Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.03.2017 09:22 - Предсказанията на св. Bernadette от Лурд от 19 век, 5 милиона и 650 хиляди войници ще станат жертва по време на война с исляма през първата половина на XXI век
Автор: ernest Категория: Други   
Прочетен: 3375 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Bernadette Soubirous живее през деветнайсти век (1844–1879). Става известна, като светица и името й се свързва с чудесата от Лурд. 14 годишното момиченце Бернадет през 1858 г., което било постоянно болнаво водено от напътствията на Богородица, открива извор с лечебна сила, където и до днес се стичат поклонници и биват изцелявани от всевъзможни нелечими болести. Лурд е посещаван от 5 милиона поклонници всяка година.

image

Бернадет

Бернадет казва, че Дева Мария й поверява свещената мисия, защото е "една обикновена девойка". "Видях жена, облечена в бяло", разказва развълнувана Бернадет, след като на 11 февруари 1858 г. събирала със сестра си корени за подпалки и към тях се присъединила и дъщерята на каменоделеца. Момичетата минали от другата страна моста, минали мелницата и стигнали място където каналът се свързва с реката. Сестрата на Бернадет и дъщерята на каменоделеца преминали от другата страна и тя останала сама (близо до скалата и пещерата Масабиел). Тя чула странен звук подобен до този на вятъра и на височина около три метра се появила светлина, от която се повява фигурата на жена. Това била Богородица.
"Аз съм непорочното зачатие", казала жената в бяло. Оттогава Бернадет вижда Божията майка 18 пъти.
Посланието, което й отправя Дева Мария, е да копае на посочено от нея място в пещерата, докато не достигне до лечебния извор. И това наистина се случва, водите бликнали изведнъж и се оказали лековити.
През 1862 г. епископ Лоранс признава думите на девойката за истина. Оттогава пещерата Масабиел е място за поклонение на хиляди болни от цял свят. В нея има статуя на Дева Мария, направена по описание на Бернадет.

През 1989 г. Ватикана официално признава за чудодейно излекуване на момиче в Лурд. През 1976 г. сицилианката Делиция Чироли постъпва в болница заради силни болки в коляното. След обстойни изследвания лекарите поставят диагноза костен тумор на дясната бедрена кост и препоръчват ампутация на крака. Семейството й категорично отказва и я отвежда вкъщи, където състоянието й се влошава. Отчаяна майката решава да направи последен опит, за да спаси детето си и я завежда на поклонение в Лурд. Там семейството й я къпе в чудотворния извор. Няколко дни след това се връщат в Сицилия. По Коледа Делиция се изправя на крака. До няколко седмици отокът на крака й спада напълно и тя отново започва да се движи сама. Ракът изчезва, но оздравяването не става мигновено и коляното на момичето се нуждае от медицински корекции. По тази причина комисията, натоварена да проучи случая, постановява чудото чак след 13 години дискусии.
Според каноните чудо има, когато болестта е много тежка, а възстановяването е пълно и е документирано от научна гледна точка. Пациентът не трябва да е лекуван с никакво лекарство или терапия. А оздравяването е станало за не повече от 7 дни.
За 149 години (по данни от статия от 2007 г.) в Лурд са регистрирани 68 случая на чудеса (но в действителност те са много повече).

 image

Тялото на Бернадет не се разлага1 и стои, като в състояние на сън

image


Покрай многото чудеса в Лурд свещеник на име Антоан ЛеГран (Antoine LaGrande) проверявал документите свързани с Бернадет в архивите на Ватикана и открил писмо в желязна кутия от Бернадет до папата датирано на 1869 г. с предсказания за ХХ век, които й казала Дева Мария. Папата (Лео XIII) не ги публикувал и те останали забравени. Имало пет страници, като всяка с предсказани неща, като всяка страница се отнасяла до определена тема. Четири вече са се изпълнили:

1 В Лурд ще има санктуариум (в католицизма се издига на място, което е считано за свято).

2 Научни открития. Споменава се научно откритие с което ще се появи изкуствена светлина още преди ХХ век - откриването на свойствата на електричеството и появата на електрическата крушка.

3 Ужасяващо зло, което ще се надигне в Германия през 30-те години и ще души по-голямата част от Европа.  

4 Човек ще стъпи на Луната.

5 Девата казала, че когато мине ХХ век че премине времето на науката и ще дойде времето на вярата. Нов век на вяра ще се издигне2.

Ще бъде намерено доказателство, че Бог е създал света и ще приключи ерата на науката. Ще има период през който милиони хора ще престанат да вярват, но ще се обърнат отново към Христос, ще започнат да се молят и броят на вярващите ще стане по-голям от когато и да е било преди.
ХХI век ще стане вторият златен век за човечеството.
Причината ще бъде арогантността на учените, които ще се опитат да създадат създание между звяр с човек3 .

 Докторите ще намерят основата на човека и зверовете и ще се опитат да създадат нещо смесено. Хората в сърцата си ще знаят, че това е нередно, но те ще бъдат безсилни да предотвратят появата на такива чудовища. В края на краищата те ще преследват учените, както се преследват диви вълци. В навечерието на 2000 г. ще настане последната битка4 между последователите на Мохамед и

християнските страни. Ще има яростна битка, при която ще загинат 5,650,451 войници (колко цивилни не казва) и бомба с огромна сила ще падне в град в Персия5.

Но при изпълването на времето символът на кръста ще надделее и целият ислям ще бъде принуден да приеме християнството. Ще настъпи век на мир и радост и всички нации на земята ще свалят техните мечове6 и щитове. 

Голям просперитет ще настъпи и Господ ще покаже на своите благословени и верни Нему. Един от десет души ще получи силата да лекува и ще се премахват болестите. Много ще се радват в тези чудеса. Двадесет и първи век ще се превърне във втори златен век за човечеството!  

 

 -------------------------------------------

1 Има около 180 тела на християни приемани за светци, които не се разлагат.

2 Намират се различни предсказания, повечето от XIX и ХХ век, в които се говори, че Полша е избрана от Бог и ще бъде център на духовно пробуждане за в Европа. Във връзка с темата ще има друг постинг. 

3 Това съвсем наскоро започна да се случва. В последната седмица на януари или някъде през февруари по националната телевизия съобщиха за опитите във Великобритания да се направи кръстоска между човек и свиня. За експериментите на кръстоски между хора и животни се съобщава в статия от 2 август 2011 г. в британското издание Дейли мейл. Съобщава се, че през последните три години Британците са отгледали в лаборатории 155 зародиша на хибриди на генетичен материал от хора и животни. Експериментите започват след въвеждането на закон във Великобритания през 2008 г. Human Fertilisation Embryology Act. 

4 Операция пустинна буря в Персийския залив започва още през 1990 г., но едва след макар и инсценираните атентати на 11 септември 2001 г. постепенно започва да се превръща във форма на религиозна война с исляма. Но реално виждаме че нещата в Еврпа вече никак не са на ред от година, година и половина. До преди година с огромния наплив от мъже-бежанци към Европа и последвалите сериозни проблеми във Швеция (Малмьо), Германия и Франция или атентатите в Париж през 2015 г. не се е приемало все още, като реален вид на война.

5 През 19-ти век по времето на Бернадет Иран все още е наричан Персия.
 
6 Да припомня, че по времето, когато е живяла Бернадет вече е имало бомби, но все още са се ползвали саби. Дори по времето на Първата световна война е имало конни отряди на хусари (конници косящи със сабите).

 

 

 


Тагове:   лурд,   Бернадет,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ernest
Категория: История
Прочетен: 2666137
Постинги: 576
Коментари: 1166
Гласове: 1228
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031