Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.11.2016 08:39 - Квантов преход. Шок - Масата на протона на атома на водорода е намаляла 4 % и материята се променя
Автор: ernest Категория: Други   
Прочетен: 3463 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 06.01.2017 09:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Статия в списание Science от 2010 г. излиза с факти трудни за вярване. Учените са в недоумение. Статията в съкратен вид е публикувана по-късно и в NatureNews. Изследванията на учени през последните десет години са стигнали до шокиращото откритие - Масата на протона на атома на водорода е намаляла с 4%. (За изследването на измерването на размера на протона учените първоначално са използвали методът на лазерната спектроскопия.) Размерът на частиците при различните методи се оказал четири процента по-малък отколкото е бил по-по-рано. Той е 0,84 фемтометра, една трилионна от милиметъра (10−15 метра).

Първите измервания са направени през 60-те години на ХХ век. От тогава се е считало, че  радиусът на протона на водорода е равен 0,8768 фемтометра.
Но през 2010 г. всичко започва да изглежда различно. За резултатите на своите измервания първоначално дала данни група от физици, работещи под ръководството на Randolf Pohl от Института по квантова оптика Макс Планк. Размерът на протона на водорода бил 0,8418 фемтометра. Две години по-късно Рандолф Пол и неговият екип направили нови изследвания по друг метод и размерът на протона на водорода били подобни 0,8408 фемтометра, като учените твърдят, че новите изследвания са по-точни от предните.

Химическият елемент водород се състои от един протон и един електрон. При това електронът се върти около протона на строго определено разтояние, което е зависимо от енергетичното ниво.

От плюсово ядрото, oбаче е станало минусово. А диаметърът на атома и орбитата на посоката на въртене са се променили. Посоката от ляво на дясно се е променила на от дясно на ляво.
Науката и познатите ни през последните няколко стотици години открития и правила във физиката вече не са същите. Учените наричат това - Квантов преход. 

С промяната на водорода се променят и останалите неща. Светът се променя. Водородът е най-често срещаният елемент в нашата част на вселената. Предполага се, че и биологичната материя ще започне да се променя. 

Промяната на водорода, който е първият елемент в съвременната Менделеева таблица1 означава, че всички вещества съдържащи

водород също са си променили свойствата, а също и останалите химически елементи в таблицата. Плътността на материята вече не е същата.

Към епохата на квантовия преход е промяната на честотата на излъчване на вибрации на нашата планета. Всяка планета има свое вибриране, а и звук или мелодия. Планетата Земя издава звук подобен на този в будистките храмове - като звука омм (което е настройка на мозъчната честота). Честотата на вибрациите на земята определяна, като честотата на Шуман също през последните десет години се е променила, което отново говори за квантов преход.

В началото на ХХ век, Никола Тесла проучва наличието на "Планетарен електромагнитен резонанс", като развива технология електричеството да се пренася безжично2.

За целта той построява кула и говори за възможността на земя да има безжично безплатно електричество. Още в началото на ХХ век експериментирайки йоносферата и резонанса на мозъка Тесла разбрал, че глобалният синхронизатор на всичко живо на Земята е йоносферата, при което е заявил:

„Това е дотолкова поразително, че изглежда все едно самият Създател е конструкторът на електричеството на тази планета.“

По-късно, през 1952 г. професорът от Мюнхенския университет Винфрид Ото Шуман публикува в три статии неговите изследвания. Той разработва математически модел, изчислявайки електромагнитния резонанс на Земята на 7.83 Hz наречен "честотата на Шуман". Явлението, което описва се получава между повърхността на Земята и йоносферата, където се образуват огромни "стоящи вълни", които резонират на определени честоти по цялата планета и въздействат на всичко живо. Първото безспорно потвърждение по време на експеримент на наличието на резонанс на Шуман е направено през 1960 г.
Оказва се същите тези резонантни честоти съответстват с честотите на мозъчната3 активност.

Пиковите моменти на резонанса на Шуман са 7.83, 14.3, 20.8, 27.3 и 33.8 Hz. 

Но докато преди честотите са били 7.8 Hz, сега са почти 16 Hz. Наред с това хората се адаптират към тази честота и мозъкът започва да работи на същата честота. Според изследователите 12 Hz е честотата на радостта. Някои твърдят, че това е показател, че за в бъдеще хората няма да бъдат вече толкова материални, а ще се развиват в свръх способности или екстрасенсните способности и така наречените "психични феномени". Факт са и така наречените деца индиго - родени с лилава4 аура, които притежават свръхспособности. 

 Твърди се, че с квантовите промени настъпва време на хаоса и сътресения,
но след време ще настъпи на глобално възвръщане на добрите човешки качества: морална чистота, духовност, милосърдие и т.н. 


-----------------------------

1 Менделеевата таблица, която днес се употребява е фалшива. Първият елемент, който Дмитрий Менделеев е поставил е бил етер наречен нютоний, но няколко години след неговата смърт променили таблицата и премахнали етера и сега таблицата е грешна и неправилна. ,

2 През 1897 година Никола Тесла подава заявки за патенти в САЩ и Русия на устройство за предаване на електроенергия на големи разстояния чрез силно разредените високи слоеве на атмосферата (думата йоносфера се появява по-късно през ХХ век) След три години той получава патенти и в САЩ, и в Русия.

 

image



3 През 1952 г. прочитайки статия на Шуман за резонансните честоти на йоносферата, немският лекар Херберт Кьониг обърнал внимание на съвпадението, че главната резонансна честота на йоносферата 7,83 херца, съвпада с основния диапазон на алфа вълните в човешкия мозък – 7,5 – 13 херца. Това му се сторило любопитно и той се свързал с Шуман и започнали съвместни изследвания. Изяснило се, че и други от резонансните честоти на йоносферата, съвпадат с основните ритми на човешкия мозък. Възникнала мисълта, че тези съвпадения не са случайни и че йоносферата е един вид задаващ генератор за биоритмите на всичко живо на планетата.
Мозъчните вълни на човека са добре известни и се регистрират лесно с енцефалографи. Съвременната наука разделя мозъчните вълни на четири основни ритъма, които са свързани с различна дейност и състояние на мозъка: Алфа ритми (от 7,5 до 13 херца, амплитуда – до 100мкВ), Бета ритми (от 13 до 35 херца и с амплитуда от 5 до 30 мкВ), Тета ритми (от 4 до 7,5 херца, амплитуда 10 до 30 мкВ) и Делта ритми (от 0,3 до 4 херца, амплитуда 50 до 500 мкв).

4 Всеки енергиен центърима различен цвят. При шестата чакра цветът е лилав, а при седмата е по-тъмен - виолетов. По-отворени са тези върхови чакри при хора на изкуството: поети, писатели, някои музиканти, както и екстрасенси. Техните биополета понякога могат да бъдат лилави и виолетови.

* Енергийните центрове са познати на много от хората с термина от древните индийски текстове - чакри. Съществуването на аура (биополе) и енергийни центрове, за които се говори в древните текстове се доказва научно едва през 40-те години на ХХ век с откриването на Кирлиановата камера и правенето на кирлианова фотография. По-късно са направени и други уреди за изследване и диагностициране на биополето и енергийните центрове.

image

5 Aз започнах да придобивам разни способности през 2015 г., като открих, че имам способността да лекувам с биополе (биоенергия от ръцете ми) и започнах да се развивам в тази област. По-рано дори не бях убеден в съществуването на енергийни центрове (чакри).  И написах следния постинг:

http://ernest.blog.bg/drugi/2015/05/03/ima-biopole-okolo-vsichki-jivi-organizmi-lekuvane-s-bioenerg.1358543






Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ernest
Категория: История
Прочетен: 2671517
Постинги: 576
Коментари: 1166
Гласове: 1228
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930