Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.10.2012 14:31 - Еволюция или сътворение? Измамени ли сте или сте открили истината?
Автор: ernest Категория: Други   
Прочетен: 2399 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 15.10.2012 15:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


Въпреки че благодарение на намесата на тайните общества в учебните програми на много страни по света се пропагандира еволюционната теория, няма никакви солидни доказателства за подобно явление. Напротив пълно е с доказателства, че земята е създадена от свръхестествена сила - Бог, Създател. Чарлс Дарвин е бил член на тайно общество (това важи и за баща му, всичките му чичовци и дори дядо му) и е предоставил своята хипотетична теория, но тя се пука по шевовете. Всички "намерени" образци на полу-маймуни полу-човеци се оказват фалшификати. Някои от които разкрити след 40 или 50 години. В същото време има толкова много доказателства за сътворението на земята и живота на нашата планета. Това важи и за измамата, че земята е на милиони години. Освен, че не съществува надежден метод за подобно датиране, тектоничните проучвания също показват големи проблеми за еволюционната теория. Включвам линк с част от документалния филм Отпечатъците на сътворението с откритията на д-р Роберт Джентри:

http://www.hristiqni.com/-online/-video/1028-otkritiyata-na-d-r-dzhentri

Никой не е успял да намери грешка или неточност в аргументите на Роберт Джентри.

image
Той открива в гранитните блокове, които дарвинистите датират на милиони или милиарди години (за тях времето е в изобилие и ръсят години колкото им дойде) полоний, който в нормални условия се разпада за секунди и не би трябвало да се намира в скалата според теориите на дарвинистите. Според теориите на привържениците на дарвинизма гранитът се е оформил за милиони години от изстиваща магма. Но по всичко личи, че това не е така.
image
гранит и полоний, който не се е разпаднал
През 1981 г. в щата Арканзас се опитват да премахнат от училищата изучаването на сътворението от Бог. Във връзка с това ученият Роберт Джентри е призован в съда, където обяснява със своите открития, резултат от дългогодишни проучвания, че земята е млада (създадена за шест дни от Бог) и никой не успява да докаже по някакъв начин противното и по някакъв начин да го опровергае. По-нататъчните открития на Роберт Джентри от 2001 г. насам са подложени на цензура от правителството на САЩ, започвайки с изтриването на база данни в интернет изданието от Националната лаборатория в Лос Аламос.  

Друг подобен филм, който можете да намерите в Замунда е Симфония на сътворението от Карл Боу директор на музея по криейционизъм1 в Глен Роуз.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

1 Терминът криейционизъм произлиза от английската дума "create" означаващо "създавам" и разглежда научните доказателства, че светът е създаден от Бог.






Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ernest
Категория: История
Прочетен: 2677440
Постинги: 576
Коментари: 1166
Гласове: 1228
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930