Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.10.2009 18:36 - Джордж Буш и сатанинския знак
Автор: ernest Категория: Други   
Прочетен: 15577 Коментари: 3 Гласове:
1

Последна промяна: 01.04.2011 13:09


 Още от римски времена е останал знака към лунната богиня, който са използвали посветените в култа, употребяван от вещиците наричан mano cornuta. Същия знак векове наред се използвал от сатанистите. Когато през 1966 г. Антон ЛаВей официално основава Църквата на Сатаната в Сан Франциско този знак не случайно се популяризира в рок музиката. 
image                                         сатанински ритуал в Църквата на Сатаната
image             Антон ЛаВей - създателя на Църквата на Сатаната прави сатанинския
            поздрав мано корнута

  Един от първите хора в рока, който използва мано корнута е Джон Ленън, убит пред сградата Дакота в Ню Йорк - мястото където е сниман филма за раждането на Антихриста - Rosemary"s baby. Една от актрисите участващи във филма "по случайност" се оказва, че е в един ковен с Джон Ленън и заедно пътували на духовно пътешествие до Индия. Знакът е използван от такива изпълнители като Рони Джеймс Дио, басиста Джин Симънс от Kiss и др.
   image the Beatles от албума Yellow Submarine  (Жълтата подводница) 1969 г. Не трябва да се забравя, че един от предходните им албуми Sgt. Pepper"s Lonely Hearts Club Band от 1967 г. е посветен на 20 години от смъртта на най-известния сатанист на XX век -  Алистър Кроули.

  С навлизането на хеви метъла през 80-те години част от групите имат окултен и сатанински имидж и сред символите, които се срещат са пентаграмата, жертвената коза и разбира се знака с изпънати показалец и кутре, като за много от първосигналните фенове се превръща в символ на хеви метъла и често се прави от всевъзможни групи и от феновете. Една от първите хеви метъл със сатанинска насоченост текстове група са Venom, които по името на втория им албум Black Metal от 1982 г. се превръщат в основоположници на стила, станал известен по-късно като блек метъл. Маno cornuta съответно е често правен от вокалиста-басист в групата излизащ под псевдонима Кронос (по името на древногръцкия бог). 
image                                                                    Cronos (Venom)

  Същия този знак е любим на бившия американски президент Джордж Буш (член на няколко тайни общества, между които ложата Skulls & Bones) , който без никакъв свян го прави на различни официални места. 
 image image image
  image imageimage
image  

 

image

                     дъщерята на президента Jenna Bush

image

                           съпругата на президента Лаура Буш
 

image

          Барбара Буш - майката на президента също прави сатанинския знак
 

image


image
                             Хилари Клинтън членка на CFR, вещица и лесбийка

image

image
 

image

       Мишел Обама ръководителка на чикагския клон на CFR

 

image

 Арнолд Шварценегер (с баща офицер от SS, а той самият член на ложата Skull & Bones) на сватбата си с журналистката Maria Shriver на 26-ти април 1986 г.
 

image

          френския президент-масон Николас Саркози 
 

image

                                                           King Abdulah и Путин 
 

image

                                Sarah Palin 11-ти губернатор на Аляска

imageimage
отляво Британския наследник принц Уйлям, oтдясно-президентът на Италия
Силвио Берлускони
 

image

                            Pat Robertson наследствен масон, основател на "християнската"        еретична телевизия TBN


imageimage
отляво проповедника-масон Kenneth Copeland, отдясно лъжепроповедника-изцерител Туфик Бени Хин

imageimage
отляво Ясер Арафат (масон), отдясно бисексуалната актриса  Елизабет Тейлър

imageimage
отляво еретичния проповедник Джеси Дуплантис, който твърди, че седял на трона на Бог, а отдясно проповедника Родни Хауърд Браун от Южна Африка

 image
представителите на католическата църква неостават по-назад 

image

дори анимационният герой  Спайдърмен прави знака мано корнута


  Подобен знак на мано корнута с добавен изпънат палец срещаме при езика на глухонемите, но тук трябва да се обърне внимание, че създателката на езика на знаците на глухонемите Helen Adams Keller (1880-1968) е била окултистка и върла почитателка на Емануел Сведенборг и последователка на теософското общество. Така, че дори и знака на глухонемите има скрито значение - обичам те Луцифер. Един от футболните отбори в САЩ използва мано корнута, но когато един символ или знак се вземе от окултизма той пак си остава демонизиран, независимо от това, че хората се опитват да му предадат друго значение, както това е при трикуетрата или равностранния соларен кръст символизиращ четирите посоки на света и четирите магьоснически елемента.



Тагове:   знак,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. maranatha - За да бъдем обективни
26.10.2009 20:28
Беше обяснено, че това е знакът на футболния отбор на биковете от Тексас и много почитатели на този отбор правят знака, за да покажат принадлежността си към щата Тексас.
цитирай
2. ernest - винаги могат да ви "обяснят" нещо, но зависи на кой му отърва да каже истината
26.10.2009 22:22
maranatha написа:
Беше обяснено, че това е знакът на футболния отбор на биковете от Тексас и много почитатели на този отбор правят знака, за да покажат принадлежността си към щата Тексас.

При окултизма има една специфична тънкост - да се използва двусмислеността като начин за заблуда. Както вече обясних този знак - mano cornuta e на повече от 2 000 години и е свързан с вещерските култове и сатанизма и то не едва от официалното създаване на Църквата на Сатаната през 1966 г. в Сан Франциско. Така, че когато някой започне да го използва включително и футболните или бейзболните отбори той съвсем не променя смисъла си - просто някой сатанист или вещер-окултист го е наместил хитро в спорта. Както примерно Олимпийските езически игри са възродени след около 1600 години от окултистите и преди всяка олимпиада се извършва магически ритуал на планината Олимп със запалването на "свещен" огън. А има глупави християни които участват в олимпийски състезания или ги гледат.
цитирай
3. ernest - В книгата Gestures на Roger Axtell ...
30.10.2009 08:34
maranatha написа:
В книгата Gestures на Roger Axtell се прави кратък обзор на различните жестове в различните географски ширини. Посоченият жест се използва в Италия за подигравка с мъжете рогоносци. В Бразилия и Венецуела е пожелание за успех. В Малта така се пазят от злите сили. В щата Уискънсин този жест е изключително популярен сред хлапетата и няма нищо общо с никакви култове и религии. Индианците го използват в ритуалните си танци, за да обозначат бизон. Този знак е доста разпространен в Щатите и най-вече в щата Тексас. Когато се срещнат в други щати или някъде из света, тексасците се поздравяват с този знак. В американския футбол така се обозначава second down. Има и хора, като например членовете на градските банди, които се поздравяват по този начин. В рок музиката определено е свързан със сатанинска символика.
Просто трябва да бъдем обективни, когато поднасяме информация.

Това и се опитвам да правя. Джордж Буш в случая е член на поне 5 тайни окултни общества, от които поне 2 са сатанински. Ложата Skulls & Bones никак не е шега работа. При встъпителните ритуали има такъв, при който кандидатът влиза в ковчег и мастурбира, това мога да съпоставя с ритуалите на друг сатанински орден - ОТО, при който в VIII степен на илюминатизма Pontiff of the illuminati и Epopt of the illuminati участниците започват да се се въвеждат в магически техники на мастурбиране. Между другото знака мано корнута най-много се използва без реалното разбиране от хората най-много именно в рок музиката, където наред със сатанинските има и най-различни групи, които не са сатанисти, но са обикновенни атеисти и правят този знак със съзнанието, че това е "знакът на рок музиката".
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ernest
Категория: История
Прочетен: 2665501
Постинги: 576
Коментари: 1166
Гласове: 1228
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031