Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.11 16:44 - R n B певицата Кейти Пери твърди, че яла човешко месо и то е най-вкусно
Автор: ernest Категория: Музика   
Прочетен: 184 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 14.11 17:36


  R n B1 певицата Кейти Пери, която е известна със заигравките на текстовете на песните си и пропагандирането на хомосексуализма и женската бисексуалност2 в едно скорошно интервю във Френско радио предаване рекламира канибализма. Според нея това е най-вкусното месо на света. Нейните думи са:

  "Канибализмът е много по-популярен, отколкото ви се струва. Много хора в Холивуд, казва че човешкото месо е най-добро, най-добро на света."  

Тя заявява, че канибализмът е цензуриран единствено заради християните и "тяхната фалшива моралност3" и продължава с думите:  

Обаче Консумацията на човешко месо всъщност е много полезно и добро за всички. В човешкото тяло се намират витамини и минерали възстановяващи нашето здраве, които не може да се набавят от животинското месо. 

  На въпроса какви витамини има, тя казва:

  "Казвам ти, нали хората живеят доста по-дълго от обикновените животни, значи, че и здравето е по-добро, а с това и месото. Повярвай ми...   Има група от възрастни мъже в Холивуд, които имат годишен купон, на който главното ястие е човек. Преди няколко години, когато бях нова в този град бях поканена от добър приятел, не трябва да споменавам неговото име, струва ми се." 

Тя обяснява, че всяка година канибалското парти се прави в различен човек:

  "Знаете ли, те теглят сламки? А задължение на следващия гостоприемник е да се погрижи за главното ястие и това трябва да бъде човек. Ако не може да намери подходящ за ястие... Шегичка, мисля, че е шегичка. Но казаха, че гостоприемникът ще бъде изяден.
Малко се страхувах да отида на този купон, но когато чух, кой още ще отиде използвах възможността да отида. Казах си: "Хората умират през цялото време и техните тела стават зян. Ако можем да използваме техните органи за медицински цели, защо да не ядем и месото им?"  

На въпроса как изглежда даденият купон, тя разказва:  

"Това беше голям купон. О, Господи. Представеното ястие се казваше Foie Humaine. Би трябвало да оцените това, като сте французи. Каламбур на foie gras, разбирате ли? Беше черен дроб на човек, който се е хранел нездравословно. Омазнен черен дроб, пасващ за кралете на Холивуд. На вкус като свинско, но вкусът е малко горчив. Казвам това, понеже мисля, че наистина оценяте добрата храна. Най-добрата храна е във вашата култура. Мислех че ще разберете това. Яденето на човешко месо не е чак толкова шокиращо, ако за минута се отърсиш от своя буржоазен морален кодекс."  

    Ритуален канибализъм с малки деца и кървави човешки ритуали се практикува от елитарното тайно общество Ninth circle (Деветият кръг), в което влизат високопоставени хора от елита, включително английската кралица и някои представители на римокатолическата църква (включая папи). Разкритията са направени преди няколко години, има международен трибунал и силни деятели, които се противопоставят на това римокатолически служители. Единият от тях е получил нобелова награда за мир.

  Препоръчителен постинг за Деветият кръг:   Сeкснасилие нaд деца и сатанински ритуали в Римокатолическата църква, английската кралица и сегашният папа Франциск доказани сатанисти от Международен трибунал  

http://ernest.blog.bg/drugi/2017/01/05/seksnasilie-nad-deca-i-sataninski-rituali-v-rimokatolicheska.1500853  

image  
С канибалска насоченост е и нейната песен Bon Appetit, където в клипа тя е представена като меню на масата с куп готвачи с ножове готови да я нарежат.

  За въвеждането на сатанизъм и различни отклонения, които да се превърнат в норма се използва методът на "прозореца на Овертън", като промените се правят малко по-малко докато свикне обществото, а след време се налагат, като обществена норма. По-подробно изяснявам този въпрос в следната статия:  

Анализ на узаконяването на педофилията, инцеста и др. извращения в Евро-гейския съюз. Как и защо се случва това?
 
http://ernest.blog.bg/drugi/2016/05/04/analiz-na-uzakoniavaneto-na-pedofiliiata-incesta-i-dr-izvras.1449200  

Така в обществото чрез вкарването на "забавен сатанизъм" с въвеждането на сатанински празници, като Халоуин, филми на ужасите и музика в различни музикални стилове с такава насоченост е предназначено да създаде определено въздействие с приемането на тези неща за "нормални". По същия начин вече започва да се провокира и с канибализма. Стигнало се е до там, че професорът от Оксфордския университет Richard Dawkins да оглавява движение за легализирането на канибализма, като представената от него идея е да бъде позволено да се ядат деца до 1 г. възраст.

  Хелоуин - древен езически празник с човешки жертвоприношения, днес основен празник в сатанизма, опити за узаконяване на канибализма  

http://ernest.blog.bg/lifestyle/2016/10/26/helouin-dreven-ezicheski-praznik-s-choveshki-jertvoprinoshen.1485012

  Индоктринацията (опитите за промиване на мозъци) достига до там, че през есента на 2015 г. във Флорида в училищата започват да рекламират сред децата сатанизма и за целта е направена книга за сатанизъм за деца. Тоест вече кукловодите няма да се опитват да ги правят идиотчета атеисти с теории като дарвиновата (с която вече повечето учени се смеят) или атеистичния комунизъм, но е дошло времето да ги превръщат в малоумни идиотчета сатанисти, които да не могат да различат добро от зло.    

image  
Препоръчителен е също постинга ми:

Правите ли разлика между добро и зло?  

http://ernest.blog.bg/drugi/2016/11/05/pravite-li-razlika-mejdu-dobro-i-zlo-kakvo-izbirate.1487506  

  "Горко на ония, които злото наричат добро, а доброто - зло, тъмнината считат за светлина, а светлината - за тъмнина, горчивото считат за сладко, а сладкото - за горчиво!   Горко на ония, които са мъдри в своите очи и разумни пред сами себе си! Горко на ония, които са храбри вино да пият и са в сила да приготвят силно питие. Които за подаръци оправдават виновния и лишават праведните от законното!" (Исая 5:20-23)  

"Горко на ония, които създават несправедливи закони и пишат жестоки решения. За да отстранят сиромасите от правосъдие и ограбят правата на слабите между Моя народ , за да направят вдовиците своя плячка и ограбят сираците." (Исая 10:1-2)


  В едно съвсем ново интервю Кейти плаче, казва че имала мисли да се самоубие. Чувствала се засрамена. Искала да си върне това, което е и затова си подстригала косата, понеже понякога не искала да бъде Кейти Пери (истинското й фамилно име е Хъдсън). Включвам по-долу клипа, където говори тези неща.

    -------------------------------------------------------------------  

1 Преди малко повече от месец бяха изнесени данните за изследвания, които установяват, че слушащите рап и R "n B са психопати (поради насочеността на текстовете и уродливия начин на живот), като са правени различни изследвания на споменатите социологически групи от хора. Научни изследвания доказват, че хората, които слушат рап и R n B са психопати    

http://ernest.blog.bg/muzika/2017/09/29/nauchni-izsledvaniia-dokazvat-che-horata-koito-slushat-rap-i.1569884

  Препоръчителен е и следния постинг: 

Прикритият сатанизъм при Beyonce, Риана, Jay Z, Eminem и др.  

http://ernest.blog.bg/muzika/2016/03/09/prikritiiat-satanizym-pri-beyonce-riana-jay-z-eminem-i-dr.1435889  

 2 Първият й хит е Ur So Gay (Ти си толкова гей - песента се отнася до момиче), а от втория албум с лесбо насоченост е песента I Kissed a Girl (Аз целунах момиче) в чийто клип е заобиколена от момичета. Тъй като понякога текстовете на някои песни могат да се тълкуват двузначно някои я упрекват в хомофобия, но е точно обратното.   Тя е била омъжена от 2010 дo 2012 г. за Russell Brand и е имала връзки с John Mayer и Orlando Bloom, но е бисексуална. В интервю най-после разказва, че песента I Kissed a Girl била написана за момиче, в което тя била влюбена на 15 г., но още не е ходила с жена.

  https://www.youtube.com/watch?v=wr-g658nTNQ  

Първият й албум е госпъл записан под истинското й име Katy Hudson 

3 Няма що според нея явно е много морално да се ядат хора. Да не забравяме, че тя е наясно с духовната страна на нещата - баща й Мъри Пери е пастор в продължение на 30 години. (Разбира се в САЩ има и доста внедрени пастори, които са масони, а по-нагоре в сатанинската йерархия.) Баща й започва да обикаля църквите и оповестява публично навсякъде: "Кейти Пери е Дявол!" и се обръща с молба да се молят за нея.  

http://www.theblaze.com/news/2017/06/15/katy-perrys-father-an-evangelist-is-asking-people-to-pray-for-his-daughter/  

image

В интервю към водещото американско музикално издание Rolling Stone от 1 август 2014 г. Кейти Пери директно заявява, че иска да бъде членка на Илюминатите. Пред интервюиращия Brian Hiatt от списание Rolling Stone тя казва:  

 "if the Illuminati exist, I would like to be invited! I see all that shit, and I"m like, "Come on, let me in! I want to be in the club!" 

  Ако илюминатите съществуват, аз бих искала да бъда поканена! Да видя всичко и "Хайде, пуснете ме вътре! Искам да бъда в клуба!

 А се твърди, че песента й Dark Horse е посветена именно на тях. 

Самото интервю можете да намерите на:

http://www.rollingstone.com/music/news/katy-perry-i-want-to-join-the-illuminati-20140801  

Oще една статия по въпроса към английския Индипендънт:  

http://www.independent.co.uk/news/people/katy-perry-i-want-to-join-the-illuminati-9644920.html

  А да не забравяме, че в едно нейно интервю Кейти Пери открито казва, че си продала душата.      

Интересен материал в Youtube можете да видите под заглавието:
Hollywood satanism: The Sacrifice   


Тагове:   Кати Пери,


Гласувай:
1
0


Вълнообразно


1. getoveyoselph - Евала на човека, за отговорното събиране на материали!
10.11 16:51
Nice!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ernest
Категория: История
Прочетен: 1269651
Постинги: 431
Коментари: 867
Гласове: 854
Календар
«  Ноември, 2017  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930