Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.06.2014 11:20 - За похотливия главуняк Румен Луканов
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 2031 Коментари: 0 Гласове:
21

Последна промяна: 17.06.2014 12:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Похотливият главуняк  Румен Луканов от "Сделка или не " всячески се опитва да прегърне, опипа,  притисне или целуте играещата в предаването, а отгоре на това демонстрира и връзките  с любовницата си.
Румен Луканов всяка вечер в „Сделка или не“ проявява отявлен сексизъм към младите и по-зрели жени.  За непосветените ще обясним, че сексизмът спрямо жените не допуска възможността те да бъдат възприемани като пълноценни личности, компетентни професионалисти, способни да ръководят, да взимат отговорни решения за себе си и другите, да мислят, да се изправят пред опасни ситуации.

 Отделно ги обърква и ги кара да се чувстват малко глупави или неспособни да отворят една обикновена кутия. Въпреки че е живял в САЩ, където това е напълно недопустима проява в ефир и тя  може да доведе до съд, то тук в родния ефир става направо „весело“. Това е нагледно доказателство, че сексизмът е проникнал също така в ТВ медиите, отъждествявайки мъжа с “човек”, а жената – със сексуален обект. Изцепките на Румен са поразяващи особено когато обгръща бюста на някоя жена, за да покаже как се отваря кутията. Да не говорим за утешителните прегръдки към дамите, които са разстроени от загубата. Вижда се, че на по-голямата част от жените не им допада този крайно натрапчив маниер на водещия Румен Луканов си е хванал любовница, разкриват собствените му колеги. 30-годишната лейди била от техническия екип на „Сделка или не“, която Луканов води и с бързи стъпки напредвала в служебната йерархия. Въпреки че не спира да се кълне във вярност на жена си Ина, шоуменът най-нагло й кръшкал под носа и това не било тайна за никого в офиса.
image
 Съпругата Последна научила за аферата на Румен. Побесняла и се разкрещяла, че тя го е направила човек. После му събрала багажа, показала му вратата и му казала да не се връща обратно в къщи, докато не му дойде акълът в главата, пише столичен вестник.

 Преди няколко дни обаче гневът й минал и прибрала отново Луканов, а пък любовницата била позорно натирена от екипа на тв шоуто.

 Преди години родителите на Ина помогнали на Румен да попадне в телевизията, тъй като татко й работел в този бранш.

 Първоначално Румен стартира кариерата си в хитовото супершоу „Невада”, където се занимава с рекламата зад кадър. После се премества заедно с Къци Вапцаров в „Риск печели, риск губи” и така започва възходът му в телевизионерските среди.




Гласувай:
21



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1624998
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930