианти от различните времеви слоеве и ако нещо не може да се случи в нашата реалност, то може да се случи в друга. Както е доказано в квантовата физика (както математически, така и при лабораторни експерименти) от Хю Еверет една и съща елементарна частица може в едно и също време да се намира в две различни места.

Пространствено времевите аномалии съществуват, но има и случаи на засечени посетители от паралелни светове.  

През есента на 1934 г. сътрудниците на НКВД (служба за борба с престъпността - Народен комисариат на вътрешните работи) в Москва били информирани за подозрителен чужденец, който се намирал в ресторант Метропол. Когато отишли и поискали неговите документи и го арестували се оказало, че документите му са редовни, но били издадени от несъществуваща страна на име Талзолет. Той бил арестуван. Човекът твърдял, че е гражданин на република Талзолет (Talzolet). Показвайки му картата на света той посочил територията на Талзолет, която според неговите думи се простирала от Мавритания до Судан. Първоначално те помислили, че човекът е шпионин, но защо му е на шпионин да се представя на човек от несъществуваща страна? Няколко дни го държали в ареста и го разпитвали, но той твърдял едно и също, въпреки смъртните заплахи. От Лубянка го качили в охраняван автомобил, за да го заведат в психиатрия и докато карали по шосето и преминавали покрай Даниловское кладбище пред очите им човекът се изпарил във въздуха. Тъй като не повярвали в разказите на охранителите - те били разстреляни още същия ден, което била обичайна практика и те са го знаели.

През 1994 г. на ул. Воронеж в Москва се появила млада жена облечена в бяла престилка, която влязла в аптека и искала да си купи нещо и дала стари съветски пари. На въпросите тя разказала, че буквално преди пет минути във фабриката в кухнята, където тя работи изгаснал тока и отишла  да провери на мястото където са бушоните и имало силна светкавица и тя се намерила на улицата. Тя се казвала Ирина, извадила съветски паспорт издаден през 1993 г. Никога нищо не е чувала за разпадането на Съветския Съюз и разказала за съвсем различни политически събития: за референдума от 1991 г., по време на който се предотвратило разпадането на Съветския Съюз, крахът на американския долар и за икономическото чудо в Съветския съюз през 1992 г.

Споменават се различни разкази и има исторически източници, в които се разказва за изчезването на градове и села. Ще включа няколко от многото.

До Съветската революция не далеч от селцето Надеино в Рязанская област се намирало село между езерата Чудино и Кужеха на име Мария на росче. Основният бит бил риболовът и имали и риборазвъдници. През 20-те години на XX век след революцията болшевиките взимали всичкия хляб, от добивa на селяните. По това време селцето изчезнало заедно с домовете, добитъка и хората. След това още няколко пъти можело да видят селото и хората от околните села общували с тях, но когато Съветската власт изпратила части да се разправят с колаците селцето изчезнало завинаги.  

Във Великобритания в Кент отворили зала на смеха с огледала. Първият ден изчезнали четири младежи, на втория още двама души, и продължават да изчезват. 

В древността направо от никъде изведнъж се появил голям град от страна, наричана Артaния. По някое време градът изчезнал. Просто се изпарил. Освен историческите източници в околностите около еди овраг има открити от археолози различни сечива и части от бойни оръжия и доспехи. Но градът просто се изпарил около XIV-XV век. Отишъл си там, от където дошъл. Около оврага никога не вали, дори и навсякъде наоколо да има дъждовни облаци. Когато някой стои по-продължително време започва да го боли главата. Има маса с пясък и речни камъни, въпреки че никога не е имало река на това място. Има и огромен камък, около който има геомагнитна аномалия, за който се предполага, че е ориентир към друго измерение. Върху камъка има запазен лик на мъж с брада. Компасът не помага в оврага за ориентиране - не функционира. В околноста хората разказват невероятни истории, които са им се случвали. 

В Средновековна Европа местата, където се срещали пространствено-времеви аномалии били наричани "капани на дявола".

В Дрезден по пътя в миналото имало огромен камък с отвор по средата напомнящ на врата. Когато някой минел през него изчезвал пред очите на другите. И според Дресденските хроники всеки пътешественик, който минел през отвора на камъка изчезвал безследно. През 1506 г. градския магистрат взел решението да издълбаят около този камък дълбока яма и да го закопаят. Но се казва, че и след това, дори и сега там изчезват хора. 

В Перу от древността са известни поне 2-3 места представляващи преходи към паралелни светове. На едно от местата, в местността до което достъпът е забранен от правителството има изсечени очертания на врата в скалите. Според древните предания имало златен диск с помощта, на който се отваряла врата. Това говори за съществуването на някакво устройство направено от метал, което вероятно и днес притежава някой и знае как се преминава. А тези, които се връщали били променени и носели знания. Също така имало и посетители идващи през вратата, които имали ципи между пръстите. Дори и днес от време на време се появява някой.

Още един постинг по темата: 

http://ernest.blog.bg/drugi/2015/01/21/taini-i-zagadki-stranni-popadaniia-v-paralelni-svetove.1332091




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ernest
Категория: История
Прочетен: 2666016
Постинги: 576
Коментари: 1166
Гласове: 1228
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031