Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.03.2011 20:46 - Децата до 7-ми клас по цял ден в училище
Автор: ernest Категория: Политика   
Прочетен: 1729 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 23.03.2011 09:54


Когато една страна влезе в Европейския съюз постепенно загубва самостоятелността си. Така в България трябва децата да започват училище както останалите страни от Европейския съюз на 1 септември, въпреки че поне от 100 или повече години обичаят е те да тръгват на училище на 15 септември. Опитват се да въведат задължителни детски градини за малките деца от 4-годишна възраст, а децата до 7-ми клас да имат целодневни занимания в училище. За какво става въпрос? Отговорът е съвсем елементарен. Когато са създадени баварските илюминати* е взето решението да бъдат създадени детски градини за комунално отглеждане на децата и тяхното манипулиране от най-малки и промиването на мозъците им. Първата детска градина е създадена през XIX век след по-малко от 30 години от създаването на ордена на илюминатите. Първата детска градина в САЩ е направена през 1856 г. от лесбийката Margarethe Meyer-Schurz и познайте дали не се е облагоделстувала от момиченцата. Идеята е децата да бъдат отделени от родителите и да принадлежат не на собствените си родители, а на държавата и да бъдат отглеждани с манипулативни идеи за да приемат Новия Светоне Ред и да бъдат по всички възможни начини отделяни от християнството. Колкото повече време децата са в училища толкова по-малки са възможностите да станат християнчета и да израстнат като такива. Самите родители няма да имат възможност да имат контрол на децата си и да участват пълноценно във възпитанието им. По тази причина от Европейския съюз малко по малко се опитват да наложат това в страните където хората приемат посочените манипулативни методи. В САЩ вече повече от 100 години в училищата са въведени стотици братства, чиито имена са съставени от букви на гръцката азбука и окултни символи. В много от тях има специални клетви и тайни ръкостискания и тайни разпознавателни думи, също както при тайните общества. Учени са на безприкословно подчинение на висшестоящите. На изявените, по-умни и по-талантливи деца се предлага, когато пораснат да влязат по нагоре в йерархията на тайните общества. Така например в ордена Де Моле, носещ името на последния тамплиерски велик магистър (хомосексуалист изгорен на клада), който е създаден от масоните 50% от децата след като пораснат стават масони. В някои детски ордени децата се манипулират от съвсем малка възраст. Ще включа цитат от книгата ми  "Лъжата за св. Валентин. Поглед назад към произхода на брачните церемонии и сватбените тържества" от поредицата "Световните манипулации":

"В международния орден Job’s Daughters (Дъщерите на Яков) влизат момичета от 10 до 20-годишна възраст. Към ордена съществува и отдел „Job’s Daughter to Be” (Да бъдеш дъщеря на Яков) и представлява подготвителна група за момиченца от 8 до 9-годишна възраст, които предстои да влязат официално в ордена, когато навършат 10 годинки. Организацията е създадена от Ethel Theresa Wead Mick през 1920 г. в Омаха, Небраска. Емблемата на ордена е традиционната масонска пирамида, в която са изписани буквите „J” и „D”, произлизащи от името на ордена и още три момичета в триъгълник (пирамида). Момичето вляво държи лампата на Аладин за изпълняване на желания (според окултните вярвания Луцифер изпълнява желания), момичето вдясно държи бял гълъб (при някои езически култове се принасяли в жертвоприношение гълъби**), третата най-отгоре в пирамидата държи рога на изобилието. imageИмето на този масонски орден е взето от Библията, но не си правите заключения, че може да има нещо общо с Бог или християнството. За този орден манипулативно е използван още стиха от Библията:

   „И по цялата земя не се намираха толкова красиви жени като дъщерите на Йов; и баща им им даде наследство между братята им.” (Яков 42:15)

  Няколко от хитро избраните названия на степени в ордена, с които се опитват да накарат участничките да се чувстват важни и значими, над другите деца, са Honored Queen (Почитана Кралица), Senior Princess (Старша принцеса) и Junior Princess (Младша Принцеса). Всяка отделна ложа се ръководи от Grand Bethel Honored Queen (Велика Ветилска Почитана Кралица). Организацията е разпростряла пипалата си в САЩ, Канада, Австралия, Бразилия и Филипините.

  Друга тинейджърска масонска организация за момичета е Order of the Rainbow Girls (Орден на момичетата на дъгата), стартирала на 6 април 1922 г. когато с ритуал са били посветени първите двадесет и пет момичета. В ордена на Момичетата на Дъгата влизат момичета от 13 до 18-годишна възраст. Изискването е това да са дъщери на членки на Ордена на източната звезда. Организацията е спонсорирана от Ордена на Източната звезда и ложите биват наричани Assemblies. За ордена Момичетата на дъгата манипулативно се представя, че всъщност бил създаден от християнския проповедник William Mark Sexson (1877-1951), който пастирувал във First Christian Church в Блумфийлд, Индиана. Но това, което се пропуска да се спомене на кандидатките е, че Уйлям Сексън е бил и запален масон в Bloomfield Lodge No. 80, което може да се научи от официалната му биография. В търсене на окултна информация и история за своите масонски писания е пътувал до различни древни местности в Египет, Палестина и Асирия. В създадения през 1922 г. от него орден Order of Rainbow Girls (Орден на момичетата на дъгата) първоначално влизат главно дъщери на масони, които биват подготвяни, за да станат последователки на родителите си в окултизма и луциферианството. Емблемата на Дъщерите на дъгата представлява дъга в полукръг, върху която са изписани буквите B F C L В, а в центъра във вътрешността на пирамида е изписана буквата „R”, докато под нея отдолу се виждат две ръце, които правят масонско ръкостискане. Трябва да се отбележи, че дъгата още е символ на движението Ню ейдж.
Сред известните личности членки на Ордена на момичетата на дъгата ще спомена: сенаторката от щата Мейн – Olympia Jean Snowe, губернаторката на щата Делауер – Ruth Ann Minner, Luanne Walton от канадския департамент на правосъдието, актрисата Shauna McLean, актирисата участвала във филма Батман (1966) и Miss America за 1955 г. – Lee Ann Meriwether и тн." 
 
  По времето на турското робство се плащал кръвен данък, като отнемали малки момченца от родителите им, които превръщали в свирепи еничари - днес системата се опитватва да отнеме всички деца. По времето на Третия райх (Втората световна война) избирали деца с характерните арийски черти и ги вкарвали в специални младежки лагери, където ги отглеждали. Карали ги от малки да маршируват, да пеят песни за райха и фюрера. Което дете не изпълнявало всичко това било наказвано с жигосване на номера 666 върху крака. 

  За момента идеята на илюминатите е да накарат, ако е възможно хората сами да приемат, и да бъдат излъгани да оставят децата си целодневно на училище, а след време това да стане задължително.  Друга приумица на илюминатите е да се изместят от речника на децата термините майка и баща, като бъдат заменени със семеен партньор N 1 и семеен партньор N 2.


PS  
Забележки-подредия

*Ордена на баварските илюминати е създаден от младия професор по църковно право Адам Вайхаупт, който е от еврейски произход. Счита се че самия орден е създаден по заръка дадена на Вайсхаупт от Ротшилд. 

**При култа към астарта гълъбът бил свещен символ на богинята Астарта, а също той бил и символ на богинята Венера при римляните.




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ernest
Категория: История
Прочетен: 2678315
Постинги: 576
Коментари: 1166
Гласове: 1228
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930