Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.10.2017 06:19 - Халоуин - Сатанински празник на смъртта
Автор: ernest Категория: Други   
Прочетен: 1753 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 31.10.2017 15:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В някои европейски страни "странно" се разпространява чуждият на националните традиции "празник" на смъртта и мъртвите Халоуин произлизащ от келтската езическа митология и основен празник в сатанинската религия, по време на който са извършвани човершки жертвоприношения1.

  Основателят на сектата "Църква на Сатаната" имаща официален статут в САЩ Антон ЛаВей пише в така наречената сатанинска библия:

"След собствения рожден ден,двата най-главни сатанински празника са Валпургиевата нощ и Халоуин (или нощта на Вси светии)." (The Satanic Bible)

image

В България Халоуин става известен покрай хеви метъла и немската пауърметъл група Heloween, които се бъзикат с този "празник". По тази и причина денят е известен в страната не както се пише в сатанинската библия Халоуин, а Хелоуин.

Честването на езически и сатанински празници води до духовно погубление.

Ето какво казва Исус Xристос:

"Никой не може да слугува на двама господари, защото или ще намрази единия, а ще обикне другия, или ще се привърже към единия или ще презира другия. Не можете да слугувате на Бога и на Мамона." (Матея 6:24)


А думите на апостол Павел са:

"Не можете да пиете Господната чаша и бесовската чаша, не може да участвате в Господната трапеза и бесовската трапеза" (1 Коринтяни 10:21)

За да не се превръща в някакъв маскин бал, но да се спазват сатанинските и демонични правила за сатанинския празник в САЩ вече се използват различни претексти, за да се правят списъци на забранени костюми за Халоин. В различните учебни заведения има различни списъци на забрани. Така например е забранено хората да се обличат, като каубои, индианци2, араби, женски мюсюлмански носии, монахини и др.

image

image

В моята родина не се чества Халоуин - поне 80% от хората са християни и знаят, че това е сатанински празник. В България вече има петиция за премахването на Халоуин от българските училища и детски градини.

Всеки сам избира какъв живот да живее - да бъде проклет или да бъде благословен. Не бъдете проклети, но изберете Господа и бъдете благословени!

1 Псалом

Блажен, който не ходи по съвета на нечестивите, и в пътя на грешните не стои, и в събранието на присмивателите не седи, но се наслаждава в закона на Господа и в Неговия закон се поучава ден и нощ. Ще бъде като дърво посадено при потоци води, което дава плода си на времето си и чийто лист не повяхва. Във всичко, което върши ще благоуспява. Не е така с нечестивите, но те са като плявата, която вятърът отвява. Затова нечестивите няма да устоят в съда, нито грешните в събора на праведните, защото Господ наблюдава пътя на праведните, а пътят на нечестивите е погибел.




Други по-раншни постинги в блога ми по темата са:


Хелоуин - Древен езически празник с човешки жертвоприношения, днес основен празник в сатанизма, опити за узаконяване на канибализма


Има ли още някой, който да не знае, че Хелоуин е сатанински празник?


Повече по темата и различните други езически празници въведени в падналата част от християнството можете научите в книгата ми - Езическите празници и чествания в християнството

image


------------------------------------------

1 В различни страни продължават да се извършват човешки жертвоприношения. В Уганда много от нормалните жители на столицата Кампала и околните райони са наплашени, понеже от 2017 г. се е възвърнал стария обичай на човешки жертвоприношения на малки деца. Алчните хора от елита на страната вярват, че ритуал с човешки жертвоприношения ще им донесе успех и пари. Цената за жертвоприношението извършвано от шамани струва 300$. Но вече са започнали да принасят и жени. Само през септември са арестувани 44 души замесени в убийствата на жени и деца. Един от арестуваните е признал, че е убил осем жени.
Главният полицейски инспектор Кале Кайохура завява:

"Убийствата са ритуални убийства. Ние работим здраво, за да арестуваме оставащите заподозрени, за да прекратим това."

Човешки жертвоприношения има още в страните: Танзания, Нигерия, Свазиланд, Ботсуана, Южна Африка, Либерия, Намибия и Зимбабве.


2 Индианците са били безмилостно избивани от белите заселници и каубоите.  В САЩ индианците чероки и някои други племена не ползват банкноти от по 20$, но се гнусят от тях, тъй като на тях е образа на президента Андрю Джаксън. Той е собственик на роби и е правел набези и войни с индианците - избивал ги е. По негова заповед са прогонени от техните собствени земи - Indian Removal Act от 1830 г.




Тагове:   Хелоуин,   халоуин,


Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ernest
Категория: История
Прочетен: 2676874
Постинги: 576
Коментари: 1166
Гласове: 1228
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930