Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.10.2014 11:53 - Конспирацията за сексуалната революция и депопулацията
Автор: ernest Категория: История   
Прочетен: 3724 Коментари: 2 Гласове:
4

Последна промяна: 04.01.2016 13:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

През последните 100 години светът се е изменил неимоверно много. За много хора ценностната система вече не е същата както преди. Социолози и изследователи заявяват, че бялата раса вече е на изчезване и ако светът продължава да се развива по същия начин след 50 години бялата раса ще наброява под 5% от световното население. В момента сме 7 милиарда и 100 милиона жители на земята. През 1950 г. населението на земята е достигало 2 милиарда 556 милиона, а преди 500 г. е било половин милиард. Вече повече от век "eлитът" използва различни стратегии за намалянето на населението на земята.

Само две десетилетия след възникването на ордена на баварските илюминати Томас Малтус през 1798 г. публикува "Есе за законите на населението". Той твърди, че населението на земята така ще се увеличава, че през XIX век вече няма да достига храна за изхранването на човечеството. Но както добре знаем Малтус нещо не е успял да познае, но пък привърженици на неговата идея да се намали и поддържа нисък брой население на планетата съществува и не се отказва от идеята си не подбирайки методите за постигането й, за да могат по-лесно да контролират света. Когато са много хората не могат да ги контролират. На една тайна среща в имението на Ротшилд през 1898 г., на която се събрали най-богатите фамилии на планетата (обвързани в система от тайни общества) взели решение, че населението на планетата за в бъдеще трябва да се намали. А по онова време населението на света е било около милиард и половина. Преди 500 години както вече споменах населението на земята е било 500 милиона и те искат населението на земята да бъде намалено на тази цифра. Първо на 1-2 милиарда, а после на половин милиард. Относно България за близкия им план нека да припомня думите на посланичката на САЩ Ейвис Боулън на семинар в Боровец през 1997 годна:

"Вие не ни трябвате повече от 4 милиона!"

В по-дългосрочен план цифрата за България е много по-ниска.

Ако случайно познавате Библията ще забележите една постоянна закономерност - тези хора правят всичко наопаки на заповедите на Бог. Когато Господ създава мъжът и жената, Той им казва да се плодят и да се размножават:

"И Бог създаде човека по Своя образ; по Божия образ го създаде; мъж и жена ги създаде. И Бог ги благослови. И рече им Бог: Плодете се и се размножавайте, напълнете земята и обладайте я..." (Битие 1:27-28)

Когато Бог създава хората, Той ги прави мъж и жена, дава им любов, за да се обичат и да са заедно цял живот. Неговата воля е те да бъдат заедно цял живот, да създадат семейство и да имат деца. При създаването на баварските илюминати една от точките е унищожаването на християнството, а друга унищожаването на семейството, като институция с идеята за комунално отглеждане на деца в детски градини, а не от родителите. Вече в много държави в европейския съюз е задължително децата да бъдат давани в детски градини от 4-годишна възраст, такъв закон е прокаран и в България тихомълком (само че в България няма начин да направят този закон да се спазва). Така идеята е още от малки да им промиват мозъците с различни идеи, за да бъдат далеч от Библията и Бог. Малко повече от половин век след възникването на илюминатите се появяват и първите детски градини.

 Семейството е основната градивна частичка, клетка на обществото. Дори християнството като такова се основава на семейството и на домашната църква1

Една от идеите на контрольорите е хората да бъдат деформирани, да бъдат насадени идеи за сексуална разкрепостеност, за равенство между мъжа и жената (според Библията мъжът е глава на семейството2), за сексуална неудовлетвореност и др. с които да бъде променено обществото и ненормалното и патологичното да бъде определено за "нормално" и разпространен стил на живот. В началото на ХХ век над 80% от хората в християнските държави са се женели девствени и целта на илюминатите е да отдели хората от Бог с нарушаването на Неговите заповеди. Според Библията мъжът и жената трябва да бъдат непорочни до сватбата. Ако някой се оженел за мома, която се окажело, че не е девствена и той не е правил секс с нея преди това (а някой друг) тя била убивана с камъни според Божиите заповеди:

"Но ако е истинно това нещо, че не се е намерило девство у момата, тогава да изведат момата и да я поставят пред вратата на бащиния й дом, и мъжете от града й да я убият с камъни, та да умре; защото е сторила безчестие в Израиля, като е блудствувала в бащиния си дом. Така да отмахнеш злото изсред себе си." (Второзаконие 22:20-21)

Според Божиите заповеди, ако някой спял с девица, която вече била сгодена се убивал, ако тя била изнасилена я пускали, но ако била с него по собствено желание я убивали:

"Ако някой намери в града някоя млада девица, сгодена за мъж, и лежи с нея, тогава да изведете и двамата пред портата на оня град, и да ги убиете с камъни, за да умрат, – момата, защото не е извикала, като е била в града, и мъжа, защото е обезчестил жената на ближния си. Така да отмахнеш злото изсред себе си." (Второзаконие 22:23- 24)

Ако се хванат мъж и мома да правят секс и момичето не сгодено просто той трябва да заплати обезщетение и тя да му бъде съпруга за цял живот, без право на напускане, освен в случаите когато бащата не се съгласи:

"Ако някой прелъсти несгодена девица и лежи с нея, непременно да даде вено за нея и да я вземе за жена. Но ако баща й съвсем откаже да му я даде, да плати в пари според веното на девиците." (Изход 22:16-17)

"Ако някой намери млада несгодена девица и като я хване да лежи с нея, и ги намерят, тогава оня, който е лежал с нея, да даде на бащата на момата петдесет сребърни сикли; и тя да му стане жена понеже я е обезчестил; не бива да я напуска през целия си живот." (Второзаконие 22:28-29)

Като цяло всичко това се считало за грешен живот и на такива хора се гледало с лошо око.

Преследваните цели от някои тайни общества са унищожаването на християнството и промяна на ценностната система, като това включва както вече споменах унищожаването на семейството. В същото време унищожаването на моралните ценности водещи до упадък на обществото водят до безразборен секс или лесна смяна на партньорите. Тези хора са жертви на системата и манипулативната идеология и просто гледат да си хванат някого, приятелка или приятел и да правят секс, но без обвързване, без да създават семейство, без ангажименти и без да раждат деца, които да им "пречат", както се изразяват някои. В същото време когато нещо не им кефне при първа възможност си сменят "приятелките" или "приятелите" и продължават напред с нови. Докато за разлика от манипулираните жертви, при запазените хора нормалните взаимоотношения изискват когато двама души се харесват и изпитват към себе си чувства и започнат да изграждат връзка целта е да прекарат живота си заедно и да създадат семейство. За по-сигурно, за да се развалят хората манипулаторите направо обявяват любовта за болест и така вместо младежите да държат на морала и да изчакат първата си любов (първото влюбване) и да създадат трайна връзка просто решават, че им е време да си хванат някого и тръгват по лошия път. Може да се обобщи, че има два вида хора - тези, които са от малки развалени3 с курварско-курвенски (проститутски) манталитет живеещи със споменатата идея да си сменят партньорите и да си хващат приятели и приятелки, без да имат намерение за нещо сериозно и правилно възпитаните с добра ценностна система. Постинг за любовта обявена за болест:
 
http://ernest.blog.bg/drugi/2011/10/25/liubovta-klasificirana-ot-uchenite-kato-quot-bolest-quot.841395

Постинг обясняващ някои аспекти на социално инженерство върху обществото:

http://ernest.blog.bg/drugi/2013/09/06/socialnoto-injenerstvo-za-razlojenieto-na-obshtestvoto.1146168

На същите тези вече измамени и прецакани хора (които в същото време живеят и грешен към Господа живот) контрольорите им пускат и по едни вирус - СПИН, който също да помага за намалянето на населението:

http://ernest.blog.bg/drugi/2012/12/01/mejdunaroden-den-v-borbata-protiv-spin.1026443

Освен всичко казано мога още да спомена, че при ранното християнство (преди още да бъде изопачено) единствената причина да създадат семейство двама души е да имат деца.

image

Дейвид Рокфелер на тайна сбирка на клуба Билдерберг, където се решават съдбите на света (примерно къде да направят да възникне война) 

През 2008 г. по време на конференция на ООН Дейвид Рокфелер заявява: "Необходим е контрол на населението"

В доклад на Фонда на дивата природа от преди 1-2 години се казва, че до 2030 г. хората на земята щели да станат толкова много, че ще им трябва още една планета.

Според "елита" популацията на населението е определяна като "вирус, който трябва да се лекува".

Според бившия агент на британските тайни служби Джон Колман те използват сексуалната революция, като средство против размножаването на населението.

Още преди да започне сексуалната революция световните контрольори подготвят идеите си, които да се прокарат в научните среди. Фройд е нает да направи теорията си за това, че всички човешки взаимоотношения са свързани с първични инстинкти, както при животните, която се отхвърля от хората на науката по онова време, а лекциите му били освирквани.
За да бъде предпазен Фройд и неговите идеи бил съставен "Комитет на Фройд", който да го пази от отзиви ръководен от Ernest Alfred Jones и всички материали били засекретени до 1985 г. Сигурно ви е ясно, кой е плащал за протекцията на Фройд... Също така дъщеря му Ана Фройд скрила неговия архив и го засекретила до 2000 г., но дори и след изтичането на този срок странно неговите наследници, въпреки предлаганите големи суми пари не ги публикуват. Оказва се, че дори те нямат достъп до тях, но се намират в библиотеката на Конгреса на САЩ и 11 г. след смъртта мъ е направен комитет на хранителите на архива на Фройд и те решават по-нататъчната съдба на архива. Според неговото завещание различните негови писма и записки могат да станат достояние на три етапа - през 2000 г., 2013 г., и 2102 г. Фройд бил казал, че след 2000 г. ще може да каже против кого и защо се е борил цял живот. Това са писмата на Фройд от последните две години от живота му до сестрата на жена му Мина (с която е добре известно, че имал сексуални взаимоотношения) съдържащи сензационни тайни. Какво ли съдържат? 
 

image

Зигмунд Фройд

В манипулациите си Фройд казал, че "човекът е най-сексуалното животно на земята" (което е пълна глупост). Др. Фройд никога не би станал известен и неговите идеи не биха излезли от неговия кабинет, ако не се намесват Ротшилд и Рокфелер и не спомагат за разпространението на неговия "нов морал" - идея за нова морална система основаваща се на секса и разкрепостения начин на живот. Всичко това след време дава основата на така наречената "сексуална революция" през 60-те години. Фройд имал изследователска лаборатория с участието на 12 души, които му помагали, а парите за тези изследвания идвали от Ротшилд. Тоест Фройд, който също е от еврейски произход е финансиран изцяло от Ротшилд.
В края на XIX век започнали да давaт на войниците в немската армия кокаин за повдигането на бойния дух и Фройд решил да експериментира върху себе си. Самият Фройд в продължение на 12 години бил наркоман. Фройд прави и кокаинови експерименти включително и с жена си - как би протекла бременността й с взимането на кокаин. Малко известно е, че всичките си експерименти Фройд правил, след като давал на пациентите си кокаин.
В началото всички се присмивали на Фройд, но някой високопоставен негов благодетел го препоръчал на братовчедката на австрийския император, която отишла при него, след което тя го представила на императора. Популяризирането на теорията на Фройд става, когато отива заедно с Карл Юнг в Америка и изнасяли лекции. Внучката на Наполеон - Мари Бонапарт, след като продала един от замъците си и платила на Хитлер завела Фройд в Париж, а след това в Лондон. Фройд твърди, че всичко е въпрос на неудовлетворена сексуалност - тоест като е неудовлетворена трябва да се направи нещо по въпроса - да се прави секс и благодарение на тази сатанинска теория противоречаща както на божиите наредби, така и на елементарния човешки морал се спомага за деморализирането на обществото.

Ще спомена една от налудничавите теории на Фройд, който "обяснявал", че причината за Първата световна война е "неудовлетворената сексуалност на немските войници". Въпреки че Фройд си въобразявал, че лекува хората, той по-скоро им помагал да се отърват от част от парите си. Той приемал за пациенти изключително богати хора. Неголемият брой пациенти, които приемал били така наречените „Златни невропати“. Една от най-известните му пациентки била Frau Emmy von N., известна като "Fanny Moser" считана за най-богатата жена в Европа. Той е приемал единствено плащания в чужда валута, като цените са били по 10$ за сеанс. Фройд е предписвал между 6 и 12 сеанса на седмица, а леченията продължавали години. Лечението на Елфриде Хирсфелд продължило 7 години (1600 сеанса) и не дало никакъв резултат, въпреки астрономическата сума, похарчена от пациентката. Нещата, които пишел по книгите доста се различавали от онова, което наистина се случва. Така Фройд твърдял в неговите книги, че след четири години лечение излекувал Сергей Панкиев, но на практика той продължавал да го лекува. И тъй като не успял да го излекува се договорили той да му заплати доживотна рента за това, че Сергей ще запази мълчание, че не е излекуван. Още осемнадесет случая където Фройд твърдял, че бил излекувал разни хора от истерии се оказали измами. В писмо до неговия приятел др. Wilhelm Fliess, той му казва, че случаите били само 13 и, че никой от пациентите не получил ни най-малко подобрение. Различни лекари хващат Фройд в грешни диагнози и разкриват, че той нагажда случаите към неговите теории. самият Фройд страдал от маниакална депресия. Ту бил в депресия, ту в маниакално състояние. Той имал вманиаченост от цифрата 62. Никога не влизал в автомобил, където се срещали цифрите 6 и 2 и никога не живеел в апартаменти с тези номера. На 6 февруари никога не излизал от дома си. Той не умира от естествена смърт, но бидейки болен от рак накарал личния си лекар Макс Шур да му бие инжекция и станал първият обект на ефтаназия - тоест самоубил се.

Разбира се, за да тръгне да обяснява всичко на сексуален принцип идеята му е дошла от това, че Фройд бил хомосексуалист (бисексуален), а такива не са били приемани в обществото и той си е търсел начин да намери вратичка за себеподобните си. А на Ротшилд и Рокфелер точно това им трябвало. Когато нацистите взели властта в Германия и Австрия била анексирана през 1938 г. един богат чичко заплатил голяма сума пари, за да го пуснат и той напуска Виена и се установява в Лондон, където умира следващата година.

След налагането на фройдизма следва разпространението и популяризирането на порнографията. През 1953 г. се появява списание Playboy издавано от Хю Хефнър (евреин тайно финансиран от Рокфелер). Той членувал в сатанинска секта, в която като жертвоприношение към дявола се принасяли зайци от където идва емблемата на списанието. Хефнър като начинаещ член на сектата успял да бъде едва на 2-3 сбирки (оргии), но след убийството на младо момиче през 1948 г. сектата е затворена, а ръководителят й вкаран в затвора. Другото конкуриращо водещо порно списание Hustler, което се издава от Лери Флинт (евреин) от 1974 г. е финансирано от Ротшилд. Случайно съвпадение ли? Съвсем не.

За да може да бъдат измамени хората и да тръгнат по грешен живот оказват влияние сексологията, както и скриването на истината за телегонията. Телегония или още "ефектът от първия самец" е завиимостта, че една жена може да роди пълноценно генетично поколение единствено от първия мъж, с когото е  правела секс. При блудниците се раждат деца притежаващи комбинация от гените на мъжете, с които е била и най-много от първия мъж. Изследванията във връзка с телегонията приключват още преди 60-те години и информацията за телегонията е засекретена.
Статия за любовта, в която по-нашироко обяснявам телегонията:

http://ernest.blog.bg/tq-i-toi/2014/03/18/ima-li-vechna-liubov-2-chast.1248830 

Дарвинизмът и фройдизмът полагат основите на падането на моралните устои в обществото и заменянето на ценностната система на хората, които стават жертви на тези измами.
Главен спонсор по програмите за раждаемостта е благотворителният фонд на Рокфелер, която е втората в света по големина благотворителна организация.
Дейността на такива организации се състои в това да се правят манипулативни лекции с раздаването на презервативи и противозачатъчни средства. Те използват манипулативни слогани, с които се опитват да промиват мозъците на подрастващите като "Човек се ражда за щастие, а не за демографски отчети", "Ако жената не е раждала, това не я прави непълноценна". Целта на такива манипулативни идеи е да се насърчава секса без брак и хората да не се размножават, на момичетата да не им се иска да раждат.

Благодарение на една от действащите организации по хигиена на семейството "Лига над контрола на раждаемостта" през 1937 г. са взети закони в 32 щата за принудителна стерилизация на: алкохолици, проститутки, страдащи от психични нарушения, епилепсия и хора с криминални наклонности.

Една от организациите носи названието "Център за Контрол над раждаемостта", Джон Рокфелер Младши спонсорира организацията "Бюро на социална хигиена на семейството". Към ООН Рокфелер вече са успели да създадат "Съвет по населението на народите".

В края на 2008 г. Дейвид Рокфелер, Тед Търнър, Джорж Сорос, Бил Гейтс и Уорън Бафет организирали в къщата на Рокфелер среща с присъствието на 20 от най-богатите милиардери и главната тема била как да бъде намалено населението на земята.

Изказване пред аудитория, където Бил Гейтс споменава за използването на нови ваксини за намаляне на населението на света с 10-15%:

http://www.youtube.com/watch?v=gROhNaJoGzI

Изявление на Дейвид Рокфелер за намаляне на населението на земята:

http://www.youtube.com/watch?v=bI0fnRbhHFo

Изказване на сен. Рокфелер за депопулацията:

http://www.youtube.com/watch?v=bI0fnRbhHFo

Сред използваните методи за намаляне на населението още са: изкуствените бедствия, като наводнения цунами, поройни дъждове, които не спират и земетресения правени с програмата H.A.R.P, регионалните войни и др. както и предизвикващите стерилитет: пръскането от самолетите, вредните вещества поставяни в храните и течностите, ваксините, вредните вещества в лекарствата, по-голямата част от дамската козметика (съдържаща фталати и др.) и тн.

Ето до каква деградация се е стигнало. В Холандия е регистрирана политическа партия на педофилите, в Белгия, Холандия и Франция са разрешени еднополовите бракове. Във Франция учат децата, че хората не се раждат мъже и жени, но когато пораснат те решавали какви да бъдат. Казват им, че родителите можели да бъдат две майки или можели да бъдат двама татковци. Казват им, че бащите можели да носят поли и рокли (жените започват да носят панталони през ХХ век4, по-рано не е имало такава щуротия), а също са въведени и специализирани "учебници" за промиване на мозъците. Новата образователна програма се нарича „Азбука на равенството“. За по-възрастните ученици са подготвени цветни учебници с картинки съдържащи всички подробности, приличащи повече на порнография. Друга книга за деца се нарича „Баща ми носи рокля“. Тези книги са призвани дори да заместят класическата литература за децата на 3 и 4 години. В градчето Нант вече има момчетата, които да ходят на училище в поли и смятат това за напълно нормално.
Кметът на Копенхаген (Дания) директно предлага децата да бъдат възпитавани в духа на хомосексуализма.

http://www.blitz.bg/news/article/294457

Преди известно време писах за опитите да се узакони инцеста (сексуалното и семейно съжителство на близки - членове от семейството, като бащи с дъщери, майки със синове, братя със сестри и тн.), но в Германия вече е изготвен законопроект и единствено заради изключително острите реакции от страна на християните в интернет законът може и да не бъде внесен за обсъждане:

http://nikikm.blog.bg/politika/2014/10/01/nov-zakon-v-germaniia-razbuni-evropa-uzakoniavat-braka-mejdu.1301440 

Друга патология и извратеност е модата сред милениумите в САЩ е да са бисексуални, да си сменят половете и тийнейджърите да се самоубиват.

Ето какво казва Библията:

 "Женитбата нека бъде на почит у всички, и леглото неосквернено; защото Бог ще съди блудниците и прелюбодейците." (Послание към евреите 13:4)

Статия за депопулацията:

http://ernest.blog.bg/drugi/2014/03/07/depopulaciiata.1245417

Статия за християнското семейство:

http://ernest.blog.bg/history/2012/11/21/21-noemvri-den-na-hristiianskoto-semeistvo.1022485

С няколко думи може да се каже, че целта им е да направят младежите малоумни кретени, които да престанат да създават семейства и да се размножават и с либерализиране на порядките в обществото колкото може повече от тях да станат хомосексуални и да не раждат деца. Същевременно да ги отделят от Бог и християнството и да ги завлекат в ада. Докато в България се опитват на места да пробутват учебник подстрекаващ разврата, а родителите вече са направили жалба в съда, то в САЩ в щата Флорида започват да разпространяват сатанинска книга за деца по училищата. Като предлог те използват идеята за "религиозна толерантност", която изисквала на децата да може да бъде представена литература от всяка религия. Това е поредният начин да се опитват да ги сатанизират от малки.

image
 

Детска сатанинска книга, която се разпространява в училищата в щата Флорида  


image

Направили са и верига от ресторанти Cabbages & Condoms с цел депопулация и намаляне на населението, където не само, че се предлагат презервативи, но и предлаганите там храни са в такава комбинация, че да пречат доколкото е възможно на забременяването.

Всичко зависи от възпитанието. Ако е добре и правилно възпитано едно дете в къщи то си върви в правия път и няма проблеми (някои сами си усещат какво е правилното, а има и деца със силно изявен характер и правилни мерки за доброто). Когато се влюби държи на първата си любов докрай, а не си ги сменя, като проститутка. Ще разкажа един интересен случай. Преди половин година един мой познат, който е женен за учителка преподаваща в местното училище без някакъв повод веднъж ми каза като ме видя, че жена му казала, че половината (ако не преувеличава) от 15-годишните момичета учещи в училището5 са проститутки. Разбира се това не е истина, но тази жена е имала повод да се изрази така - държанието и поведението им са като на такива. Но явно половината (както казва) проявяват курвенско-проститутски манталитет с нисък морал. Може и такава да им е годината, повече откачени и неморални, зле възпитани, пушещи цигари и тн. и просто половината от тези момичета се курвеят, гледат да си хващат приятели (не държат на такова нещо като любов, но посто да имат там някой) и по-развалените си ги сменят, като по този начин наистина са пропаднали (или започнали да пропадат) и ако продължават по този начин наистина ще бъде много зле за тях. И в очите на тази учителка те вече изглеждат като проститутки, а ако наистина има няколко такива (или готови на нещо подобно) това е достатъчно да изгради съответното лошо мнение.  

"Или не знаете, че неправедните няма да наследят Божието царство? Недейте се лъга. Нито блудниците, нито идолопоклонниците, нито прелюбодейците, нито малакийците, нито мъжеложниците, нито крадците, нито сребролюбците, нито пияниците, нито хулителите, нито грабителите няма да наследят Божието царство." (1 Коринтяни 6:9-10)

Всеки сам решава какъв път да взима в живота, но пътищата са два или с Господа, или с дявола. Среден път НЯМА!

Пожелавам ви да изберете правилния път - Бог ви обича!

 "Защото Бог толкова възлюби света, че даде Своя Единороден Син, за да не погине ни един, който вярва в Него, но да има вечен живот" (Йоан 3:16)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


1  След възникването на институционната църква християнството постепенно се видоизменя. Според ранния модел християнство през първите няколко века църквата е домашна. В Библията домашната църква се споменава:

"Поздравете братята в Лаодикия, също и Нимфана, и домашната му църква." (Колосяни 4:15)

"Поздравете моите съработници в Христа Исуса, Прискила и Акила, които за моя живот си положиха вратовете под нож, на които не само аз благодаря, но и всичките църкви между езичниците; поздравете и домашната им църква." (Римляни 16:3-4)

"и до сестра Апфия и до нашия сподвижник Архип и до твоята домашна църква" (Филимон 1:2)


2 "Но желая да знаете, че глава на всеки мъж е Христос, а глава на жената е мъжът, глава пък на Христос е Бог." (1 Коринтяни 11:3)

"Така нека всеки един от вас да люби своята жена, както себе си; а жената да се бои от мъжа си." (Ефесяни 5:33)


3 Тези хора според Библията са грешници и отиват в Ада. При това те са или демонизирани с демони или под влияние на демони.

4 Носенето на панталони при жените в християнските страни е вкарано с измама и пропагандирано от лесбийките и членуващите в тайни общества, понеже е нарушение на божиите заповеди:

"Жена да не носи мъжко облекло, нито мъж да се облича с женска дреха; понеже всички, които правят така, са мерзост на Господа твоя Бог." (Второзаконие 22:5)

5 Има по-развалени години (набори) или по-развалени училища. Съдейки по казантото от учителката става въпрос не за лошо училище (и аз така съм си мислел), но за лоша година. Като не е нормално половината от момичетата да тръгват по момчета или просто да създават връзки на 14-15 г. По-принцип по-запазените морално не бързат, а да не говорим за любовта (първото влюбване и създаването на връзка по първа любов и запазването й). Така по-развалените и неправилно възпитани на 15-16 г. сами са готови и започват да търсят да си хванат някой, а не си изчакват любовта (за любовта няма години може на 14-15, а може и на 18-19 или 21-22 г., когато се появи, но не трябва да се бърза). Така когато има отделни случаи и по любов на 15-16 г. е едно, а когато е масово (половината или повече) и по лично решение да се хване някой е отклонение и така постъпват тръгналите по лош път с развален начин на мислене (известно е какво се случва с повечето от тях след време). Съвсем неслучайно и учителката се е изразила така. Повече по въпроса съм написал в следния постинг:

http://ernest.blog.bg/tq-i-toi/2014/11/08/za-liubovta-i-oshte.1311629






Гласувай:
4



1. germantiger - ...
16.10.2014 19:37
Ще популяризирам този твой постинг в три групи към вибокс7.ком.

Имаме "разминаване" в част от конкретиката, но с много от "маркерите" или заключенията ти съм съгласен.

Поздрави за изключителния труд, пространния постинг и избора на тема, каквато в блог.бг едва ли може да бъде прочетена - изключително много труд си положил и то труд, който ни информира!
цитирай
2. ernest - ОК
16.10.2014 21:06
germantiger написа:
Ще популяризирам този твой постинг в три групи към вибокс7.ком.

Имаме "разминаване" в част от конкретиката, но с много от "маркерите" или заключенията ти съм съгласен.

Поздрави за изключителния труд, пространния постинг и избора на тема, каквато в блог.бг едва ли може да бъде прочетена - изключително много труд си положил и то труд, който ни информира!


Да, добре!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ernest
Категория: История
Прочетен: 2672807
Постинги: 576
Коментари: 1166
Гласове: 1228
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930