Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.10.2009 09:24 - Педофили и други откачалки
Автор: ernest Категория: Политика   
Прочетен: 3986 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 01.04.2011 13:13



   Както съобщиха по новините преди няколко дни в Самоков задържали 72-годишен германец пенсионер-педофил, но не можели да му направят нищо, защото бил инвалид. Доколкото са съобщавали подобно е положението и с останалите педофили - няма нито един осъден.
  В България по официални данни от Националния статистически институт има 880 000 инвалиди от всякакъв вид и представете си какво ще стане като знаят, че няма да бъдат подвеждани под отговорност за подобни деяния. Дори ако само 0.1% от тях имат склонност към педофилия (а със сигурност има такива)... Следващата стъпка ще бъде да си направят организация на педофилите-инвалиди, а по-късно само на педофилите и направо ще могат да излязат с искане-платформа да бъдат признати за нормални и да имат право да работят в детските градини. Всичко това което в момента пиша може да изглежда малко прекалено и като майтап, ама основателката на детските градини в САЩ в Des Peres School в Сейнт Луис през 1883 г. е Susan Elizabeth Blow, която била лесбийка-феминистка. Не е напълно изключено да е била и лесбийка-педофилка.     
  По повод педофилията ще включа и цитат от книгата "Тайните общества, шифърът на Леонардо и християнството:
 "Организацията за надзор на деца в Англия Child watch cъобщава, чe 4000 деца годишно биват принасяни в жерта от санистите. Според специалния агент Тед Гъндерсън, бивш агент на ФБР експерт по злоупотреба с окултизъм и сатанински ритуали в САЩ има около четири милиона сатанисти. По данни от преди няколко години в САЩ изчезват годишно милион и осемстонин хиляди деца. Още през 80-те години в Западна Германия партията на зелените лобира сатанизма в немския парламент. През март 1989г. в парламента се появило публично предложение от зелените да се легализира педофилията в страната за да може да се разпространява сатанизма, тъй като за един от начините на ритуално посвещение в сатанизма са необходими малки деца с които да се прави секс. Свързана със сатанизма педофилията е покровителствана от високопоставени и влиятелни личности. За педофилия са заловени не една високопоставени личности, между които бившият британски министър Колин, един от ръководителите на белгийското ръководство на организацията УНИЦЕФ,  католически служители в Турино, Италия и Южна Каролина, САЩ и мн. др. Докато педофилски деяния извършени от обикновенни психопати и бавно развиващи се, са актове на хора нямащи си ни най- малка представа от сатанизъм при ритуалната педофилия положението е съвсем различно. Ритуалната педофилия се дължи на поверие (разпространено в окултизма и тайните общества, като висшите степени на масонство, ОТО и др.) за придобиването на вечен живот, чрез сексуален тантричен вампиризъм изсмуквайки енергията на невинно малко дете. Тази извратена техника се нарича трансугетивна магия (Transyuggathian magik).

image
  Alister Crowley
 
  Сатанистът Алистър Кроули в книгата си Master terrion насърчава към човешки жертвоприношения пишейки:
  "Би било неразумно да осъждаме обичая на диваците, които изтръгват и изяждат топлото сърце и черния дроб на врага си. Бебенце от мъжки пол, съхраняващо пълната невинност и отличаващо се с висок интелект- това е най- добрата, най- подходящата жертва." 
  Кроули също говори за майка-производител, която да ражда за да дава детето си, което да бъде убито по време на сатанински ритуал.
  Алистър Кроули разкрива, че в периода 1912-1928г. собственоръчно е принесъл в жертва 150 малки момченца."


Тагове:   откачалки,


Гласувай:
2



1. mitternacht - ......
04.10.2009 09:45
За всичко си има начин-разстрел от специализирана групичка или пък още по-добре-линч и да се люлее на дървото.Второто е нещо (и почти единственото) добро, което може да се научим от американците.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ernest
Категория: История
Прочетен: 2673497
Постинги: 576
Коментари: 1166
Гласове: 1228
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930