Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.02.2010 09:00 - Ще има ли имплантиране на хората с чипове?
Автор: ernest Категория: Технологии   
Прочетен: 6607 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 15.03.2010 22:12


На 4 февруари 2010 г. в щата Джорджия се разгледа дали да бъде въведено имплантирането на хора с чипове. Тайната идея на скритото световно правителство в сянка е хората да бъдат излъгани и да бъдат накарани да приемат номера на звяра с чипа и те да бъдат превърнати в биороботи-роби, тъй като ще отговарят на зададените команди в чипа. Една от лъжите които се използват е, че ако някой има имплантиран чип когато го отвлекат веднага ще го намерят. Така на заседанието вчера са споменали, че бразилският президент бил отвлечен и го открили след известно време благодарение на иплантирания в него чип показващ къде се намира.
 Идеята е, ако е възможно да бъде приет закон с който хората да се задължават да бъдат инплантирани като им се казва, че "това е за добро".  Разбира се не е от значение дали бразилския президент са го отвлекли те, платили са да го отвлекат или той сам се е покрил някъде с тенденцията да се рекламират чиповете. Така или иначе всичко е една голяма конспирация за да превърнат хората на земята в роби.
  Технологиите, залегнали в разработването на RFID (Radio Frequency Identification), са познати още от началото на 20-те години на ХХ век. Според някои източници още през 1932 г. във Великобритания се появява една подобна технология – IFF (Identification Friend or Foe), която е служила за разпознаване на самолетите – дали са приятелски, или вражески и през Втората световна война редовно била използвана от Съюзническите сили. От петдесетте години е известно, че се правят експерименти върху промяната на поведението при хора и животни. Марио Кардуло претендира, че е "баща на модерната FID технология" със своя патент от 1973 г., отнасящ се до пасивен радиопредавател с памет. Първата демонстрация на съвременен RFID чип се е състояла през същата година в Научната лаборатория в Лос Аламос, щата Ню Мексико. През 1973 г. шведският премиер Олоф Палме (1927-1986) дава съгласие да бъдат имплантирани чипове върху затворници. Още на 21 август 1981 г. Денвър Пост Сън пише:
  „Чипът... ще бъде с диаметър на сачма от автоматична писалка... ще се поставя в игла, прикрепена към най-обикновена спринцовка, пълна с антибактериален разтвор... може да се инжектира дори с опростените спринцовки като онези за инсулин... ще се забива в тялото на човека (или животното) ... ще бъде кодиран с 12-цифров уникален номер. Върху иглата ще се поставя капачката, за да бъде готова завинаги да бележи някого” image   През 1988 г. се появява InfoPet имикрочип за имплантиранe и идентификация на домашните любимци с RFID (Radio Frequency Identification) технология. Чипът InfoPet бива имплантиран във врата на домашния любимец. Той съдържа номер, на който се записват името, адресът и телефонния номер на собственика на животното и тази информация се запаметява в базата от данни на приюта за животни и съответно ИнфоПет центъра, където бива съхраняван списък на всички домашни животни в съответната страна. Когато някое животно изскочи извън къщата или имението, където е мястото на неговата регистрация то може да бъде моментално открито от сателитната система на InfoPet с помощта, на която могат да бъдат следени един милиард животни.
 През 1993 г. в един от броевете на "Дейли Мйл" се показва реклама на домакини плащащи сметките си в магазина само чрез докосване на дланите си към касовия апарат. През август 1998 г. BBC за първи път показват микрочип за имплантиране в хората и дори самото  имплантиране в човек. Целта е за в бъдеще всички деца, които се раждат да получават още от родилното чипове и всички данни на хората да отиват в свръхкомпютър, който вече е инсталиран в Брюксел, Белгия и носи името Lilith по названието на древен женски вавилонски демон. Идеята на елита на световните банкери е постепенно хартиените пари и кредитните карти да бъдат заменени от виртуални пари с чипа поставен в човешкото тяло и това да бъде единственият възможен начин да се купува и продава. До момента чипове за имплантиране се произвеждат от няколко фирми и съществуват чипове с 250 000 компонента включително батерия от литий.
 Чипът се състои от четири части: GPS система за определяне на местоположението на обекта, микрочип-съдържащ програма, чрез която да бъдат възбуждани определени центрове в мозъка включваща страх и удоволствие, антена-предавател за приемане и предаване на мисли и трансмитер, който преобразува подадените сигнали в команди. Всеки чип има номер, който вкаран в тялото на човека остава за цял живот. Кодът на номерацията в чипа е 666. Целта е тотален умствен контрол, човека от личност да бъде превърнат в единица с номер.
  Чипове може да се видят във филмите Последен спомен и Казино роял.


Тагове:   чипове,


Гласувай:
2



1. barborok - аз бих ,
01.09.2011 10:00
писна ми да си губя тъпата лична карта или да ми я крадат, запознат съм с технологията , мисля че е безвредна, за съжеления частта за откиване със сателити е напълно погрешна, тези чипове имат обхват едва няколко сантиметра, при домашните любимци технологията се ползва за да има информация в животното за медицинското му състояние и ако ви го откраднат , когато това животно влезе при ветеринар , той да разбере за това, идентифицирайки го чрез чипа и проверявайки в базата данни на въпросната организация... , ерфид чиповете нямат собствено захранване а ползват електроиндуктивен ток , технология доста ограничена понеже въздухът е диелектрик, тоест честотите на които работи чипа понасят големи загуби предвижвайки се във въздуха , обхвата му е максимум 40см (смело казано от мен) по ТТ данни му дават максимум 20см .
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ernest
Категория: История
Прочетен: 2666098
Постинги: 576
Коментари: 1166
Гласове: 1228
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031