Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.12.2014 14:51 - Еврогейския съюз срещу християнството. Масово излизане на хиляди християни от Лутеранската църква във Финландия
Автор: ernest Категория: Новини   
Прочетен: 1582 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Не е тайна, че от Европейския Съюз, който по-правилно би трябвало да се прекръсти на Евро-гейски съюз постепенно се налагат закони противни на християнството и християнските ценности. Вече споменавам в няколко статии за опитите да бъде хомосексуализирано обществото в САЩ и много страни в Евро-гейския съюз. Свидетели сме на административна намеса в живота на хората с опити за промяна на ценностната система на тези, които се намират в страните под контрола на тайните общества. Това има две цели първата понеже е в пълен противовес на християнството, а втората, тъй като по този начин се очаква да се намали населението на света.

В Новия завет е записано:

"Или не знаете, че неправедните няма да наследят Божието царство? Недейте се лъга. Нито блудниците, нито идолопоклонниците, нито прелюбодейците, нито малакийците, нито мъжеложниците, нито крадците, нито сребролюбците, нито пияниците, нито хулителите, нито грабителите няма да наследят Божието царство." (1 Коринтяни 6:9-10)

"Затова Бог ги предаде на срамотни страсти, като и жените им измениха естественото употребление на тялото в противоестествено. Така и мъжете, като оставиха естественото употребление на женския пол, разжегоха се в страстта си един към друг, струвайки безобразие мъже с мъже, и приемаха в себе си заслуженото въздаяние на своето нечестие." (Послание към Римляните 1:26-27)

В закона в Стария Завет пище:

"С мъжко да не легнеш като с женско; това е гнусота." (Левит 18:22)

"Ако някой легне с мъжко, като с женско, и двамата са извършили гнусота; непременно да се умъртвят; кръвта им да бъде върху тях." (Левит 20:13)

Чрез хора членуващи в тайни общества и в същото време заемащи високопоставени позиции в църковната йерархия и вкарването на лъжедоктрини се правят опити да се въздейства върху християнската общественост. Последният пример от преди няколко дни. В петък Финландския парламент одобри "гражданската инициатива" за разрешаване на хомосексуалните бракове, което се явява важен етап преди гласуването на проектозакон за официалното им легализиране, очакващо се да стане някъде в началото на 2015 г. (ако инициативата на хората не противодейства достатъчно силно). Противно на всичко написано в Библията и практикувано от създаването на лутеранската църква през XVI век лутеранския архиепископ Кари Мекисен зае позиция за хомосексуалните бракове. Това въведе вълна на негодувание от страна на християните и масово подаване на заявления за напускане на църквата. Само за два дни От петък до неделя повече от 13 000 души са напуснали Лутеранската църква чрез интернет сайта

http://eroakirkosta.fi/

, който предоставя автоматизирана услуга за напускане на Лутеранската църква. Председателят на Лигата на свободомислещите Петри Карисма, създател на сайта заявява: "Посланието на архиепископа бе предназначено за либералите в Църквата, но се обърна срещу самата църква" и още: "Кой да очаква, че консервативните християни ще започнат масово да напускат църквата?"

В наши дни около 75 % от финландците са членове на Лутеранската църква, докато през 70-те години процентът им е достигал над 90 %. Църквата е отделена от държавата, съгласно конституцията, но се ползва с привилегирован статут в публичното право. Данъчната администрация удържа църковен данък за нея. Напускайки я, всеки финландец спира да плаща този данък.

Още препоръчителни постинги:

http://ernest.blog.bg/drugi/2014/06/01/ot-es-praviat-opititi-za-uzakoniavaneto-na-kryvosmeshenieto-.1269791

http://ernest.blog.bg/history/2014/10/16/konspiraciiata-za-seksualnata-revoliuciia-i-depopulaciiata.1305136




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ernest
Категория: История
Прочетен: 2665448
Постинги: 576
Коментари: 1166
Гласове: 1228
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031