Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.10.2009 08:24 - Педофили. Роман Полански. Английски крал-педофил
Автор: ernest Категория: Новини   
Прочетен: 3920 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 02.12.2009 22:17


  Както вчера бе съобщено по новините в Самоков задържали 72-годишен германец пенсионер-педофил. Но всъщност не можели да му направят нищо, защото бил инвалид. Да вземат да му дадат и инвалидна пенсия от България тогава? България явно се е превърнала в рай за педофилите, той само да знаеше Роман Полански щеше да се пресели тук. Майките направо щяха да се редят на опашка пред вратата му и да водят дъщеричките си при него... А той дори във филми щеше да ги снима.
 

image

  Полански е от еврейски произход и докато живеел в Полша като младеж бил приятел на баща ми, който живеел в тяхната къща няколко години докато учел в Кракув. Когато го питам да ми каже нещо за Ромек той не иска много да говори и ми отговаря "Какво искаш да знаеш?" и "Ние тогава бяхме хлапета" и общо взето толкова. Въпреки това ми прави странно впечатление, че докато живеел в тях в Кракув баща ми отишъл в еврейското гето и спокойно взел и прочел Талмуда. Опитайте се да намерите и да прочетете цялата Талмуда, а не някакви селектирани изрезки и ще разберете за какво става въпрос.
  Полански е филмов режисьор и продуцент на сатанинския филм на ужасите за раждането на Антихриста -  Rosemary"s Baby (Бебето на Розмари)
 
от 1968 г. Според слуховете (вярни или не) Антон ЛаВей (основателя на Църквата на сатаната) е бил съветник по време на правенето на филма и дори неофициално участва в кадри където показват ръцете на сатаната, но това не е отбелязано. Така или иначе никъде няма да можете да прочетете чии са ръцете на сатаната във филма. След излизането на екрана на Бебето на Розмари през 1969 г. е убита съпругата на Полански - Sharon Tate от сатанинската хипи-секта на Чарли Менсън "Семейството" докато била в напреднала бременност (според очакванията 2 седмици преди раждането). Друг филм със сатанинска насоченост на Полански е The Ninth Gate (Деветата порта). Полански е носител на различни филмови награди и в България е известен най-вече с с големите отличия и награди за Пианиста от 2002 г. През 1977 г. Докато Полански бил в къщата на Джак Никълсън упоил 13-годишната Samantha Gailey и я изнасилил. Полански избягал от съда и се установил за дълги години във Франция и чак сега след 32 години се сетиха да го арестуват на 26 септември във Цюрих където бил за да приеме филмовата награда Златната икона (Golden Icon Award). Шокиращото обаче е, че има хора, които искат Полански да бъде пуснат - ами направо да му закарат и дъщерите си!
  Англичаните обаче направо си имат и крал-педофил, за когото са писали стихове, включително и за 7-годишната му съпруга (ами да си бе взел някоя 2 годишна). Още когато бъдещия крал се родил казвали, че ще извърши големи дела... На 31 октомври 1396 г. английския крал Ричард II се жени (втори брак) за седемгодишната принцеса Изабел дьо Валоа, дъщеря на френския крал Шарл VI и Изабо Баварска. Известно е също, че Ричард II е имал и хомосексуална връзка с ирландския дук Robert de Vere. Хроникьорът-историк Томас Уолсингам през XV век нарича връзката на английския крал “неприлична” и “нелишена от известна степен непорядъчна интимност”. 
 

image

 

image

 Английския крал-педал и педофил Ричард II. Погледнето го в лицето, не ви ли прилича малко на олигофрен?
 

image   
Изабела Валоа когато "поостаряла малко" на около 14-15 годишна възраст (в миналото повечето девойки сключвали бракове между 14-17 г.). Забележете, че с дясната си ръка е хванала пръста с брачния пръстен. Явно си спомня за годините докато е била "млада" и се е омъжвала?  

  Повече информация и подобни истории (като тази за Ричард II) очаквайте в книгата ми "Лъжата за св. Валентин. Поглед назад към произхода на брачните церемонии и сватбените тържества"

 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ernest
Категория: История
Прочетен: 2666021
Постинги: 576
Коментари: 1166
Гласове: 1228
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031