Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.05.2014 08:50 - Гласуване за излизане от Европейския Съюз. Украйна - Ще има ли трета световна война?
Автор: ernest Категория: Политика   
Прочетен: 4726 Коментари: 6 Гласове:
13

Последна промяна: 27.05.2014 12:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Когато България беше вкарана с измама в престъпната манипулативна схема на Новия Световен Ред наречена Европейски Съюз абсолютно никой не се допита до мнението на народа, хората живеещи в България какво мислят те и искат ли да влезе страната в така наречения "Европейски Съюз" или не. А сега пък направо са вкарани в глупостта избори за евродепутати към същата схема. Всеки християнин би трябвало да е поне малко наясно, че не трябва да участва в подобни избори. Въпреки многото недоволни до момента няма страна, която да е излязла от Европейския Съюз или се получава, че в Европейския Съюз само се влиза и не може да се излиза. Аз предлагам обаче да направим референдум за излизането от Европейския Съюз.

Какво наистина представлява Европейския Съюз и от къде идва идеята за него?

За улеснение ще използвам извадки от главата "9 май - Денят на обединена Европа" от книгата ми "Езическите празници и чествания в християнството".

На 9 май 1950 г. френския министър на външните работи Робер Шуман излиза с предложението да се създаде обща европейска институция, която да контролира и управлява производството на въглища и стомана. Пред международните медии той прочита своята декларация, станала известна като „Декларацията Шуман”. Всичко това е на път към създаването на обща Европейска икономическа система.

Въпреки че вече тази история може да се прочете в манипулираните учебници и за пред неуките хора се твърди, че това води до създаването на Обединена Европа истината е, че в продължение на 200 години илюминатите и масоните се опитват да осъществят този проект на път към създаването на Световно правителство с идването на Антихриста.
Само 38 години след създаването на ордена на баварските илюминати, когато половината континент е потопен от кръв по време на Наполеоновите войни във Виена е организиран първият опит за обединението на Европа със създаването на Европейска федерация. От 1 октомври 1814 до 9 юни 1815 г. се провел Виенския конгрес, на който трябвало да се преразпределят завладените от Наполеон територии и да се възстанови държавното положение на страните в Европа от преди Наполеон, но също „между другото” се дискутирала и възможността за създаването на Европейска федерация:

„Дискусиите се завъртели около създаването на Европейската федерация, в която да влизат група независими кралства, свързани помежду си посредством административно тяло, което, покрай другите си функции, да осигури военна защита. Според този план, Швейцария станала неутрална страна, която трябвало да изпълнява ролята на трезор за финансите на отделните държави. (Архитектите на Луцифер, Бг. изд. стр. 360)   

Руският цар Александър I отказал да участва в споменатата Европейска федерация, тъй като виждал в това начинание заговор на илюминатите, след което Натан Ротшилд до такава степен се разярил, че обещал, че някой ден той или неговите наследници ще унищожат цар Александър I и неговите наследници, но не е успял напълно. По време на пътуването за конференция в Аахен, Германия е направен неуспешен опит за похищението на царя. Според официалната версия Александър I умира на 19 ноември 1825 г., а половин година по-късно на 16 май 1826 г. и неговата съпруга Луиза фон Баден (1779-1825). Още след погребението плъзват слухове, че царят не е мъртъв, но се оттеглил анонимно от властта. Разказват, че са го видели как отплува с негов кораб и др. Плъзват твърдения, че бившият цар е продължил да живее в Сибир под друга самоличност, което заявяват и много историци – под името Фьодор Кузмич, който умира на 20 януари 1864 г. в Томск. В потвърждение на тази хипотеза е и фактът, че когато по нареждане на Болшевишкото правителство на Съветска Русия през 1925 г. отворили ковчега на Александър I да проверят дали слуховете са верни, гробът наистина се оказал празен... и Натан Ротшилд никога не могъл да му отмъсти лично за това, че царят е бил противник на Новия Световен Ред и Европейската федерация. Въпреки това дългата ръка на заговорниците от дома на Ротшилд продължила своя пъклен план. Руският цар Николай I (1796-1855) е отровен на 18 февруари 1855 г., цар Александър II е убит при извършен атентат от евреина Игнатий Гриневицки на 13 март 1881 г., срещу последния руски цар Николай II е направен опит за атентат от евреина Eвно Азеф Фишелевич, който е основател на Социал Революционната партия. По-късно през 1909 г. докато Николай II се намирал на посещение в Швеция също направили опит за убийство срещу царя, но убиецът се объркал и по погрешка убил шведски полковник. А цялото семейство на Николай II по време на болшевишката революция е разстреляно по специално нареждане.

Още в началото на 30-те години на XIX век Джузепе Мацини планирал да покрие цяла Европа с мрежа от масонски организации с цел държавите да се обединят и да бъдат ръководени от един Централен комитет. Така през 1831 г. той основал организацията Млада Европа (Giovine Europa), а по неговия план в различни страни били създадени тайни, контролирани от масоните движения с името „млада” като Junges Deutschland (Млада Германия), Mloda Polska (Млада Полша), Young England (Млада Англия) и др. Всички по-късни организации като Млада Босна или Млада Турция също са създадени и контролирани от масоните и използвани за техните цели. През 1834 г. Мацини започнал да планира и координира революции в различни страни ръководени от масоните, а през март 1848 г. когато както вече стана въпрос в Европа има голям брой бунтове и революции в Европа дори излязъл с името Съединени европейски щати. Единствено Австрия застанала срещу неговия план и ложата Великия Ориент на Италия (Grande Oriente d’ Italia) поискала тя да бъде унищожена и съвсем неслучайно Първата световна война започва с покушението срещу Франц Фердинанд в Сараево. По време на войната падат над един милион австрийски войници, а след нея вече няма Австро-унгарска империя, която се разпада. Всичко тава става, въпреки че вече споменатия по-рано външен министър Отокар фон Чернин се опитвал да намери начин да запази териториите на Австро-Унгария с разработен от него проект на сепаративен мир с Антантата. Когато се разчуло чрез френския политик и масон Жорж Клемансо за започнатите от Чернин преговори го принудили да даде оставката си на външен министър и въпроса с проекта приключва. Австрия става малка република и през 1956 г. влиза в глобалистичната организация Съвета на Европа, а от 1 януари 1995 г. е членка на Европейския съюз. В своя манифест от март 1848 г. Джузепе Мацини, когото наричали „Злият Гений на Италия” заявил: 
 
„Австрия, която е най-големият противник на европейското обединение, трябва да изчезне. Война на Австрия! Нека започнем тази световна европейска революция, която ще роди Съединените европейски щати – това е отговорност и задължение на Италия. Вие италианските революционери, с нашата нова републиканска вяра ще, ще обединим Европа и Америка, заедно с всички останали цивилизовани части на света, в една световна власт.” (Mazzini, „Opere”, том XIII, Rome, 1884, стр. 179)  
 
Световните войни съвсем не са случайно явление или нещастно стечение на обстоятелствата, но предварително прогнозирани и направлявани. Още през прословутата и революционна 1848 г., по време на която избухват голям брой въстания ръководени от масоните Карл Маркс пише към неговите революционни планове за социализъм, забраната на религията и частната собственост и за необходимостта от световна война:

„Настъпващата световна война ще накара  не само реакционните класи и династии, но и цели народи да изчезнат от лицето на земята.”

След малко повече от две десетилетия Алберт Пайк (сатанист, върховно командващ шотландския масонски ритуал в САЩ) и лидера на илюминатите Джузепе Мацини разработват идеен план за три световни войни и множество революции. От писмо написано на 15 август 1871 г. от Алберт Пайк до Мацини научаваме какви са били плановете за тези три световни войни. На принципа на въвеждането на ред от хаоса (Ordo ab chaos) след три световни войни се предвиждало християнството да бъде пометено и хората сами да приемат създаването на Новия Световен Ред с идването на Антихриста. Сред целите на Пайк и Мацини срещаме: по време на Първата световна война комунистите да премахнат царизма в Русия, при втората Великобритания и Германия да застанат една срещу друга, а през това време комунизма да се разпространи в още няколко страни и Европа да бъде разделена на два лагера. Трета световна война трябвало да бъде между отново създадената държава Израел и арабския свят по време, на която двете основни сили се очаквало взаимно да се унищожат и да доведат останалите страни на света до финалния конфликт, по време на който от хаоса да се създаде Световното правителство на илюминатите. След насаждането на атеизма, хората уморени от войните и революциите в подходящ момент се очаквало да бъдат накарани да приемат луциферианството. Включвам цитати от писмото, което Алберт Пайк пише до Мацини:

„Първата Световна война трябва да доведе до възможността илюминатите да свалят силата на царска Русия и да направят тази страна крепост на атеистичния комунизъм. Отклоненията от агентурата (агентите) на илюминати между британската и германската империя ще бъде използвано, за да се формира тази война. В края на войната, комунизмът ще бъде построен и използван, за да разруши по поръчка другите правителства и по поръчка да отслаби религиите.”  

„Втората световна война трябва да бъде формирана и благоприятствана от разликите между фашисти и политически ционисти. Тази война трябва да бъде доведена до разрушаването на нацизма и политическият ционизъм да стане толкова силен, че да учреди суверенната държава Израел в Палестина. По време на Втората световна война международният комунизъм трябва да стане достатъчно силен, за да се балансира с християнството, което ще бъде умерено и държано в шах до времето, което е необходимо за крайния социален катаклизъм.”
 
„Третата Световна война трябва да бъде формирана и благоприятствана от разликите причинени от „агентурата” на „илюминатите” между политическите ционисти и лидерите на ислямския свят. Войната трябва да се дирижира по такъв начин, че исляма (повечето от ислямо-арабския свят) и политическия ционизъм (държавата Израел) взаимно да се разрушат едни други. Междувременно другите нации, все повече разделени от този резултат по принуда ще воюват до точката на пълно физическо, морално, духовно и икономическо изтощение... Ние трябва да отприщим нихилистите и атеистите и трябва да провокираме страховит социален катаклизъм, който в целия си ужас ще покаже ясно на нациите, ефектът от абсолютния атеизъм произхода на диващината и най-кървавата бъркотия. Тогава навсякъде поданиците, задължени да отбраняват самите себе си срещу световното малцинство от революционери ще унищожи тези разрушители на цивилизацията и множеството разочаровано от християнството, чийто деистичен дух от този момент ще остане без компас или направление... ще получат чистата светлина чрез всемирното шествие на чистата доктрина на Луцифер, изкарана най-после публично. Това шествие ще бъде резултат от противодействащо движение, което ще последва разрушението на християнството и атеизма заедно конкуриращи се и унищожаващи се в същото време.”

След Първата световна война масони и илюминати създават организацията Лига на нациите, която се счита за предшественик на ООН, като използват мира за претекст за обединение. Лигата на нациите наричана още Общество на народите (ОН) е създадена на 25 януари 1919 г., но решението за създаването на подобна организация е взето две години по-рано на масонския конгрес в Париж (от 28 до 30 юни 1917 г.).  По времето на Парижката мирна конференция е предложен мирният план на американския президент Удроу Уилсън и през септември 1918 г. той поставил отговорността за написването на конституцията на Лигата на нациите на полковник Едуард Мендел Хаус (член на илюминатската ложа Master of wisdom). Показателно е, че четири месеца преди убийството на княз Франц Фердинанд1 на 28 юни 1914 г. в Сараево и началото на Първата световна война Хаус „предсказал” какво ще се случи и дал наставления на президента какво трябва да прави. Според американския закон се изисквало договорът за включването на САЩ в Лигата на нациите да бъде ратифициран от американския Сенат, но Сенатът отказва да подпише, изпитвайки недоверие към тази наднационална организация. Може да се спомене, че още през 1917 и 1918 г. на 155-та улица и Бродуей в Ню Йорк група от бележити личности се среща, между които президентът Удроу Уилсън, полковник Едуард Хаус и Уолтър Липман, наричайки се „Разследването”, като целта им била да обсъждат мирно споразумение и следвоенния свят, при което се раждат „четиринадесетте точки на Уилсън”, които той представя пред Американския Конгрес на 8 януари 1918 г. В „четиринадесетте точки” се предвижда отстраняването на всички икономически бариери между страните, равенство на търговските условия и формирането на „Обща Асоциация на Народите” по пътя към Нов Световен Ред. Лигата на нациите използва мира като повод към сътрудничество между народите и глобализация във формата на наднационално правителство, което да „разрешава споровете между отделните държави”. Привидно целта на Лигата на нациите е да предпази света от нова световна война. Въпреки че организацията просъществува 27 години, тя не оказва никакво влияние върху това и Втората световна война е още по-опустошителна от първата. Лигата на нациите се ръководи предимно от масони и логото на тази организация представлява синя окултна пентаграма в пентагон.    

В следвоенна Европа, след Втората световна война, която е режисирана от илюминатите през 1946 г. група от Съвета по международни отношения (CFR2) под ръководството на Дейвид Рокфелер и Чарлс М. Спофърд разработва проект наречен „Реконструкция на Западна Европа” и по-късно пред обществеността се появява като плана „Маршал”. При този проект САЩ предлагат помощта си за възстановяването на Европа, при условие че това ще става в тясно сътрудничество със Съединените Щати, което става причина да се сключи Конвенция за европейско икономическо сътрудничество, подписана през април 1948 г. Месец по-късно през май 1948 г. в Хага е проведен конгрес на окултистите стараещи се да създадат обединена Европа на път към Световно правителство. В едната от резолюциите на този конгрес е записано: „Създаването на обединена Европа се разглежда като стъпка към създаването на обединен свят.” – и отново стигаме до идеята за Новия Световен Ред. Освен това трябва да се спомене и факта, че точно след края на Втората световна война на Бретънудската конференция през 1944 г. е взето решението за създаването на Световна банка и свързания с нея Международният валутен фонд, които се контролират от клана Ротшилд.

До тук с извадките от книгата.

На всичко отгоре манипулаторите са направили и ден на честване на Европейския съюз, който обаче много не се приема в България. За да бъде премахнат националния дух на нацията се правят опити за промиване на мозъците, като водещи български национални герои и произведения окачествяващи българската нация започват да не се изучават в училище или поне има тенденция да изчезнат от учебната програма. С една дума вече няма България, но има Европа.

Това, което се случва в Украйна съвсем не е случайно явление и не става въпрос за етническо-национални търкания. В продължение на 5 години е подготвяно и режисирано от свръхбогатите манипулатори. За демонстрациите, които са купени са дадени 5 милиарда долара посредством дипломатически канали от Сорос (който пък е свързан с Рокфелер). Координаторите получават по 2000$, а протестиращите по около 200$ на човек и като има допълнително разни хора, които са заблудени и увлечени се получава резултатът. В Украйна от край време си има различни групи от хора с някакви техни национални или етнически искания. Именно тези неща се използват от манипулаторите. Целта на световните манипулатори е Украйна да влезе в Европейския Съюз, природните ресурси на страната да бъдат глътнати от корпорациите на свръхбогатите3, дори невероятната глупост да влезе в НАТО. НАТО са създадени през 1949 г. с цел унищожаването на СССР. Срамота е, че България членува в НАТО. Съществува таен план за унищожаването на Русия и Руската федерация4. Още на времето полския евреин Бжежински5 е казал, че ще построят Новия Световен Ред след унищожаването на Русия. В продължение на години Русия като че ли вървеше по стъпките направлявани от Запада и Новия Световен Ред, но с въпросите свързани с Украйна Путин се опълчи и се обърна срещу плановете на Новия Световен Ред, което е много добре. Сега много хора са настръхнали да не започне Третата световна война от събитията в Украйна и въпреки реалните опасности както вече споменах по-горе според плана на илюминатите от преди 145 години третата световна война трябва да започне от другаде.  

А ние, ако осведомим хората и направим референдум за излизане от Европейския съюз можем да излезем от цялата тази мръсна схема!       

------------------------

1 Първата световна война започва със Сараевския атентат, при който е убит австро-унгарския престолонаследник Франц Фердинанд. Княз Франц Фердинанд е жертва на сръбското тайно общество „Черна ръка” основано от полковника масон Драготин Димитриевич с окултен псевдоним „Апис” на 9 май 1911 г. и организацията „Млада Босна”. Една година преди Първата световна война Фердинанд споделил с външния министър на Австрия граф Ottokar von Czernin, че масоните имат планове да го убият, който по-късно пише това в спомените си.

2 Основната цел на Съвета за Чуждестранни връзки (Council on Foreign Relations със съкращение CFR) е създаването и ръководенето на общественото мнение към приемането на единно Световно правителство в глобализиран свят. Организацията е създадена от масони и илюминати през 1921 г. като клон на Кралския институт на Великобритания.

3 Тези хора не са като обикновените бизнесмени и хора имащи някакви пари* и имоти. Те са изключително алчни и безскрупулни. Те искат да притежават цялата земя. Те организират войни, бедствия и тн., като останалите хора за тях са овце, които могат да бъдат мамени и убивани. Единствено държат на близкото им обкръжение и дори хората от останалите ложи са лъгани и убивани, когато е необходимо. Това са около 200-300 рода, от които се отличават петнайсетина фамилии. Така например през XIX век най-мразените в целия свят са били преставителите на клана Рошилд и за да се прикрият в началото на ХХ век те реорганизират бизнеса си, като поставят други подставени лица в банките и по-голямата част от техния бизнес.
* В това някой да печели и да има пари няма лошо, ако се придобива по честен начин, но алчността е както се казва "корен на всяко зло" (1 Тимотея 6:10)

4 За повече информация около тайния план за унищожаването на Русия и разпределянето на ресурсите на страната между САЩ, Китай, Турция и Германия гледайте:

http://www.youtube.com/watch?v=BAav4-PiXLc


5 Збигнев Бжежински е американски политолог, социолог Съветник и член на настоятелството на центъра за стратегически и международни проучвания в САЩ основател на тайната организация съставена от масони Трилатерална комисия, чиято цел е координирането на Северна Америка, Европа и Япония в изграждането на Новия Световен Ред. Трилатералната комисия е създадена през 1973 г. в имението Понтико на Дейвид Рокфелер.




Гласувай:
14



Следващ постинг
Предишен постинг

1. 1997 - ЕС е гаранция за демократичност
25.05.2014 09:07
Ако някой иска да ни унищожи за да управлява Южен поток или да разрови Добруджа за шистов газ, ако иска да ни раздели на части и прибави към европейска Турция, той първо трябва да ни извади от ЕС. Такава недалновидност би се родила в доста недостойни умове.
цитирай
2. fascindoo - Eвр+ОП+ейски съюз
25.05.2014 09:54
Eвропейски съюз - ОП = Eврейски съюз
цитирай
3. fascindoo - пропуснал си Генералисимусът ... (но това е ново изследване)
25.05.2014 10:11
За създаването на ЕС се намесва и таваришч Сталин през 1926 г.(!?!???), каторъй даже сказал тагда:

«Нужно создать Федеративные Штаты Европы, куда мог бы войти Советский Союз и Англия. Как только Англия будет поглощена, Советский Союз станет ведущей силой».

(
вж. От СЕР (Световен Еврейски Ред) към НСР (Нов Световен Ред) и оттук към ЕС, с Евроизбори 2014 на 25 май
http://fascindoo.blog.bg/politika/2014/05/23/ot-ser-svetoven-evreiski-red-kym-nsr-nov-svetoven-red-i-ottu.1267547
)
Иначе - Поздравления!
цитирай
4. ernest - Интересно, но
25.05.2014 11:05
fascindoo написа:
За създаването на ЕС се намесва и таваришч Сталин през 1926 г.(!?!???), каторъй даже сказал тагда:

«Нужно создать Федеративные Штаты Европы, куда мог бы войти Советский Союз и Англия. Как только Англия будет поглощена, Советский Союз станет ведущей силой».

(
вж. От СЕР (Световен Еврейски Ред) към НСР (Нов Световен Ред) и оттук към ЕС, с Евроизбори 2014 на 25 май
http://fascindoo.blog.bg/politika/2014/05/23/ot-ser-svetoven-evreiski-red-kym-nsr-nov-svetoven-red-i-ottu.1267547
)
Иначе - Поздравления!


Сталин е от еврейски произход - Джугашвили. "Джуга" означава "жид"- "евреин". През 1926 и до началото на 30-те години на ХХ век той е бил под въздействието на неговото обкръжение и е можел да каже всичко. Едва през 30-те години след процеса на Кръстьо Рaкoвски през 1938 г. Сталин разбира какви са игрите на задкулисните играчи и това е причината да започне прословутата чистка, включително и на отстраняването на евреите заели повечето от местата в управлението на страната заемащи високи постове. Именно българинът Раковски му разкрива плановете и му обяснява какво наистина се случва.
цитирай
5. ernest - От ЕС не идва нищо добро
25.05.2014 11:12
1997 написа:
Ако някой иска да ни унищожи за да управлява Южен поток или да разрови Добруджа за шистов газ, ако иска да ни раздели на части и прибави към европейска Турция, той първо трябва да ни извади от ЕС. Такава недалновидност би се родила в доста недостойни умове.


Няма да ти трия коментара, но да ти кажа:
Никак не си прав човече. От ЕС не идва нищо добро, а още по-малкото демократичност - това е само една илюзия, в която някои хора, които не са наясно им се иска да си вярват. А Турция. Точно от ЕС и влизането на Турция в ЕС което много им се иска на задкулисните играчи когато му дойде времето ще видиш какво ще стане. Нали точно за това пуснаха турските сериали преди 6 години, за да настроят хората добре към Турция и да им промиват мъзъците, за да приемат Турция. Никак не си наясно с нещата.

Целта на този постинг е да отворя очите на хората. Ако трябва пак си го прочети и поразсъждавай малко.
цитирай
6. ernest - Имаш право на свое мнение
25.05.2014 12:12
анонимен написа:
ernest написа:

Няма да ти трия коментара, но да ти кажа:

при нея можеш да пишеш без да ти трият коментарите. А ако го изтриеш дали ще промениш възгледите ми? А проевропейци или антиевропейци са склонни да трият коментари?

Ако напуснем ЕС ни очаква или беззащитност и разграбване, или незабавно търсене на военна подкрепа от Русия, като тук остават НАТО-вски бази, ние се пъчим с един стадион войска, а Русия е затруднена в превъоръжаване и проблеми с Украйна.

ДА на ЕС, ако да е офъкан! Харесва ми.



Имаш право на свое мнение. Аз съм на друго мнение! Нали точно за това намалиха и българската войска и започнаха от ЕС да променят данните в учебниците, за да няма вече българи, но "европейци". Премахнаха стихотворението "Аз съм българче". Нямало турско робство имало "турско присъствие". А Васил Левски не трябвало да се счита за национален герой и да се изучава в учебниците по история. Да не говорим еврогейщината - дето от евросъюза тръгна тая работа с обратните да правят паради и тн. От ЕС вече искат да озаконят инцеста и педофилията. На теб може и да ти харесват всички тези неща, ама на мен не!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ernest
Категория: История
Прочетен: 2671366
Постинги: 576
Коментари: 1166
Гласове: 1228
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930