Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.10.2012 10:13 - Искат да поставят чипове на хората от март 2013
Автор: ernest Категория: Новини   
Прочетен: 29452 Коментари: 26 Гласове:
15

Последна промяна: 04.02.2013 08:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

От седмица медиите в САЩ коментират ужасяващата новина, че от 23 март1 2013 г. всички жители на щатите ще трябва да си поставят микрочип или медицински чип на ръката, което показва, че библейското пророчество от Откровението на Йоана за "номера на звяра" не е чак толкова далеч да се сбъдне.
 

image


Все още всичко е въпрос на дебати и ако протестите са големи може и да се отложи (за известно време, докато излъжат хората да се направи световно правителство и тогава да се въведе поголовно на цялата земя). Вече на много места излизат с лозунги "Спрете законодателството с номера на звяра".

Законът предвижда всяко родено дете в САЩ да получи такъв микрочип или меди-чип след раждането си. Тук целта е да накарат хората от медицински съображения и здравната организация в САЩ да си сложат микрочип, който се нарича мед-чип. Докато от друга страна сенаторите на Линдси Греъм и Чарлс Шумер предлагат, за да се избегнат проблемите с незаконните емигранти в Аризона всички работници и други хора да получат национална биометрична идентификационна карта с микрочип.
Всичко това се манипулира от взиманите решения на тайните срещи на клуба Билдерберг, ръководени от Рокфелер. 

Включвам линк към моя статия от преди три години свързан с темата:
http://ernest.blog.bg/politika/2009/10/08/nov-svetoven-red.412044

Отдавна големите църкви в САЩ са манипулирани с проповядването на изкривено евангелие и лъжедоктрини от различни хора, от обикновени мошеници до такива, които членуват във всевъзможни тайни общества. По тази причина дори собственикът на християнската телевизия CBN Пат Робертсън многократно от години излиза и успокоява хората, като казва, че чиповете не са "номерът на звяра". Кой действително е Паул Кроуч и в какви измами и далавери е замесен можете да научите от трета глава на книгата ми Кой е Бени Хин озаглавена "Християнската телевизия и телеевангелистите". 

Книгата Откровението на Йоана е написана в края на I век около 90-92 година от апостол Йоан докато се намирал на остров Патмос. В книгата пише, че ще дойде антихрист, който ще принуждава малки и големи да си поставят номера на звяра и никой няма да може да купува и да продава без неговия номер. Това са микрочиповете, като целта на световните банкери е да принудят хората да преминат към безкасово общество - без пари в наличност, но виртуални и всичко да се извършва чрез микрочип имплантиран в хората, които да бъдат следени и контролирани по този начин.

 "И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им; за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име." (Откровение 13:16-17 )
 

image


В Откровението на Йоана пише, че всеки който си постави номера на звяра или се преколони на образа му ще бъде омразен на Бог:

 "Ако някой се поклони на звяра и на неговия образ и приеме белег на челото си или на ръката си, той също ще пие от виното на Божията ярост, което е приготвено чисто в чашата на гнева Му, и ще бъде мъчен с огън и сяра пред светите ангели и пред Агнето. И димът от тяхното мъчение ще се издига за вечни векове; и онези, които се покланят на звяра и образа му, няма да имат покой ни денем, ни нощем, нито който и да е друг, който приема белега на името му." (Откровение 14:9-11)

--------------------------------------------------------------------


1 Датата 23 март съвсем не е случайна. Първо: това е съботен и неработен ден през уикенда, когато по принцип не се започват разни  неща, но според Библията е свят ден на Господ и по този начин се цели похулването Му. Четвъртата Божия заповед гласи:

"Помни съботния ден, за да го освещаваш. Шест дни да работиш и да вършиш всичките си дела; а на седмия ден, който е събота на Господа твоя Бог, да не вършиш никаква работа, ни ти, ни синът ти, ни дъщеря ти, ни слугата ти, ни слугинята ти, нито добитъкът ти, нито чужденецът, който е отвътре вратите ти; защото в шест дни Господ направи небето и земята, морето и всичко що има в тях, а на седмия ден си почина; затова Господ благослови съботния ден и го освети." (Изход 20:8-11)


Второ: срещу 22 и 23 март е пролетното равноденствие играещо специална роля в окултизма и езическите религии, на който се правят всевъзможни ритуали .

-----------------------------------------------------

PS

Тъй като темата доста се чете ще изясня и още някои неща.

Кратка хронология:

 Експерименти са доказали, че чрез чиповете могат да се контролират емоциите и хората приемат подадените им команди - заповеди като свои собствени мисли. Дори нещо повече - изпълняват ги както компютър, който изпълнява зададени команди, а след това остават с впечатлението, че решенията са техни.
Още през 30-те години на ХХ век става известно, че в СССР се правят опити за контролирането на съзнанието. По времето на Втората световна война германците правят експерименти и откриват, че флуорът кара хората да са податливи на манипулиране. По тази причина контрольорите по-късно вкарват този елемент на различни места (проверете си каква паста за зъби ползвате и въпреки някои от добрите й свойства дали в нея има флуор??? аз не ползвам от години пасти с флуор и аспартам). Проверете си и защо в някои държави пастите съдържащи флуор са забранени! Ако веднъж или два пъти го приемете няма проблеми, но при ежедневно приемане той се натрупва в организма.
Различни страни правят експерименти и имат опит в промиването на мозъци и контрола на съзнанието. Прецедент е, че американски войници военнопленници завърнали се от областите на Китай и Кореа са останали без спомени - абсолютно нищо не си спомнят. През 1951 г. в САЩ започват експерименти над контрола на съзнанието с наркотика Ел Ес Ди. С течение на времето стартират различни програми (Артишок и Синя птица), като най-известната е Ем Ка Ултра продължила дълги години. Първоначално агентите от ЦРУ, които работели в програмата си слагали в кафето малки дози на майтап, когато някой от тях не забележел това, но първия експеримент е направен през 1953 г., когато дали на проститутка в Ню Йорк да сложи Ел Ес Ди в питието на свой клиент. Вторият е при купон на военни и резултатът е, че един военен скача от висок етаж. Съпругата му научава 20 г. по-късно истината за смъртта на съпруга си. Препоръчителен док. филм по темата The History of Mind control.
През 1970 г. Збигнев Бжежински, шеф на Катедрата по руски изследвания към Колумбийския университет и директор на Съвета за чуждестранни връзки2 (CFR) за пореден път прокарва идеята за сътрудничество между правителствата на Азия, Западна Европа и Северна Америка и създаването на глобално правителство, от което се "нуждае" светът с глобални комуникации и икономика. Според най-често споменаваната версия в книгата си Between Two Ages: America"s Role in the Technetronic Era (Между две епохи: Ролята на Америка в технотронната епоха) Бжежински инспирира създаването на комисия (Трилатералната комисия) и бъдеще, в което е особено силно влиянието на електрониката и компютрите (година преди това през 1969 г. е създадена първата интернет мрежа). По време на срещата на билдербергите през пролетта на 1972 г. в Белгия за първи път е формулирана функцията на комисията и на 23-24 юли същата година е направена първата среща на Трилатералната комисия в имението на Рокфелер Покантико Хилс.
  Малко след инсценираните атентати на 11 септември 2001 г., докато вниманието на хората е под влияние на тези събития в САЩ постепенно започват да рекламират доброволното поставяне на чипове. 

Положението сега:

Хората са манипулирани по всевъзможни начини, както от контролирани медии (не всички са контролирани, но повечето и по-големите), учебна програма в училищата и университетите. Най-ярък пример за българите - вече не е имало турско робство, но "турско присъствие" (нямам нищо против турците, и те са хора, но става въпрос за история). Хората са тровени чрез умишлено разпространявани отрови3 (алуминий, арсеник, барий, кадмиум, хром и стронций, вижте документалния филм С какво ни пръскат). Отровни вещества и от време на време зарази (примерно грип) се разпръскват със самолети по цял свят. Когато видите дълги следи от самолети, които висят във въздуха на почти цялото небе - това са следите от химикалите, които бавно падат и не се разсейват бързо, както следите от самолетното гориво. В същото време някои фирми си изкарват лицензи за определени растителни продукти и се опитват да прекратят съществуването на самостоятелни хора, които сами да си произвеждат селскостопански продукти (вижте документалния филм Food.Inc.LIMITED). Всичко да остане в ръцете на големите корпорации, които да предлагат на населението генномодифицирани продукти - вредни за здравето и разрушаващи имунната система. (Предполагам, че няма да успеят напълно, тъй като за последното време в пророчествата си Исус казва, че само на места ще има глад, а не на цялата земя, Матея 24 глава) От години се поставят вредни вещества в част от храните, които или развиват болести или водят до безплодие. Поставят се вещества в лекарствата, които вместо да ви лекуват, само потискат определената болест, за която са предназначени, но пък ви прецакват организма в различни други области. Счита се, че това са около 80% от лекарствата в Северна Америка, Великобритания и др. западни страни. Съществуват методи за лекуване на различни масово срещащи се болести като рак, но се укрива съществуването им. Пълно е с вредни за здравето вещества в козметиката, ваксините и тн. С инсталациите на програмата HAARP в Аляска, Норвегия и Гренландия променят климата на северното полукълбо на земята и понякога правят земетресения на избрани зони.

Плановете за в бъдеще:

Плановете са населението на земята до 2040 г. да бъде намалено на милиард и половина, а след това на петстотин милиона души. Дори са увековечили това си намерение с издигането на каменни плочи с изписан текст на осем езика:
 
http://ernest.blog.bg/novini/2009/09/28/nov-svetoven-red.405546

Ако случайно сте сред тези, които са достатъчно глупави и слабохарактерни да си сложат чипове, едва ли ще живеете вие или вашите деца достатъчно дълго.
 Тъй като тези, които контролират са безскрупулно алчни и искат да притежават цялата земя е предвидено да накарат хората след чипирането да се откажат от къщите, имотите си и всичко, което притежават (аз не вярвам да се стигне до това, поне в библейските пророчества не се споменава подобно нещо). Идеята на идиотонатите (наричам ги така, тъй като времето им е преброено и след това идва второто пришествие на Исус Христос със страшния съд) е да обединят всички религии и начело да застане един човек (или направо идването на духовно същество) с универсална религия - антихрист, който според пророчествата в Библията ще покаже лъжливи чудеса и знамения:

"и тогава ще се яви беззаконният, когото Господ Исус ще убие с дъха на устата Си и ще изтреби с явлението на пришествието Си,
тогава, чието идване се дължи на действието на сатана, съпроводено от всякаква сила, знамения, лъжливи чудеса" (2 Солунци 2:8-9)

 "И вършеше големи знамения, дотам че направи и огън да слиза от небето на земята пред хората." (Откровение 13:13)

Технологиите на програмата HAARP, а и други сателитни оръжия вече са в състояние да направят това.

Плановете за България за 2013 г. са да бъде поставен чип в новите лични карти:
http://fakti.bg/bulgaria/41464-vseki-balgarin-s-chip-v-sredata-na-2013-g

Материал за ученичка от Тексас, която е отстранена от занятия заради отказа й да носи идентификационна карта с радиочип, следяща местонахождението й, която съди училището си и спечелва:

http://30dumi.eu/2012/11/nakazaha-teksaska-uchenichka-za-otkaz-da-nosi-chip-za-prosledyavane/#ixzz2DHrZm2Ec

 
Обобщение за това, което ще се случи в последните времена според Библията:

В крайна сметка всичко това ще трае определен брой години. Колко не е много ясно (ако се позовем на Даниил 12:11-12 става въпрос за малко повече от тири и половина години - хиляда триста тридесет и пет дни), но времето на змея (който идва след звяра) е посочено - три години и половина:

"И му се даде уста да говори големи неща и богохулства; и му се даде власт да действа четиридесет и два месеца. И той отвори устата си за хули против Бога, за да хули Неговото Име и Неговата скиния, и онези, които живеят на небето. И му се даде да воюва против светиите и да ги победи; и му се даде власт над всяко племе и народ, и език, и нация." (Откровение 13:5-7)
    
 
За вярващите през този период се казва, че е необходимо тяхното търпение:

"Тук е нужно търпението и вярата на светиите." (Откровение 13:10)

След тази личност оприличена на "змей" или "звяр" ще се появи втори звяр:

"Той упражняваше цялата власт на първия звяр пред него и принуди земята и живеещите на нея да се поклонят на първия звяр, чиято смъртоносна рана бе оздравяла." (Откровение 13:12)

Именно по времето на втория звяр ще бъде направен образ на звяра
и ще бъдат поставени хората от цялата земя в положение на безкасово общество с принудителното слагане на чипове:

"И мамеше земните жители чрез знаменията, които му се даде да извърши пред звяра, като казваше на земните жители да направят образ на звяра, който беше ранен от меча и оживя. И му се даде да даде дишане на образа на звяра, така че образът на звяра дори да проговори и да направи да бъдат избити онези, които не се покланят на образа на звяра. И принуждаваше всички - малки и големи, богати и бедни, свободни и роби - да им се сложи белег на дясната ръка или на челата им, за да не може никой да купува или да продава освен онзи, който носи белега, името на звяра или числото на неговото име. Тук е нужна мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; а числото му е шестстотин шестдесет и шест. (Откровение 13:14-18)

За вярващите през този период, които няма да си сложат чипа и няма да се поклонят на образа на звяра се казва:

 "Тук е нужно търпението на светиите; на тези, които пазят Божиите заповеди и вярата в Исус." (Откровение 14:12)

А за хората, които си сложат чипа на мястото където е той, ще се появи люта рана:

"и се появи лоша и люта рана по онези хора, които носеха белега на звяра и които се покланяха на неговия образ." (Откровение 16:2)

Въпреки че ще има и такива, които ще умрат, Библията казва, че от цял свят ще има оцелели вярващи, които не само, че няма да си сложат чипа и няма да се поклонят на образа на звяра, но ще дочакат идването на Божия Син Исус Христос и ще бъдат грабнати при неговото появяване:

"после ние, които сме останали живи, ще бъдем грабнати заедно с тях в облаците да посрещнем Господа във въздуха; и така ще бъдем всякога с Господа." (1 Солунци 4:17)

"Тогава ще се яви на небето знамението на Човешкия Син; и тогава ще заплачат всички земни племена като видят Човешкия син идещ на небесните облаци със сила и голяма слава. Ще изпрати Своите ангели със силен тръбен глас; и те ще съберат избраните Му от четирите ветрища, от единия край на небето до другия." (Матея 24:30-31)

"така ще бъде и пришествието на Човешкия Син. Тогава двама ще бъдат на полето; единият се взема, а другият се оставя. Две жени ще мелят на мелницата; едната се взема, а другата се оставя." (Матея 24:40-41)

Междувременно на земята ще започват да се случват бедствия:

Откровение 8:7 Като затръби първият ангел, настана град и огън, размесени с кръв, които бяха хвърлени на земята; и третата част на земята изгоря, също и третата част от дърветата изгоря, изгоря и всяка зелена трева.
Откровение 8:8 И като затръби вторият ангел, нещо като голяма планина, пламнала в огън, се хвърли в морето; и третата част от морето стана кръв,
Откровение 8:9 и измря третата част от одушевените същества, които бяха в морето; и третата част от корабите беше унищожена.

По някое време дори ще падне голям астероид или малка пранета върху земята:
 
"И като затръби третият ангел, падна от небето голяма звезда, която гореше като светило, и падна върху третата част от реките и върху водните извори." (Откровение 8:10)

След това ще има и вероятно друга планета (астероид), от която ще излязат някакви живи същества на външен вид като скакалци, които ще нападат и убиват само тези, които нямат Господ в живота си (използван е израза Божия печат):

"И като затръби петият ангел, видях една звезда паднала на земята от небето, на която се даде ключа от бездънната пропаст. И тя отвори бездънната пропаст; и дим се издигна от пропастта като дим от голяма пещ; и слънцето и въздуха потъмняха от дима на пропастта. И от дима излязоха скакалци по земята; и даде им се сила, както е силата, каквато имат земните скорпии.И им се каза да не повреждат тревата по земята, нито някое зелено растение, нито някое дърво, а само такива хора, които нямат Божия печат на челата си.  И им се даде да не ги убиват, а да ги мъчат пет месеца; и мъчението им беше като мъчение от скорпион, когато ужили човек." (Откровение 9:1-5)

По някое време в Израел ще се появят двамата свидетеля на Господ, които ще пророкуват четири години в Ерусалим:

"А на двамата си свидетели ще дам да пророкуват хиляда двеста и шестдесет, дни облечени във вретища. Те са двете маслини и двата светилника, които стоят пред Господаря на земята. И ако някой поиска да ги повреди, огън излиза от устата им, та изяжда неприятелите им; и ако поиска някой да ги повреди, така трябва той да бъде убит.
 Те имат власт да заключат небето, та да не вали дъжд през времето, за което те пророкуваха; и имат власт над водите да ги превръщат на кръв и да поразяват земята с всяка язва, колкото пъти биха поискали.
 И когато свършат свидетелствуването си, звярът, който възлиза от бездната ще воюва против тях, ще ги победи и ще ги убие. И труповете им ще лежат по улиците на големия град, който духовно се нарича Содом и Египет, гдето и техният Господ биде разпнат. И мнозина измежду людете, племената, езиците и народите ще гледат труповете им три дни и половина и не ще позволят да бъдат положени труповете им в гроб. И земните жители ще се зарадват за тях, ще се развеселят, и един на друг ще си пратят подаръци, защото тия два пророка са мъчили жителите на земята. А след трите и половина дни влезе в тях жизнено дишане от Бога, и те се изправиха на нозете си; и голям страх обзе ония, които ги гледаха. И в онзи час стана голямо земетресение и десетата част от града падна; и в земетресението измряха седем хиляди човека; и останалите се уплашиха и отдадоха слава на небесния Бог." (Откровение 11:3-13)

От посочените стихове става ясно, че първо трябва да се появят двамата пророка на Господ и едва, след като се изпълни времето им от хиляда двеста и шестдесет дни ще се появи звярът. Е те все още не са се появили, но и това ще стане по някое време в недалечно бъдеще. Също така се счита, че първо храмът в Ерусалим ще трябва да бъде издигнат отново и ще се възстановят жертвоприношенията към Бог, но ще дойде момент, когато лъжливият пророк (антихрист) ще застане в него и жертвите ще престанат и този преиод е хиляда и триста и тридесет и пет дни:

"И от времето, когато се премахне постоянната жертва и се постави мерзостта, която докарва запустение, са хиляда двеста и деветдесет дни. Блажен, който изтърпи и стигне до хиляда и триста и тридесет и петте дни." (Даниил 12:11-12)

  От години в Израел съществува организация, която се стреми да построи храма и да възстанови жертвоприношенията под името Teмple mount faithful със страница:

http://www.templemountfaithful.org/ 

И може да се изясни, че дрехите и принадлежностите за храма са подготвени от тази организация. Според изискването от Числа 19:2-7 трябва да бъде принесена червена юница (млада крава) за очистваниятя в храма. Първата червена юница родена в Израел от близо 2000 г. се ражда пре 1997 г. а втората през март 2002 г.


"И видях нещо като стъклено море, размесено с огън; и тези, които бяха победили звяра и неговия образ, и числото на неговото име, стояха при стъкленото море, като държаха Божии арфи." (Откровение 15:2)

 ----------------------------------------------------------------------------------------------

2 Тайно общество чиято цел е воденето на обществото към приемането на Новия Световен Ред. В наши дни обществото има официална интернет страница. На 30 май 1919 г. членовете на бъдещия Съвет за Чуждестранни връзки първоначално наричайки се "Институт по международните работи" заедно с техните великобритански партньори от Кралския институт на международни връзки първоначално известни под името "Чатън хаус" се срещат в хотел Маджестик в Париж по време на Парижката мирна конференция на чиято среща домакин е барон Едмон дьо Ротшилд, където е взето решението за създаването на CFR с два клона в САЩ и Англия и формално това става на 29 юли 1921 г. със 108 членове, като сливане с по-ранната организация, клуб на съдиите и банкерите за дискусия на търговията и международните финанси носещ същото име основан през юни 1918 г. и оглавен от Елиху Рут – юрист от Уолстрийт, бивш сенатор и носител на Нобелова награда за 1912 г. за мир, който бил най-известният републиканец на времето.

3 От 1991 г. на самолетната компания „Хю“ е отпуснат патент No. 5.003.186 за метод за модификация на климата, наименуван Stratospheric Welsbach Seeding For Reduction Of Global Warming (Стратосферно засяване с Велсбах материали за намаляване на глобалното затопляне). Патентът включва метод за разпръсване в стратосферата на алуминиев оксид (Al2O3) и ториев оксид (ThO2), на разстояние от 7 до 13 км. над земната повърхност, с големина на металните частици от 10 до 100 микрона. Още се разпръсват Ethylene Debromide – токсичен и канцерогенен пестицид, Barium – който е радиоактивен. Първоначално са ползвали самолетите на военните, но вече са сключени договори и се използват и пътническите самолети.




Гласувай:
15


Вълнообразно


1. penchoan - Ще стане, само да минат досадните ...
26.10.2012 10:36
Ще стане, само да минат досадните избори и Обама ще им разкаже играта на американците.
цитирай
2. antoninus - В грешка си
26.10.2012 13:41
За да разберем кой е белегът на звяра, първо трябва да разберем кой е звяра.
1.Белегът на звяра е измамлив, не очевиден/Откр.19:20/.

2.Белегът ще бъде получен на челото, което представлява ума, или на ръката, която представлява действията/Откр. 14:9, Втор. 11:18/.

3.Трите ангели разкриват обширна вест от Бог преди второто идване на Исус Христос към целия свят да помогнат на хората да разберат белега/Откр. 14:6-16/.

4.Онези, които се покланят на Исус Христос като Създател, няма да получат белега/Откр.14:7,9-11/.

5.Онези, които пазят десетте заповеди няма да получат белега/Откр. 14:9,12/.

6.Белегът идва от звярът, който представлява Римокатолическата църква.

7.Предупреждението срещу белега ще се даде с висок глас, така трябва да бъде ясно и лесно за разбиране/Откр.14:9/.

8.Белегът включва един специален грях срещу Самия Бог, защото онези, които го получат, ще пият от виното на гнева Му/Откр. 14:9,10/.

9.Белегът е свързан с промяната на Божия закон/сравнете Данаил7:25 с Откр. 13:16/.

10.Белегът на звяра има връзка с промяната на времена и закони на Бог/Дан.7:25/.

http://estirbg.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/10/16/belegyt-na-zviara-koi-se-krie-zad-666-kakvo-ni-preduprejdava.621062
цитирай
3. demonwind - Много лесно и без протести
26.10.2012 15:08
ако искат ще въведат чипирането. Сега ще ви разясня как - специално за Америка. Значи създава се (те си знаят как) един сериен главорез, който отвлича и убива дечица. Стотина дечица дават фира, след това на (определени деца от бедните слоеве) се поставя чип (преди още маниакът да е заловен). Следват нови отвличания, обаче... децата са намерени за нула време невредими, а "маниакът" (сиреч някой нещастник или клошар) е заловен и сложен на електрическия стол. Хората сами започват да се чипират, да чипират децата си (в затворите това ще става по принуда), а от съображения за "сигурността на парите им" ще могат да теглят и да плащат единствено и само ако имат чипове. Плащането в брой излиза извън закона постепенно (колко му е да се криминализира, и без това отдавна в Щатите не приемат вечер стодоларови банкноти) и ето ти Новия Световен Ред. Това може да стане съвсем скоро, зависи единствено от тези, които го решават. Вие спокойни ли сте, когато пускате децата си на училище? Аз лично никак не съм. Дори не виждам ползата от училището. Свободни тогава ще бъдат хората, които живеят в горите и планините, без досег до цивилизацията. Земята ни дава всичко, от което имаме нужда, стига да знаем кое как да използваме. Не е чудно, че в Библията (а и не само) пише за хора, които са живели по 1000 години. Само че всичко е забравено и ако ни заболи дори един безобиден пръст на ръка или крак, веднага отваряме Интернет и питаме чичко Гугъл какво да правим...

Поздрави!
цитирай
4. ernest - Да така е demonwind
26.10.2012 16:36
Вярно е. Както пише Даиел Естулин в книгата си Истината за клуба Билдерберг подобни неща са правени неколкократно, но общо взето нямат очаквания от тях резултат. В САЩ съществуват християнски общини, в които хората живеят както преди 150 години и не използват никакви съвременни средства в бита и живота си,така че за някои хора това не е проблем. А относно antoninus в този случай не си прав. Пише, че който не си постави номера (чипа се разчита на номерна стойност) няма да може да купува и е доста ясно за някои хора.

Още около 2007 г. вече се заеше, че имат намерение да направят новите поколения компютри да бъдат управлявани само от хора, които са си поставили чипове. Вече фирмата интел обяви, че до 2020 г. ще бъде готов софтуера, с който хора, които са си поставили чип на главата ще може да управляват с мисълта си компютър. Единственият въпрос, който си задават от фирмата е дали хората ще си сложат доброволно чипа...
цитирай
5. raders - Не ми е ясно какъв е проблемът. Това ...
26.10.2012 16:58
Не ми е ясно какъв е проблемът. Това сериозно ще облекчи административните услуги, а освен това ще затрудни престъпността. Вярно, че никой няма да може да върши скрито зулумлуци, но какво от това? Който е чист пред съвестта си и пред хората, няма от какво да се страхува. А тези сравнения с евангелски пророчества и други глупости са си обикновена попска дивотия.
цитирай
6. penchoan - 14;9 И друг, трети, ангел вървеше ...
26.10.2012 17:59
14;9 И друг, трети, ангел вървеше подир тях и казваше със силен глас: Ако някой се поклони на звяра и на неговия образ и приеме белег на челото си или на ръката си,
14;10 той ще и да пие от виното на Божия гняв, което е приготвено чисто в чашата на гнева Му; и ще бъде мъчен с огън и жупел пред светите ангели и пред Агнето.
И димът от тяхното мъчение ще се издига до вечни векове; и ония, които се покланят на звяра и образа му, не ще имат отдих ни денем, нито нощем, нито кой да е, който приема белега на името му.
Откр.16;1 И чух из храма силен глас, който казваше на седемте ангела: Идете та излейте на земята седемте чаши на Божия гняв.
16;2 И първият отиде та изля чашата си на земята; и появи се лоша и люта рана на ония човеци, които носеха белега на звяра и които се покланяха на неговия образ.
цитирай
7. ok3223 - Бе глупако кретеноиден, RADERS.
26.10.2012 20:01
Човек ли си, робот ИЛИ ЧЕНГЕ.
Чип на всеки означава, че ще си под пълен контрол, следен и контролиран тотално 24 часа в денонощието.
Какво остава от тебе като човек и личност, като живо същество, с интелект и разум, с твоята свобода на мислене и придвижване, когато знаеш, че си следен е наблюдаван,с твоето АЗ на човек.
СТАВАШ ПАРЦЕЛ, ИГРАЧКА В РЪЦЕТЕ НА АДСКИ СИЛИ.
цитирай
8. ernest - Това е най-сериозният проблем за човечеството
26.10.2012 20:05
Това е най-сериозният проблем откакто съществува човечеството. Освен вече споменатата тема свързана с Господ има и други. Хората, които се опитват да въведат всичко това са изключително алчни, ненаситни за свръх печалби и господство над цялото човечество. Целта им е те да управляват, а другите да са техни роби-биороботи. Да, освен че тези, които приемат да им се постави чип в тялото ще бъдат следени от всякъде, то и съзнанието им ще може да бъде контролирано сателитно. Към тях ще може да се изпращат различни заповеди и те ще ги изпълняват. По тази причина те вече няма да може да бъдат повече християни примерно. Така например, ако бъде изпратено към дадения приемник (човек) послание да убие и да изяде детето си - то този индивид ще го направи и най-лошото е, че после няма да осъзнава всичко това. Ще си мисли, че са си били собствени мислите. Друг проблем е, че всякакви компютърни системи рано или късно се развалят. Това означава, че виртуалните пари хоп и изчезват. Също вече предреченото в Библията, че на всички, които си поставят чипа ще излезе люта рана.
цитирай
9. bogdan33 - Да даа те верно, че американците са ...
26.10.2012 20:18
Да даа те верно,че американците са малоумни ама чак пък толкова.Вие представяте ли си една лека хакерска атака която изтрива данните на 20 милиона души.Вече нямат пари идентичност-нищо.Не могат да отидат на работа,не могат да си купят нищо от магазина,не могат дори да влязат във защитените си с подобни ключалки домове.След 2-3 такива "кризи" доста бързо ще преосмислят стратегията за чиповете.Освен тва как аз ще дам 50 долара за старият телевизор на съседът ми "Джо" например? Ще си търкаме чиповете ли що ли?Ми ако Джо е гейче и реши,че по този начин го малтретирам като си търкам пръста в неговият?Или пък уайърлеса се преебе нещо и не мога да му трансферирам кинтите?И сделката пропадне?Има много недомислици в цялата система.Така че споко.И да я въведат след няколко години този който я махне ще спечели изборите.
цитирай
10. raders - Човек ли си, робот ИЛИ ЧЕНГЕ. Чип на ...
26.10.2012 20:32
ok3223 написа:
Човек ли си, робот ИЛИ ЧЕНГЕ.
Чип на всеки означава, че ще си под пълен контрол, следен и контролиран тотално 24 часа в денонощието.
Какво остава от тебе като човек и личност, като живо същество, с интелект и разум, с твоята свобода на мислене и придвижване, когато знаеш, че си следен е наблюдаван,с твоето АЗ на човек.
СТАВАШ ПАРЦЕЛ, ИГРАЧКА В РЪЦЕТЕ НА АДСКИ СИЛИ.


))) донякъде имаш право, ако е възможен тотален контрол, но не ми се вярва да е чак толкова напреднала технологията. Но това, дето го изръси "ставаш играчка в ръцете на "Адски сили""... хе-хе особено с тия "Адски сили" удари котката в дирека. Според мен, дори е правилно и задължително хората от криминалния контингент /особено армията рецидивисти/ да бъдат белязани по някакъв начин. Държавните чиновници, които най-много крадат - също. Така че - споко!...
цитирай
11. drakulla - raders
26.10.2012 21:37
ти си идиот кръгъл и безкраен.
цитирай
12. aliya - Не ми е ясно какъв е проблемът. Това ...
26.10.2012 22:04
raders написа:
Не ми е ясно какъв е проблемът. Това сериозно ще облекчи административните услуги, а освен това ще затрудни престъпността. Вярно, че никой няма да може да върши скрито зулумлуци, но какво от това? Който е чист пред съвестта си и пред хората, няма от какво да се страхува. А тези сравнения с евангелски пророчества и други глупости са си обикновена попска дивотия.


raders, а опашка да ти забодат отзад, пак ли ще си съгласен!? А може и два рога да ти ковнат, за всеки случай...ммм!???
цитирай
13. godlieb - НЕ ВИ ЛИ СЕ СТРУВА -
26.10.2012 23:17
ЧЕ НА МНОЗИНА ОТ НАС ВЕЧЕ СА ИМПЛАНТИРАНИ? НЕ НА ШЕГА - В ПРЯК СМИСЪЛ.
ИНАЧЕ - ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО "АДМИНИСТРАТИВНИТЕ УСЛУГИ" - И ТЕ ЩЯХА ДА РАЗЦЪФТЯТ И ЗАВЪРЖАТ С КОМПЮТЕРИЗАЦИЯТА - АМА НЕ БИ. НЯКОЙ ДА Е ЧУВАЛ НЕЩО ЗА Т.Н. "ЕЛЕКТРОННО ПРАВИТЕЛСТВО"!?!?! НЕ МОЖЕ ДА ГО НЯМА.
цитирай
14. burda - Контрол
26.10.2012 23:44
Като педагог и специалист по психотренинг, знае се и от много неспециалисти, от опит, че втренчено надзираваната дейност на човека води до пълно изчезване на творческите решения, както и до необичайни и внезапни (безпричинни) грешки в рутинните дейности.
Накратко, всяко наблюдателно средство служи [поне] косвено и за неговия контрол. Само че от това не произлиза нещо очаквано ефективно. Напротив - хората стават безмозъчни полу-роботи. Те могат, главно заради страха си, да обяснят защо нещо [правилно] не са направили.
Най-ценният капитал на човечеството ще бъде напълно унищожен / застрашен. Но и това ще е краят на самата система на цивилизацията, въвела тези мерки.

Поздрави на demonwind за коментара му!
цитирай
15. ketich - Ние и сега сме следени непрекъсн...
27.10.2012 08:43
Ние и сега сме следени непрекъснато.С този интернет в модерните телефони, mars по казва къде сме, кой е телефона ни и т. н. За обикновения човек не мисля че е толкова страшно.
Знам ли, може и да греша? Никой не знае мислите на хората
цитирай
16. muerte - Ако си мислите, че сега не могат да ви следят, значи сте по-тъпи и от гъза на индийски слон.
27.10.2012 10:59
Ако след катастрофа (или какъвто и да е инцидент) сте в безсъзнание с цялото ви семейство, а с едно просто сканиране на китката може да се проследи цялата ви мед. история вие пак ще сте против, нали? Щото дявола ви е сложил чипа?!? Верно разцепихте мрака с тия твърдения. Наградата Дарвин ви е малко.

А ако детето ви е в кома, що ходите на ЯМР? Че той е от дявола даден! Я теглете една молитва и то ще се оправи. Ама верно вземете и кандидатствайте за Дарвин. Не знаете как се прави - попрочетете малко.
цитирай
17. ernest - Пълно е със свидетелства на изцелени от Бог
27.10.2012 14:06
[quote=muerte]

Явно не сте запознат, че има толкова много хора изцелени от молитва. Не винаги става разбира се, но пък през живота си съм срещнал около 100 души, дори познавам и от време на време срещам човек, който е умирал и след молитва на жена му се връща към живота. В България особенно не може да се има вяра на лекарите - само пари и подкупи искат. Умориха майка ми и от две от предписаните й лекарства си замина. Когато трябваше да я закарат в бърза помощ и отидохме там - никой не дойде да я погледне дори. Казали: "Тя не е за нас". При следващата болница в която отидохме пак никой не дойде да я види и лекарката от линейката ми съобщи, че пак така отговорили. На връщане към моя град минахме през друга болница в друг град и там лекарката, която беше на смяна ми обясни, че състоянието й е причинено именно от две от лекарствата, които пие, но нищо не направи. По-късно научих, че е имало лесен начин да се спаси (само една инжекция), но никой не си помръдна пръста. Когато се върнахме я оставиха в предверието на блока и си тръгнаха, тъй като имаха и друго обаждане. Имат недостиг на линейки и персонал и често може да чакате бърза помощ по един час или дори повече в някои населени места. Аз трябваше да седя и да чакам с майка ми лежаща на земята да мине някой, който да може да ми помогне да я кача в къщи. Състоянието на съврменното здравеопазване в България е разработено по плана Ран-ът преди повече от 20 г.
Писах на здравния министър за майка ми, но никой не ми отговори. По случая дори на времето бях в телевизията.

Ако не можете да живеете без лекари (не знаете как да се поддържате) и не знаете начини да живеете без тях, здравата сте закъсали. (Аз от десетки години не ходя по лекари.) А, ако не познавате истинската страна на живота и не знаете че Дарвин е пионка, човек който просто си е изиграл ролята в една измама то си е само за вас. Никой сериозен човек (който знае истината) не би взел някаква там награда с неговото име.

Ако някой трябва да получи някаква награда за нов метод на лечение, това е фондация Кеше, които искат да подарят откритията си на света, без използването на право на лиценз. Прочетете предишния ми постинг:

http://ernest.blog.bg/technology/2012/10/21/shte-se-praviat-li-kosmicheski-razhodki-kakvo-znaete-za-novi.1011912
цитирай
18. aliya - По-вероятното е и ти, и детето ти да ...
27.10.2012 14:07
По-вероятното е и ти, и детето ти да изпаднете в кома, защото са Ви изключили чипа!:)
цитирай
19. анонимен - Подценява се влиянието на свобо...
30.10.2012 13:47
Подценява се влиянието на свободното слово в Интернет.
Спомнете си както стана със закона за Интернет пиратството SOPA.
цитирай
20. lightsaber123 - Искам и аз :)
02.11.2012 09:01
Дайте ми чип и на мен :)))

Вие наред ли сте бе хора. Толкова шум за нищо.
цитирай
21. lightsaber123 - Ха
02.11.2012 09:06
" Към тях ще може да се изпращат различни заповеди и те ще ги изпълняват. По тази причина те вече няма да може да бъдат повече християни примерно."

Аз примерно и така не съм християнин :) Аз съм антихристиянин. Анти наслояването на страх по каквито и да са причини. Като ме следят сутрин как пия кафето си, ходя до тоалетна, после душ, работа, приятели, лягане и на следващия ден пак същото - какво толкова ще видят.

Де...б... страхливото племе.
цитирай
22. ernest - Няма никакво значение, кой какъв е
02.11.2012 14:44
lightsaber123 написа:
" Към тях ще може да се изпращат различни заповеди и те ще ги изпълняват. По тази причина те вече няма да може да бъдат повече християни примерно."

Аз примерно и така не съм християнин :) Аз съм антихристиянин. Анти наслояването на страх по каквито и да са причини. Като ме следят сутрин как пия кафето си, ходя до тоалетна, после душ, работа, приятели, лягане и на следващия ден пак същото - какво толкова ще видят.

Де...б... страхливото племе.


Проектът с чиповете носи името Тесера - от названието на плочка, която са носели робите в древен Рим и е показвала чий роб е приностителят й. Няма никакво значение дали някой е християнин, мюсюлманин, юдеин, будист, хиндуист или вещер, те искат всички да им бъдат РОБИ. И до 2040 г. да бъдат премахнати от лицето на земята над 5 милиарда души.
цитирай
23. lightsaber123 - "И до 2040 г. да бъдат премахнати от лицето на земята над 5 милиарда души."
02.11.2012 19:02
И какво от това - да ни премахват. Само че не могат. Ние животът сме неунищожими. Току виж ни унищожили тук, а пък ние се появим другаде. Защо си прахосвате живота и живеете в страх. Нищо на тази земя не си заслужава да се живее в страх. Бъдете по-смели, каквото и да ви струва това и едва ли би било струвало нещо повече. Смелостта е качество на силните духом. Бъдете силни духом. Нищо друго няма значение.
цитирай
24. spookey - Съдейки по текста и коментарите,
03.02.2013 10:32
вие сте душевно болни.
цитирай
25. godlieb - ТРЕВОЖНО ВПЕЧАТЛЕНИЕ ПРАВИ
03.02.2013 11:00
усърдието на училищните власти в просветляване моизъците на подрастващите по проблемите за +БОРБА+ С НАРКОМАНИИТЕ. По училищните табла и порти безпроблимно бивот окачвани плакати за представления - МАРИХУАНАТА НА МАМА Е НАЙ-ДОБРА, СЕКС НАРКОТИЦИ И РОКЕНДРОЛИДРУГИ ПОДОБНИ. Резултатите очевадно са обратни. На практика се извършва ъндърграунд пропаганда - на практика - промотирана от Министерство на образованието.
цитирай
26. godlieb - БЪЛГАРСКАТА ОБЩООБРАЗОВАТЕЛНА СИСТЕМА
03.02.2013 11:15
demonwind написа:
ако искат ще въведат чипирането. Сега ще ви разясня как - специално за Америка. Значи създава се (те си знаят как) един сериен главорез, който отвлича и убива дечица. Стотина дечица дават фира, след това на (определени деца от бедните слоеве) се поставя чип (преди още маниакът да е заловен). Следват нови отвличания, обаче... децата са намерени за нула време невредими, а "маниакът" (сиреч някой нещастник или клошар) е заловен и сложен на електрическия стол. Хората сами започват да се чипират, да чипират децата си (в затворите това ще става по принуда), а от съображения за "сигурността на парите им" ще могат да теглят и да плащат единствено и само ако имат чипове. Плащането в брой излиза извън закона постепенно (колко му е да се криминализира, и без това отдавна в Щатите не приемат вечер стодоларови банкноти) и ето ти Новия Световен Ред. Това може да стане съвсем скоро, зависи единствено от тези, които го решават. Вие спокойни ли сте, когато пускате децата си на училище? Аз лично никак не съм. Дори не виждам ползата от училището. Свободни тогава ще бъдат хората, които живеят в горите и планините, без досег до цивилизацията. Земята ни дава всичко, от което имаме нужда, стига да знаем кое как да използваме. Не е чудно, че в Библията (а и не само) пише за хора, които са живели по 1000 години. Само че всичко е забравено и ако ни заболи дори един безобиден пръст на ръка или крак, веднага отваряме Интернет и питаме чичко Гугъл какво да правим...

Поздрави!

ОЧЕВИДНО Е ПОСТАВЕН НА НЕЗДРАВИ ОСНОВИ. ПОНЕ ПОНАСТОЯЩЕМ. ЕДИН ЗАДЪЛБОЧЕН СОЦИОЛОИЧЕСКИ АНАЛИЗ БИ ДОКАЗАЛ НЕЙНАТА НЕСЪВМЕСТИМОСТ С НАСТОЯЩЕТО - НАЧИНАЯ ОТ ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ - НЕЙНИЯТ СТРЕМЕЖ ЗА НИВЕЛАЦИЯ НА ТАЛАНТИ НА НИВО - ДИРЕКТОРСКИТЕ СИНОВЕ. ХОДЕНЕТО НА УЧИЛИЩЕ Е ВСЕ ПОВЕЧЕ ОПАСНО ЗАНЯТИЕ. НЕОБХОДИМО Е ДА СЕ СТОРИ НЕЩО. ЗАТРИВАНЕТО НАБЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ ЗАПОЧВА ОТ ТАМ. КОЛКО ПЪТИ ТАЗИ СИСТЕМА БЕ ТУ ГЕРМАНИЗИРАНА - ТУ РУСИЗИРАНА. ЧАК ДО ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ МОРАВИТЕ МАСТИЛА ЗА ДЪРВЕНИ ПЕРОДРЪЖКИ.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ernest
Категория: История
Прочетен: 2665181
Постинги: 576
Коментари: 1166
Гласове: 1228
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031