Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.10.2009 11:05 - Нов Световен ред
Автор: ernest Категория: Политика   
Прочетен: 14245 Коментари: 12 Гласове:
9

Последна промяна: 01.04.2011 13:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

  Тази статия (продължение) е по повод неделното предаване от 27-ми септември Отпечатъците по BTV, чиято тема бе Новия Световен Ред.

  Някои от точките, които Новият Световен Ред предвижда са:

  1 Създаването на единна Световна валута, имплантирането на микрочип на дясната ръка или на челото на хората в безкасосово общество. Но освен това, че единственият начин на разплащане ще бъде посредством чипа и наличието на Джи Пи Ес в телата на хората, ще може да бъде подавана информация към всеки носител на инпланта и той ще изпълнява изпратените послания със съзнанието, че това са негови собствени мисли. Тоест хората ще се превърнат в биороботи, включени в гигантски компютър в Брюксел носещ името на вавилонския женски демон на бурите и вятъра - Lilith. За момента имплантирането е само по желание, което се очаква да продължи още около 15 години.
image
        Чип за имплантиране с големината на оризово зърно
 
  Какво казва Библията по въпроса? Преди 1900 години е написана една от пророческите книги, която доста късно (около 8-9 век) била добавена към Новия Завет - Откровението на Йоана и в нея се говори за последните времена, идването на антихриста и номера на звяра, без който хората няма да могат да търгуват: "И принуждаваше всички - малки и големи, богати и бедни, свободни и роби - да им се сложи белег на дясната ръка или на челата им,за да не може никой да купува или да продава освен онзи, който носи белега, името на звяра или числото на неговото име." (Откровението на Йоана 13:16-17)

 2 Контролираща армия към ООН. По тази причина целта е да се намаля броя на военните в армиите на държавите влезли в Европейския Съюз и в същото време увеличаване на Световната армия. Така никоя страна няма да може да се противопостави на тази армия. Да не забравяме и частната армия Blackwater, която има претенциите да бъде международна и от октомври 2007 г. вече носи името Blackwater Worldwide (Blackwater по целия свят). 

  3 Една световна рилигия включваща в едно: християнство (видоизменено, еретично), ислям, будизъм, шаманизъм и всевъзможни култове, включително сатанизъм. Начело на тази религия идеята е да застане един човек. Особена роля в това до момента играе римокатолическата църква. Вече повече от 100 години всички папи (с изключение напапа Йоан Павел I когото отровиха) са членове на тайни общества (масони и розенкройцери) и вървят по пътя на обединението с икуменизма. Включително прехваленият папа Йоан Павел II (по майчина линия - Емилия Кочоровска или по-точно Emily Katz от ешкенази-еврейски произход, окултист), който не случайно бе сплашен за да играе по свирката - по него стреля Али Агджа и набеди България. Нали не вярвате, че опитен терорист, който стреля само от 4 метра срещу папата няма да може да го улучи в сърцето, а ще го застреля в корема? Както и да е, документирани са стотици снимки на папите правещи тайни масонски знаци. А да не забравяме и окултното погребение на папа Йоан Павел II в трапецовиден окултен ковчег. Ложата Великия Изток на Италия предлага на папа Йоан Павел II наградата "Галилей", която папата хитро отказва. Все пак никой извън масонското братство не получава масонски награди... 

image
                 Папа Йоан Павел II прави тайно масонско ръкостискане

  Относно сегашния папа ще включа и подходащ цитат от книгата "Тайните общества шифърът на Леонардо и християнството:
  "През 1542г. името на Светата инквизиция е заменено на Свещена канцелария, а днес носи името Събор за доктрина на вярата. В миналото главата на инквизицията е носил титлата Велик инквизитор, днес ръководителя на Събора за вярата е специално избран кардинал, който се нарича "секретар". Съборът на доктрината е един вид католически трибунал, който има свои съдии главният от които се нарича "оценител" с помощници двама доменикански монаси и един комисар. Задачата им е както в Средновековието да извършват разследвания, които се пазят в пълна тайна. Настоящият папа Бенедикт XVI, който заема мястото на Йоан Павел II на 16 април 2005г. по-рано е носил името Йозеф Рацингер и е бил секретар на Събора за доктрината, тоест Велик инквизитор и известен с желанието си за въстановяване на католическия фундаментализъм. Когато е бил малък и тинейджър Йозеф Рацингер е  членувал в нацистката организация "Хитлер югенд"."

image
              По средата (до католическите свещеници) бъдещия папа Бенедикт XVI
 image
        Бенедикт XVI  докато прави тайно масонско ръкостискане с Тони Блеър  

   В православната църква вече повече от 100 години всички Константинополски патриарси са масони. В по-големите протестантски църкви също има инфилтрирани фалшиви лидери и проповедници, някои от които масони. Известни масони, които могат да се изброят от протестантските проповеднически величия са: Джими Суаггарт (замесен в два секс скандала с проститутки и след признанията му е наречен "сериен-грешник"), Били Греъм (масон - Lodge for Christ и илюминат), Орал Робертс (масон и ротарианец), Норман Винсънт Пейл (ложа Midlewood Lodge № 1062 в Бруклин, Ню Йорк и член на Великата ложа на Ню Йорк, илюминат, член на Pilgrim Society), Пат Робертсън (наследствен масон, създател на "християнската" телевизия TBN, разпространяваща еретични доктрини и един от подписалите документ за обединението на евангелисти и католици), Пол Кроуч (от телевизия TBN, хомосексуалист) Рич Де Вос (основател на корпорацията Amway Corporation, собственик на баскетболния NBA отбор Orlandо Magic), Джеси Джаксън (политик и 33 степен масон), Робърт Шулър (33 степен), Рик Уорън (член на CFR), Брук Хайс (член на CFR), Кенет Хигин (32 степен), Кенет Копланд и стотици др. Така са въведени много фалшиви доктрини в протестантските църкви:  "сеенето", "просперитета", "авторитета на лидера (или пастора)", "положителна изповед", "царски деца", "вяра във вярата", Little gods (малки богове), "богатство и изцерение", "Исус умря духовно", "Нова Апостолска Реформация" и тн. Не случайно явление са и лъжепроповедниците-мошеници точещи пари от църквите и наивновярващите, като Тоуфик Бени Хин (от арабски произход, прокарващ лъжедоктрини, "изцелител" известен с фалшивите си пророчества и лъжи), Роберт Тилтън (свързан с мафията, който пребивал втората си жена когато се напивал и се правел на папа, разобличен като мошеник със серия от репортажи по телевизията и кадри снимани със скрити камери) или Джим Беккър (от телевизия TBN, съосновател на CBN и PTL Club (Praise the Lord, уличен в упояването и изнасилването на секретарката си Jessica Hahn, която подобно на него отклонявала пари). От 6-ти ноември 2007 г. се води разследване за финансови злоупотреби от особено голям мащаб от сенатора Chuck Grassley от Айова на шест служения: Бени Хин, Кенет Копланд, Крефло Долар, Paula White, Eddie L. Long и Joyce Meyer.

image
  Норман Винсънт Пейл прави тайно масонско ръкостискане с Михаил Горбачов

  През 30-те години евреинът-масон Норман де Матос Бентвич (1883-1971) служител в британската администрация в  Палестина и от 1932г. професор по Международни взаимоотношения, президент на Еврейското историческо общество, през 30-те години участвал в трафика на евреи с нацистите "Ха авара" автор на над 30 книги в книгата си Religious Foundations of Internationalism: A Study in International Relations Through the Ages (Религиозните основи на интернационализма: Едно изследване на Муждународните връзки през вековете) приканва за създаването на "Лига на религията" и през 30-те години бил организиран конгрес на вероизповеданията на който той казал директно:
  "Единната религиозна основа е най-главната необходимост за създаването на Нов Световен Ред".
  Анджело Джузепе Ронкали повече известен под името папа Йоан XXIII (папа от 28 октомври 1958г. дo 3 юни 1963г.), който бил розенкройцер публикува петиция състояща се от 172 точки за създаването на Нов Световен Ред, носеща манипулативното име Pacem Terris (Мир на земята). В книгата "Католицизмът: Историята на католическото християнство" авторите Марио Фаруджа и Джералд О" Колинс "на стр. 147 спокойно заявяват:
  "Няколко месеца по-късно той публикува своя петиция за нов световен ред, Pacem Terris (Мир на земята)."
 Ще включа и цитат от книгата "Тайните общества, шифърът на Леонардо и християнството":
  "До този момент с подкрепата на различни окултистки секти и еврейската масонска организация Би"най би"рит са провеждани няколко религиозни конференции. Така например през лятото на 1983г. Световният съвет на църквите провежда икуменическа служба по време на Асамблеята във Ванкувър, Канада, на която присъстват православни, католици, протестанти от всички деноминации, юдеи, мюсюлмани, будисти, индуисти, шамани, лечители и магьосници. На предходната конференция в Лима, Перу, ССЦ заявява, че кръщението, евхаристията и свещенството на всички деноминации са валидни и приемливи. На 25 юни 1995г. в епископалната църква в Сан Франциско била направена икуменическа служба на която пеели песни и заклинания представители на различни религии и божества, на която присъствали: британската принцеса Маргарет, Десмънд Туту от Южна Африка, генералният секретар на ООН Бутрос Гали, ръководители на фондация Горбачов и полския президент Лех Валенса (президент през периода 1990-1995) носител на Нобелова награда за 1983г., който се счита за един от основателите на Солидарност и таен агент на полските държавни служби по същото време, за когото се твърди също, че е таен масон. На тази богохулна служба присъствали окултисти, сатанисти, вещери, сиентолози, масони, членове на различни тамплиерски организации, ОТО, шамани индианци, представители на някои "християнски" църкви като баптистката и англиканската църква и др." 

  Ето как стои картинката в САЩ, където има над 100 милиона протестанти. През 1908 г. е създаден Националния съвет на църквите (National Council of Churches) с първоначално име Federal Council of  Churches от баптиста със социалистически убеждения Walter Rauschenbusch и комуниста Henry Ward. Националния съвет на църквите в САШ е финансиран от илюминатите Андрю Карнеги и Рокфелер. През 1930 г. Рокфелер дорява 26 милиона долара за построяването на Riverside Church и пастор става "либералният" баптист Harry Emerson Fosdick, който е лидер в Националния съвет на църквите и "случайно" президент във фондацията Рокфелер, а брат му бил член на CFR. През 1923 г. той е разследван от General Assembly of the Presbyterian Church, U.S.A. (Northern) - Генералната асамблея на презвитерианските църкви в САЩ за неговите гледни точки, но бил защитен от John Foster Dulles (масон, член на ложата Skull and Bones и CFR), чийто баща Allen Macy Dulles бил известен презвитериански професор. Същия този пастор Harry Emerson Fosdick отхвърля божествеността на Исус и девственато му раждане от Мария. През 1950 г. името Federal Council of  Churches е променено на National Council of Churches и главната централа е построена на земя дарение от Рокфелер. Не е чудно, че през 1942 г. Федералния съвет на църквите (Federal Council of  Churches) излиза с пропагандирането за създаване на Световно правителство. В Националния съвет на църквите в САЩ влизат 100 000 отделни църкви с около 45 милиона души. 
  Световния съвет на църквите (World Council of Churches) е създаден и се контролира от илюминатите. Още на първата среща състояла се в Амстердам през 1948 г. присъстват 342 представители от 120 страни под егидата "One World-One Church" (Един свят-една църква).  

  4 Пълен контрол над човечеството. За момента са инсталирани камери във всички градове и села. В GSM-ите също имат GPS устройства, които ще показват постоянно къде се намирате. При по-модерните GSM-и дори когато са изключени могат да ви подслушват. Програмата Windows e направена (схемата е по формата на египетски храм) така, че да може да се следи всеки какво прави на компютъра си и винаги когато поискат да могат да влязат във вашия компютър (ако не затворите портовете си и не изключите тези функции от вашия Windows), в дрехите и много от останалите новопроизведени маркови продукти започват тайно да се поставят GPS устройства и по този начин ще знаят кой какво има в дома си. А да не забравяме и за сателитните камери обхващащи цялата планета. Идеята е известно време след въвеждането на Новия Световен Ред да бъде премахната частната собственост и всичко да стане собственост на Световното правителство (до това няма да може никога да се стигне, но се счита, че такива са плановете им).
 



Тагове:   нов световен ред,


Гласувай:
9



1. анонимен - Веселин
09.10.2009 02:08
Преувеличено е според мене.Толкова много информация не може да се обработва паралелно и в реално време...няма такава компютърна мощ ,а и щее разхищение ако я има да се впрегне в нещо толкова безумно :)
цитирай
2. анонимен - Mimoza
09.10.2009 10:38
Работя в канадска компания за източна Европа иАзия и това се случва
даже след работа се чувствам зомби-не ми се тръгва от работа ( и колегите също)
цитирай
3. maranatha - Белегът на звяра
10.10.2009 20:42
Да, истина е, че в книгата Откровение се говори за поставянето на "белег" върху челото и десницата на всеки човек и в резултат на това той няма да има възможност да купува и продава, т.е. обречен е на пълна социална изолация и гладна смърт. Става въпрос за символичен белег, а не за някакъв чип или буквален печат. На челото - защото човек го приема с ума си; на ръката - защото става въпрос за нещо, което върши. Има една-единствена заповед от Декалога, в която се говори едновременно за поклонение и за работа:

Изход 20:8-11: Помни съботния ден, за да го освещаваш. Шест дни да работиш и да вършиш всичките си дела; а на седмия ден, който е събота на Господа, твоя Бог, да не вършиш никаква работа, нито ти, нито синът ти, нито дъщеря ти, нито слугата ти, нито слугинята ти, нито добитъкът ти, нито чужденецът, който е в дома ти; защото в шест дни Господ направи небето и земята, морето и всичко, което е в тях, а на седмия ден си почина; затова Господ благослови съботния ден и го освети.

Неделята като символ на езическото поклонение - деня на слънцето, ще бъде наложена от католицизма и тогава хората ще трябва да решат дали да се поклонят на Бога или на папата.
цитирай
4. анонимен - ne vi li omryzna da
11.10.2009 04:35
pi6ete tezi glyposti - nov svetoven red,evrei,masoni,bla,bla
цитирай
5. ernest - Да, истина е, че в книгата Откров...
11.10.2009 09:50
maranatha написа:
Да, истина е, че в книгата Откровение се говори за поставянето на "белег" върху челото и десницата на всеки човек и в резултат на това той няма да има възможност да купува и продава, т.е. обречен е на пълна социална изолация и гладна смърт. Става въпрос за символичен белег, а не за някакъв чип или буквален печат. На челото - защото човек го приема с ума си; на ръката - защото става въпрос за нещо, което върши. Има една-единствена заповед от Декалога, в която се говори едновременно за поклонение и за работа:

Изход 20:8-11: Помни съботния ден, за да го освещаваш. Шест дни да работиш и да вършиш всичките си дела; а на седмия ден, който е събота на Господа, твоя Бог, да не вършиш никаква работа, нито ти, нито синът ти, нито дъщеря ти, нито слугата ти, нито слугинята ти, нито добитъкът ти, нито чужденецът, който е в дома ти; защото в шест дни Господ направи небето и земята, морето и всичко, което е в тях, а на седмия ден си почина; затова Господ благослови съботния ден и го освети.

Неделята като символ на езическото поклонение - деня на слънцето, ще бъде наложена от католицизма и тогава хората ще трябва да решат дали да се поклонят на Бога или на папата.

Замяната на съботата с деня на слънцето (dies solis), което прави Константин Велики, който бил върховен жрец на слънчевия култ Sol Invictus на 7-ми март 321 г. със закон е нещо доста сериозно. По-късно император Юстиниан го потвърждава в неговия сборник от закони Codex Justinianus, lib. 3 tit. 12, 3 и днес малко християни са наясно как са били измамени по този начин. Аз описвам това в книгата си "Измамата за Коледата", макар и в българския вариант на книгата в първото издание да е накратко. Не е за подценяване и факта, че слънчевото божество през 310 г. лично се появило на Константин. Дори в католическите библии и катехизис четвъртата Божия заповед е променена умишлено и замяната на съботата с неделята както директно си казват представителите на римокатолическата институция е белег на католическата църква (секта). Човешките импланти са нещо наистина сериозно и отговарят на посочения библейски стих от Откровение на Йоана.
цитирай
6. ernest - Работя в канадска компания за из...
11.10.2009 09:51
анонимен написа:
Работя в канадска компания за източна Европа иАзия и това се случва
даже след работа се чувствам зомби-не ми се тръгва от работа ( и колегите също)

Не мога да бъда сигурен за какво става въпрос, но по принцип напомня за ползването на Свръхниски честоти които се излъчват за манипулиране и при повечето хора дават резултат, но не при всички. Ernest
цитирай
7. lado - Международният валутен фонд (М...
11.10.2009 09:54
Международният валутен фонд (МВФ), израствайки от разбойник в спасител през пламъците на световната икономическа криза, се сблъсква със стръмни препятствия в опита си да се трансформира в шампиона на новия световен ред, предаде АФП в обширен анализ.
цитирай
8. maranatha - Католиците дори не крият истината за съботата
11.10.2009 18:35
ДОКТРИНАЛЕН КАТЕХИЗИС
ОТ
Преподобния Стивън Кийнън

Въпрос:
Имате ли някакви доказателства, че те [протестантите] не се ръководят от Свещеното писание?

Отговор:
Да, толкова много, че не можем да си позволим повече от един пример в този кратък труд. Те отхвърлят голяма част от онова, което се намира в Свещеното писание, и изповядват много повече от онова, което не може да се открие в Божията Книга.

Въпрос:
Дайте примери и за двете.

Отговор:
Ако Свещеното писание бе единственото им ръководство, би трябвало да си умиват нозете според заповедта на Христос от 13 глава на Евангелието на св. Йоан; не би трябвало да спазват неделята, а съботата в съгласие със заповедта „Помни съботния ден”, защото тази заповед не е била променена или отменена в Писанието; би трябвало да приемат причастието след вечеря; не би трябвало да ядат кръв или месо от удушено животно, защото апостолите са го забранили в 15 глава от Деяния; не би трябвало да кръщават деца, защото в Писанието няма такъв пример, който да оправдае такава практика;

Въпрос:
Какви заключения можете да си направите от всички тези факти?

Отговор:
Че би било по-добре протестантите да се наричат антиевангелисти, а не евангелисти, тъй като техните доктрини се противопоставят на евангелието, а не са в съгласие с него.
Стр. 171
цитирай
9. ernest - ДОКТРИНАЛЕН КАТЕХИЗИСОТП...
12.10.2009 08:06
maranatha написа:
ДОКТРИНАЛЕН КАТЕХИЗИС
ОТ
Преподобния Стивън Кийнън

Въпрос:
Имате ли някакви доказателства, че те [протестантите] не се ръководят от Свещеното писание?

Отговор:
Да, толкова много, че не можем да си позволим повече от един пример в този кратък труд. Те отхвърлят голяма част от онова, което се намира в Свещеното писание, и изповядват много повече от онова, което не може да се открие в Божията Книга.

Въпрос:
Дайте примери и за двете.

Отговор:
Ако Свещеното писание бе единственото им ръководство, би трябвало да си умиват нозете според заповедта на Христос от 13 глава на Евангелието на св. Йоан; не би трябвало да спазват неделята, а съботата в съгласие със заповедта „Помни съботния ден”, защото тази заповед не е била променена или отменена в Писанието; би трябвало да приемат причастието след вечеря; не би трябвало да ядат кръв или месо от удушено животно, защото апостолите са го забранили в 15 глава от Деяния; не би трябвало да кръщават деца, защото в Писанието няма такъв пример, който да оправдае такава практика;

Въпрос:
Какви заключения можете да си направите от всички тези факти?

Отговор:
Че би било по-добре протестантите да се наричат антиевангелисти, а не евангелисти, тъй като техните доктрини се противопоставят на евангелието, а не са в съгласие с него.
Стр. 171

Още Тертулиан, живял в края на II и началото на III век пише против водното кръщаване на деца в De baptisimo и обяснява, че това няма смисъл докато съответния човек не стане на отговорна възраст. В началото на Реформацията Мартин Лутер не е бил против това да бъдат кръщавани деца, но по-късно явно си е променил мнението, а Калвин който защитавал тази идея и е бил еретик използвал това в едната от двете главни точки по обвинението на Мигел Сервет, който изгорили на клада. Първият човек който писал против кръщаването на деца по време на Реформацията е Цвингле през 1525 г. Вероятно над 90% от църквите по света днес не изпълняват това, което пише в Библията и подхождат избирателно. Въпреки всичко има Божий остатък и такива, в които хората едни на други си измиват краката, жените си слагат покривало на главата по време на службите и не носят мъжки дрехи (панталони и дънки), проповедниците (Божиите служители) се женят само за девици и не приемат абортите и вторите бракове докато другата половина е жива. Това са неща които са написани съвсем ясно в Библията. Ернест
цитирай
10. logos888 - ПО извадката от Библията..."за белега, или името на звяра, или числото на името му."
15.10.2009 12:12
Коментариите, които съм чула и слушала за тази "извадка-цитат" са преди всичко фантазии, предположения и желание да се свърже действителността.
Какво се пропуска???
....продължението на цитата."Тук е Мъдростта. Който има ум, нека пресметне числото на звяра, понеже е число на човек, и числото му е шестотин шейсет и шест."
"Пресмятането му" е задачка за ученици от първите класове, първи, втори клас.
Да, само че и се изисква "МЪДРОСТ И УМ", ЗА ДА СЕ ПРЕСМЕТНЕ.
И става сложно!
В Библията има доста "задачи" от този вид. Попрочелите страници от нея ще се сетят, че са срещали цифрите 12, 144, 39 и други.
Накратко, като личен извод - Звярът, дивия звяр, престъпникът и човекът притежават 9 едни и същи ценни качества. Пример, едно от тях е ПАМЕТТА.
Памет притежава горският кръвожаден звяр, престъпникът-хомосапиенс, и Човека.
Разликата....
ЧОВЕКЪТ,(отговорния, достойния, разумния) притежава и употребява допълнително още 3 ценни качества, или 12 ценни качества.
Или при "пресмятането"на числото на Човека, на човека с голямо "Ч", числото е друго.
Звярът или престъпникът употребяват безотговорни, недостойни и неразумни качества...които не са нито УМ, нито Мъдрост...или не са ЦЕННИ КАЧЕСТВА.
"БЕЛЕГЪТ" е "нещо" забележително, нали??? Срещаме се, отчитаме, анализираме конкретно поведение ....или "забелязваме белега" на звяра-безотговорното поведение и обратно, стараем се да разчитаме на "отговорното поведение"- белега на Човека.
Личен опит:Библията не е лесна за разбиране. Приемането и употребата буквално, или с предположения е грешка.
Считам, че всяко изречение от НОВИЯ ЗАВЕТ ИМА отношение за всеки период, епоха на Човечеството.....а не само за днес, или за нашето съвремие.
Поздравления за автора!!!



цитирай
11. panazea - Трябва да се знае ,
04.11.2010 11:18
да се предпазят бъдещите поколения !
Връщане към природата ще ни даде възможност да съществуваме и без техните знаци.
В сърцето си трябва да решим от коя страна на бариерата ще сме !
цитирай
12. ernest - Природата
04.11.2010 22:52
panazea написа:
да се предпазят бъдещите поколения !
Връщане към природата ще ни даде възможност да съществуваме и без техните знаци.
В сърцето си трябва да решим от коя страна на бариерата ще сме !


Природата е земята на която живеем и без която не можем. Именно илюминатите я прецакаха, както и всишите нива масони (до 30 степен са просто пионки), като именно те унищожиха индианците в САЩ. Много от кланетата срещу индианците са организирани от масонски ложи, като примерно Humbolt Lodge № 79 в Калифорния, която е организирала няколко кланета като това при Eel River. Дори унищожителят на поминъка на прерийните индианци Бъфало Бил е масон. Днес същите хора са виновни за изсичането на амазонската джунгла. А да не говорим за фабриките и заводите за които не е необходимо да казвам чия собственост са. Или още по-лошото генното модифициране или вредните вещества в лекарствата, някои видове храни и тн. Зад всички тези неща стоят точно определени хора.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ernest
Категория: История
Прочетен: 2673151
Постинги: 576
Коментари: 1166
Гласове: 1228
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930