Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.08.2012 15:53 - Защо се правят атентати?
Автор: ernest Категория: История   
Прочетен: 2575 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 15.08.2012 18:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Атентати е имало открай време. Но да погледнем някои от известните атентати на XIX и ХХ век.
  Когато от клана Ротшилд искат да направят своя централна банка в новосъздадената държава САЩ използват свои хора за да успеят да сключат временен договор за 20 години. Решаваща роля в това играе Александър Хамилтън. След изтичането му САЩ отказват да подновят договора и от клана Ротшилд заявяват, че или договорът ще бъде подновен или ще има война и така започва войната между САЩ и Великобритания. В крайна сметка на американците им писва да се бият и склоняват да преподпишат договора, с което приключва и войната. По-късно американският президент Андрю Джаксън (с два мандата от 1829 до 1837 г.), който е пример за патриот отказва да преподпише договора и Ротшилд побеснява. Джаксън заявява, че конституцията на САЩ дава право на Конгреса да емитира пари в достатъчни количества и това няма право да извършва никой друг и нарича банкерите "банда крадци". Срещу него правят два неуспешни атентата, а малко преди да умре през 1845 г. го питат какво е неговото най-голямо постижение в живота и той отговаря:

"Аз убих банката"!
 
През април 1862 г. шестнайстия американски президент Ейбрахам Линкълн напечатва около 450 милиона долара със зелено мастило станали известни, като "зелени банкноти" и заявява:

  "Ние дадохме на хората на тази република най-голямото благословение, което те са имали, техни собствени пари, с които да си платят дълговете."

Известна е кончината на Линкълн, който е убит от атентатор и все още се водят спорове относно личността на атентатора, който е обвързан с различни тайни общества.
  Когато президента Джеймс Кенеди застава срещу плановете на хората в сянка за войната във Виетнам и емитира американски долари, които не са под контрола на централната банка наричана умишлено "федерален резерв" и освен това заявява публично в една реч, че има сила стояща в сянка, която контролира е убит - застрелян от шофьора си в колата. Наблюдавайте внимателно записите на убийството на Кенеди и обърнете внимание какво прави неговия шофьор.

По време на наполеоновите войни в началото на XIX век великите сили се събират във Виена. Там илюминатите за първи път представят проекта за създаването на Европейска федерация, но руския цар заявява, че вижда в това заговор на масоните и илюминатите. Това разярява Натан Ротшилд и той заявява, че някой ден той или неговите наследници ще унищожат цар Александър I и неговите наследници. По време на пътуването за конференция в Аахен, Германия е направен неуспешен атентат срещу царя. Руският цар Николай I (1796-1855) е отровен на 18 февруари 1855 г., цар Александър II е убит при извършен атентат от евреина Игнатий Гриневицки на 13 март 1881 г., срещу последния руски цар Николай II е направен опит за атентат от евреина Eвно Азеф Фишелевич, който е основател на Социал Революционната партия. По-късно през 1909 г. докато Николай II се намирал на посещение в Швеция също направили опит за убийство срещу царя, но убиецът се объркал и по погрешка убил шведски полковник. А цялото семейство на Николай II по време на болшевишката революция е разстреляно по специално нареждане.
 
  Когато илюмината Джузепе Мацини иска да създаде "европейски щати" в средата на XIX век единствено Австрия застава против неговия план и той заявява, че Австрия ще бъде разрушена. Така Първата световна война започва с атентата в Сараево, при който е убит австрийския принц Франц Фердинанд, а след края на войната вече няма Австро-унгарска империя. Атентаторът е масон и член на друго тайно общество.
 
  Ако случайно погледнете писанията, станали известни като "Тайните протоколи на сионските мъдреци" ще видите, че още преди повече от 110 години е имало план как да се правят атентати и, че именно по тази причина се насърчава строителството на подземни влакови линии наричани метра. Във връзка с това ще използвам само кратък цитат от протоколите:

"Вие казвате, че ако преди определеното време се узнаят нашите планове, против нас ще се вдигнат с оръжие в ръка; но ние сме взели мерки срещу това и на Запад имаме вече такава терористическа система, която може да накара и най-храбрите хора да затреперят. Подземни комуникации като "Метрополитен", ще бъдат прокарани под всички столици и, ако стане нужда, тези столици ще бъдат вдигнати във въздуха с всичките им организации, държавни институти и население."

   Със създаването на комунистическите партии и движения от началото на ХХ век те започват серии от атентати и опити за вдигане на революции.

  В съвременната конюнктура атентати се извършват от различни видове групи хора, както от родолюбци желаещи да освободят страните си от потисничество, така и от фанатични ислямисти. Половината Ирландия е окупирана от англичаните и е разделена на две и движението за освобождение на страната от време на време прави атентати против поробителите и ние нямаме право да ги виним за това. От няколко десетки години в Израел постоянно арабски атентатори се самовзривяват взимайки жертви със себе си.
  А сега да разгледаме няколко конкретни случая. Да вземем убийството на италианския министър-председател Алдо Моро на 9 май 1978 г. Той е отвлечен от терористична група позната под името Червените бригади и в последствие убит. Червените бригади извършват терористични акции и са свързани с масонската ложа Р2 (Пи2), станала скандално известна с опитите да вземе властта и срастването си с мафията. По време на процеса разследванията показват, че убийството на Алдо Моро е поръчано от Хенри Кисинджър. На едно от своите посещения в България Алдо Моро споделя, че всички атентати, които се правят по света (тъй като докато се намирал в България в Италия бил извършен атентат) се контролират и правят от една единствена сила и хора, които контролират всичко това. По-късно българският правителствен преводач Асен Марчевски цитира неговите думи в книгата си Италиански потайности. Добре е да се има предвид, че атентатът с убийството на шведския президент Улоф Палме на 28 януари 1986 г. е направен по поръчка на Хенри Кисинджър, който казал, че "шведската палма ще падне".
 Ето и едно изявление от 21 май 1992 г. на Хенри Кисинджър в Евиан, Франция на ежегодната среща на клуба Билдерберг, в което разкрива тактиката как се опитват да накарат хората да бъдат подлъгани да приемат световното правителство на ООН:

  "Днес американците ще се разгневят, ако войски на ООН навлязат в Лос Анжелис, за да възстановят реда; но утре ще им бъдат благодарни! Това е особено в сила, ако им се обясни, че са били изправени пред външна заплаха, независимо дали тя е реална или измислена, че дори е било заплашено самото им съществуване. Едва тогава хората от целия свят ще започнат да умоляват лидерите да ги спасят от такова бедствие. Това, от което всеки човек най-много се страхува, е неизвестното. Когато им предоставим подобен сценарий, хората доброволно ще пожертват индивидуалните си права срещу гаранцията от световно правителство, за да оцелеят на всяка цена."   
 
  В Испания има случай на лайнян атентат с лайняна бомба. На една спирка в малко павилионче гръмва лайняна бомба и опръсква с фекали над 25 души. Този вид "атентат" съвсем не може да бъде сравнен с горепосочените истински атентати, при които падат жертви.

  Атентатът на 11 септември 2001 г. е извършен не от арабски терористи, а е част от добре замислена измама, в която участва американското правителство и други сили, чиято цел е намаляването на демократичните права на индивида. Последствия на това са Патриот Акт1 и Патриот Акт2. Обърнете внимание, че следобед в 17.20 часа дълго време, след като падат кулите близнаци, които са направени според стандарти, така, че да издържат доста по-гореща температура, при която странно се срутват пада 47 етажна сграда, 7 част от комплекса на Световния Търговски Център намираща се на 100 мера от северната кула,  без да бъде удряна от самолет или каквото и да е било. Сградата е била използвана от ЦРУ, Министерството на отбраната, Тайните служби и Вътрешната данъчна служба, Se C използвали сградата за съхранение на 3-4 хиляди документа по разследването на Wall street. Сградата пада "контролирано" за 6 секунди, без да нанесе никакви щети върху съседните сгради. Очевидците разказват, че са чули хруптящ звук съпровождащ падането на сградата, което е характерно за взривяваните сгради предназначени за събаряне. Кулите близнаци са били направени от 200 000 тона първокачествена стомана и 350 000 кубични метра бетон, но странно падат за по 9 секунди, което няма как да стане без допълнителни взривни устройства. Ню Йоркските пожарникари участвали в опитите за потушаването на огъня на кулите близнаци заявяват, че е имали взривове и по всичко личи, което може да се види и на места на видео записите, че в сградите са поставени взривни вещества, с цел да се ускори падането на кулите. Записите на разговорите между пожарникарите са засекретени за около година, докато отшуми случая.  

В съвременния свят някои хора стоящи зад кулисите просто създават условия за безредици с извършването на атентати, но не всички от тях са 100% контролирани. Достатъчно е да вкарате на няколко идеолога мухата за извършването на атентати. Да не забравяме, че Осама Бен Ладен е американски агент в продължение на дълги години, още от времето на Руската война в Афганистан. Дори когато се твърди, че е издирван на 4 юли 2001 г. получава медицинска помощ в американската болница в Дубай, където е посетен от местния шеф на ЦРУ. И когато идеолозите, партийни или духовни надъхат свои последователи, след това организирането и извършването на различни акции е просто детинска игра. По този начин могат да се направят атентати, както понякога когато е необходимо това да стане някъде по света по специална поръчка, така и от някой самонадъхал се самоинициатор.
  Какъв е случаят с атентата на летище Сарафово незнам. Ние християните съчувстваме на народа на Израел. Единствено мога да спомена, че всеки ден по болниците умират много повече хора убити от лекарствата (които на направени умишлено да увреждат организмите) и неправилните методи на лекуване и на никой не му пука за това, а в същото време, когато няколко души умрат от атентат на идиот самоубиец вдигат цялата полиция на крак и чуждестранните служби започват да се месят в България. 
 




Гласувай:
3


Вълнообразно


1. podvodni - Много готин пост. Най ми хареса и...
12.08.2012 16:46
Много готин пост. Най ми хареса изявлението - "Аз убих банката". Поклон пред този човек !
А за атентатора в Бургас, вече много малко не са вдянали, че става въпрос за програмирано камикадзе "Монарх".
цитирай
2. ernest - ДА
17.08.2012 09:12
podvodni написа:
Много готин пост. Най ми хареса изявлението - "Аз убих банката". Поклон пред този човек !
А за атентатора в Бургас, вече много малко не са вдянали, че става въпрос за програмирано камикадзе "Монарх".

Да неможе човек да не се възхити на президента Андрю Джаксън. Наистина съществуват програми за промиване на мозъци, но не мисля, че случая е такъв. Още като гледах израелските туристи преди повече от година си мислех, че може нещо подобно да се случи - те са като магнит за арабите крайни ислямисти. Според изнесените в пресата материали, ако са верни по всичко личи, че атентаторът дори не е имал намерение да се самоубива според първоначалния план, но е имал намерение да хвърли взривните вещества и да избяга, а съучастника му го е взривил дистанционно. Подобно нещо е напълно невъзможно, ако някой е програмиран. Един човек много по-лесно се скрива от давама и по-лесно минава границата. Сигурно съучастникът отдавна е избягал.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ernest
Категория: История
Прочетен: 2676975
Постинги: 576
Коментари: 1166
Гласове: 1228
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930