Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.02.2013 08:37 - Искат да започнат поставянето на чипове на българите от 2013 г.
Автор: ernest Категория: Новини   
Прочетен: 9960 Коментари: 21 Гласове:
4

Последна промяна: 07.02.2013 11:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Валери Борисов, заместник-министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията и секретар на Съвета за административна реформа по време на Десетото заседание на Комитета за наблюдение на Оперативна програма "Административен капацитет" заяви: "Започва работа по изграждане на система за електронното идентифициране на българския гражданин."  Идентификацията ще е по желание на българина. До края на юли 2013 г. теоретично трябва да приключи избора на фирма – изпълнител, а цялостният проект, ако няма обжалване, да бъде факт в средата на 2013 година, смята Борисов.

Преди няколко години тайно от населението някои управници са подписали поставянето на биочипове върху българския народ. Първо вкаване на чип в личната карта и поставяне на биочип по желание, а по-късно задължително. Сега е времето за протестиране и организиране на демонстрации против чиповете. Това може да бъде предотвратено, както стана с АСТА.

За нещата, които се случват на земята са виновни хората. В съвременната система на демокрация когато се въвеждат разни закони или неща в живота на хората, но те не правят нищо и си стоят, тогава те са си виновни, че позволяват това да се случи, а не се опълчат срещу неправдата.
Ще стоите като кучета (на които им поставят биочипове, за да ги следят и да знаят къде се намират и при необходимост да ги хванат и да ги неутрализират) или ще се противопоставите и ще кажете не на въвеждането на тази гадост - зависи единствено от вас.

За истината свързана с биочиповете, какво наистина представляват те и кой стои зад тази измама вече съм писал на два пъти в постинги мои разработки:

http://ernest.blog.bg/novini/2012/10/26/iskat-da-postaviat-chipove-na-horata-ot-mart-2013.1013784

http://ernest.blog.bg/politika/2009/10/08/nov-svetoven-red.412044

Биочипът се състои от четири части: GPS система за определяне на местоположението на обекта, микрочип-съдържащ програма, чрез която да бъдат възбуждани определени центрове в мозъка включваща страх и удоволствие, антена-предавател за приемане и предаване на мисли и трансмитер, който преобразува подадените сигнали в команди. Всеки чип има номер, който вкаран в тялото на човека остава за цял живот. Кодът на номерацията в чипа е 666. Целта е тотален умствен контрол, човека от личност да бъде превърнат в единица с номер. За да бъдат изследвани частите на човешкото тяло, където има най-големи температурни разлики, за да може да се самозарежда от тях акумулаторната литиева батерия били изразходвани милион и половина долара от парите на данъкоплатците.

За първи път във филма Психолога на президента през 60-те години се представя идеята на пръста на хората да се постави миниатюрно устройство и така да бъдат послушвани и следени и да се въздейства върху посредством тази джаджа, както и правителството да я рекламира. През 1973 г. правят експерименти със затворници, като им поставят биочипове. През 1996 г. поставят биочипове на тинейджъри от младежката масонска организация Де Моле и правят експерименти в импровизирано градче как функционира системата  заплащайки всичко с биочиповете поставени на ръцете им.     

Целта е хората да бъдат включени чрез биочиповете към мощен компютър, да бъдат следени на всяка крачка и всяко тяхно движение, след известно време да бъдат премахнати парите в наличност и банките и магазините да работят само с биочипове поставени на хората, и не на последно място най-важната цел за налагането на тази мерзост е, че съзнанието, мислите и емоциите на хората ще могат да бъдат контролирани, въпреки че първоначално това няма да си личи. В някои страни вече се предлага, когато някой си сложи биочип да може да прави разплащания с него и да пазарува.1 Точно това е предсказано в пророческата книга Откровението на Йоана2 преди малко повече от 1900 години, когато дойде времето на звяра:

"И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им; за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име." (Откровение 13:16-17)



 Не на биочиповете! Кажете: Аз няма да си сложа биочип!  

-----------------------------

1 За да се подготвят хората към безкасовото общество се предвижда в новите лични карти да има чип, с който притежателите им да могат да извършват разплащания.

2 Пророк Йоан е любимият ученик на Исус Христос, който докато се намирал на заточение на остров Патмос написал пророческата книга Откровение, известна като Откровението на Йоана. Съществената част отнасяща се до нашите и бъдещите времена започва от Пета и Шеста глава, когато е отворена книгата със седемте печата от Исус Христос.

Според Откровението на Йоана хората (нещастниците), които си сложат "номера на звяра" (дигиталните биочипове) ще бъдат омразни на Бог и душите им ще бъдат мъчени:

"Ако някой се поклони на звяра и на неговия образ и приеме белег на челото си или на ръката си, той също ще пие от виното на Божията ярост, което е приготвено чисто в чашата на гнева Му, и ще бъде мъчен с огън и сяра пред светите ангели и пред Агнето. И димът от тяхното мъчение ще се издига за вечни векове; и онези, които се покланят на звяра и образа му, няма да имат покой ни денем, ни нощем, нито който и да е друг, който приема белега на името му." (Откровение 14:9-11)  


А междувременно докато са на земята също ще имат проблеми с появата на люта рана заради биочиповете:  

"и се появи лоша и люта рана по онези хора, които носеха белега на звяра и които се покланяха на неговия образ." (Откровение 16:2)

Както добре знаете няма компютър, който да не се разваля, дори и да е много рядко, може на дълъг период от време (дори 10 години), но се налага да се преинсталира - това се отнася и за свръхмощният компютър, към който са свързвани хората, които имат биочип и те рано или късно ще си имат проблеми. При поставянето на чипове върху мишки след време се забелязва промяна на клетъчната структура и поява на ракови клетки около чипа. Според изследователите обектът след време получава пристрастяване към подаваните към чипа сигнали. Също така трябва да се има предвид, че RFID-технологията, която се използва при чиповете подобно както при компютрите е податлива на вируси.


Тагове:   биочипове,


Гласувай:
5


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. kostadin - Даже царя казваше, че на българина ...
04.02.2013 12:51
Даже царя казваше,че на българина му бил сбъркан чипа.Ще ни сложат правилен и готово-всичко ще ни е наред
цитирай
2. balgarski7vinarki - вече им имата ЦАКАТА -казвам го от личен опит и експеримент
04.02.2013 21:01
Малко НАДГРАДЕН КОБОЛ или произволна вербална /по избор мисловно-вербална ПРОИЗВОЛНА комбинация от букви и числа и СМЕ подключени на РУСКА контрола- за кой ли път -ПЪТ- Русия ще ни е освободител от чуждата помия.
цитирай
3. vandela007 - Има нещо сбъркано в цялата работа. ...
05.02.2013 07:02
Има нещо сбъркано в цялата работа. Ако поставянето на чипове е по желание, едва ли ще има много желаещи да им сложат чип. Защото още не са ги предложили, още проект няма, а ние вече знаем последствията. Колко повече информация ще има, когато това стане реалност! И ако хората не позволят да им се сложат чипове, проектът ще бъде провален. Съответно няма да имат БЕЛЕГА НА ЗВЯРА и тогава Божият гняв няма да се изсипе върху тях. Затова, за да не се провали проекта, поставянето на чипове трябва да стане ЗАДЪЛЖИНЕЛНО. Но ако стане задължително и ми сложат упойка и ми имплантират чипа, а аз обичам Бога и съм Му вярна, доказала това в живота си? Тогава? Пак ли ще се изсипе Божият гняв върху мен?
НЕ МОЖЕ ОТНОШЕНИЕТО НА БОГА КЪМ ХОРАТА ДА ЗАВИСИ ОТ ТОВА ДАЛИ ИМАТ ТАЗИ ПЛАСТИНКА В ТЕЛАТА СИ ИЛИ НЕ, ДОРИ И В НЕЯ ДА Е ИЗПИСАНО ЧИСЛОТО 666!!!!!!!
Така че белегът на звяра не е чипът, а отношението на хората към Бога. В стиха, от Откровение, който сте цитирали се казва: Ако се поклонят на звяра...
Бог е казал в Словото Си как да Му се покланяме. Не можеш да отидеш и да почукаш на вратата на английската кралица. Има си начин, установен протокол. Колко повече не можеш да се поклониш на Бога по начин, който Той не е казал. И който се покланя на Бога по друг начин а не по този, който Бог е казал, всъщност се покланя на звяра, средно положение няма. Вярващите, които ще приемат НЕбожия начин на поклонение всъщност приемат белега с разума си (на челата си), а невярващите, за които поклонението въобще няма никакво значение и им е безразлично, приемат белега "на ръката си".
Това е БЕЛЕГЪТ НА ЗВЯРА - начинът на поклонение, а не пластинката, на която има някакво число. Не се заблуждавайте, четете си Библиите и изследвайте КАК Бог е постановил да Му се покланяме. А чиповете че са вредни, две мнения няма!
цитирай
4. ernest - А бе ти луда ли си?
05.02.2013 09:20
vandela007 написа:
Има нещо сбъркано в цялата работа. Ако поставянето на чипове е по желание, едва ли ще има много желаещи да им сложат чип. Защото още не са ги предложили, още проект няма, а ние вече знаем последствията. Колко повече информация ще има, когато това стане реалност! И ако хората не позволят да им се сложат чипове, проектът ще бъде провален. Съответно няма да имат БЕЛЕГА НА ЗВЯРА и тогава Божият гняв няма да се изсипе върху тях. Затова, за да не се провали проекта, поставянето на чипове трябва да стане ЗАДЪЛЖИНЕЛНО. Но ако стане задължително и ми сложат упойка и ми имплантират чипа, а аз обичам Бога и съм Му вярна, доказала това в живота си? Тогава? Пак ли ще се изсипе Божият гняв върху мен?
НЕ МОЖЕ ОТНОШЕНИЕТО НА БОГА КЪМ ХОРАТА ДА ЗАВИСИ ОТ ТОВА ДАЛИ ИМАТ ТАЗИ ПЛАСТИНКА В ТЕЛАТА СИ ИЛИ НЕ, ДОРИ И В НЕЯ ДА Е ИЗПИСАНО ЧИСЛОТО 666!!!!!!!
Така че белегът на звяра не е чипът, а отношението на хората към Бога. В стиха, от Откровение, който сте цитирали се казва: Ако се поклонят на звяра...
Бог е казал в Словото Си как да Му се покланяме. Не можеш да отидеш и да почукаш на вратата на английската кралица. Има си начин, установен протокол. Колко повече не можеш да се поклониш на Бога по начин, който Той не е казал. И който се покланя на Бога по друг начин а не по този, който Бог е казал, всъщност се покланя на звяра, средно положение няма. Вярващите, които ще приемат НЕбожия начин на поклонение всъщност приемат белега с разума си (на челата си), а невярващите, за които поклонението въобще няма никакво значение и им е безразлично, приемат белега "на ръката си".
Това е БЕЛЕГЪТ НА ЗВЯРА - начинът на поклонение, а не пластинката, на която има някакво число. Не се заблуждавайте, четете си Библиите и изследвайте КАК Бог е постановил да Му се покланяме. А чиповете че са вредни, две мнения няма!


А бе ти луда ли си или малоумна? Не можеш ли да мислиш? Като позволиш да ти сложат чип вече ще могат да управляват съзнанието ти и няма да принадлежиш на Бог.
цитирай
5. vandela007 - Само си погледни изразите! Какъв ...
05.02.2013 12:25
Само си погледни изразите! Какъв език имаш! И аз не съм съгласна с твоето мнение, но не те наричам с никакви обидни имена.
1. Не съм луда
2. Не съм малоумна
3. Мога да мисля
4. АКО, четеш ли какво ти пиша? АКО е по желание, никога, ама НИКОГА няма да пожелая или да позволя да ми сложат чип
5. АКО насила ми сложат чип, може да ми управляват съзнанието, но Бог ще знае, че това не е по моя воля, а по волята на тези, които ме управляват. Няма аз да съм отговорна за нещо, което по насилнически начин са ми сложили, въпреки моята воля и ме управляват дистанционно.
6. Помисли малко: ако теб те хванат, надрусат те и започнеш да вършиш и говориш глупости, ти ли ще си виновен или тези, дето са те насилили???
цитирай
6. didijel - НЕ МОЖЕ ОТНОШЕНИЕТО НА БОГА КЪМ Х...
05.02.2013 12:37
НЕ МОЖЕ ОТНОШЕНИЕТО НА БОГА КЪМ ХОРАТА ДА ЗАВИСИ ОТ ТОВА ДАЛИ ИМАТ ТАЗИ ПЛАСТИНКА В ТЕЛАТА СИ ИЛИ НЕ, ДОРИ И В НЕЯ ДА Е ИЗПИСАНО ЧИСЛОТО 666!!!!!!!
Много логика има в горния коментар. Не може човек да е отговорен за нещата, които други правят насила в него
цитирай
7. ernest - Май трябва повече да обяснявам
05.02.2013 21:15
Първо не трябва да се оставиш някой да те надруса, или упои. Ти си голям човек и носиш отговорност за всяко нещо, което правиш, независимо дали си пила нещо, или си се оставила да те надрусат или упоят. В краен случай, ако няма друг чалъм можеш да се самоубиеш. Самоубийството не грях! Така поне няма да отнемат душата ти.
Така, понеже точно тази пластинка е много, ама много опасна тя е в състояние в определен момент, а може би и от самото начало да промени съзнанието ти. И когато дойде момента всички, които имат тази пластинка ще получат команда да се поклонят на антихрист и абсолютно всички, които имат биочипове ще го направят. Разбирате ли най-после, за какво става въпрос?
цитирай
8. estirbg - Вандела е права, но също и Ернест - всъщност има една подробност, която не всички забелязват:
05.02.2013 22:04
Нека прочетем отново стиховете от Откровение 13-16:17:
"16 И ПРИНУЖДАВАШЕ всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, ДА ИМ СЕ ТУРИ белег на десницата или на челата им;
17 за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име."
Нека да помислим внимателно -
1.Съвсем явно е, че този белег ще бъде наложен със заповед, закон или някаква друга ПРИНУДА и ЩЕ БЪДЕ ПРОТИВ ВОЛЯТА НА ПОВЕЧЕТО ХОРА. кАЗВА СЕ"ПРИНУЖДАВАШЕ" т.е. нямаш право на избор.
2."ДА ИМ СЕ ТУРИ белег на десницата или на челата им;" - т.е.има целенасочено действие върху хората от страна на принуждаващите.
3. Кои са принуждаващите - нека видим предишните стихове:
"11 И видях друг звяр, който възлизаше от земята; и имаше два рога прилични на агнешки; а говореше като змей.
12 Той упражняваше всичката власт на първия звяр в неговото присъствие, и принуди земята и живеещите на нея да се поклонят на първия звяр, чиято смъртоносна рана бе оздравяла.
13 И вършеше големи знамения, до там щото да направи и огън да излиза от небето на земята пред човеците.
14 И мамеше живеещите на земята чрез знаменията, които му беше позволено да извърши пред звяра, като казваше на живеещите на земята да направят образ на звяра, който беше ранен от сабята и оздравя.
15 И позволи му се да даде дишане на зверовия образ, така щото зверовия образ да продума; също и да направи да бъдат избити ония, които не се покланят на зверовия образ.
16 И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им;
17 за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име.
18 Тук е нужно мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; а числото му е шестстотин шестдесет и шест. "

Кой е "другият" звяр, който възлизаше от земята; и имаше два рога прилични на агнешки; а говореше като змей. - това вече съм разглеждала в един от по-ранните си постинги и това е САЩ.
Кой е ПЪРВИЯТ звяр, чиято смъртоносна рана беше оздравяла – това е възродената Римокатолическа църква.
Съвсем ясно личи от цитираните по-горе стихове от Откровението, че двата звяра (САЩ и Ватикана) ще бъдат в тандем при поставянето на белега. А кой е БЕЛЕГЪТ:
„Подчинение към ритуалите и церемониите на папската общност. На дясната им ръка. Чрез активно подчинение на папската власт. Или на челата им. Чрез външно изразяване на доктрините и непогрешим авторитет. ”/ The New Testament: with Commentaries, References, Harmony of the Gospel and the Helps Needed to Understand and Teach the Text, 1895, New York and St. Louis N.D. Thompson Pub.Co., p. 530 /. Същността е кратка точна и недвусмислена: Подчинение или Съпротивление на Римокатолическата църква!
Е, сега вече е ясна връзката межу БЕЛЕГЪТ НА ЗВЯРА И ЧИПЪТ(или друга лазерна идентификация)
Ако си подчинен и лоялен НА РИМОКАТОЛИЧЕСКАТА ЦЪРКВА И СПАЗВАШ НЕЙНИТЕ ДОКТРИНИ, ПОЛУЧАВАШ НЕЙНИЯ БЕЛЕГ, НО ТОВА ФИЗИЧЕСКИ ЩЕ БЪДЕ ДОКАЗАНО КАТО ПРИЕМЕШ ФАКТИЧЕСКА ВИЗУАЛНА ИДЕНТИФИКАЦИЯ (ЧИП), с който ще можеш да купуваш и продаваш, за да можеш да продължиш да живееш нормално.

Ако не приемеш доктрините на Ватикана (задължително ще ни принудят със закон да спазваме неделята за освещение – денят на слънцето-денят на Луциер) – няма да имаш тази идентификация от страна на Новото Световно правителство, с която да си осигуриш препитанието и ...трябва да намериш начин да се изхранваш и оцелееш по друг начин.
Така че както Вандела, така и Ернест са прави, като връзката между двете техни позиции дадох в този коментар.


цитирай
9. hristiqnin - Първо не трябва да се оставиш някой ...
06.02.2013 13:00
ernest написа:
Първо не трябва да се оставиш някой да те надруса, или упои. Ти си голям човек и носиш отговорност за всяко нещо, което правиш, независимо дали си пила нещо, или си се оставила да те надрусат или упоят. В краен случай, ако няма друг чалъм можеш да се самоубиеш. Самоубийството не грях! Така поне няма да отнемат душата ти.
Така, понеже точно тази пластинка е много, ама много опасна тя е в състояние в определен момент, а може би и от самото начало да промени съзнанието ти. И когато дойде момента всички, които имат тази пластинка ще получат команда да се поклонят на антихрист и абсолютно всички, които имат биочипове ще го направят. Разбирате ли най-после, за какво става въпрос?


Човече изглежда че ти си луд и дори нещо по лошо щом съветваш към самоубийство.
1 Коринтяни 3;16-17 ''Не знаете ли, че сте храм на Бога, и че Божият Дух живее във вас?Ако някой развали Божия храм, него Бог ще развали; защото Божият храм е свет, който храм сте вие. ''
цитирай
10. vandela007 - Май трябва повече да обяснявам Ти ...
07.02.2013 01:55
ernest написа:
Май трябва повече да обяснявам

Ти въобще не си в позиция да обясняваш ни повече, ни по-малко, това стана ясно.
цитирай
11. vandela007 - Естир, казваш: Нека да помислим внимателно
07.02.2013 01:58
Много те уважавам, защото имаш ревност за Бога, но виж какво казва ап. Павел на римляните в Римл.10:2. Не може да се твърди, че две мнения (моето и на Ернест), които взаимно се изключват, са верни и двете. Нали разбираш: не може аз да казвам, че чашата е пълна с вода до горе; ти да казваш, че няма нито капка вода в чашата и двете да сме прави! Нали се сещаш, че звучи абсурдно?
Казваш, че има една подробност, на които не обръщаме внимание. Пишеш такъв голям коментар, но така и не стана ясно каква е подробността. Пишеш: „Е, сега вече е ясна връзката межу БЕЛЕГЪТ НА ЗВЯРА И ЧИПЪТ(или друга лазерна идентификация) Ако си подчинен и лоялен НА РИМОКАТОЛИЧЕСКАТА ЦЪРКВА И СПАЗВАШ НЕЙНИТЕ ДОКТРИНИ, ПОЛУЧАВАШ НЕЙНИЯ БЕЛЕГ, НО ТОВА ФИЗИЧЕСКИ ЩЕ БЪДЕ ДОКАЗАНО КАТО ПРИЕМЕШ ФАКТИЧЕСКА ВИЗУАЛНА ИДЕНТИФИКАЦИЯ (ЧИП), с който ще можеш да купуваш и продаваш, за да можеш да продължиш да живееш нормално.”
Да връзката е ясна. Но ако искаш наистина да е ясно, трябваше да кажеш, че ще има и такива, които няма да спазват доктрините на католическата църква, но и те ще получат белега на звяра и съответно чипа. Те не се интересуват от религия. На тях им е все едно коя църква се бори за власт. За тях е важно да купуват и да продават. Както ти казваш, да водят нормален живот. Колко ще е нормален е друг въпрос.
Та...вярващите, убедените католици ще имат белег „на челата си”, а атеистите ще имат белег „на ръката”, техният ум (челото им) не се занимава с проблемите на църквата.
цитирай
12. vandela007 - После продължаваш: „Ако не приемеш ...
07.02.2013 01:59
После продължаваш: „Ако не приемеш доктрините на Ватикана (задължително ще ни принудят със закон да спазваме неделята за освещение – денят на слънцето-денят на Луциер) – няма да имаш тази идентификация от страна на Новото Световно правителство, с която да си осигуриш препитанието и ...трябва да намериш начин да се изхранваш и оцелееш по друг начин.”
Хайде сега обясни: По-горе в коментара си казваш, че поради принудата никой няма да има право на избор т.е. всички ще имат тази идентификация: „1.Съвсем явно е, че този белег ще бъде наложен със заповед, закон или някаква друга ПРИНУДА и ЩЕ БЪДЕ ПРОТИВ ВОЛЯТА НА ПОВЕЧЕТО ХОРА. кАЗВА СЕ"ПРИНУЖДАВАШЕ" т.е. нямаш право на избор.”
А в края на коментара си казваш „няма да имаш тази идентификация от страна на Новото Световно правителство, с която да си осигуриш препитанието”
Последно? Ще имаме ли право на избор (няма да имаме идентификация) или нямаме право на избор (имаме идентификация).
Искам да те попитам лично ти, като нямаш право на избор, ще имаш ли чип или не?
И накрая – как направи следващия извод:
„Така че както Вандела, така и Ернест са прави, като връзката между двете техни позиции дадох в този коментар.”
Защото аз не виждам никаква връзка!
цитирай
13. ernest - Да погледнем историята
07.02.2013 11:25
hristiqnin написа:
ernest написа:
Първо не трябва да се оставиш някой да те надруса, или упои. Ти си голям човек и носиш отговорност за всяко нещо, което правиш, независимо дали си пила нещо, или си се оставила да те надрусат или упоят. В краен случай, ако няма друг чалъм можеш да се самоубиеш. Самоубийството не грях! Така поне няма да отнемат душата ти.
Така, понеже точно тази пластинка е много, ама много опасна тя е в състояние в определен момент, а може би и от самото начало да промени съзнанието ти. И когато дойде момента всички, които имат тази пластинка ще получат команда да се поклонят на антихрист и абсолютно всички, които имат биочипове ще го направят. Разбирате ли най-после, за какво става въпрос?


Човече изглежда че ти си луд и дори нещо по лошо щом съветваш към самоубийство.
1 Коринтяни 3;16-17 ''Не знаете ли, че сте храм на Бога, и че Божият Дух живее във вас?Ако някой развали Божия храм, него Бог ще развали; защото Божият храм е свет, който храм сте вие. ''

Животът е невероятен дар от Бог. При обикновени условия самоубийството е глупост, но когато трябва да се запази вярата, това е друг въпрос. В предния постинг за 10-те Божии заповеди вече съм го споменал. По време на еврейско-римската война, когато Веспасиан нахлува в териториите на Палестина някои градове са обсаждани и с цел да не попаднат в ръцете на римляните, да не се гаврят със жените и мъжете да не станат роби се самоубиват. Така се самоубиват около 100 -200 хиляди души. Историкът Йосиф Флавий е един от оцелелите при самоубийствата в Йотапата, където падат 40 000 души. По този начин се постъпва само в екстремна ситуация и е крайно решение, но е по-добре отколкото да ти вземат душата.
цитирай
14. estirbg - Ванче, нямах много време онази нощ да бъда обстоятелствена в горните си коментари,
07.02.2013 21:20
затова напълно възможно е да съм била разбрана погрешно. Набързо прочетох и набързо написах, за което се извинявам - бях уморена...
Много от вярващите не приемат,че ще бъдат поставени идентификационни обозначения и че цитатите от Откровението означават, че белегът на звяра е само „Подчинение към ритуалите и церемониите на папската общност. На дясната им ръка. Чрез активно подчинение на папската власт. Или на челата им. Чрез външно изразяване на доктрините и непогрешим авторитет. ”, както вече писах.
С други думи, те отричат, че ще има чипиране и че то не е важно, ако имаш вяра в Бога.
Цитирам се: „Съвсем явно е, че този белег ще бъде наложен със заповед, закон или някаква друга ПРИНУДА и ЩЕ БЪДЕ ПРОТИВ ВОЛЯТА НА ПОВЕЧЕТО ХОРА. КАЗВА СЕ "ПРИНУЖДАВАШЕ" т.е. ТРЯБВА ДА ГО ПРИЕМАШ ПО ПРИНУДА, както например днес ти налагат задължително подменяне на личните карти - няма как да не приемеш, защото без такава подмяна, старият ти легитимен документ е невалиден”. Друг е въпросът за тези, които са подвластни на Създателя и носят Неговото слово в сърцето си - разбираемо е, че те няма да приемат папските доктрини и техните поклонения и следователно няма да приемат белега на звяра, чието външно проявление е точно този чип (или лазерен номер).
"Зверовият" библейски тандем /Ватикана + САЩ/, така да го наречем, прекрасно знае, че не ще може духовно да насили Божиите чеда да погазят истинските повеления на Създателяи не ще може да пречупи духовете им към фалшивото поклонение, затова ще се задоволи с физическо признаване, т.е.ако не желаеш да зачетеш и признаеш папските закони и доктрини, няма да можеш да пазаруваш, нито да продаваш. Но за да продължиш стария си стандарт на живот, трябва да приемеш чипирането, белега на властта, с чието приемане ти декларираш, че я признаваш като единствена сила, определяща и поддържаща твоя живот.
Спомни си как сатана желаеше поклонение от Исус в пустинята:
"Пак Го завежда дяволът на една много висока планина, показва Му всичките царства на света и тяхната слава и казва Му:
Всичко това ще ти дам, ако паднеш да ми се поклониш. " Матей4 -8:9
Същото ще се случи в края на времената и с нас - ще се изиска поклонение, което ще се прояви с признаване на папските доктрини, "декларирано" или потвърдено външно с приемане на чип (Всичко това ще ти дам, ако паднеш да ми се поклониш.) В обратния случай - съответно отричане на властта на НСР чрез отхвърляне на тази идентификация.
Питаш ме дали ще имаме право на избор - естествено, че "Да", но с цената на твоето физическо оцеляване помисли какъв шанс ти се дава - "ОК, щом не признаваш върховната власт, не приемай чипа, няма да те насилваме (но няма да можеш да ползваш хранителните магазини за покупки!) Разбираш ли лукавщината и коварството на "демократичния" избор, който ти предоставят? Нещо като двупосочен път, едната посока води към чипиране (временно оцеляване с чипа, но последните язви на времената ще се изсипят върху всеки, който го приеме) и другата посока, която води към бездната (без чип, без препитание)...на свободни, окрилени с Божието одобрение.
И така, аз въз основа на личния си избор, няма да призная друга доктрина, освен Библейски автентичната, няма да приема чип, но с това няма да мога да пазарувам нито да продавам, за да се препитавам по някакъв начин. Как ще оцелея в тези трудни времена? - Или трябва да намеря начин да работя в сивия сектор срещу прехрана (пари няма да има!), или ще трябва да направя бартер срещу продукти изработени или отгледани от мен - поне за тези два начина на преживяване се сещам засега...
Написах, че и ти, и Ернест сте прави - защо?
Защото ти правилно разглеждаш проблема на Белега от духовната му същност, докато Ернест изтъква физическото му проява под форма на чипиране. т.е.двамата развивате двете страни на едно и също предстоящо събитие. Едното не може без другото, иначе как Луцифер ще проследи кой му е подчинен и кой не - естествено чрез визуално "физическо" белязане - и овчарите си бележат овцете, за да са сигурни в собственото си притежание, нали?
Дано сега да съм била по-ясна и дано ме извините, ако някого без да искам съм обидила.
Пак ще пиша, ако трябва да се обоснова...
цитирай
15. vandela007 - Добре, Естир!
09.02.2013 15:08
Ако чипът е електронният белег на звяра, кой ще е неговият електронен аналог в Божия печат от Откр. 7:3 и Откр. 9:4?
И защо Божият печат ще е само на челата?
И в тази връзка не ми е ясен този пасаж от коментара ти: „Подчинение към ритуалите и церемониите на папската общност. На дясната им ръка. Чрез активно подчинение на папската власт. Или на челата им. Чрез външно изразяване на доктрините и непогрешим авторитет."
И моля те, УМОЛЯВАМ ТЕ! не пиши толкова много. Отговори ми точно каквото те питам, не ми показвай колко много знаеш.
цитирай
16. estirbg - Не проумявам твоето раздразнение,
09.02.2013 21:06
както и да е ...
Не показвам колко знам, просто обяснявам, за да ме разберат всички, не само ти - не си говорим на "лични", нали - и други ни четат и трябва да съобразяваме тези обстоятелства...
Питаш ме:"Ако чипът е електронният белег на звяра, кой ще е неговият електронен аналог в Божия печат от Откр. 7:3 и Откр. 9:4? "
Божият печат няма електронен аналог. На Бог не му е нужна такава електронна идентификация, защото Той знае още мислите ни, които предхождат действията ни - нашият живот съобразен с Божията повеления ни бележат, чие притежание сме.
Какво значи Божи печат?

Под печат се разбират две неща: ИНСТРУМЕНТЪТ И ОБРАЗЪТ, който се получава. В Исая 8:16 четем:

„Запечатай закона всред учениците Ме!”

В Псалом 40:8 пророчески се казва, че законът щеше да бъде в сърцето на Исус, а в Евреи 8:10, че Бог ще вложи закона си в сърцата на християните.

Тези текстове ясно показват, че запечатващият инструмент е Божият закон, а образът, който се получава е Божият характер в умовете и сърцата на запечатваните, който да се отразява в живота ни. Следователно запечатването означава освещение и това е вътрешната, същинска страна на Божия печат. Но Божият печат има и външна, видима страна; логично е това да е нещо, което прави външно впечатление, нали? В Езекил 20:12,20 Бог заявява, че Съботата е белег на освещение и духовна връзка с Него:
„Дадох им и съботите Си да бъдат знак между Мене и тях, за да познаят, че Аз Господ ги освещавам.”
„Освещавайте още и съботите Ми, и нека бъдат знак между Мене и вас, за да познаете, че Аз Господ съм ваш Бог”. Това е видимата част на Божията идентификация!
Не така обаче така е с Луцифер и неговите агенти в човешка плът, тук, на земята...в по-горния си коментар вече писах и няма да ти досаждам с повторни обяснения.
По второто ти питане:"не ми е ясен този пасаж от коментара ти: „Подчинение към ритуалите и церемониите на папската общност. На дясната им ръка. Чрез активно подчинение на папската власт. Или на челата им. Чрез външно изразяване на доктрините и непогрешим авторитет."
Ето тук е обяснено точно това, което питаш:
http://estirbg.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/10/16/belegyt-na-zviara-koia-lichnost-stoi-zad-666-kakvo-ni-predup.621062
Ако го напиша с две-три думи, другите читатели няма да ме разберат...
цитирай
17. анонимен - Нека опростим нещата за да са ясни на повече хора
12.02.2013 19:57
На лице е световна тенденция за ограничаване правата на хората .Тя се изразява в постепенно ограничаване ,стъпка по стъпка но водеща до все по-голяма зависимост на отделния човек.Средствата за масова информация се използват не за информиране а за манипулиране на хората.Масовото образование също е включено в тази програма.Правителствата на отделните държави са под натиск дори и да се опитват да се противопоставят или самите те са марионетки на скритите господари на света.Програмата за чипирането ще довърши процеса ,ще осигури избягването на всякаква съпротива.Съвремения човек е жизнено свързан за своето оцеляване с обществото и неговите системи за снабдяване ,здравеопазване ,осъществяване на необходимите за живот условия.Точно в тези точки на връзка на индивида ще се прилага принудата за поставяне на чипа.Един съвсем дребен съвременен пример:В една верига у нас (БИЛЛА)се издават карти на клиентите само с които те могат да се ползат от отстъпки в цената на определени продукти ,за кракко време и в ограничен обем. Каква е цената за тези бонуси-личните данни на клиента.ЕГН ,трите имена,дата и година на раждане ,адрес ,стационарен или мобилен телефон,бр.членове на семейството.При подаване на неверна информация картата се блокира.Оказва се ,че разполагат с възможности за проверка.Сега ако не си съгласен с това просто няма да се ползаш от тези минимални отстъпки.Какво би станало ако утре никъде не можеш да пазаруваш ако не си чипиран?Вече дори без особен шум се забрани на производителите да колят у дома си едрите рогати животни а задължително на кланница.В САЩ в отделни щати дори съществуват забрани за отглеждане на животни и растения за собствени нужди.Цялото снабдяване с храни ще бъде контролирано и продавано само на маркирани хора.Да не говорим за снабдяването с лекарства а и медицинската помощ при изчезване на парите като налични а не виртуални ще бъде предоставяна само на маркирани хора.Докато все пак съществуват големи групи съпротивляващи се на чипирането хора ще
цитирай
18. starotomagare - Продължение
12.02.2013 20:23
се предържат сигурно към по-меките мерки на принуда .Като начало със сигурност ще използват примамките-някакви отстъпки в цената уж заради по-голямата сигурност -например в застраховките или бързина в обслужването при административни услуги ,в здравеопазването ,в аптеките ...докато опре до хляба и билетчето за градския транспорт.Накрая със сигурност ще стигнат и до строгите принудителни мерки под предлог ,че пазят обществото от криминални субекти.Обработените хора ще се страхуват от немаркираните и ще ги предават за да грухтят спокойно в своето блато на гарантирано уж спокойствие.Маркирането обаче не гарантира такова блаженно съществуване а точно обратното.Поставени под строг контрол ще започнат усилено да подбират индивиди и да унищожават безнаказано излишните или тези които се опитват да изхитрят системата.Няколко фактора създават проблем на плановете и за това и срещу тях се работи.Например оръжието в ръцете на гражданите .При съвременни методи на въздействие върху психиката не е проблем да се инсцинират такива разтърсващи обществото инциденти.Те оправдават програма от мерки за постепенно отнемане на това гражданско право.Съществуват държави в света които със сигурност не искат да се включат в контрола налаган им от вън.Това са ,,вечните западозряни "виновни за какво ли не само и само срещу тях да се измисли оправдание за агресия.Не са само техните минерални ресурси а и неподдаващите им се на централизиран робски контрол народи и правителства.
цитирай
19. анонимен - Продължение
12.02.2013 20:45
се предържат сигурно към по-меките мерки на принуда .Като начало със сигурност ще използват примамките-някакви отстъпки в цената уж заради по-голямата сигурност -например в застраховките или бързина в обслужването при административни услуги ,в здравеопазването ,в аптеките ...докато опре до хляба и билетчето за градския транспорт.Накрая със сигурност ще стигнат и до строгите принудителни мерки под предлог ,че пазят обществото от криминални субекти.Обработените хора ще се страхуват от немаркираните и ще ги предават за да грухтят спокойно в своето блато на гарантирано уж спокойствие.Маркирането обаче не гарантира такова блаженно съществуване а точно обратното.Поставени под строг контрол ще започнат усилено да подбират индивиди и да унищожават безнаказано излишните или тези които се опитват да изхитрят системата.Няколко фактора създават проблем на плановете и за това и срещу тях се работи.Например оръжието в ръцете на гражданите .При съвременни методи на въздействие върху психиката не е проблем да се инсцинират такива разтърсващи обществото инциденти.Те оправдават програми от мерки за постепенно отнемане на това гражданско право.Съществуват държави в света които със сигурност не искат да се включат в контрола налаган им от вън.Това са ,,вечните западозряни "виновни за какво ли не само и само срещу тях да се измисли оправдание за агресия.Не са само техните минерални ресурси а и неподдаващите им се на централизиран робски контрол народи и правителства.

цитирай
20. ernest - Казвате доста правилни неща
13.02.2013 10:53
vandela съвсем правилно казва, че няма да си сложи биочип. Но във връзка с първия й коментар по друг начин не мога да се изразя. Както ви е известно първо: Господ също ще изпрати ангел, който да сложи Божия печат на своите хора. В Откровение на Йоана дори е посочена бройката на подпечатаните от еврейския народ:

"Не повреждайте земята, нито морето, нито дърветата, преди да ударим печат върху челата на слугите на нашия Бог. И чух числото на подпечатаните, сто и четиридесет и четири хиляди подпечатани от всичките племена на израилтяните" (Откровение 7:3-4)

"Но им се заръча да не повредят тревата по земята, нито някое зеленище, нито някое дърво, а само такива човеци, които нямат Божия печат на челата си." (Откровение 9:4)

Второ: човек не може да има номера на звяра и в същото време Божия печат:

"Ако някой се поклони на звяра и на неговия образ и приеме белег на челото си или на ръката си, той също ще пие от виното на Божията ярост, което е приготвено чисто в чашата на гнева Му, и ще бъде мъчен с огън и сяра пред светите ангели и пред Агнето. И димът от тяхното мъчение ще се издига за вечни векове; и онези, които се покланят на звяра и образа му, няма да имат покой ни денем, ни нощем, нито който и да е друг, който приема белега на името му." (Откровение 14:9-11)

Така, че Господ не може да се обърка и да остави някой негов да получи "номера на звяра"!

По-голямата част от църквата (над 90%) е неадекватна, обезумяла от ереси и лъжедоктрини и не се приготвя за оцеляване през последните дни и по тази причина много хора ще загинат. До момента не съм срещнал нито един-единствен пастор, който да е наясно какво трябва да прави през последните дни, за да оцелее. В повечето от харизматичните църкви е разпространена лъжедоктрината за грабването. Много хора жертви на тази лъжедоктрина си въобразяват, че ще бъдат грабнати преди да дойдат последните дни, но в Библията съвсем ясно се казва, че грабването ще стане при второто пришествие, когато Исус ще дойде да съди света. В последната ми за момента книга "Кой е Бени Хин" между другото пиша някои неща за оцеляването на църквата на последното време, но чели ли сте я вече? Църквите, които желаят могат да ме поканят за лекции на тема оцеляването на християните през последните дни.
цитирай
21. ernest - Само едно нещо още
18.02.2013 18:20
Не разбирам защо някои хора се шашкат от невъзможността да ползват медицинска помощ за в бъдеще. Това засяга единствено тежко болните хора, които са постоянно на животоподдържащи лекарства и ако ги спрат ще умрат, но в повечето случаи и техните болести могат да се лекуват.
Ако не се научите да се грижите за организмите си, не се надявайте лекарите да ви оправят. В определени моменти, ако са специалисти и не объркат нещо, те могат само временно да помогнат. Но всичко зависи от вас! Всеки християнин би трябвало да знае дори и да е нямал опитността да е изцеляван поне веднъж от Господ, че Бог е реален и той може да изцелява чрез силата си. В някои страни по света дори са възникнали изцелителни култове от мошеници, които се възползват именно от това, че Бог понякога прави изцеления. Ако вие сте християни, но вярвате повече на лекарите отколкото на Бог, то вие сте за съжаление.
Човешкото тяло е направено много лесно да се самовъзстановява. От значение за поддръжката му са: спорта, околната среда, храненето и пречистванията, приемането на витамини, билки и определени хранителни добавки, които понякога са класифицирани и като лекарства. Ако сте чели внимателно постингите ми вероятно знаете, че съм измислил мой метод на самолекуване и поддържане на тялото, както и на дълголетие с продължителна младост. Дава резултати при над 95% от случаите. Ако можеше хората да се научат да го правят, тогава повечето от лекарите (поне 60%) би трябвало да си търсят друга работа. Все още не съм решил 100%, но може и да напиша малка книжка с обяснение на метода.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ernest
Категория: История
Прочетен: 2665073
Постинги: 576
Коментари: 1166
Гласове: 1228
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031