Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.08.2013 22:21 - Подредия към постинга "Падението и разложението на обществото"
Автор: ernest Категория: История   
Прочетен: 1276 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 16.04.2014 21:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Поради дължината на постинга носещ заглавието "Падението и разложението на обществото" и това, че бяха се поизтрили подредията в този отделен постинг включвам наново написани подредия по темите. Включвам и линк към постинга:

http://ernest.blog.bg/novini/2013/07/06/padenieto-i-razlojenieto-na-obshtestvoto-pyt-kym-noviia-svet.1127362


1 Бaварските илюминати са създадени от преподавателя по римокатолическо религиозно право в Инголщадския университет Адам Вайсхаупт. Той е син на евреин също преподавател в университета, след чиято смърт през 1753 г. е отгледан от йезуитите. В интернет можете да попаднете на глупостта, че илюминатите били репталоиди - пълна идиотщина, сто процентови хора са си, но във висшите нива контактуват с демони и Луцифер, които могат да се материализират в различни форми, включително и на репталоиди или светли ангели най-често. Съществува и грешна теория разпространена предимно сред адвентистите, че илюминатите са клон на йезуитите. Адам Вайсхаупт е бил обучаван в продължение на пет години в древните мистерии и езически религии от Шарл дьо Лорен, който е Велик магистър (кормчия), на Ордена на Сион. Целта е била да създаде тайно общество, което да помогне на меровингите отново да си възвърнат трона на Франция. (Аз съм от меровингски произход) Но Вайсхаупт е бил и под влияние и на Рошилд и съвсем обърква нещата като създава баварските илюминати по директивата на Ротшилд на 1 май 1776 г., чиято цел е съвсем различна. Създаването на Нов Световен Ред. Тъй като основаването на баварските илюминати се счита за катастрофа, кодовия израз, който е навлязъл на английски при катастрофа на кораб или самолет е May-day (майски ден).


2 В България примерно е премахнато стихотворението "Аз съм Българче" от учебната програма, тъй като на контрольорите не им харесва децата да имат чувство за принадлежност към българската нация, но те искат да се чувстват част от Европейския съюз и плана за глобализиране и обединение на нациите в световно правителство към Новия Световен Ред. Васил Левски няма повече да се изучава по история и литература - е това е прекалено и най-тъпите би трябвало да им стане ясно, че съзнанието на подрастващите се обработва. Целта е да бъдат превърнати в идиотчета и ако може и да направят да не четат книги съвсем ще бъдат с промити мозъци. На децата се казва, че не е имало турско робство, но е било "турско присъствие", тъй като се стараят да вкарат Турция в Европейския съюз и, ако българите са против ще има проблем. За да се промиват допълнително мозъците се пускат турски сериали. Може и да са добри, но целта е хората да приемат Турция чрез тях.

3 Гностиците произлизат от магьосническата секта на Симон Маг. Именно от гностицизма и магьосническата секта на Симон Маг произлизат статуите, като примерно статуите на Исус - в тази секта за първи път е имало статуя на Исус Христос.

4 Авторът на Комунистическия манифест и основните идеи на комунизма Карл Маркс е бил член на няколко тайни общества. Масон, член на сатанинска ложа още от времето на студентските си години в Берлин, а после и на др. братства. Той също е бил радетел за създаването на Световна държава.

5 Много пастири през 50-те години са напъхани в лагера в Белене. Ще разкажа една случка, която си заслужава да бъде спомената. В една яма държали гладни кучета и от време на време им хвърляли по някой от затворниците чисто гол. Гладните кучета моментално се нахвърляли върху него и за минута го изяждали. Веднъж хвърлили двама пастори. Те коленичили и се молили (няколко от затворниците по килиите, които били християни също се молили за тях) и кучетата стояли отстрани и започнали да вият. Всичко това траяло цял един ден и накрая пазачите отишли да видят какво става и ги извадили. Единият от тях започнал да си задава въпроса: "Защо кучетата не нападнаха и не изядоха тези хора?" и разбрал какви са. Повярвал. Направили водното му кръщение в една локва. Когато от ръководството на затвора научили, че станал християнин го вкарали. По-късно той починал. А душата му е при Господа и се пази за вечен живот.

6 Първите секс издания преди да се развие порно индустрията след сексуалната революция през 60-те години по време на хипи движението са правени от хора, които задкулисно дърпат конците (окултисти и луцифериани) и съдържат магия, окултизъм и секс, включително развратени форми на секс.

7 Библейската Нова Година не е на 31 декември, а в Библията е дадено времето, когато да се отбелязва Нова година.

8 Господ мрази напускането, Той мрази и хората, които са си изоставили първата любов.

9 Господ гледа скритите намерения на сърцето и той ще съди грешниците и прелюбодейците. Не мога да го кажа като сигурно, но аз мисля, че двойките, които не са се бракосъчетали и не са обещали пред Бог, че са семейство, но са абсолютно почтени и верни един към друг до края на живота си Той няма да им го счита за грях. Когато Бог е създал Адам и Ева не са били необходими разни там церемонии и тн., но те просто са били заедно през целия си живот. Девствената ципа на жената е дадена от Бог с конкретна цел - сключването на завет със съпруга за цял живот. При първия полов акт се отделя кръв от девствената ципа. При сключването на завет винаги има проливане на кръв. Така например в Стария завет се извършвали жертвоприношения на животни. При Новия завет Исус Христос с проливането на Неговата кръв на кръста отново имаме кръв. По тази причина докато мъжа, с когото се е проляла кръвта от девствената ципа жената има завет и нея и докато едната половина е жива няма право да бъде с никого другиго. Едва след смъртта на дадената половинка.        

10 Подобен тип хора си сменят гаджетата, когато им падне, а много от тях направо правят секс, с който и когато им падне и никой не вярва в такова нещо като любов или Бог. Просто не им отърва защото Библията с Божиите повеления и заповеди ги изобличават и им казват, че ще отидат в ада поради греховните си деяния. Много от тях си остават атеисти, някои стават окултисти, а не много голям процент стават направо сатанисти. Много такива пропаднали младежи не искат да се женят, мразят децата и не искат никога да имат деца (вероятно над 30%), а някои дори искат да убиват деца. Такива не сключват бракове и обикновено нямат дълги връзки, а когато имат връзки правят секс и с други хора, както им падне. Когато някоя такава блудница (курва) случайно забременее дава детето си в домовете за сираци или направо го изоставя пред кофите за боклук. Един съвсем пресен случай на 17-годишно момиче от Котел от август 2013 г., която ражда и наръгва детето си с нож. Когато я попитали защо го е убила отговорът й бил: "Не искам да ме занимава!"
Много такива момичета стават проститутки или поне временно работят или заработват по такъв начин. Тези хора стават такива, понеже не са възпитавани както трябва. И тъй като родителите им са абсолютно неадекватни и не са ги научили на Божиите заповеди и да си четат Библията. Един мой познат, който се занимаваше с всевъзможни пропаднали лесни момичета и жени веднъж ми даде да разговарям по скайп с една негова откачена позната. Той й казал, че не правя секс и никога не съм спал с жена и тя си мислеше, че като говори с мен ще си променя мнението и ще започна да правя секс, с която ми падне, както правят те. Тя беше от някакъв град започващ буквата П, но не съм сигурен за името Павликени ли беше, Пирдоп ли, или нещо друго. И тя и цялото им училище всички били тотално пропаднали като нея. Тя беше на 14 години и беше минала куп народ, мисля, че беше и бисексуална. И вече беше настроена доста към сатанизма. В миналото според заповедите от Стария Завет в Библията са били убивани всички блудници и прелюбодейци. Тоест всеки, който прави извънбрачен секс. Но тяхното наказание се пази. Наближава съдния ден, ако и да има още известно време.      

11 През 70-те и 80-те години в някои от крайморските градове много момчета и мъже стават гларуси. След лято се хвалят кой с колко жени е правил секс. Чувал съм, че някои мъже направо са оставяли съпругите си за летния сезон и на есен са се връщали в къщи. Аз от малък мразех това. Чевек трябва да знае какво да мрази и какво да обича! Не може човек да е индиферентен и да приема злото. Лошите неща и злото трябва да бъдат мразени.  
Сега има много руснаци и съответно рускини в региона и има отделни хора, които ги бройкат, но са малко. Знам за един дългуч от нашия град, който като види рускиня направо се побърква и постоянно търси такива. Поляците като цяло мразят руснаците. Но аз не ги мразя, но не ги и обичам (все пак руснаците са разстреляли дядо ми в Катин с елита на полската войска), a тези, които са вярващи са ми братя и сестри в Господа. Тъй като по-голямата част от читателите ми не са наясно с истинската история, която не се учи в училищата, но умишлено се преиначава трябва да изясня, че Втората световна война започва след таен договор между Хитлер и Сталин и двамата се договарят да нападнат Полша, на 1 септември нападат германците, а на 17 септември руснаците, така елита на полската войска е отпратен в териториите на СССР и след това са разстреляни голям брой хора, точната бройка не се знае, открити са телата на около 28 000 души, но разстреляните се предполага, че са повече.

12 В Библейски времена в Израел най-често хората се пазели девствени до самия брак, а ако някои вече консумирали любовта си след годежа обикновено били порицавани, но владетелите в региона задължително след годежа правели секс, за да установят дали момата не е ялова и едва след това следвала сватбата.

13 При много хора само желанието им за разврат и грях е голямo. Преди около 5 години веднъж пътувах с едни познати за Варна и като наближихме започнаха да се оглеждат за проститутки. Намериха една, която да не е циганка и отидоха при нея. Искаха да ме "почерпят", но им отказах. Когато се върнаха след около петнайсетина минути (бяха ми много смешни хем не могат да правят секс както трябва, хем желанието им за грях голямо) ми казват, че проститутката питала за мен и искала да ми пусне безплатно. Аз разбира се отказах. Дори и милион долара да ми дават не бих спал с проститутка или курва. Аз знам в кой Бог съм повярвал и ще му бъда верен и няма да ходя в грях и да върша глупости. Сексът, който ще правя ще е единствено за моята съпруга. (Въпреки че и аз покрай всичко се замислям дали да не е още след годеж обявен пред Бог.) На мен ми харесва да живея по Божиите изискванията и да спазвам заповедите му.
По някое време единия човек, който беше в колата бизнесмен ми казва: "Да не взмеш да кажеш на жена ми". Аз жена му не я познавам, виждал съм я само веднъж и не я помня, но, ако ме пита разбира се бих й казал. Аз съм почтен човек, а не измамник!  

14 Една от измамите е, че в мозъка се отделят вещества и това води до влюбване. Всъщност е точно обратното. Според тази теория тези вещества се отделят до около две години или две и половина и след това любовта изчезвала - гнусна измама! Целта на всички тези псевдонаучни обяснения е да промиват мозъците на хората и да ги накарат да изоставят любовта (която е дар даден от Бог) и да обръщат внимание единствено на секса. По този начин хората да съгрешават и да бъдат отделени от Бог. А сега миналата година направо обявиха, че "любовта била болест". На практика виждаме, че любовта трае десетки години, единствено зависи дали хората са се оженили по любов и дали са почтени. В постинга озаглавен "Има ли вечна любов" обяснявам някои неща свързани с тази тема. Но трябва да обърна внимание и на това, че е важно човек да не си сменя парвньорите в живота, но да бъде с първана си любов. Във връзка с това четете и обясненията във втората част на  "Има ли вечна любов".

15
Съществуват редица примери за двойки влюбени за цял живот. Като цяло този въпрос съм разгледал в постинга "Има ли вечна любов".

http://ernest.blog.bg/tq-i-toi/2013/07/19/ima-li-vechna-liubov.1131334

Вероятно около 20-25% или дори повече хора са влюбени за цял живот. В държавите, където морълът е по-силен и процентът на хората, които се обичат за цял живот е по-голям.


Тагове:   подредия,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ernest
Категория: История
Прочетен: 2677596
Постинги: 576
Коментари: 1166
Гласове: 1228
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930