Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.03.2016 12:13 - Прикритият сатанизъм при Beyonce, Риана, Jay Z, Eminem и др.
Автор: ernest Категория: Музика   
Прочетен: 16348 Коментари: 3 Гласове:
4

Последна промяна: 26.02.2017 13:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Beyonce е една от най-популярните изпълнителки в поп денс и така нареченaтa R" n B1 музика през последните десетина години и дори пя по време на инагурацията на Обама. Такава подробност, че Beyonce пее на плейбек по време на инагурацията, за разлика от певицата преди нея показва, че не е в състояние да изпее дори и песните си понякога и някои журналисти наричат това измама (в студииото могат всекиго да направят да изглежда, че може да пее, както и на плейбек на концерт). Музиката, музика, много от текстовете на песните й са наистина хубави, както казват експертите, които са ги проверявали (аз лично не съм слушал и една нейна песен и като знам, каква е не се интересувам да я чуя и не съм я проверявал, но ако я проверя все нещо ще я хвана), но някои хора и някои неща имат скрити и дори зловещи лица. От древността е известно въздействието на музиката, чиято сила може да се употреби както за добро, така и за лошо. Много от известните изпълнители са наясно с духовната страна на нещата и не пеят случайни неща. И са наясно, че всеки отговаря за живота, който води, какво пее и какви са последствията от това. Така например майката на Уитни Хюстън е баптистка от седмия ден, a Марая Кери се учила да пее в евангелска църква. Beyonce признава, че е под въздействието на демон с името Саша. https://www.vbox7.com/play:d8aaae6257
Ще включа цитат от книгата ми "Разбуленото лице на рока и метъла", в която не пиша само за рок и метъл, но за всичката музика, нейните скрити страни и значение, както и въздействието й върху хората, като целта е те да придобият по-правилна представа за тези неща и ако е необходимо да може да се предпазват. В повечето от съществуващите стилове има отявлен или скрит, завоалиран сатанизъм.

"Beyonce в People Magazine от 18 ноември 2008 г. заявява, че, след като прави клипа Crazy in Love, в който се запалва в колата и експлодира се ражда наново и се е превърнала в Sasha Fierce. Но тя казва: „тази личност е стриктно за сцената”. Всичко това са окултно сатанински откровения. Трябва да се има предвид, че при влизането в някои елитни луцифериански общества адептите придобиват ново име. Така например кодовото име на Джордж Буш Младши в ложата Череп и Кости2 е Гогмагог. Някои от изследователите смятат, че видео клипа Crazy in Love е ритуален и показва влизането й в подобно общество, където е вкарана от Jay Z, за когото се знае, че е масон. Самият Jay Z в интервю казва, че се чувства, като съвременния Франк Синатра и заявява, че е обладан от духове. В интервю Beyonce заявява, че това нещо (разбирай демон) влиза в нея, когато се изправи на сцената пред публиката и я обладава. И както тя казва: „понеже, това е като двама различни души”. В друго интервю Beyonce споделя, че когато е на сцената тя не е в съзнание и не знае какво прави, което е признак на временно обладаване. В една от песните си пее „I’m a Diva” (Аз съм Богиня), което е умишлено и противоречи на първата Божия заповед от Библията:

„Да нямаш други богове освен Мене” (Изход 20:3, Второзаконие 5:7)

При хип-хоп изпълнителите вече се е наложила една фраза – Rain Man (Дъждовен човек), която е завоалирано наименование на сатана, като елементарният символизъм е, че „дъждът пада от небето”, а сатана е – паднал ангел от небето. Символизмът и свързаните с така нареченият „Дъждовен човек” са: дъждът, светкавицата, чадър и евентуално още наводнение (потоп). Ето какво казва Исус за сатана:

„Видях Сатана паднал от небето като светкавица.” (Лука 10:18)

Изпълнителят Jay Z в интервю леко увърта, като казва, че идеята за използването на този израз произлиза от посредствения филм Rain Man от 1988 г. В началото на филма главният герой Charlie Babbitt казва на неговата годеница: „Когато бях малък и ме беше страх Rain Man идваше да ми пее.” Но по-късно във филма се оказва, че Rain Man е начина, по който е наричал неговия по-голям брат савант, аутист Raymond. Ключов основен момент във филма е, когато Charlie Babbitt (в ролята Tom Cruise) отива на погребението на баща си с когото не се обичали и не поддържал контакти и научава за завещанието. На погребението се забелязват масонски символики, погребението явно е в масонската част на гробището и се виждат няколко обелиска. Обелиските са символи на слънцето, на Ра от древен Египет. В същото време никъде по гробовете няма християнски кръстове. Виждат се два гроба със статуи и един с езически окултен келтски равнораменен кръст в кръг.

В песента Rain Man Eminem нарежда:

Hi, my name is... Здрасти, моето име е…

I forgot my name! Забравих си името!

My name was not to become what I become with this level of fame Моето име не е, за да бъда на нивото на славата на което съм

My soul is possessed by this Devil Моята душа е обладана от този дявол

My new name is… Rain Man Моето ново име е... Rain Man

В песента още се споменава, че Библията е против хомосексуализма (с две жени) и Еминем възхвалява правенето на тройки.

Но Jay Z не е единственият, а по концерти някои рап изпълнители направо казват, че са продали душите си или го пеят в песните си. Така например Eminem в песента Say Goodbye to Hollywood (Кажи сбогом на Холивуд) пее:

If I could back I Never Would a Raped Ако можех да се върна, никога не бих изнасилвал

I Sold My Sol to the Devil продадох душата си на дявола

I’ll never get it back никога няма да си я получа отново

В песента Umbrella (Чадър) Rihanna започва с описването на себе си, но в нея има и скрит смисъл. В песента в действителност не се пее за любов на жена към мъж (към Jay Z), но за доброто момиче Rihanna, което под действието на Rain Man се превръща в лошото момиче Rihanna. И кой е този Rain Man, който прави хората да стават лоши? Падналият ангел приемащ различни имена, като: Луцифер, Санат Кумар, Бафомет, Астарот, Абадон, Велзевул, Мелек Таус, Иблис, Пан, Молох, Сатана и др. "

 image 
Разбулващата и изобличаваща скритите неща в музиката невероятна книга image
Jay Z и Beyonce правят тайния масоно-илюминатски знак Окото на Хор, койтo e и стандартен таен знак при поклонниците на Църквата на сатаната, които го правят точно по същия начин с ръце 

image
Jay Z носи суичър с надпис "Прави каквото искаш" - постулат, който е разпространен и включен в книгите на Алистър Кроули (най-големият сатанист на ХХ век) и е в противовес на божиите заповеди.  В песента Do it групата от недалечното минало Spice Girls пеят за нарушаването на правилата, на закона, което е  по същата причина - нарушаване на божиите заповеди. 

image
Обложката на сборен албум на Jay Z с масоно-илюминатския символ 

image
Сатанистът Алистър Кроули - на главата му виждаме същият символ на пирамида, който пропагандира Jay Z
 
image
Риана прави сатанинския знак. Въпреки че не всеки, който прави този знак е сатанист, много от издиганите в музикалния бизнес личности са наясно с това и не правят знака случайно.

image
За съпоставка - може да се види сатанинския знак по време на черна сатанинска меса от поклонници на дявола

image
Риана не си крие дяволизма - снимка от неин албум

image
Сатанински ритуал с участието на основателя на Църквата на сатаната Антон ЛаВей, който е с рога

image
Снимка на Риана, която е донаправена така, че да се получи лицето на дявол от косата й и рога с ръцете й 

image
Риана в пирамида - масонски символ 

Oщe една връзка с окултизма и поклонението и към друг източник (а не Бог) е, че Риана си е направила татуировка на богинята Изида, която е на особена почит в масонството и понякога масоните завоалирано се наричат "синовете на вдовицата", като под вдовицата се разбира Изида. Според митологията братята Озирис и Сет водят битка и Сет убива Озирис и го разчленява на 14 части и ги погребва на различни места. Изида останала вдовица открива 13 части и с магия го връща към живота и става богиня покровителка на магията.
Много от текстовете на песните й са свързани със секса, разврата и греховния живот. Тя e бисексуална, подкрепя хомосексуализма и има такива изказвания, целува се публично с различни лесбийки и бисексуални R&B певици, като Кати Пери или Бритни Спиърс, а обложката на албума Talk That Talk от 2011 г. има за цел да се приема, като намек за положение след правене на орален секс. Последно излезе наяве, че Beyonce и Риана са имали лесбо връзка: http://www.judiciaryreport.com/beyonce_and_rihanna_had_a_lesbian_affair.htm
След потвърждаването на слуха стана ясно, че през същото време Jay Z съпругът на Beyonce й изневерявал с R&B певици, като Rihanna, Rita Ora, Mya, Rachel Roy и др. Това се отразява и в последния й албум Lemonade от 2016 г., който е концептуален и се опитва да унижи публично Jay Z, Rita Ora, Rihanna и Rachel Roy и са в нещо като война в която всички са бисексуални (включително и Jay Z). A вече се дискутира и дали след изневерите ще има официална връзка между Риана и Jay Z. image
Beyonce се целува с R&B певицата Miley Cirus
image
Miley Cirus хваната в лесбо целувка. Тя казва пред Асошейтед прес, че имала лесбо връзка. Последно има връзка със Stella Maxwell.
Сред различните неща, като пушенето и хаповете (завоалиран начин да се пропагандира взимането на наркотици) в клипа We Found Love на 2 мин и 20 сек Риана e показана "много поучително" за кандидат затворници, как краде от магазин. В клипа на песента Сan"t Remember to Forget You посветена на лесбийската "любов" с Шакира на 2 мин и 39 сек има пропагандиране на хомосексуализма с лека лесбо сцена и при 3.13 докато се пее kissin in the moonlight (целуване на лунна светлина) целува Шакира и после пак го прави при същите думи. В клипа на What"s My Name участва рапъра Drake, който е гей, има връзка с рапъра Lil Wayne и твърди, че бил обладан от гей-демон. Първоначално преди Lil Wayne да си признае, рапърът Birdman, който работи заедно с него разказва това и си казва, че и той е бисексуален. Друга песен посветена на лесбийската любов, в която се насърчава лесбийството с лесбо сцени е Te amo (Обичм те). Вероятно това е най-лесбийскатa песен на Риана за момента. В клипа на песента S&M (името е съкращение от Садизъм & Мазозхизъм) от албума Loud от 2010 г. Риана възхвалява садомазохизма. В текста се насърчава извратеният садомазохистичен секс (често пропагандиран в сатанизма и вещерството) с малтретирането, измъчването, насилието и пребиването на партньора. И после защо имало домашно насилие - много развалени жени (които слушат такава музика или харесват подобни текстове) сами искали да ги малтретират и пребиват или обръщали резбата. (Никой нормален човек не харесва такива текстове!) Включвам цитат от извратената песен:
Sticks and stones Коловете и камъните
May break my bones  могат да счупят костите ми,
But chains and whips но веригите и камшиците
Excite me ме възбуждат
На 2 мин и 50-52 секунди може да се видят на фона различни надписи, между които Illuminati, Princess, Slut - илюминати, принцеса, курва. С което сама си казва каква е и си признава, че членува в тази организация.
Ако някой харесва и слуша песни с такива текстове (независимо от музикалния стил) той се програмира на тези неща, които се пеят в песните и после това се отразява в живота. А според библейските стандарти пред Господ носят отговорност всички над 12-13 г.
 image image
Риана и Бритни облечени садо-мазо се целуват на сцената, а са се целували и по време на наградите през 2011, както и на други публични места
image
Риана в клипа
Te amo (Обичм те) посветен на лесбийството
image
R&B музиката е най-лесбийската музика от всички съществуващи музикални стилове. Най-новото гадже на поп певицата Taylor Swift е R&B певицата Lorde.
Според признаците в Библията ние разбираме, че живеем в началото на последните времена и на много места се забелязват богохулство и сатанизъм. Taкa нaпример по време на церемонията на отварянето на готардския тунел на 1 юни 2016 г. в Швейцария се прави сатанински спектакъл и се пеят сатанински химни в присъствието на някои от най-видните европейски политици. Някои тълкуват това, като към идването на антихриста.   
https://www.youtube.com/watch?v=wbcE6OXOOsc

Хип-хоп изпълнителя Kanye West, който през 2005 г. в интервю си казва, че е гей през 2013 издава албум озаглавен Yeesus, което е подигравателна заигравка с Исус. В албума има песен I аm а God (Аз съм Бог), което e богохулство и нарушение на божиите заповеди.
 
image
На обложката направо е сложен обърнат кръст - символ на сатанизма 

image
Снимка от меса в Църквата на сатаната с наличието на обърнат кръст за съпоставка  
image
А ето и официалните суичъри към албума Yeesus със сатанински изображения и символики
image
За турнето Yeezus се използва масонската пирамида и др. символи

Друг хип-хоп изпълнител DMX пее за секс с трупове, изнасилване и продажба на душата на дявола. Рап изпълнителя Master P в една от песните си пее, че върви с дявола и ще отиде в ада. Еazy-E, който умира от СПИН пък по време на песен казва молитвата Отче наш с обърнат словоред, точно, както се казва богохулно от членовете на сатанинската църква по време на техните сбирки. В един клип на известния рапър Snoop Dogg пък се показва продаването на душата на сатана и на стената до него се вижда обърнат сатанински кръст.

Сред рап изпълнителите освен, че се среща окултизъм и членуване в тайни демонични общества, но понякога не само, че не го крият, но и направо си го казват. Така например в дебютния едноименен албум на рап групата House of Рain (Къща на болката) от 1992 г. в песента Jump Arround (Скочи наоколо) музикантите директно пеят:

“Do you know about Masons, about their nation?” и “To the 33rd degree, You know that’s me”

„Знаеш ли за масоните, за тяхната нация?” и „До 33-та степен, Знай това съм аз”

 По-долу е включен прекрасен клип много набързо обясняващ някои неща свързани с темата. Във втория видео клип висшият жрец на Църквата на сатаната3 Николас Шрек обяснява сатанинския контрол в музикалната индустрия. От Youtube вече са изтрили клипа на изявлението на висшия жрец от Църквата на сатаната, така че, който го чул - чул го. Ако се появи отново от другаде пак ще го включа. След известно време само се появи някакво продължение на интервюто със същия линк.
Майкъл Джаксън се изправи срещу музикалната индустрия, като направи изказване пред публика в Лондон излъчван директно по телевизията заявявайки, че вече се освобождава от договора със Sony и нарече Tommy Mottola „дявол” и, че от Sony са му много ядосани и бе убит. По време на същото изказване Майкъл Джаксън заяви, че си е „продал душата на дявола”. Парис Джаксън - дъщерята на Майкъл Джаксън потвърди в интервю пред списание Rolling Stone, че баща й е убит, но отказа да даде подробности. Включвам линк към видео клип на Алекс Джоунс в изказвания свързани с музикалната индустрия, където хора отвътре потвърждават, че Майкъл Джаксън е убит. Изявления на известния поп изпълнител Prince, който е отказал да си продаде душата и е изместен в девета глуха от музикалната индустрия.
https://www.youtube.com/watch?v=VwcYqFjvNpQ

В песента "Role model" Eminem кара слушащите го да правят, каквото той казва - да пушат наркотици, да взимат кокаин и други прахообразни наркотици, да пият, да зарежат училище и да убиват хора. Той пее:

Follow Me and Do What the Song Say: Слушай ме и прави, каквото песента казва:
Smoke weed, - пуши трева 
Take Pills, - взимай прахчета 
Drop Outta School, - напусни училище
Kill People - убивай хора
Drink - Пий

В песента "Back" той пее за това, че дава оръжие на децата, за да убиват и да реши проблемите си и цялото училище се превръща в куршуми:
 
"I take seven [kids] from [columbine] and stand "em all in line. Add an AK-47, a revolver, a nine, a Mac-11 and this ought to solve this problem of mine. And that"s a whole school of bullies shot up all of the time, "cause I"m Shady…"

Песните на Eminem са изпълнени с мръсотии и насилие. За песента "My Dad"s Gone Crazy" запитан Еминем казва:
"Аз отивам в ада! Кой отива с мен..." 

image
Еминем прави сатанински знак

Известният хип-хоп4 диджей от Ню Йорк Аfrika Bambaataa, който добре познава тази музика отвътре казва за луциферианката конспирация в рап музиката:

“Hip-hop has been hijacked by a Luciferian conspiracy,”
 “People have used hip-hop in a lot of ways that cause a lot of mind problems. They use the word wrongfully. They use it to mean a part instead of a whole. Like many of these [radio] stations say they’re hip-hop, they’re playing hip-hop. I go to these stations, and these so-called program directors don’t know jack crap about hip-hop culture. They know rap to a certain extent. But I question them. I say, ‘Where’s your go-go, your hip-house, your electro-funk, your raga, your R&B and soul?’ They get real quiet.”

Jay Z има и песен директно посветена на дявола - това е песента Lucifer, в която текстът е манипулативно увъртян. Първо пее, че ще бъде прогонен от земята, а после пее - "Господи прости му", като с целия текст на песента се вижда, че той е много добре запознат с духовната страна на нещата. В интервю относно песента той казва, че никога не е чел Библията и не знае как е написал тази песен (има такава практика при обладаване от демон, когато духът пише и направлява писането на текста и такива текстове са специално обладани). Въпреки че казва доста неща, които звучат съвсем нормално в песента като цяло трябва да се "чете между редовете" - да се хване истинският смисъл. Интересното е, че навсякъде в сайтовете за текстове в интернет текстът на песента е цензуриран. А в крайна сметка през цялото време в песента се повтаря Луцифер, Луцифер и се получава следното - когато някой харесва и слуша песента първото, което се набива е Луцифер и ако някой си припява нещо това най-често е Луцифер - името на падналия ангел. 

 image

Поради луциферианството и илю - минатизма в рап музиката вече рисуват и подобни неща в християнския рап сайт "Бог да благослови хип-хопа"

В Песента Marshal Мatters Еминем пее, че специално е поставен на това място, за да помаже (религиозен термин при специално посвещение) за зло и да разрушава подрастващите:

I think I Was Put Here Аз мисля, че съм поставен тук
to Annoy the World за да помажа света
and Destroy Your и да разруша
Little Four Year твоето четиригодишно
Old Boy and Girl момче и момиче

В интервю поместено в списанието Spin Magazine от месец юни 2000 г. на страница 98 Eminem казва, че манипулира дегенериращите със своята музика и текстове:

"Аз взимам всяка индивидуална дегенерирала глава и достигам до нея, за да видя дали той е под мое влияние, ако слуша музиката. И ако той навлиза в тези лай** той е невинна жертва и се превръща в марионетка."

Подобно е положението с много популярни изпълнители, като Lady Gaga, Kati Perri, Niki Minaj или Kesha. Бисексуалната Kati Perri, която взима наградата Грами през 2014 г. в едно нейно интервю разказва, че продала душата си на дявола на 15-годишна възраст. Нейните думи са:

When I was 15, because I grew up in a household where all I ever did was listen to gospel music…. I swear I wanted to be, like, the Amy Grant of music, but it didn’t work out, and so I sold my soul to the devil

Включил съм изказването й по този въпрос в четвъртия клип. Нейни песни посветени на еднополовата любов и лесбийството са: “I Kissed a Girl”, "Ur So Gay" и “Same Sex”.  

По време на турнето й с "котките" фонът на сцената е огромна пирамида - основен символ в масонството, който може да се види и на еднодоларовата банкнота.
 

image
Еднодоларовата банкнота включваща скрити символики

image
След инициатива на християнски активисти на 30 юли 1956 г. на еднодоларовата банкнота е поместен надписът In God We Trust (Ние вярваме в Господ). По-pано е бил надписът E pluribus unum. Християнската глем метъл (AOR) група Stryper издават албум озаглавен "Ние вярваме в Господ" и като заигравка с американското общество на обложката поставят изображение на долара. Кой в какво вярва?

 В интервю зa MTV Nicki Minaj разказва, че е обладана от демон на име Roman, който й казва, какво да прави и я кара да върши лоши неща. Включил съм го в третия клип.

 Ke$ha пее за различни извратени неща, включително и бисексуалност и т.н. В една нейна песен пее за пиенето на кръв и дори имитира пиенето на кръв на сцената, или във видеоклип разбиването на църква и има сатанински символи по клиповете.   image Кеша, която имитира пиенето на кръв на сцената

image
Kе$ha в диаболичния клип Die Young (Умри млада)

image
Бритни Спиърс с тениска с номера на звяра   Постинг за въздействието на различните видове музика:
http://ernest.blog.bg/muzika/2016/03/09/.1333709

 Съществува различна музика и тя може да въздейства върху човека. От древността е известно въздействието на музиката, чиято сила може да се употреби, както за добро, така и за лошо. Аристотел е казал:

"Винаги трябва да се предпазваме от въвеждането на нов тип музика като възможна опасност за цялата държава, защото промяната на стила на музиката винаги се отразява на най-важните аспекти на политическия строй."


Бъдете внимателни как живеете и каква музика слушате. Един ден Господ ще съди грешниците и неправедните!

„И както на хората е определено веднъж да умрат, а след това - съд” (Послание към евреите 9:27)

„Защото всички ние трябва да се явим пред Христовото съдилище, за да получи всеки според това, което е правил в тялото.“ (2 Кор. 5:10)

Целта на този постинг е изобличителна, поучителна и предпазна. Да помогне на хората да видят истинското положение на нещата. Всеки съзнателно избира какво да слуша. Разумният човек съзнателно взима решение относно музиката и може да избягва и да не слуша определени неща. Няма никакво значение, кой каква музика харесва или не (аз харесвам и слушам различна музика (АОR) от обяснените стилове с извратена музика и преобладаващо извратени текстове в постинга, които не ме интересуват и не съществуват за мен). Този постинг не е нито за, нито против някой стил музика, всяка музика би могла да се използва и за добро, но някои задкулисни играчи се опитват да прецакат големи групи от хора използвайки всякакви неща свързани с масовата "култура", включително музика и с това на налагане на гибелен стил на живот.

Различавайте доброто от злото. Изберете страната на доброто с Господа!
------------------------------------------
1 Терминът R&B произлиза от Rhythm and Blues (аз този съвременен поп смесващ елементи от различни стилове наричан R&B бих го нарекъл Rhythm and Beat). Като блуса (Rhythm and Blues) произлиза от тъжните песни на негрите в плантациите в юга и отразява мъката на робството и нищетата на тези хора. Блус е от английската дума blue означаваща "тъжно". Oтносно стила в Wikipedia пишат, че R&B е комбинация от rhythm and blues, soul, funk, pop, hip hop и dance. Но да добавя, че съвременния R&B понякога съдържа и елементи от вуду ритуалната музика. Неслучайно доста от изпълнителите са от карибския басейн, където са разпространени магьосническите култове вуду и сантерия. 
 
2 Известно е, че Буш е наследствен член на елитарното масоно-илюминатско тайно общество Skull and Bones с ложа в Йейлския университет, каквито са баща му и дядо му. Прескът Буш е известен с това, че отишъл и изровил гроба на последния индиански войн Джеронимо от племето на апачите и му взел черепа, който се съхранява и се извършват сатанински ритуали с него от ложата Череп и кости. Друг череп, който е откраднал от гроба е на Панчо Виля. Бащата на президента Джорж Буш Младши - Джордж Уокър Буш (Старши), който става президент през периода 1989-1993 г. по време на Виетнамската война държи трафика на наркотици, като внася хероин в трупове на загинали американски войници, поради което прякорът му в ложата е "popрy", което означава "мак", от който се извлича наркотика. 
Според най-големите световни историко-икономически анализатори в световната окултна върхушка от манипулатори има около 30 основни фамилии, след това по-низшата йерархия са до 100, а следващите са 200. Фамилията Буш е второстепенна, която не влиза в рамките на първите 200. Към фамилиите нови не се приемат и не са включвани, а биват отстранявани. Техните имена не се появяват в списъците на Форбс. 
https://en.wikipedia.org/wiki/Skull_and_Bones

image
Членовете на ложата Skull & Bones (Череп и кости) от илюминатски тип през 40-те години. Буш Старши, който 40-г. по-късно става президент е първият от ляво в центъра до надвесилият се до човешкия череп.
image
  3 Църквата на сатаната е създадена от Антон ЛаВей и приема официален статут в САЩ през 1966 г. нa Валпургиевата нощ 30 април, когато ЛаВей извършва сатанински ритуал и си обръсва косата в чест на дявола посвещавайки се на него. През 1990 г. изповядващите сатанизъм в САЩ получават правото да работят и да заемат правителствени длъжности в правителствени служби, като ФБР и др. Около това време някои сатанисти обявяват своята принадлежност към сатанизма. Така например собствениците на  Propter & Gamble обявяват, че са членове на сатанинската църква и дават част от приходите си на тази организация.

image
4 Рапът се появява в негърските гета през 70-те около 1974 г. и се явява музиката на бедните и престъпниците, на черните хора от гетата, които постоянно се бият и убиват. Началото е от гетото в Бронкс, Ню Йорк. Рапърите едни други се мразят, правят си интриги, бият се и се убиват. Около половината са разделени на гангове (групички) от по 15-30 човека и се мразят с други подобни рапъри, като в големите градове често се мрaзят и по квартали и се бият само и единствено, че са от друга част на града. Примерно Източната част със Западната част (подобен лаф е станал нарицателен в гангста рап песните) и могат спокойно да пребият до смърт или да убият друг рапър само заради това, че е от другата част на града. Дори когато са приятели пак се оплюват и едни други се псуват, а в песните се прави така нареченото дисване, където се дразнят, псуват и оплюват "по приятелски". Около 80% от текстовете на песните в хип-хопа са разврат, проституция, наркотици и убийства. Доста рап изпълнители приключват земния си път с куршум. Човек трябва да е доста извратен и пълен дегенерат и да има изключително изродена представа за добро и зло, за да слуша песни с такива текстове и да ги харесва - убийства, престъпност, наркотици, псувни и цинизми, разврат, хомосексуалност и дори сатанизъм. В Америка нормално и често явление в рап културата са оргиите и бисексуалността, както сред момичетата и жените, така вече и сред момчетата и мъжете, които започват да носят джендър "рап поли" и "рап рокли" и дори се говори за стил на обличане Kanye West с кожена пола и никога не се знае, кога някой рапър може да обърне резбата, дори и първоначално да не е бил такъв. И има няколко вида оргии с различни наименования. (Добре е да се има предвид, че като цяло оргиите произлизат от сатанизма и ги е имало в някои езически култове посветени на демоните.) Характерни за тази субкултура са престъпността и наркоманията. Високо се ценят наркоманията, разврата - курвалъка и проституцията. Някои рапъри и рапърки участват в порно филми и клипове и се гордеят с това. Тези дето взимат наркотици вече имат и някакъв наркотик - ариван, който си го тикат в задника и после защо такива ставали обратни. И aривана е популярен сред емотата, рейвърите и рапърите. В рапа не се толерират любовта и моногамията. Всеки си ги сменя от време на време или изневерява, когато има връзка (някои извратеняци смятат, че ходенето по проститутки не е изневяра, а в рапа проституцията се харесва), без значение дали са с мъж или жена (като не са вярващи и нямат морално-ценностна система тези неща въобще не им правят впечатление). Те по-лесно биха обърнали резбата, отколкото да са верни на някого. Те за това си пеят в около 75-80% от текстовете и такъв им е живота. Цитирам текст oт песента Rain Man на известния рапър Еминем за пропагандирането на бисексуалност, където споменава, че Библията е против хомосексуализма (с две жени) и той възхвалява, както лесбийството, така и правенето на тройки:
Now in the Bible it says Сега Библията казва
Thou shalt not watch two lesbians in bed, не трябва да гледаш две лесбийки в леглото
Have homosexual sex да правят хомосексуален секс
Unless, of course, you were given the consent to join in докато разбира се ти не се присъединиш към тях
Then, of course, it"s intercourse и тогава това са взаимоотношения
And it"s bi-sexual sex и бисексуален секс
Целта на подобни текстове освен разврат е насаждане на непоносимост към християнството, което ги изобличава в грешен живот и някои да залитат към сатанизма, магията и окултизма. В сатанизма и магията се правят ритуални оргии и на такива развалени това им харесва. Хората в тези среди никога не са си верни и за такива не съществува такова нещо, като любов, но единствено разврат. Почти всички рапърки са общи, сменят си ги, излизат с различни или тези, които са най-зле се движат на компании и карат с различни от компанията и висок % бисексуалност. Изчислено е, че на 100 души мъже, които изневеряват се падат 2 жени, които изневеряват (около 1% и половина), но в рап средите са много повече, без значение дали ще изневерят с мъж или жена, най-често и с двете. В САЩ oколo 70% от момичетата и жените в рап средите са бисексуални. Oколо половината са по-зле и от проститутки. Повече от половината подобни при определени условия или просто за разнообразие лесно решават да станат проститутки и смяната на сексуалната ориентация с бисексуална ориентация при тях е нещо нормално. Момчетата и мъжете са подобни (около 50% бисексуалност) и много рапъри са членове на хомосексуалната организация LGBT community. Рапърът Rich Homie Quan римува - It"s Ok to be gay, а Доктор Дре направо го наричат Доктор Гей. Линк, където го казва: https://www.youtube.com/watch?v=kApvpscbvz8 Рапърът Milan Christopher (има връзка с рапъра Siir Brock) твърди, че е роден гей, докато рапъра Gay Drаke (за когото вече стана въпрос при клипа с Риана) направо пропагандира гей секс с роботи (мъжки кукли).
image https://www.youtube.com/watch?v=s_yonUlWqK4
http://www.ranker.com/list/gay-rappers-list/ranker-hip-hop?ref=collections&pos=5<ype=l&l=2085679&g=2&collectionId=1141
Тъй като има хора, които не различават правилно от неправилно и зло от добро вече се е стигнало до абсурдната лудост някои от рапърите (сред тези, които все още не са обратни) да защитават обратните рапъри и тяхната сексуална ориентираност, като Лос Анжелиския рапър Murs, който твърди, че не е обратен и издава клип към песента Animal Style, на който двама гея се целуват.
Да не пропусна и рапъркитe лесбийки, да не казвам всички, ама повечето рапърки са или лесбийки или бисексуални. По-известни гей рапърки лесбийки са: Queen Latifah, Syd the Kyd, Siya, Azelia Banks, Peaches, Meshell Ndegeocello, Destiny Frasqueri, Felicia Pearson, God-Des and She, Brooke Candy, Bianca Casady, Lady Sovereign, Heather Hunter, Dai Burger, Silvana Imam, Angel Haze, Kinnie Starr и т.н.
Дори, когато имат връзки или в редките случаи, когато създават семейства (горе-долу 90% пропадат, нормално нещо са и еднополовите бракове, в България в тези среди от десетина години не създават семейства, в 1 от 2-3 000 случая), почти винаги изневеряват. Изключение е само, ако са християни, но пак не е много сигурно. Често ходят по проститутки. Дори рапъри станали християнски пастори са залавяни в стриптийз барове, където продължават да се срещат с бившите си колеги и приятели рапъри. Над 45% от слушащите рап в САЩ са би или хомосексуални и поне 95% са сексуално извратени. Не е ясно, кой спинозен, кой не и мрат, като мухи. За превръщането на висок % от хората в обратни служат и ГМО храните и по-специално соята съдържаща над 17 000 пъти повече естроген и просто израстващите приемащи такива продукти и нямащи ценностна система нямат никакъв шанс да бъдат нормални. Тъй като хип-хоп културата обуславя често срещан тип поведение и не се държи на любовта, при продължителни връзки или семейства е често срещано насилието над жените (над 70%). Както вече споменах много жени от тези среди сами искат да ги пребиват, да ги малтретират и да им е гадно. Пълни са с демони и хем са прецакани, хем отиват в ада.
Преди 11 или 12 г. (по време на голямата популярност на рапа в България, която е до oколo края на 2004 г.) по една от телевизиите в някакво вечерно предаване са показали майка, която имала две дъщери от двама бащи на 5 и 7 г. и ги карала да лесбийстват. - Познайте каква музика харесвала майката? Неслучайно явление е и проституцията в някои училища (една проститутка-ученичка върви от 10 до 30 лв.) Тя е резултат от чалга и рап "културата". И проститутки стават не бедните, а алчните и развратените (атеистки). В България  повечето проститутки стават сред тези, които не държат на такова нещо, като първа любов и карат с различни обикновено към 19-20 г.
Включвам изключително гнусни, извратени хип-хоп (рап) песни на български със стандартно нецензурни текстове:
https://www.youtube.com/watch?v=YnjIcp4-1GE
https://www.youtube.com/watch?v=-O3knh78sFY
В различните видове музика може да се забележат различни често срещани демони. В хип-хопа са разврат и преждевременна смърт (в R&B демоните са лесбийство и женска бисексуалност). Освен рано умиращите след взимане на наркотици или инциденти свързани с това, смъртта е нормално и често явление още от самото начало на рапа с бандите и убийствата, както сред слушащите тази музика, така и убийствата на рап изпълнители. В България забелязваме първия инцидент с децата в Индиго през дек. 2001 г., когато 24 деца са премазани и умират 7 на предстоящ рап концерт, а от тогава насам казват, че е имало доста, но по-малки смъртни случаи:
https://www.youtube.com/watch?v=7d7aSDuFhYk
http://vbox7.com/play:bace8399
Няма никакъв друг музикален стил с толкова много убити изпълнители. Годишно са убивани поне по 50-100 рап изпълнители. Общо в цялата съществуваща музика за няколко десетки години няма дори и 1% в сравнение с това, което е в рапа за една година. Става въпрос за стотици или хиляди. Ето ви линк към списък включващ само някои по-известни застреляни рап изпълнители, а те са 10-20 пъти повече:  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_deceased_hip_hop_artists ).
Клипове на някои по-известни рапъри и рапърки убити през 2015 г. (ще цитирам няколко: Boss Rell само нa 16 г. застрелян на сцената докато рапира, друг на 17 г., трима на 18 (Donkey Cartel, Big Mike, Yung Kaptin), още двама-трима на 19, Don Bino нa 20 г. убит от брат му, Young Pappy на 20, Dex Osama на 21, Kealo на 21, OTF Nunu на 21):
https://www.youtube.com/watch?v=8xh8zJ9apKI
https://www.youtube.com/watch?v=-aHl1fz_bBA
https://www.youtube.com/watch?v=LhehlahOmkU
Те си пеят за тези неща и това им се случва в живота. А, ето какво се случва на хората пишещи нормални любовни текстове и слушащи ги:  http://ernest.blog.bg/tq-i-toi/2016/06/21/liubovna-istoriia-kato-prikazka.1459199  
И какви добрини правят:
http://ernest.blog.bg/muzika/2017/01/20/djon-bon-djovi-nositel-na-dva-doktorata-fondaciiata-na-djon-.1504620
За разлика oт рапа, където се възхвалява бисексуалността и лесбийството има и музикални стилове, където понякога се пее против тези неща, като кросоувъра (смесица между пънк и траш), примерно песента Lesbians на групата Nuclear Assault oт aлбума Game Over. А има и рок стилове, където няма обратни, като да кажем AOR - всички са нормални.
Покрай популярността да ги убиват или едни други да се убиват рапърите са пуснали слуха, че през 2016 г. вече е време да убият Еминем.
А ето и слайд (след кликване на банера) с рап изпълнители, които са убили хора:
http://www.hiphopmyway.com/rappers-who-have-killed-people/
За 5-ма от осъдените рапъри убийци през 2016:
https://www.youtube.com/watch?v=CHkKdgoN9VE
Разбира се Господ за всички е оставил изходен път, ако се обърнат и Го потърсят. Във всички музикални стилове има и християнски изпълнители. Тъй като рапът е форма на говорене в такт, в Америка още преди 25-30 г. в афро-американските църкви се появяват пастори, които рапират през цялото време на техните проповеди.


Вицове за рап музиката:

 Баща гледа към телевизора, където синът му гледа MTV и пита:
- Тоя луд ли е, че си говори сам?
- Не, татко, това е рап. 

Защо рапърите и емотата преди да влязат в тоалетна спират отпред и се замислят?
- Чудят се в коя тоалетна да влязат - мъжката или женската, понеже не са сигурни от кой пол* са.

* По времето на Обама в САЩ се появяват предложения да се направят тоалетни за третия пол и считат това за сериозен въпрос и голям проблем. И са въведени такива, но се оказало, че транссексуалните били няколко десетки вида и всички искали отделни тоалетни. А в Русия забраняват емо начина на обличане и по този начин ограничават разпространението на всичко свързано с емо културата - вълна от самоубийства и бисексуалност.

Рапър отива при баба си на село и й казва:
- Бабо трябва да ти кажа нещо.
- Кажи баба?
- Аз съм гей, бисексуален.
- А, аз рекох, че не ядеш мясо, че съм ти наготвила.
image
На снимката гей рапъра Lil Wanker

image
Двойката рапъри Milan Christopher и Siir Brock

На рапърска сватба:
- А бе кой от двамата е булката?

image На снимката "булката" е бисексуалния рапър Cee Lo Green

image Бритни Спиърс от Spice Girls полудява* и се обръсва гола**глава и влиза в психиатрия.

*  През 2004 г. тя записва албума Original Doll, в който в някои от песните си разкрива неща за илюминатите в музикалния бизнес, но албумът не е издаден. Никой не е посмял да го издаде. В една от песните пее: "не си продавай душата". След това започват проблемите й, като че ли някой се опитва да я унищожи и кариерата й. Стига се до това да я вкарат в психиатрия и започват да я упояват с различни вещества, за да бъде отново под техен контрол. След излизането от болницата има татуировка малък триъгълник на дясната си ръка.
**Постригването гола глава, както при жените, така и при мъжете е отклонение (освен когато става въпрос за процедури с косата). В европейската култура е разпространено сред неонацистите (скинхед движението) и престъпниците, а в най-ново време сред тези младежи, които имат склонност към бисексуалност (обърнете внимание, че около 75% от снимките на такива, които носят поли и рокли са с нула номер1 или много къси коси и рекламите са насочени към този контингент). Бритни Спиърс също е бисексуална. В миналото е било наказание и задължителна отличителна черта за робите и крепостните селяни. В будизма е символ на смирение и отказване от светските неща - монашески живот. Задължително бръснене има и на раково болните, не съм сигурен дали не и при болните от СПИН или само понякога в последните стадии. Това е и синдром в бедните държави. За да не дават пари за подстригване си купуват машинки за подстригване от нула до 5-6 номер и сами се стрижат ниско. Освен че са грозни - остригани и загубват нормален облик, са и прецакани. Ама има хора, които харесват грозните неща и не харесват красивите, с обратни представи - примерно има момичета, които никога не носят поли и рокли или рапърите, които носят поли и рокли и рапърите, които се омъжват за мъже. В сатанизма също има ритуално обръсване на косата, като символ на посвещение на Сатана, като противоположност на дългата коса с посвещение на Бог наричано назирейство (неслучайно Исус Христос е с дълга коса).
1 Още по време на Втората световна война е забелязано, а по време на Корейската война e направено откритието, че хората с голи глави и къси коси около нула номер са по лесни на внушения и манипулиране и изгубват интуицията си. Забелязали са го при индианците, които са известни със своите способности за ориентиране в дивата природа и др., но след като ги подстрижели в армията изгубвали способностите си и когато отново им пораснели косите дълги възвръщали тези си качества. (При някои народи в миналото, тъй като са знаели заначението на косата е било абсолютно забранено постригването на децата до 6-7 г. възраст.) След това в американската армия престават да постригват войниците нула номер. Тези, които са с къси коси е по тяхно желание и не е задължително, поне не за всички. Единствено хората занимаващи се с медитиране и други подобни практики запазват способностите си независимо от това дали са подстригани или с обръснати глави. По тази причина рекламите за джендъра и бисексуалност са насочени именно към тези с нула номер и много къси коси и те по-лесно ще приемат това (говорейки за поколението на милениумите до 22-23 г.).

Виц за Бритни Спиърс: Защо Бритни си обръсна косата гола глава?
- За да види какво има отдолу!

image  Попитали Дженифер Лопес, какво прави, за да си поддържа задника?
- Ами той си е достатъчно голям да се грижи сам за себе си!


image

Внимание! Продължават гнусни вицове!

(Аз самият не разказвам такива вицове, но този постинг го изисква.)


Виц за Кеша: Защо Кеша пие кръв на сцената?
- Не й достига нейната собствена. Виц за Кати Пери: Защо Кати Пери прави секс с жени?
- Защото неможе да го прави с котките. Виц за Jay Z: Дали Jay Z знае, че е сатанист?
- А, той още е в детската градина и си играе на такъв с малките дяволчета!

Виц за Nicki Minaj: Попитали Nicki Minaj каква й била мечтата като малка.
- Като порасна да си родя мъничо, хубавичко... демонче!
 
Виц за Мадона: Какъв секс не е правила още Мадона?
- С майка си!

Вицове за Еминем: Попитали Еминем:
Какво да направя, ако имам проблеми с дилъра си?
- Обаждаш се на моите колумбийци и те ще направят цялото училище в куршуми.
- А ако умре някой?
- Заравяш го в задния двор и засаждаш трева. Никой няма да се сети да рови отдолу, като я набере и се напуши! Каква е любимата хартия на Еминем?
- Амбалажната! Все нещо може да се увие, ако не пък да се изпуши!

Попитали aмерикански тийнейджъри рапъри какво е да се напушиш с Еминем.
- Същото като да се събудиш след купон с Еминем и да се питаш дали вече те е минал или е предпочел момиче!
image 
Еминем (разведен) с пола

imageПоследно в рапа става модерно мъжете да носят поли и рокли. Питат рапър може ли да си рапър и да не си обърнал резбата:
- Може, ама не е модерно!

Двама бащи си говорят. Единият пита другия:
- Чух, че синът ти станал рапър?
- А, той не е гей, той е бисексуален!

image Малък рап слушател с пола

Двама бащи на рапъри след училищна сбирка на родители си говорят. Единият казва на другия:
- Моя взе полата на баба си.
- А ти нищо не знаеш. А пък моя, както си водеше момичета вече започна и с момчета. Не било модерно да си само с момичета. Трябвало да си джендър. Първо да опиташ и от двете, пък после да решиш дали си мъж или жена.

image  Ученици с поли

Виц за Kanye West

Отишъл Kanye West в Африка да види предците си. Обикалял насам-натам и стигнал до едно племе, които били известни, че ония им работи били много големи и карали на каквото попадне. Водачът му казал:
- Аз съм до тук, по-нататък ще ходиш сам, ако искаш да ги видиш. Ще те чакам до този баoбаб.
- Kanye West като чул, че им били големи ония работи си казал: "Може пък да съм от това племе, я да отида да ги видя." Хората от племето имали обичай да проверяват ония работи на посетителите, за да не влезе някой съгледвач от някое враждебно племе. Като отишъл Kanye West им казал, че идва от Америка и че много уважава африканската култура. Кимали, кимали докато им говорел и след това му казали да си покаже онази работа. Показал я той и вождът му казал:
- При нас обичаят е когато някой с такава малка работа, като тебе дойде и се прави на интересен да го мине войнът от племето, на който му е най-голяма онази работа. Като чул това Kanye West започнал да бяга. Бягал той 15 минути, бягал 20, ама от цигарите и тревата дето я пушил започнал да се задъхва, а гледа оня го настига. Спрял, поне още докато може да говори и да пробват да се разберат:
- Аз съм известен в Америка. Ще ти дам много пари само недей моля те.
- Традициите и обичаите на племето са свещени!
- Поне да ти направя само свирка?
- То, ако беше за свирка, аз и сам мога да си направя! 

Виц за DMX: Попитали DMX как е да се прави секс с трупове.
- Спокойно. Не ти мърдат между краката докато ги колиш! Виц за Beyonce: Попитали Beyonce защо прави разни знаци на сцената?
- За да не забравя в какво общество членувам и да не ме застрелят попогрешка, като ме помислят за проститутката от ритуала преди оргията, която случайно да е останала жива, ако не покажа знака на излизане от тайните сбирки.

Виц за Lady Gaga: Попитали Lady Gaga какво е да си илю-минат.
- От време на време убиваш по някое малко момченце, ама иначе всичко е нормално!
 
Виц за Master P: Попитали Master P какво е да се отиде в Ада.
- Пътят за връщане е много дълъг, за да мога да ви разкажа! Виц за Риана: Попитали Риана как се продава душата на дявола.
- Малко по малко!










Тагове:   риана,   Beyonce,


Гласувай:
4



1. truthspeaker - Тaкa е ,но много мaлко хорa имaт уши дa слушaт и сърцa дa рaзберaт.
21.02.2017 18:08
Нaпрaвих си регистрaция, сaмо зa дa може дa се рaзпрострaни повече тaзи информaция.
Което е по-добре ,може и дa се провери дaли е тaкa!
Гaдно е , но в днешно време първо трябвa дa рaзбереш зa дяволa преди дa се обърнеш към Бог... Все пaк Бог е победил вече и е нaй-добре и дa рaзпрострaнявaш тaзи информaция.(че нищо не е зaгубено и колкото и нa дълбоко дa е стигнaл чповек в сaтaнизмът може дa се върне при Бог дори и товa дa стaне с жертвa нa тялото) ;) Съветвaм всеки който чете товa и се зaнимaвa с тези нещa , дa не слушa този глaс който му повтaря че е aтънaл прекaлено и Господ нямa дa го приеме,a нaпротив упорито дa търси истинaтa и дa се бори зa нея. Истинaтa е от Бог, дяволът обръщa всичко и продaвa злото зa добро.
Пaк ви aсърчaвaм търсете истинaтa и се молете зa нея, но докaто се въздържaте от плътски удоволствия инaче дяволът пaк ще ви подмaми! Борете се , дори дa пaднете ,пaк се изпрaвете! Господ е създaл всичко и aко ни беше зaбрaвил всичко щеше дa унищожи, но зaрaди избрaните той ни търпи още!
Всички отговори сa в Библиятa, не вярвaйте нa всеки който ви говори зa нея, тя сaмa говори зa себе си! Товa е живо слово , което води към живот и рaзкaяние. Блaгодaря зa внимaнието. Исус Христос ви обичa и е прaтен от сaмият създaтел, зa дa го следвaте!!!
цитирай
2. ernest - Благодаря
01.03.2017 22:55
за подкрепата. Да за всекиго Господ е оставил изходен път. Рано или късно всеки ще застане пред Него и ще си получи заслуженото. Многократно съм правил добавки към постинга, за да предостави и покаже реалната ситуация и да може да се предпазят хората.

Книгата показва много повече и различни музикални стилове, начини на манипулиране и др. като разкрива истинското положение на нещата.
цитирай
3. ernest - На 28 септември (днес) сутринта
28.09.2017 15:06
по новините обявиха резултатите от наскоро направено социлогическо изследване резултат от което недвусмислено заявява, че слушащите рап и R n B са психопати!

При харесващите рап и R n B дори в повечето случаи критериите за красиво и грозно са сбъркани и на обратно.

Да добавя и линк към клип за Бритни Спиърс, която се покаяла пред Бог и се моли всеки ден на Бог и моли да й прости, че е имала нещо общо с илюминатите:

https://www/watch?v=KSypaEIUGfw

Неслучайно понеже рап музиката е музиката на разврата в много страни по света рап и RnB са забранени!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ernest
Категория: История
Прочетен: 2672467
Постинги: 576
Коментари: 1166
Гласове: 1228
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930