Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.08.2018 09:07 - Секс роботите и имат ли почва у нас?
Автор: ernest Категория: Други   
Прочетен: 2898 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 24.12.2021 11:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Още една стъпка в деградирането на човечеството, неморалността и противоестествените неща е създаването на секс роботи. Първите секс кукли са направени по специален проект на Хитлер. Дори се предвиждали надуваеми кукли за бойците от Вермахта. Коклите не били пуснати по простата причина, че заводът, където се предвиждало да започне масовото производство бил бомбандиран от съюзническите войски.

image

Първият вече наистина изглеждащ, като истински човек хуманоиден секс робот Хармони създаден през 2014 г.

image

                                        Някаква по-нова вариация на Хармони

Преди няколко години гей рапъра Drake, наричан Gay Drake (участвал в клип с бисексуалната1 Риана) си прави снимка с робот и пропагандира гей секс с робот. Колкото и да е извратено, но вече са създадени и хуманоидни секс роботи.

                                  image


От известно време на пазара се предлагат хуманоидни секс роботи. Клиентите могат да си подберат точния цвят на кожата, косата, лицето, големината на различните полови атрибути и др.

image

                                image

                                                      Прототипи в ателието


                       image

image

image

                                        image

                 image

image

image

            image

image

     image

                  image

                              Няколко основни прототипа женски секс роботи


image

                                                Прототип на секс робота Саманта

image

image


image

Почти всички нормални2 мъже от нашата раса харесват жени с големи гърди или много големи гърди. Тук може и малко да са попрекалили.


image

image

          Мъжки секс роботи. На втората, долната снимка е истинска жена с робот.

Американската фирма за хуманоидни роботи Abyss Creation дори вече е обявила, че ще може да извършва бракосъчетания между хора и роботи. Колкото и да изглежда откачено, помислили са дори и за раждането на деца със закупуването на яйцеклетки или сперматозоиди. Тъй като се очаква някои роботи да печелят повечко пари се очаква те да са желани от някои видове хора и са обмислени и правните отношения с тях (тази част от неморалните жени атеистки, които не държат на любов, но търсят мъже с пари - ще се прехвърлят на роботи с пари, същото важи и за мъжете атеисти, които не държат на любов, но гледат единствено да хванат моми от имотни семейства). Както е добре известно има различни видове мъже и различни видове жени. При агностиците, тези на които не им пука много за любов3, полигамните, които си ги сменят и излизат спокойно с различни, повечето след време ще преминат и на роботи. Ако продължат да произвеждат масово роботи, сред тази част от невярващите, които нямат много собствено мнение, но гледат другите, прослойката от "общите", полигамни момичета и жени просто ще казват, че е нормално и всички подобни ще преминат на роботи (става въпрос за атеистките, които не живеят според библейския морал и нямат скрупули). Дори в рекламите предназначени за тази част от хората (атеистките) вече се казва, че те няма повече да искат истински мъже, но ще си вземат роботи.
Във филма Bladerunner II показват хипотетични взаимоотношения между репликант4 и виртуална, холограмно-енергийна жена.
Не са забравили и транссексуалните и има гей роботи и роботи лесбийки. За тези, които са с прецаканите5 телефони (смартфоните) фирмата Realbotix, освен секс роботи предлага и андроид приложение за визуален телефонен робот за компания (за да няма нужда от хора).
Повечето от цените за секс роботи са от 5 до 6 хиляди долара, a цените за интелигентните секс роботи 20 хиляди долара (включил съм клип). A роботката Cow Kylie в момента е с промоционална цена около 2 хиляди долара. С това се очаква и цените за живите жени (на някои места по света се продават) и проститутките да паднат драстично.

                                        image

Cow Kylie в момента може да се купи за около три хиляди лева. В Дъблин под наем 
един час прекаран с нея струва 88 паунда (около 170-180 лв).

                            image

    Това е прототипът Kathy с ръст 163 см и може да се купи за 2000-2500$


В канадския град Торонто се опитали да отворят бордей с роботки, но управата на града забранила и гражданското движение се противопоставили всячески на това начинание.

Oт ноември 2017 г. някои от сериите роботи са пуснати в масово производство. Със серийното производство след време, ако продължават да се произвеждат ще настъпят и някои социални изменения в обществото:

1 Цените на проститутките (на по-скъпите проститутки) ще паднат.

2 Интересът към красивите истински момичета и жени драстично ще спадне. И по-специално в тези среди, където си ги сменят и излизат с различни. Всеки ще може да си има красива жена, просто зависи дали иска да има истинска жена и собствени6 деца.

3 Интересът към жените над 27-30 г. драстично ще спадне дори и сред неморалните7 мъже.

4 В България в момента само 1-2-3% от мъжете до 25 г. се женят и създават семейства и 6-7 или евентуално максимум около 8 % до 30-32 г. (предимно в християнските среди, сред етническите турци и цигани), а младите жени до 25 г. са около 22-23% и са с по-големи мъже. (За повече по въпроса четете постинга Правите ли разлика между добро и зло, подредие 30)
 
http://ernest.blog.bg/drugi/2016/11/05/pravite-li-razlika-mejdu-dobro-i-zlo-kakvo-izbirate.1487506

Тъй като другите мъже или въобще не се интересуват или просто карат на нещо временно или на принципа singledome за по една или две вечери със серийното производство на секс роботи, като паднат цените с масовата продукция, примерно на по около 3-4 хиляди лева повечето такива ще преминат на роботи - хем в леглото, хем може да чисти, готви, пере, да отиде до магазина, да прекопае градинката, да полее доматите и да върши още неща. Така тогава вицовете ще могат да бъдат от сорта:
-Защо мъжете прекарват толкова време в гаража?
-Ами къде мислите, че си крият секс роботите?

Около 3 г. след постването на този пост мога да добавя, че през 2020 г. фирмата за секс роботи RealDoll от САЩ получава награда поради невероятният бум на продажби на секс роботи през съответната година.

          image

image

5 Ще трябва и да помислят по въпроса, ако мъж има секс робот, то той изневерява8 ли на жена си и какви да бъдат правните взаимоотношения в подобни случаи.

Възникването на роботите, споменати като "метални хора", "машини" е описано в пророческата книга Оралули на Алберт от Кьон, известен като Алберт Велики (Albert Magnus) от 13-ти век. Той споменава, че хората в бъдеще ще създадат такива "метални хора" и ще се увличат по машините, те ще станат толкова много в някакъв момент, че ще бъдат два пъти повече от обикновените хора. След време хората ще ги изоставят, като ненужни играчки. Той пише и за създаването на автомобила, метална машина, в която ще сядат хората и ще се движи. Споменава и че след 700-800 г. хората ще отидат на Луната и Марс.
В писмо до папата и предсказания, какво ще се случи през 20-ти и 21-ви век света Бернадет през 19ти век споменава за опитите да се правят химери (генетично смесени създания между човек и животно) в началото на 21-ви век (преди година оповестиха, че във Великобритания правят вече такива експерименти) и изкуствени хора и през първата половина на 21-ви век хората ще се надигнат и ще ги унищожат, а учените ще бягат, като гонени от вълци. След което хората ще се върнат към Бог и ще започне златният век за човечеството.

----------------------------------------

1 Скандалът между бисексуалната Риана и бисексуалната Beyonce и бисексуалния Jay Z започва през юни 2016 г., където се разкриват някои подробности. Може да се прочете в статия озаглавена Beyonce and Rihanna had a Lesbian Affair:

http://www.judiciaryreport.com/beyonce_and_rihanna_had_a_lesbian_affair.htm

Сред по-новите разкрития е, че Tajah Burton в книгата си Low Down Dirty Shame пише за лесбо връзката си с Rihanna.

Oказва се, че рапъра Jazy Z, съпруг на Beyonce й изневерявал с RnB певици, включително и Rihanna, докато съпругата му Beyonce имала кратка лесбо връзка с Rihanna и други жени. След скандала те се развеждат.

Повече за цялата обърканост и деградация в RnB и рапа можете да прочетете в постинга със заглавие:
Прикритият сатанизъм при Beyonce, Риана, Jay Z, Eminem и др.

http://ernest.blog.bg/muzika/2016/03/09/prikritiiat-satanizym-pri-beyonce-riana-jay-z-eminem-i-dr.1435889

Задълбочени изследвания върху поведението и психологични проучвания направени във Великобритания oт Channel 4 и Ню Йоркския университет в САЩ преди година обявиха резултатите си - слушащите рап и RnB са психопати.

2 Tази част от мъжете, които са нормални харесват жени с нормално големи и много големи цици. Циците са органите за хранене на деца и когато някоя има нормално големи гърди може да има добро поколение (да бъде добра кърмачка) интуитивно истинските мъже харесват такива. Жените с повече естроген имат по-големи цици, а жените с малко естроген и склонни към травеститизъм - малки цици. А с малки цици харесват предимно мъже склонни към хомосексуалност. (Teзи неща важат за бялата и черната раса. Жените от жълтата раса са с малки цици и при тази раса това правило не важи!) Забележете още, че роботките са стройни и с едри цици (поне аз предпочитам момата да е стройна, а не някаква дебела, като крава, дето язък за циците). Стандартите за красота при жените с идеални мерки или почти идеални се считат 90/60/90, но разбира се зависи за какъв ръст става въпрос. Тези мерки или приблизителни са за жени около 166-170 (172 е вече висока жена), докато за жени 163-165 мерките могат да бъдат примерно и 1-2 см по-малки, приблизително 87-88-89 гърди (гръден кош), 58-59 кръст и 87-88-89 ханш.
А в африканската и афро-американската култура от където в рапа и RnB се считат за особено красиви жените с широк ханш и големи задници, включително дебелите с големи задници. Така, че ще трябва да направят роботки с големи щръкнали на зад задници специално за чернокожи, рапъри и RnB-та, където мерките са непропорционални и започващи от 100 ханш нагоре.
Tъй като има баланс в природата при първите влюбвания и създаването на връзки по първо влюбване за жените тези неща не са от голямо значение. Така например някое момиче може да се влюби за първи път на 11-12-13 г., когато все още не е развита полово и не са й развити млечните жлези и ако по това време има известна взаимност или симпатии и след години се развие връзка и семейство - това са естествени неща в природата, независимо дали има малки или големи цици. Тези хора са си един за друг и е нормално мъжът да си я харесва дори и да има малки или неголеми цици. Докато при хора, които създават връзки с момичета и жени на по-голяма възраст, примерно над 17 г. и не е първо влюбване на момата и са с малки цици, така наречените "плосковати", това в много случаи говори за латентен хомосексуализъм при тези мъже, ако ги харесват и не предпочитат с нормално големи цици или едри цици. Неслучайно има много вицове за жените с малки цици и нормалните мъже им се подиграват. По тази причина и много от нещастните жени с малки цици (както изясних не всички са нещастни*) си слагат сутиени с подплънки или направо си слагат силикон - те се чувстват нещастни.
* Освен вече посочените случаи по първо влюбване може да има харесване не по външен вид, но по качества - когато някоя притежава добри качества и изявени добродетели. Но когато говорим за харесване по външен вид, вече изясних правилото.

3 Тъй като има всякакви хора и някои не знаят значението на думата "любов" (някои наричат курвалъка "любов" за по благозвучно) ще препоръчам да прочетете и поредицата ми от седем постинга: Има ли вечна любов

http://ernest.blog.bg/tq-i-toi/2013/07/19/ima-li-vechna-liubov.1131334

http://ernest.blog.bg/tq-i-toi/2014/03/18/ima-li-vechna-liubov-2-chast.1248830

http://ernest.blog.bg/tq-i-toi/2014/05/02/ima-li-vechna-liubov-3-chast.1261552

http://ernest.blog.bg/tq-i-toi/2015/06/25/ima-li-vechna-liubov-4-chast.1371598

http://ernest.blog.bg/tq-i-toi/2016/01/08/ima-li-vechna-liubov-5-chast-vidove-liubov.1420906

http://ernest.blog.bg/tq-i-toi/2016/08/16/ima-li-vechna-liubov-6-chast.1470915

http://ernest.blog.bg/tq-i-toi/2017/07/19/ima-li-vechna-liubov-7-chast.1557512

4 Американците събират генетичен материал от надарени хора от близо 40 г. Преди време репликираха овцата Доли, но след една година овцата умря. В края на 90-те или 2000 г.  секта от учени обявиха за създаването на репликант (бебе) и по Българската Национална телевизия имаше интервю с водача на сектата. Струва ми се че това бе Клод Варилон. Не е ясно дали клонираното бебе се е задържало по-дълго. За да не се репликират (клонират) хора една от кръвните групи е така създадена, че да не може да се репликира.
На 22 декември 2001 г. учените от Texas A&M University обявяват, че са клонирали (копирали) котка. Но въпреки че генетичния материал и уж всичко било същото, нещо с цветовете не им се получило. Преди известно време някаква американка, след като й починала котката й Nicky си поръчала на калифорнийската фирма Genetic Savings & Clone Inc. да й я клонират срещу 50 000 $ и вече репликата била едно към едно. Абсолютно по същия начин могат да се клонират и хора. Главният директор Lou Hawthorne на Genetic Savings and Clone"s заявява, че за момента между 15% и 45% от клонираните и останали живи котки живеят до 30 дни. Любителите на животните и домашни любимци в САЩ в същото време алармират, че при тях в страната има между три и четири милиона нежелани домашни любимци и клонирането на домашни любимци е глупост.

              image

              Първата клонирана котка през 2001 г., която се нарича Rainbow

5 Ако има някой, който да не е наясно защо хората ползващи смартфони са прецакани ще трябва да чете постинга: Контролът на данни

http://ernest.blog.bg/drugi/2016/04/15/kontrolyt-na-danni.1444835

http://ernest.blog.bg/technology/2014/06/30/kontrolyt-na-danni-za-vseki-chovek.1277393

6 Мъж може да има собствени деца единствено при жена, за която е първо влюбване, първа любов, девствена - ефектът телегония. Ако някое момиче е било влюбено продължително време (няколко месеца) по първо влюбване в нея по фотонен метод се запазват гените на първия мъж в когото е била влюбена и дори гените може да се проявят и през поколение, както заявяват учените изследващи това. За повече по въпроса четете серията от постинги Има ли вечна любов и по-специално части 2, 6 и 7.

7 Единствено неморални мъже, които не са наясно с принципите и зависимостите в живота проявяват интерес към жени над 23-24 г. и по-специално над 28-30 г.
За разлика от мъжете, жените имат биологичен часовник - време за влюбване и време за раждане (при мъжете няма такова нещо и ние мъжете можем да направиме деца на всяка възраст на млади жени). Истинските влюбвания за цял живот са единствено при момичета и жени по първо влюбване до 22 г., а раждането на здрави деца е при жени до 32 г. Направени са банки за яйцеклетки и се взимат единствено от жени до 32 г., когато могат да дадат здраво потомство. Но изследванията в тази насока са правени през 80-те и началото на 90-те преди масовото навлизане на вредните вещества в бита, храните и напитките. Сега повечето жени са увредени между 25 и 28 г., освен единствено ако живеят здравословен живот и горе-долу да биват до 27-28 г. А факт е и новото явление - ранна менопауза. Има жени, които са в менопауза на 24-28 г. и повече не могат да имат собствени деца дори и да им се иска.

8 Според християнството извънбрачния секс е грях.

"Женитбата нека бъде на почит у всички и леглото неосквернено, защото Бог ще съди блудниците и прелюбодейците" (Евреи 13:4)

За повече по темата чете постингите озаглавени:

21 ноември - Ден на християнското семейство

Ден на християнското семейство. Любовта. Любовта за цял живот.






Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ernest
Категория: История
Прочетен: 2665562
Постинги: 576
Коментари: 1166
Гласове: 1228
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031