Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.03.2014 14:46 - Има ли вечна любов 2 част
Автор: ernest Категория: Тя и той   
Прочетен: 3441 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 30.01.2017 23:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 Първоначално написах постинг, в който споменавах как гадните контрольори на света се опитват да манипулират хората с цел да ги развращават и да ги превърнат в дива паплач грешна и отделена от Бог и превърната в плячка на силата известна като дявол, Сатана или Луцифер, а след него и за вечната любов. Тези контрольори поклонници на дявола в тайни "елитни" общества се опитват да скриват научни данни, да създават обществено мнение, да вкарват лъжливи неща в образованието и тн. За България е определен манипулативен наръчник - образователен предмет, насочен към децата, които са ученици между 5-ти и 8-ми клас за развращаване със следното заглавие: "Азбука за теб и за мен", чрез който се опитват да им промиват мозъците и да станат хомосексуалисти1. За момента е въведен пробно само в няколко училища.

Този постинг е продължение на темата "Има ли вечна любов" и обяснявам как може да се постигне истинска и вечна любов траеща цял живот. Нещата, които пиша тук не се знаят от хората, но дойде времето да бъдат разкрити.

Според Библията Бог е създал мъжът и жената и им е дал и любов, за да се обичат и да бъдат заедно за цял живот и да създадат семейство. Дал им е любовта, за да им е приятно да са заедно, да си помагат и да се подкрепят. В Библията се споменава, че жената е създадена да бъде помощница на съпруга си:

 "И Господ Бог каза: Не е добре за човека да бъде сам; ще му създам подходящ помощник." (Битие 2:18)

 В неканоничната кига Товита също се споменава:

"Ти сътвори Адама и даде му Ева за помощница, жена му - за подпорка. От тях произлезе човешкият род. Ти каза: не е добре да бъде човек сам: да сътворим помощник, подобен нему." (Товита 8:6)

Постинг за християнското семейство:

 http://ernest.blog.bg/history/2012/11/21/21-noemvri-den-na-hristiianskoto-semeistvo.1022485

Темата за манипулирането на възраста за сватбите:

http://ernest.blog.bg/drugi/2014/03/19/.1146168

 Откакто е създадено тайното общество на баварските илюминати от евреина отгледан от йезуитите Йохан Адам Вайсхаупт, професор по римокатолическо църковно право в Инголщадския университет през 1776 г. по заръка на Ротшилд едната от точките, които си поставят е
унищожаването на семейството и с усилването на влиянието на тайните общества в културата на съвременния свят пропагандират сексуалния разврат с цел унищожаване на морала, християнската ценностна система и превръщането на хората в безволева манипулативна маса от роби (включително и роби на греха). Така през 60-те години на ХХ век по време на манипулираното хипи движение започват сексуалната революция, а сега направо обявяват любовта за болест:

 http://ernest.blog.bg/drugi/2011/10/25/liubovta-klasificirana-ot-uchenite-kato-quot-bolest-quot.841395

 Много хора биха искали да изживеят такава истинска любов траеща за цял живот, но за да може да се случи и да се изживее подобна голяма любов има и условия. Ако човек иска да постигне нещо, каквото и да било в живота си трябва да следва определени правила. Ако някой си мечтае да стане капитан на кораб примерно трябва да отиде в морско училище, да се изучи и едва тогава може да бъде такъв. Ако някой има намерение да бъде добър спортист трябва да спортува и да следва определени правила - ако примерно пие и пуши никога няма да бъде толкова добър спортист, както, ако се въздържа от пороците. Ако някой иска да бъде успешен в някаква професия трябва да гледа и да се учи от успелите в дадената професия и да пита как те са станали такива, какви са ключовете на техния успех. Някои хора имат вътрешна подбуда и не се нуждаят от тези неща, но повечето трябва да се учат. Мен никой не ме е учил как да ставам писател, аз дори не съм си и представял, че може да стана такъв, не съм имал такова намерение (занимавах се с бизнес), но Бог го искаше от мен и сам ме подготвяше и създаваше необходимите условия за това и станах.

 И така, ако някой иска да изживее истинска голяма любов за цял живот или дори вечна любов добре e първо да разгледа примерите от хората, които са я изживели и как така е станало това. Но първо да спомена, че има хора, които по природа са си такива, че могат да обичат силно, но много зависи от условията, а и от другата половинка, от нагласата и желанието и др., но също има и скрита много важна подробност оказваща влияние, за която ще стане въпрос по-късно. 

 Елементарните условия, за да може да се изживее голяма любов е хората да са правилно възпитани или да имат това вътре вложено в тях3, да са почтени, благочестиви и морални. Трябва да имат правилна позиция за живота и да са готови да изживеят нещо подобно, като имат вътрешната нагласа, когато имат партньор в живота си да е за цял живот и да го обичат и когато се влюбят за първи път в някого да държат за цял живот. Ако има някакви пречки да се борят за любовта си. Не може някой, когато му кефне просто да си хваща и да си сменя гаджета - такива хора никога не изживяват истинска любов - те сами са се прецакали на тема любов и това няма оправяне (поне 90% от тези хора стават блудници, съвременните термини за такива са: курви и курвари). Особено, ако са си зарязали първата любов. Никога повече нищо не може да се сравни с това. В живота има дадени правила и закономерности от Всевишния. Не може някой да зареже, това което му е дадено отгоре и после пак да дойде. Няма как да стане! 

 Има два начина на прецакване в любовта. Единият е, когато са си зарязали първата любов, а другият е без още да им е дошло времето да тръгнат да си хващат гаджета, без да имат някакви сериозни намерения и чувства и без да имат намерение като са с някого да създават семейство и да са за цял живот. Любовта не е игра, а нещо много сериозно и отговорно, и ако някой не внимава има фатални последствия. Eдна английска пословица гласи: If you play with fire, you gonna get burned  (Ако си играеш с огъня ще се изгориш).

Тази част от тинейджърите (50-60%), които са по-глупави просто гледат един от друг. Примерно някой си хванал гадже и приятелите му, за да не изостанат давай и те да си хващат. Или някое глупаво и неморално момиче си казва: "Всичките ми приятелки си имат гаджета, само аз си нямам, трябва да си хвана". И така само се прецакват, но най-зле са тези, които гледат, че идва 14 февруари и решават, че това е празник на любовта (но всъщност е древен празник на смъртта) и, че трябва да си хванат някого. (Прецакването в подобни  случаи е двойно!)  Обикновено на такива, които гледат един от друг им се казва: "Добре, ако всички си вържат по един камък на врата и скочат от моста в морето и ти ли ще го направиш?"
Не малко от по-тъпичките и неправилно възпитани тинейджъри просто чакат да станат на някаква определена възраст, за да си хванат гадже и тръгват по пътя надолу. Разбира се положението е съвсем различно, когато някой е влюбен в някого и просто чака да порасне, за да бъде с него. Това най-често се случва с момичетата.
В България според статистиката през последните години има по около 70-80 сватби до 20 г. възраст на година на мъже и около 1900-2100 до 25 г. възраст (около 0.3%) и общо около 9000 до 30-32 г. (3-4%) А младите жени до 25 г., които се омъжват са 23-30% и почти всички (над 85% от тях) се омъжват за по-големи мъже. Примерно сключили бракове млади жени на 18-19 г. са по 1200-1300. Явно случаите на истински любови са предимно с по-големи мъже.

Ето какво се случва с хората, които не чакат да се появи любовта в живота им, но като станат на някаква възраст решават да започнат да се срещат с хора от другия пол (обратните няма какво да ги смятаме - според Библията те трябва да бъдат убивани - Левит 20:13) с цел хващане на гаджета:

При момчетата и момичетата е различно. Момчетата, които не са християни в наше време в повечето случаи не са сериозни (около 70%), но гледат просто да свалят гащите на някое момиче. Още Джон Грей в книгата "Мъжаете са от Марс, жените са от Венера" пише, че мъжете са повече склонни към секс, а жените към влюбване (но Грей не е много прав, зависи от възпитанието и различните типове хора, неговото определение важи за около половината от хората, а не за всички, ако хората са сериозни християни положението е по-различно и нещата не се въртят около секса). 
 
Ако момчетата са възпитани правилно, което е рядкост (ако не са християни) може и да държат на сериозна връзка, но в повечето случаи просто използват момичетата за секс и често после дори изоставят съответното момиче при първа възможност с някоя друга, или просто й изневеряват. Така даденото момиче става курва и започва да си ги сменя. (Всяка жена, която през живота си е правeла секс с повече от един мъж пред Господа е блудница - курва)

В повечето случаи момичетата са стабилни4, тъй като в тях е заложено да стават майки и те имат вътре в себе си вложено да искат да имат стабилна връзка, но зависи. Момичетата с курвенско-проститутски манталитет и самосъзнание, че са общи се срещат с различни или си сменят момчетата (гаджетата) и дори в началото да не правят секс също вече са кандидат курви, но не всички стават такива. Около 10% успяват да извадят късмет и да си хванат някой, с който да се задържат. По принцип по-сериозните момчета не бързат с тези работи и едва над 22-23-годишна възраст създават връзки. Останалите момичета по някое време си намират майстора и продължават да спят, или с който им падне или с момчетата (мъжете), с които временно ходят. Но така или иначе вече са курви.
Момичетата са по-влюбчиви. Ако някоя е по-влюбчива и вече е изоставена веднъж от някой или пък още по-лошо си е зарязала първата любов понякога продължава да се влюбва за кратко, но никога не е истински. При някои момчета и мъже е същото. (Тези, които продължават да се влюбват са малко, около 10-15-20%. Именно някои от тях, които не могат да се влюбват стават проститутки.) Фалшивата любов трае кратко. До около половин или една година. Ако привличането е взаимно най-много до две или три години. По тази причина можете да срещнете много подобни хора, които са заедно по 2-3 години и после се разделят (това може и да сте го чували при измамните теории, че любовта траела до 2-3 години5, но никой няма да ви каже истината защо е така - защото става въпрос за хора, които са си сменяли партньорите или са си изоставили първата любов6).

Много от тези износени хора след време почти престават дори да се влюбват, но за тях остава единствено сексуалното. Те са по-зле и от животните. Много видове животни просто си намират партньор (не се пробват да си хващат временни гаджета и да си ги сменят) и са за цял живот заедно.
Споменатите пропаднали хора по някое време си намират някакви партньори в живота, но никога истинска любов и създават някакви семейства, но не са истински щастливи. Карат я някак. Някои живеят известно време заедно и се развеждат, други цял живот кретат. Както е установено около 95% от мъжете, които се развеждат при подобни хора като станат над 40 до около 50 и няколко години, ако са се оженили за жени с близка разлика в годините, след като съпругите им започнат да овехтяват се развеждат и си взимат някоя доста по-млада. Това се случва при над 45% от браковете в световен план7и винаги това се отнася единствено за такива хора, които са си сменяли партньорите по-рано или са се оженили без любов. За такива развалени хора любовта е илюзия. От цялата тази гадост най-много страдат жените. 
 
По този начин карат повечето от прецаканите хора. Тези хора са прецакани хем в любовта, хем към Господа понеже живеят грешен живот и са пътници към ада. Всеки може да се покае по някое време и да стане християнин, но не е същото като човек да живее морално през целия си живот. Някои християни ще получат награди от Господа!  

 При жените специално влияние за целия им живот оказва първата им любов и те са най-щастливи с първата си любов. В Библията се споменава, че Господ мрази хората, които са си изоставили първата любов и това се използва като нарицателно в пророческата книга Откровението на Йоана:

"Но имам това против тебе, че си оставил първата си любов." (Откровение 2:4)

Това може да се обясни по следния начин. При първото влюбване в организма се отделят различни вещества и в резултат от това в енергийното поле на жената се запазва някаква форма на информация, която остава завинаги. Тази информация е най-силна и отчетлива единствено при първо влюбване. Ето това е тайната на всички тези случаи на истинската любов. Тези хора не са си сменяли гаджетата (това специално важи за жените, при мъжете, въпреки че не е препоръчително понякога и при някой пореден път става). Те са живеели с нагласата, когато се влюбят да са за цял живот с дадената половинка и са се борели за любовта си. Те никога не са я изоставяли при пречка (по принцип на жените им е дадено да се нагласят или променят към мъжете, ако трябва) и са били много стриктни и всеотдайни.

 Друга подробност е, че някои хора просто, като че ли са един за друг. Това е трудно да се обясни, но те си въздействат по някакъв начин. Съвсем не е задължително да са еднакви в начина на живот (както примерно е забавно показано във филма Only You от 1994 г.), но като че ли има нещо невидимо между тях, което ги свързва. Има нещо или в биополетата им или още нещо, вероятно и двете.

Срещат се макар и редки случаи на хора, които ако не са християни (нито един от тях) и по принцип са си един за друг, но не са специално запазени от Бог и някой от тях избърза и си хване някакъв партньор в живота, но след време по някакъв начин се уцелят и между тях по-късно се разгаря истинска и силна любов, която трае до края на дните им. Но това е, когато животите им са объркани, докато си дойдат на мястото, както е трябвало да бъде още от самото начало. Добър пример за това е филма Любовта обича съвпаденията (Ask Tesadufleri Sever) от 2011 г. по действителни случки - историята е невероятна и истинска. Момче и момиченце се харесват от деца8. Серия от невероятни съвпадения. Момичето се скрива зад едно дърво, изчаква да се появи момчето и направо изскача пред колелото му, след падането момчето получава сърдечна болест, години по-късно отново се срещат и първата детска любов се разгаря. Стига се до момент, когато мъжът влиза в болница и е на смъртно легло, а неговата любима идва към болницата и катастрофира и пак е до него. Тя се оправя, а на него му намират донор. За да бъдат заедно след снимките на филма, в който тя отива да се снима, докато любимият й се възстановява.  

В следващите постинги по темата ще се постарая да обясня част от механизмите и нещата около любовта. 

Товита е една от неканоничните старозаветни библейски книги, която е включена в православната Библия. В нея се разказва за красива девица на име Сара, която седем пъти се омъжвала и всеки път мъжете й умирали в брачната стая преди някой от тях да може да бъде с нея поради действието на демон:

"В тоя същи ден се случило и на Сара, Рагуилова дъщеря, в Екбатана Мадийска, да търпи укори от бащините си слугини, задето я давали на седем мъжа, но злият дух Асмодей ги умъртвявал, преди да бъдат с нея като с жена. " (Товита 3:7)

Тя не е знаела че съдбата й е предопределена свише и дори за момент се е замислила да се самоубива, но е била специално запазена по този необичаен начин за точно определен мъж, когато им дойде времето:
 
"Като чула това, тя твърде много се нажалила, тъй че решила да се лиши от живота, но размислила: аз съм една на баща си; ако направя това, ще бъде за него безчестие, и ще сваля старостта му с печал в преизподнята." (Товита 3:10)

В книгата Товита се изяснява, че тя е запазена за Товия - синът на Товита. Ангелът Рафаил разкрива на Товия, че тя и нейното наследство са предназначени за него и че ще имат деца:

"Не бой се, защото тя ти е предназначена отвека, и ти ще я спасиш; тя ще дойде с тебе, и аз зная, че ти ще имаш от нея деца. Като изслуша това Товия, обикна я, и душата му се крепко прилепи към нея." (Товита 6:18)

Със сигурност има хора, които просто са предназначени един за друг!

 Ще преразкажа поучителната и покъртителна история за Шах Джахан и Мумтаз Махал, в резултат на което е построен Тадж Махал, който се е превърнал в своеобразен паметник на любовта.    

Според древните индийски текстове преди тази цивилизация на земята вече е имало няколко развити цивилизации, които са изчезнали и се намират само различни записки и научни знания, които съвременната наука едва сега открива или тепърва се очаква да открие. Според тези древни писания при предната цивилизация центърът е бил Делхи (Индия). Днес Индия е известна главно с две неща: йогите и Тадж Махал.

Принц Курам, който по-късно е наречен Шах Джахан (Господар на света) е наследник на Тимур хан и Чингиз хан - той е от монголската династия. Ако си спомняте точно на първия ден от Нова година по телевизията по БНТ даваха един хубав индийски филм по истинска история за любовта на владетеля на монголите и индийка. Именно те са предшественици на тази династия от монголи (тюрко-монголи) и Шах Джахан е петият владетел от династията.

  Легендите разказват, че принц Курам срещнал на един панаир своята голяма и истинска любов и двамата се влюбили лудо един в друг. Но принцът бил малолетен и все още нямал право да взима самостоятелни решения и против волята му го оженили за друга. Наложило им се да чакат цели пет години докато настъпи моментът, когато да могат да реализират любовта си. Но през 1612 г. дошло времето и вече принцът имал възможност и се оженил за своята любима принцеса Аджурманд Бано Бегум, която става известна под името Мумтаз Махал. Бракът им предизвикал бурни дебати, тъй като след сватбената церемония, принц Курам зарязал полагащите му се други две жени и се отдал единствено на любимата си жена, която нарекъл Мумтаз Махал (Възвишената в двореца), но на него хич не му пукало какво ще кажат хората. Така принцът имал още две жени, до които никога не се докоснал.

  image
Принцеса Аджурманд Бано Бегум, която получила названието "Възвишената в двореца" (Мумтаз Махал)

 Принц Курам и неговата възлюблена били заедно през целия си живот и никога не се разделяли. Мумтаз Махал дори придружавала своя възлюблен съпруг по време на военните му походи. Тя пътувала с него навсякъде, дори когато била бременна. Освен любима тя била неговият най-доверен съветник, както и най-верният му поддръжник във всички негови начинания. Благодарение на нейната проницателност принцът успял да избегне и превъзмогне много политически интриги, а в същото време изживял и много победи и възходи. Мумтаз Махал била единственият човек, на когото Шах Джахан можел да разчита в сложната атмосфера на конспирации в императорския двор и тя никога не го подвела. Била най-довереният му човек и помощник. Той до толкова й се доверявал и можел да разчита на нея, че тя държала държавния печат. Мумтаз умира през 1631 г. по време на военен поход в Бурханпур на 39-годишна възраст при опит да роди тринайсето дете. На смъртния си одър Мумтаз Махал помолила своя възлюблен да й се закълне, че ще изпълни три нейни молби. Първата била да се погрижи за децата им. Втората - тя го помолила никога повече да не се жени. Мумтаз Махал го обичала толкова много, че не можела да си представи нейния възлюблен да бъде с някоя друга след смъртта й. Третата била да построи нещо в нейна чест.

 image
Шах Джахан и неговата възлюблена Мумтаз Махал

След смъртта на неговата любима императорът Шах Джахан се почувствал така съкрушен, че според легендата за една нощ косата му побеляла. В продължение на цели две години Шах Джахан бил в траур за неговата любима. Едва ли е необходимо да обяснявам, че дори и на ум не му е идвало, че може отново да се ожени. Той престанал дори да се храни и се лишил от всички удоволствия, които му напомняли за любимата жена. Единственото, което имал желание да направи е било да увековечи любовта си към Мумтаз Махал и така изпълнявайки обещанието си към нея е построена гробницата-дворец Тадж Махал. Той искал гробницата да е точно толкова великолепна и красива, колкото съпругата му и тяхната любов и да зашемети целия свят. Така паметникът на любовта е изграден в ориенталски стил за двадесет и две години от двадесет хиляди души основно от мрамор и слонова кост, но включва и инкрустирани скъпоценни камъни като аметист, яспис и оникс. Казват, че куполът на Тадж Махал бил направен с форма на сълза - сълза по загубата на неговата съпруга. До ден-днешен след 400 години наследниците на майсторите участвали в строежа на Тадж Махал са ангажирани в ремонтите и реставрирането на двореца - символ на любовта.  

image
Тадж Махал

Шах Джахан построява Тадж Махал на един от завоите на река Джамуна. Всичко е проектирано така, че от прозореца на собствените му покои да може да вижда цялата прелест на двореца-гробница посветена на неговата любима. За целта императорът сключил сделка с един благородник, на който принадлежало мястото където искал да построи паметника на любовта му към неговата любима като му дал огромен палат в замяна на голото парче земя.
Големият син на владетеля Аурангзеб, като гледал как баща му само харчи пари от хазната, но не ходи на военни походи го снел с дворцов преврат през 1657 г. докато баща му бил болен. За да бъде сигурен за престола си и да няма претенденти Аурангзеб нарежда да екзекутират неговите братята Мурад и Дара Шикох, третият му брат Шуха успява да избяга и да се спаси, като се скрива в джунглите на Бирма. А Шах Джахан заточва в Агра и той си направил затвор от черен мрамор наблюдавайки през цялото време от оставащите девет години от живота си гробницата, която построил за своята възлюблена. Впоследствие сина му бил удивен от любовта на баща си към съпругата му (майката на Аурангзеб).   

Време е да си направим и поуки от тази история:  

Каква е била предварителната настройка на двамата? Как си мислите били ли са готови да си сменят гаджетата? Ха, ха, разбира се, че не. Още преди да се срещнат те са искали да бъдат с някого за цял живот и да го обичат. Според индийската култура мъжът и жената, след като сключат брак са свързани не за един живот, но за седем живота. Да, индийците вярват в преражданията. Ние християните знаем, че живеем само веднъж и след това човек се явява пред Господ на съд - едни ще получат награда, а други заслужено осъждение. А при истинските християнски бракове, човек се жени само веднъж и за цял живот. Така мъжът и жената са вързани за вечността.  

Друга поука: бързали ли са и като не е станала работата веднага да си хванат някого другиго? Не разбира се - те са чакали цели пет години, докато вече можела да се осъществи любовта им! Въпреки че принудили по задължение младия принц да се ожени за две други жени, той е направил това само формално, но си е чакал времето да порасне и да може сам да управлява съдбата си и да си вземе тази, която обича! Тук мога да добавя, че тя за него е била първа любов и той е можел единствено с нея да изживее нещо подобно. Разбира се трябва да се уточни, че той е бил и от този сорт хора, които могат да обичат много силно и просто си е намерил точната половинка, която също като него много силно го е обичала. Не можете да свържете просто двама души ей така и да стане работата - не става. Ако принцът беше само с другите си жени въпросът е щеше ли да ги обича? Ами не, те просто щяха да са му жени, да му раждат деца и толкова. Любовта е нещо, което учените все още не могат да обяснят, въпреки че измислят всякакви теории в техните лутания.  

За това, че не може просто да вземеш двама души и да се развихри голяма и истинска любов между тях, но само с определен партньор. Ще използвам като пример една историческа случка описана в Стария завет в стандартната Библия (Танакх9). Тя се намира в книгата Естир.

Персийският крал Артаксеркс (владетел от династията Ахемениди, управлявал от 465 до 424 г. пр. Хр.) имал красива съпруга на име Астин и веднъж по време на прием, докато пирували я повикал да дойде при него и да я покаже пред подчинените си седем други краля и тя не дошла. Той толкова се разгневил, че решил да й отнеме кралските почести и да ги даде на друга жена, която да стане негова кралица. Така избирали от всички части на неговата империя красивите моми и ги довеждали в специален дом в столицата Суза, където след като били подготвяни дванайсет месеца като ги мажели със специални масла и ги обличали се явявали пред него. Те всички били красиви и отбрани, но сърцето му не трепвало като видял вече много от тях, но когато зърнал Естир-Хадаса се влюбил и разбрал, че тя е за него:        

"И царят възлюби Естир повече от всичките жени; и тя придоби неговото благоволение и милост повече от всичките девици; и той тури царската корона на главата й, и направи я царица вместо Астин." (Естир 2:17) 

 А сега отново ще се върна на темата за манипулирането на хората. В Библията е казано, че хората, които сключват бракове трябва да са девствени (да са първи партньори), понякога в някои по-редки случаи следвал секс след годежа, но в повечето случаи чакали до сватбата. На божиите служители специално е забранено да си вземат вдовици:

 "Да не вземат жена, която е блудница или осквернена, нито да вземат жена напусната от мъжа си; защото свещеникът е свят на Бога си." (Левит 21:7)

 "И той да вземе за жена девица; вдовица, или напусната, или осквернена, или блудница да не взема; но девица от людете си да вземе за жена. И тъй, да не осквернява потомството си между людете си; защото Аз съм Господ, Който го освещавам." (Левит 21:13-15)

Как си мислите, ако Мумтаз Махал не беше девствена и вече беше ходила с някой дали принцът, който става известен като Шах Джахан щеше ли да я обича - разбира се, че не. Курвите не ги обичат. Шах Джахан никога не би пожелал дори да се ожени за нея.

 Така според Библията мъжът и жената са свързани от Бог за цял живот. Както Исус Христос казва:

 "Не сте ли чели, че Онзи, който ги е сътворил, ги е сътворил отначало мъжко и женско и е казал: „Затова ще остави човек баща си и майка си и ще се прилепи към жена си, и двамата ще бъдат една плът. Така че те не са вече двама, а една плът. И така, онова, което Бог е съчетал, човек да не разлъчва." (Матея 19:4-6)

 След първия полов акт мъжът и жената стават едно цяло за цял живот. И това повече не може да се промени. Те имат завет, който е валиден пред Бог и подпечатан с кръвта от девствената ципа на жената. Манипулаторите поклонници на дявола се опитват точно с това да прекарат хората. Има една голяма тайна, която всячески се укрива от световните манипулатори, това е телегонията или още известна като ефектът на първият самец. В някои от големите западни енциклопедии, където щат не щат се налага да споменат телегонията пишат лъжливо, че ефектът не е доказан, въпреки че много добре знаят истината, но не им отърва да я кажат. Излишно е да обяснявам, че тези енциклопедии се финансират от някои свръхбогати личности контролиращи задкулисно нещата. Преди 150 години по време на опити да създадат смесено потомство между зебри и коне за първи път установили ефекта телегония. В началото не се получило. Пробвали с кобили на зебри и коне, които по-рано не са имали партньори. След няколко години тези кобили както зебрите, така и конните родили заплодени от представители на техния род, но какво било изумлението на коневъдите, когато видели, че зебрите родили кончета, а кобилите зебърчета. Телегонията също е добре известна при разплода на расови животни. Така, ако първият партньор при расова кучка от дадена порода не е от нейната порода тя вече никога не може да даде чистокръвна порода. Гълъбите са моногамни, но при тези, които развъждат гълъби, ако някоя расова гълъбица вече е била с гълъб, който не е от нейната порода направо я убиват - тя е ненужна и повече не може да даде расово потомство. Това е ефектът на първият самец. Френският биолог Феликс Александр Ле Дантек още през 1889 г. публикува книгата си "Индивидът, еволюцията, наследствеността и неодарвинистите", в която в главата "Телегония, или влиянието на първият самец" описва тези закономерности. По-късно до края на 50-те години (преди манипулираната сексуална революция през 60-те по време на хипи движението) са правени редица изследвания на телегонията, но резултатите и всяка информация по тези въпроси са засекретени.    


image
Повечето видове птици са моногамни и имат един партньор за цял живот 

При хората ефектът телегония се отнася до жени блудници (курви), които си сменят сексуалните партньори. Изследванията показват, че при всеки партньор, който е бил в една жена оставя част от генетичния си материал в нея (включително и ако е бил с презерватив), но влиянието от първия е многократно по-голямо. Когато има повече партньори се унаследяват не добрите им качества, но лошите и болестите. И когато забременее подобна блудница понякога се случва децата да приличат на първия партньор на съответната блудна жена, тъй като се е запазил генетичен и енергетичен материал в нея. Това е най-ясно когато първият й мъж е бил от друга раса примерно негър. После се раждат негърчета, въпреки че съпругът й е бял. Оказва се, че децата, които са се родили дори и на външен вид да приличат на последния мъж - всъщност не са на последния мъж, който е спал с нея, но в жената се запазва ДНК материал от първия мъж, с когото е била. Ако мъжете знаеха това – никой не би си взел за съпруга блудница, която не е девствена и вече е била с някого другиго. Никой не би се радвал на деца, които не са наистина негови. Съвсем неслучайно Господ е дал девствена ципа на жените. А при повечето от благородниците10 в различните култури и религии по света е било абсолютно задължително булката да е девствена или при някои кралски линии мъжа да бъде с нея за първи път и, ако тя зачене и се докаже, че не е ялова едва тогава да следва сватба..

 Учените отбелязват този ефект наречен телегония по следния начин – при първия полов акт жената променя своето биополе, както енергетически, така и информационно и наследствената информация от първия мъж продължава за цял живот да се съхранява в нея. Няма нужда да ви обяснявам, че най-щастливи са жените, които се омъжват за първата си любов. 

След прочитането на това на някои мъже, които са живеели грешен живот и са ходели по курви и са се оженили за курви ще им стане ясно, че децата им не са напълно техни, но кръстоска с предишните партньори и най-вече на първия мъж, който е спал с нея. Всеки си плаща за гяволъка рано или късно! Не може някой да не се съобразява с Господ и да живее грешен и неморален живот и да си мисли, че всичко му е наред. Не му е наред, но просто не го знае. 

Тези, които са се прецакали просто вече могат да са наясно как стоят нещата. А тези, които не са могат да разберат принципите на вечната и истинска любов и да я приложат на практика, като я изживеят.

Изберете Господа и ще бъдете на правия път в живота си!

На базата на телегонията в Стария завет има една заповед, която почти никой не я разбира, тъй като малцина са наясно с телегонията (не съм срещал нито един-единствен теолог или пастор, който дори и най-малко да се приближава до разбирането или още по-малкото да може да обясни тази заповед). Ако някой умре и няма деца заповедта е жена му да се омъжи за брат му и така този човек ще има потомство. Господ много добре е знаел за ефекта на първия самец. Така когато тази жена се омъжи за брата на мъжа й и той й направи деца братът има много сходни гени с тези на починалия си брат, а при основата от първия самец наистина децата, които се раждат са почти като тези, които биха се родили на първия мъж. Разликата е много, много малка. 

За по-добро обяснение на този вид левиратни бракове ще използвам цитат от книгата ми "Лъжата за св. Валентин. Поглед назад към брачните церемонии и сватбените тържества":

 "Друга поучителна заповед как да се постъпва от Стария завет, когато мъжа умре на бездетна жена, която не се прилага от съвременните хора:

  „Ако братя живеят заедно и един от тях умре и няма син, жената на умрелия да не се омъжи навън за чужд мъж; братът на мъжа й да влезе при нея и да си я вземе за жена, и да изпълни към нея дълга на девер.” (Второзаконие 25:5)

  За да се запази името на починалия брат в Израел Бог дава следната заповед:

 „И първородният, когото тя роди, да наследи името на умрелия му брат, за да не се изличи името му от Израил.” (Второзаконие 25:6)

Този левиратен вид брак се наричал yibbum и мъжът и жената преминавали през церемония наричана halizah или chalitzah. В присъствието на първенците на града вдовицата сваля обувката на девера и се изплюва на земята пред него. В Библията описание на yibbum срещаме в книгата Рут: 3 и 4 глава, както и историята за Тамар и Авнан (Онан), който изливал семето си на земята вместо да я заплоди и е убит поради този грях от Бог описана в книгата Битие 38 глава. Въпреки това преди повече от 1500 години католическата църква забранила мъж да може да се ожени за братовата жена след смъртта му." ("Лъжата за св. Валентин", стр. 56-57)




Гласувай:
0



1. ernest - Тъй като капацитетът на постинга се изчерпа част от информацията и подредията ще включа тук
13.11.2014 07:44
1 Светкавица пада и на път за Париж е убит пратеник на илюминатите. В него откриват кореспонденция и ръкопис със заглавие Новият завет на сатаната. След случая курфюрстът на Бавария дава заповед да направят обиски на ложите на илюминатите и са забранени. В откритите записки пише: "Трябва да пуснем идеята на хората за тяхната свобода и равенство с поставени над тях владетели." Това води до организираната от тях срамна френска революция, по време на която са убити повече от милион души. Едната от точките на баварските илюминати е унищожаването на семейството.

2 Никога няма да успеят да унищожат семейството, нито пък любовта. Просто ще има различни видове хора. Пропаднали и такива, които ще запазят до края както семейството, така и любовта. Но трябва да се има предвид, че любов има единствено за моногамните момичета и жени, а тези, които излизат с различни и си ги сменят - не могат да обичат и са общи - блудници.

3 Ако вземете да гледате приключенския филм Lion of st. Mark ще видите, че примерно пиратката не е възпитана в нормални условия, но тя вътрешно си усеща нещата.

4 Свестните момичета са поне три пъти повече от свестните мъже.

5 Обяснявам в предния постинг със заглавие Има ли вечна любов:

http://ernest/tq-i-toi/2013/07/19/ima-li-vechna-liubov.1131334

6 При първата любов в организма се отделят различни вещества, в енергийното поле се запазва информация на любовта за цял живот. В биополето на жените се запазва информация за първата им любов за цял живот. Между мъжете и жените има разлики, включително и в любовта. Докато при жените, ако пропуснат първата си любов, повече голяма любов за цял живот не се получава, но единствено в някои случаи кратковременна, то при някои от мъжете, които могат да се влюбват голяма любов може да се получи и по-нататък при някоя поредна жена. Има такива случаи, но не е редното да си ги сменят. Също така при лошо възпитаните момичета, които излизат с различни момчета и мъже никога не се получава голяма любов - те сами са си виновни за неморалния си начин на живот, ако можеха да обичат не биха излизали с различни, но биха били единствено с първият си и първото си влюбване.

7 От гледна точка на Библията човек има правото да се разведе единствено при прелюбодейство и няма право да се жени втори път. Исус Христос казва:

„Не сте ли чели, че Онзи, Който ги е направил, направил ги е отначало мъжко и женско, и е казал: “Затова ще остави човек баща си и майка си и ще се привърже към жена си; и двамата ще бъдат една плът?” Така щото не са вече двама, а една плът. И тъй, онова, което Бог е съчетал, човек да го не разлъчва.
Казват му: Тогава Моисей защо заповяда, мъжът й да й даде разводно писмо и да я напусне?
Каза им: Поради вашето коравосърдечие Моисей ви е оставил да си напущате жените; но отначало не е било така. И казвам ви: Който напусне жена си, освен за прелюбодейство, и се ожени за друга, той прелюбодейства; и който се ожени за нея, когато бъде напусната, прелюбодейства.” (Евангелие от Матея 19:4-9)

8 При момичетата до 12 годишна възраст е по-силна интуицията oт възрастните. На базата на това можем да предположим, че подобна любов е много истинска и те интуитивно много добре и правилно усещат, в кого да се влюбят.

Случаите на истинска любов за цял живот са сред моногамните жени, които като се влюбят за първи път са с любовта си за цял живот. С калпави полигамни момичета и жени, които си ги сменя или излизат на срещи с различни, истинска любов не става. Те сами са си избрали пътя на греха и да бъдат общи. А полигамните жени, които са били влюбени, но не са останали с първата си любов, но са започнали да си ги сменят са предателки на любовта си – дори и Господ е против тях. Макар и в друг контекст за изоставилите, отказалите се от първата любов е казано:

"Но имам това против теб, че си оставил първата си любов." (Откровение 2:4)


9 Tanakh са книгите от Стария завет.

10 Аз съм първороден и от първия мъж, с когото е била майка ми. И пазя кръвната линия на дедите ми от меровингско и лехитско потекло.

Продължение на темата:

http://ernest/drugi/2015/06/25/ima-li-vechna-liubov-4-chast.1371598
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ernest
Категория: История
Прочетен: 2665715
Постинги: 576
Коментари: 1166
Гласове: 1228
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031