Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.02.2011 08:59 - Преброяването предвестник на номера на звяра
Автор: ernest Категория: Новини   
Прочетен: 1599 Коментари: 4 Гласове:
3

Последна промяна: 17.02.2011 08:02


  Наскоро започна поредното преброяване. Да има преброявания е напълно нормално, но този път освен малко попрекаляването с личните данни на преброилите се по интернет се дава идентификационен номер. Не е ли това предвестник на номера на звяра казват някои хора? За какво му е на човек да има идентификационен номер? По време на Втората световна война хората в концентрационните лагери са получавали идентификационни номера.
  След време поклонниците на Луцифер контролиращи света ще се опитат да дадат идентификационни номера на всички хора и да им поставят чипове с които да бъдат безжично свързани с огромен компютър носещ името на древен женски вавилонски демон.
  Чиповете за инплантиране са направени на принципа на радио честотна технология (RFID). Всеки един чип се състои от четири части: GPS система за определяне на местоположението на обекта, микрочип-съдържащ програма, чрез която да бъдат възбуждани определени центрове в мозъка включваща страх и удоволствие, антена-предавател за приемане и предаване на мисли и трансмитер, който преобразува подадените сигнали в команди. Всеки чип има номер, който вкаран в тялото на човека остава за цял живот. Това е идентификационен номер. Кодът на номерацията в чипа е 666. Целта на поставянето на чипове е тотален умствен контрол и превръщането на цялото човечество в роби контролирани от малка върхушка от манипулатори. Така човека от личност ще бъде превърнат в единица с номер. Парите ще бъдат премахнати от обръщение и да купува и да продава ще може единствено човек, който има чип на дясната си ръка или на челото си.

imageimage

В пророческата книга Откровението на Йоана включена в Библията се казва за номера на звяра: 

"И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на дясната ръка или на челата им; за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра или числото на неговото име. Тук е нужно мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; а числото му е шестстотин шестдесет и шест." (Откровение на Иоана 13:18)

Докато всеки, който приеме Исус Христос за спасител има възвожност са спаси душата си точно обратното е с тези, които ще приемат номера на звяра. Всеки от тях ще бъде наказан от Господа:

"И друг, трети ангел, ги следваше и казваше със силен глас: Ако някой се поклони на звяра и на неговия образ и приеме белег на челото си или на ръката си, той също ще пие от виното на Божията ярост, което е приготвено чисто в чашата на гнева Му, и ще бъде мъчен с огън и сяра пред светите ангели и пред Агнето. И димът от тяхното мъчение ще се издига за вечни векове; и онези, които се покланят на звяра и образа му, няма да имат покой ни денем, ни нощем, нито който и да е друг, който приема белега на името му." (Откровение на Иоана 14: 9-11)
 
Но времено на звяра е преброено и след него ще дойде второто идване на Исус Христос и страшният съд. А праведните няма да си поставят чипа и ще победят:

 "И видях нещо като стъклено море, размесено с огън; и тези, които бяха победили звяра и неговия образ, и числото на неговото име, стояха при стъкленото море, като държаха Божии арфи. И те пееха песента на Божия слуга Моисей и песента на Агнето и казваха: Велики и чудесни са Твоите дела, Господи, Боже Всемогъщи; праведни и истинни са Твоите пътища, Царю на нациите! Кой няма да се бои от Теб, Господи, и няма да прослави Името Ти? Защото само Ти си свят. Всички народи ще дойдат и ще се поклонят пред Теб, защото се изявиха Твоите праведни дела."(Откровение на Иоана 15:2-4)


PS

Мисля, че малко попрекалявам във връзката с преброяването и по-нататъшната част от постинга. 




Гласувай:
3



1. maranatha - Важно е какво е белегът на звяра, а не технологичните джаджи, с които ще бъде налаган
02.02.2011 18:17
Винаги в Библията белегът, който се поставя на челото и на ръката е свързан с Божия закон. Второзаконие 11:18; Езекийл 9:1-4; 8:14.
Поставянето челото е символ на това, което мисли и приема с ума си. Ръката е символ на това, което вършим. Има една-единствена от десетте заповеди, която говори за приемане с ум и вършене с ръка. И това е четвъртата заповед.

За малкият рог от Даниил 7:25 е казано, че ще замисли да промени времена и закона. Коя е тази заповед, за която "малкият рог" се хвали, че е променена и е БЕЛЕГ на нейната власт? Ето какво пише в католическия катехизис:

Католически автори
“Католическата църква...след като пренесе деня за почивка от еврейската събота, седмият ден от седмицата, върху първия ден, направи заповедта да се отнася за неделята като ден, който трябва да се освещава като “Господен ден”.(“Католическа енциклопедия”, ІV том, стр.153.)
Въпрос: Какъв библейски авторитет има за пренасянето на съботата от седмия върху първия ден от седмицата? Кой е дал на папата авторитет да промени Божията заповед?
Отговор: Ако Библията е едничкият пътеводител за християните, тогава адвентистът от седмия ден има право да празнува съботата заедно с евреите. Но католиците учат какво трябва да се вярва и върши чрез дадения от Исус Христос божествен и непогрешим авторитет на католическата църква...Не е ли странно, че такива, които сочат Библията като свой единствен учител, в този случай така непоследователно следват традицията на църквата?”(Конуей, ”Кутия за въпроси”, издание 1903 г., стр.254, 255).
“Ние празнуваме неделята вместо съботата, защото католическата църква на Лаодикийския събор(338 г.сл.Христа) прехвърли светостта на съботата върху неделята”(Гай Ерман, ”Катехизис на католическото учение”, стр.50).
Католическата църква преди повече от хиляда години, преди съществуването на някакъв протестантин, е пренесла съботата в неделя по силата на своя божествен авторитет”(“Католическо огледало” от 23.09.1893 година).
цитирай
2. maranatha - Доста интересна тема за белега на звяра и за запетачването
02.02.2011 18:23
Шестата поредна тема, озаглавена "Източната порта"

http://thelastnews.net/index.php?option=com_phocadownload&view=category&id=44%3A2010-12-08-09-59-34&Itemid=60&lang=bg

цитирай
3. estirbg - Ернест, приятелю,
03.02.2011 21:10
знаеш ли, че тази преброителна кампания много подозрително се инициира в един много скрит тревожен и взривоопасен момент както за цяла Европа, така и за целия свят. Откакто я пропагандират и се върти като една от най-главните теми на ежедневието, много мрачни мисли са ме обзели...Преброяването е първото стъпало преди да се опитат да стъпят на шиите ни - точна информация за всеки, за да се види ясно кой кой е, с какво разполага, за да бъде уязвим при една бъдеща акция при неподчинение на Новите закони на Новия световен ред. Защото на неподчинилите се ще бъде отнемано имуществото, работа и всички земни придобивки. Но това е най-малкото...затвори, концлагери, заточения, това е нерадостната прогноза за тези, които твърдо са решили да отстояват Божиите принципи и повеления. За смъртта не ми се говори, тя твърдо ще бъде посрещната само от най-верните - Бог ще изпита всякак верността на тези, които ще се идентифицират като Негови...Това ще е най-голямото пресяване...
Така е написано, така и ще бъде - никой не може да оспорва Божието слово...
Който иска повече информация за бъдещето нека чете "Великата борба" на Елън Уайт.
цитирай
4. kleotemida - Може би започна началото на края. . . ...
03.02.2011 22:07
Може би започна началото на края... и новото начало...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ernest
Категория: История
Прочетен: 2672328
Постинги: 576
Коментари: 1166
Гласове: 1228
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930