Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.09.2013 09:28 - Пушенето и проблемите на пушенето и на пушачите, как да се откажат да пушат
Автор: ernest Категория: Други   
Прочетен: 3242 Коментари: 2 Гласове:
-1

Последна промяна: 02.04.2014 22:04


Хората са измамени по всевъзможни начини от духовната сила известна като дявол, Луцифер или Сатана. Те са измамени както в духовен план, така и по различни други начини, като това включва понякога и здравето им. Както вече добре описвам положението с храните и вредните вещества умишлено вкарвани в тях в постинга за здравословното хранене озаглавен "Здравословното хранене и здравословен живот", трябва да се спра и на един от грозните навици, към който са пристрастени над 35% от населението на земята - това е тютюнопушенето. Предстои вдигането на цените на цигарите на 7 лв. и на повечето пушачи им е криво, но това е и време за равносметка и взимането на решение за много хора да продължат ли да пушат или не. Дано този постинг помогне на съответните хора да вземат правилното решение в живота си и да успеят да се справят с този техен проблем. Тъй като тютюнопушенето за всеки пушач малко или много представлява проблем.

Какви са причините някой да стане пушач? Явно различни. Но в детска и тинейджърска възраст1 някои се стараят да подражават на възрастните и да изглеждат големи, но с пушенето те не стават големи, това е пълна глупост, грозно е и само увреждат организмите си. Някои явно гледат от другите и така за компания пробват - да видят какво е. Най-лесно това се случва при младежи, които се движат на компании. Вижте въпроса повдигнат относно тези, които се движат на компании в добавките към постинга:

http://ernest.blog.bg/drugi/2013/09/06/socialnoto-injenerstvo-za-razlojenieto-na-obshtestvoto.1146168

По принцип за повечето от тинейджърите, които пушат се счита, че се хулиганеят. Пушенето не е признак на добро възпитание, но на лошо. Никой не казва за тинейджърите на 14-15-16 години, които пушат: "Добро момче пуши." или "Добро момиче пуши.", но: "Остави го тоя" или "Тази ли?" и продължавайки: "Съвсем са го изпуснали родителите" или "Съвсем са я изпуснали родителите".

В България, като минете покрай някое училище (с малки изключения) можете да наблюдавате невероятната гледка как подрастващи още от 14-15-16-17 годишни стоят директно пред централните входове на училищата и спокойно си пушат цигари, а в същото време цигарите са забранени за под 18 годишни. Подобно нещо е немисимо никъде в цяла Европа и Северна Америка (с изключение на някои индиански резервати). На повечето места глобите за изхвърлен фас са 200 евро, а също и за пушенето на публични места. По принцип по-нормалните деца както на всякъде по света, когато пушат се крият някъде, дали ще е по задните дворове на училищата или някъде другаде. За случващото се в България са виновни както социалните служби, така и училищните ръководства и родителите. Но също крайно време е да бъдат въведени високи глоби за подобни прояви.   
 
Ако пушенето беше много хубаво нямаше да има забрани в магазините да се продават цигари на деца и подрастващи. Около 90% от пушачите рано или късно искат да спрат да пушат и съжаляват, че са ги почнали. Когато станат на 25-30-35 години повечето пушачи вече са успели да се убедят, че пушенето е вредна глупост, която освен, че уврежда здравето им на всичкото отгоре им взима пари от джоба и искат да спрат да пушат. Някои правят това лесно, а при други като наркомани пристрастени към цигарите им е трудно и започват да търсят всевъзможни начини да се откажат. Някои дават сума пари за медикаменти само и само да приключат с пушенето. Един от по-срещаните методи даващи резултати при много от пушачите са лепенки против пушене, които се продават по аптеките.

При мъжете, след като се откажат поради предишния дисбаланс в организма и изграждането на друг тип на работа на организма зависим от никотина след отказването от цигарите често напълняват.
Разбира се всеки може да се откаже и единствено е въпрос дали някой го иска или не. Но при тези, които имат проблеми с отказването не е лошо някой християнин да им изгони демона, който ги държи. В повечето от евангелските харизматични църкви в България примерно около 70% от по-късно повярвалите жени на средна възраст са били бивши пушачки, които са се отказали. Споменавам жените, тъй като жените са два пъти повече от мъжете в църквите. Жените и момичетата по принцип са по-вярващи от мъжете и момчетата (поне в България е така).
Ще разкажа и един християнски виц. Един човек отишъл при някакъв пророк и го помолил: "Моля те виж дали името ми е записано в книгата на живота." На което пророка му отговорил: "А стига." Оня човек пак му се примолил и той погледнал и казал: "Няма го. От многото пушене се е изтрило."
Разбира се това е само виц. Докато алкохола определено е нещо лошо, тъй като променя съзнанието на човека, то при пушенето човек си е все същия. Дали някой пуши или не, това не определя дадения индивид, но пушенето се счита за порок. Това, че някой пуши не го прави нито по-добър, нито по-лош човек, но единствено по-болен и по-зависим и с малко по-олекнал джоб (за един месец по 1 кутия цигари на ден са 150 лв., а като станат по 7 лв. ще са 210 лв.). 

Има хора, които са пушачи и като че ли това не им влияе много върху здравето и живеят дълго2, примерно до 80-90 години, но не си правете илюзии пушенето наистина уврежда здравето и дава отражение върху организма. Срещат хора, които не са много пушачи, но само за компания понякога пушат по една или две цигари. Имам приятели, които са непушачи и жените им са нещо като полупушачки. На единия, който е бивш пушач и се отказа преди поне десетина години приятелката, с която живее на семейни начала от 16 години пуши половин кутия за около половин или един месец време и си купува някакви цигари в кутии половинки (10 или 12 цигари в кутията, не съм сигурен колко точно). Пуши ги понякога, когато е в компания с приятелки. Обикновено няколко пъти седмично и за около половин или един месец успява да изпуши кутията от десетина цигари. Аз лично това, въпреки че като цяло хич не харесвам пушенето го признавам и го разбирам и нямам нищо против. На другия пък жена му пушеше (не знам дали все още пуши, живеят в чужбина и не съм им ходил на гости отдавна) точно по три цигари на ден (сутрин, обед и вечер) и все се ядосваше и се дразнеше на себе си, че пушела. По някой път изпушваше някоя цигара наполовина и я скъсваше и мърмореше, че трябвало да се откаже. В първия случай споменатата е напълно независима от тютюна и лично си решава дали да изпуши по една цигара и е трудно дори да бъде класифицирана като пушачка, докато във втория въпреки че виждаме, че пуши около 2-3 цигари на ден споменатата жена има някакво пристрастяване и тя никак не го иска. Най-вероятно отдавна да се е отказала, но мисля, че примерите са интересни и добри. Аз лично стоя настрана от пушачи, независимо дали са пушачи или полупушачи и примерно в къщи не позволявам, ако случайно ми дойдат пушачи на гости да пушат. Единствено на терасите. На мен понякога, не много често ми става лошо и ме боли главата, ако някой пуши наоколо или в една и съща стая.      
 Добре е да се спомене, че компаниите производители на цигари използват всевъзможни начини за манипулирането на хората. Така например правят един много хитър трик предназначен за по-простите хора, които вече правилно са решили, че искат да не се тровят много и да откажат цигарите, като намалят приемането на дневното количество никотин. Това са цигарите с намалено съдържание на никотин. Истинското положение според изследванията обаче е следното. Привикналият пушач е като наркоман. Той се нуждае от определена дневна доза никотин. При положение, че пушат цигари с намалено съдържание на никотин пушачите са измамени от компаниите по два начина. Първо те спокойно пушат по-голям брой цигари за да си набавят дозата и второ пушейки повече цигари с намален никотин те дават повече пари на компаниите производители на цигари. Хитър номер, а?  

В миналото жените почти не са пушели. Това било много рядко явление. Пушели са индианките, циганките, кабаретните актриси с леко поведение и към края на XIX и началото на ХХ век някаква част от жените в аристокрацията. Пушенето сред жените навлиза с манипулация и рекламиране през 30-те години на ХХ век при навлизането на Пи ара създаден от илюминатите. Можете да гледате документалния филм Метаноя II, в който се споменава как е направено това. Има го в замундата. Дълги години производителите на цигари са рекламирали цигарите с реклами в телевизията и едва през 1971 г. те са премахнати от телевизиите в САЩ, но разследванията доказват, че тютюневите корпорации дават годишно два милиарда долара за рекламиране в списания, вестници и огромни билбордове, с което целят да промиват мозъците на хората, по възможност на подрастващите, които още не познават добре света, в който живеят. Благодарение на активисти против тютюнопушенето чиято цел е да предпазят останалата част от обществото от тази вредна зараза в много страни по света на цигарените кутии са поместени надписи предупреждаващи, че пушенето сериозно уврежда здравето.
 
Ще направя кратко отклонение да разкажа още един виц, който наскоро ми разказаха. Един човек отишъл при доктора си и му казал: "Докторе ще те съдя!" А доктора: "Защо бе човек?" Човека му казал: "Ти помниш ли, че ми каза, че от пушенето се умира?" На което доктора само промълвил: "Е, да." При което човека му казал: "Аз вече пет години давам на жена ми да пуши и още е жива."

Майтапа настрана, ама пушенето наистина много сериозно уврежда здравето.

В България е забранено да се продават цигари на младежи и, ако хванат някого да продава го глобяват. Според мен обаче трябва да въведат глоба на родителите на пушача. При първо хващане 100 лв., при второ 200 лв., при трето 500, при четвърто 1000 лв. и при пето или повече поне по 2000 лв. и да видите как като глобят родителите няколко пъти няма да има младежи пушачи. Просто трябва са се внесе идеята за това и въвеждането на подобен закон. За да се стимулира спазването на това и полицаите да си гледат съвестно работата може да се предложи при всеки заловен нарушител да получават награда от примерно 10-20 лв.

През последните години в повечето държави в Европа пушачите са спаднали почти на половина. Просто около половината хора са се отказали, а от младото поколение все по-малко хора стават пушачи. В много от развитите държави пушачите се считат за втора или трета категория хора и дори тютюнопушенето е забранено на публични и обществени места. Причината за това е, че, освен че пушачите увреждат собственото си здраве, те вредят и на околните. Смятам, че дори и по плажовете е необходимо да се направят отделени места за пушачи или направо да забранят пушенето. Много е неприятно някой да седне или легне някъде наблизо, дори и на 5 метра и да пуши и дима да идва към теб.

В Съединените Щати от повече от трийсетина години има доста разпространено движение сред младежите наречено стрейт ейдж на хора, които не пият и не пушат и първоначално се разпространява в пънк средите, а сега се среща често и сред хардкоровете. От това движение има групи наричани хардлайн стрейт ейдж, които ходят и търсят да видят някой (младеж) да пие или да пуши или да взима наркотици и го пребиват от бой. Първоначално хардлайн стрейт ейдж движението започва сред хардкоровете от Солт Лейк Сити. В България има стрейт ейджове, но за момента все още няма хард лайн стрейд ейджове, но никога не се знае, дали няма да се появат и малко да поотремонтират младежките среди.

Много от пушачите също замърсяват околната среда като изхвърлят фасовете където им падне. В България във всички населени места има и пропаднали пушачи, които са си разделили повечето от улиците на територии и в определени часове обикалят и събират фасовете, в които има запазен тютюн от земята и после ги пушат. В големите градове и столицата за най-доходоносни се считат автобусните и трамвайните спирки, тъй като там хората когато дойде транспортното средство изхвърлят цигарите си и те понякога са наполовина. За такива места от време на време стават сбивания за територия между събирачите на фасове. Някои момичета и жени проституират за цигари. Има такива случаи на ученички по училищата. Може още да се добави, че жените пушачки не могат да бъдат пълноценни и добри майки, тъй като чрез пъпната връв прехвърлят отрови от тютюна на плода докато е в утробата и така увреждат по един или друг начин децата си още преди да се родят. Някои от тези деца се раждат с аномалии или са болни. Когато растат децата, дори и майките да ги обичат те ги увреждат дори с факта, че когато пушат децата им са около тях и дишат вредния въздух наситен с тютюневи пари и се превръщат в пасивни пушачи. Не малко момичета и жени щом научат тези детайли се отказват от тютюнопушенето.   

Относно скрити символи в емблемите на компаниите производители на цигари разбира се намираме такива. Използват се елементарни номера за да се скрият. Най-простото е да кажем фирмата Marlboro - първата буква на избраното име започва с "М" и това е буквата, с която се казва масонство. По този начин спокойно се изписва голяма буква "М" и хората (будалите) въобще не могат да се светнат, че собствениците просто декларират принадлежността си към тази тайна организация.

В миналото в повечето холивудски филми с цел да промиват мозъците и да накарат хората несъзнателно да станат пушачи умишлено по договори с компаниите производители на цигари са показвали кадри на много хора, включително и сред главните герои, които пушат. И така много хора с неизградени характери или податливи на влияния просто са ставали жертви на тази манипулация. В наше време вече не се рекламира така във филмите.

Известно е до какво води пиенето на алкохол и как хората дегенерират от пиене и пушенето не е толкова лошо нещо в сравнение с това. Но то също трови организма. Докато някой пияница може да изпие няколко ракии и да се качи на превозно средство и да блъсне и да убие или осакати някого, то пушачите не правят нищо лошо - само сами се прецакват бавно. При тютюнопушенето освен натравянето на организма се получава дисбаланс на тялото. Организмите на пушачите се нуждаят от по-големи дози витамин С, но те не го знаят и телата им се разрушават и дори остаряват по-бързо. Липсата на витамин С води до проблеми със сърцето и това е една от причините за инфаркти при пушачите. Според някои твърдения базирани на изследвания още в миналото пушачите живeят с десет години по-малко, отколкото същите хора биха могли да живeят, ако не пушат. Но това са изчисления от миналото. Благодарение на комбинацията от отрови, които се срещат навсякъде и в добавка от тютюнопушенето вече хората пушачи живеят наистина много по-малко от другите, не с 10 но доста по-малко години и по-специално това се отнася до младото поколение израснало през последните 20-23 години с нездравословните храни от магазините и отровите, които се разпръскват умишлено във въздуха. Днес над 350 000 души само в САЩ годишно умират от вреди и болести нанесени от тютюнопушенето. Също така 85% от болестите на белите дробове са придобити от тютюнопушене. Сами можете да видите как кашлят дългогодишните пушачи и понякога направо се давят. Според последните изследвания в Америка се твърди, че пушачите, освен че се пристрастяват към тютюна също благодарение на тютюнопушенето са податливи на пристрастяване към наркотиците3 хероин и кокаин. В кризисни периоди най-зле са зависимите групи, които са: болните, болните на животоподдържащи лекарства, наркоманите, пияниците и пушачите.

Както е добре известно срещу човечеството се извършва така наречената "тиха война". Това са умишлено вкарваните в храните, лекарствата и различни други медикаменти вредни вещества предизвикващи най-често рак и стерилитет. Докато при предишните поколения от хора, за да се развие рак на белите дробове, на кръвта и тн. от пушене е било необходимо да минат примерно 20-25-30 години, сега при по-младите това понякога става не само за по-малко от 15 години, но дори и за 7-8 години, а е възможно и за 5 години поради лошата комбинация от големия брой вредни вещества, които се срещат в храните, лекарствата и дори пръскането във въздуха4. Тютюнопушенето е почти равносилно на бавно самоубийство за по-младите. Единствено разликата е дали някой ще си сложи въжето на врата и веднага ще стане работата или ще пуши и невидимото въже бавно и неусетно ще го стегне един ден. Ако не ми вярвате отидете в едно отделение за раково болни, за да видите колко млади хора има там (а тенденцията е да се увеличават, да се утрояват и учетворяват). Вече повече от десетилетие има и деца родени от майки пушачки, които на 3-4-5-годишна възраст имат рак (в миналото не е имало такива случаи). Представяте ли си за каква трагедия става въпрос? Понякога за такива хора, когато са от по-бедните слоеве на населението стоят кутии за помощи в магазини или на други публични места, а някои техни приятели направо обикалят по улиците и просят от магазините и хората пари за тях за лечение. Сигурно почти всички сте ги виждали.
За разлика от преди когато е имало много дългогодишни пушачи, сега хората са подложени от много страни на вредни отрови. А с пръскането от самолетите се осъществява и пръскане на полетата с насажденията на тютюн, което означва, че след време на един пушач ще са му необходими 5-10-15 години пушене за да предизвика смъртоносно увреждане на организма си.


image


Дългите следи във въздуха оставени от пръскането с вредни вещества. Разликата е, че при истинските следи от гориво следите са съвсем кратки и бързо се разпръскват, а тези с отровите са дълги и бавно се разсейват като оставят дълги следи в небето.


Включвам линк с някаква кратка статия по въпроса:

http://30dumi.eu/2012/06/i-oshte-neshto-za-himicheskite-sledi-v-nebeto/

А ето и изявление на Ted L. Gunderson бивш шеф на ФБР, който разкрива истината за кемтрейлс (пръскането със самолетите):

 

http://vlajniochi.blog.bg/drugi/2014/02/09/bivsh-shef-na-fbr-razkriva-istinata-za-kemtreils.1236989

Относно произхода на тютюнопушенето, както вече съм споменал в един преден постинг то идва от езическите народи населяващи Америка, известни като индианци. Пушенето на тютюн има окултно магически характер и е свързано с демонично действие. Така например при североамериканските индианци при сключването на мирен договор се считало за задължително да се пуши калюмета на мира и дима да се издишва в четирите посоки на света, тоест посветено на четирите духа (демона) на света. По време на ритуали в езическите култове са извършвали възлияния с различни ароматни треви към техните божества (едва ли е необходимо да ви обяснявам, че в чест на тези божества правели човешки жертвоприношения). Такива правели индианците в Америка:

http://ernest.blog.bg/history/2010/05/05/istinata-za-2012-g-i-prorochestvata-na-maite.539881

Освен че хората къдели на божествата си, те започнали сами да вдишват от тези треви. Ето така от култовете към демоните произлиза тютюнопушенето, а когато хора от екипажа на Колумб се върнали пренесли този грозен навик в Европа.  

Според начина на живот, който води всеки сам отговаря за собственото си здраве. Всяко действие има някакво последствие. Дали ще спортувате и ще поддържате здравето си зависи единствено от вас самите.

Във връзка с пушачите мога да кажа: Хора не се тровете като пушите. Достатъчно е, че световните манипулатори ви тровят по всевъзможни начини. Те искат по някакъв начин да ви отровят и вас да ви няма и на планетата да останат половин милиард души. Те дори са увековечили това с огромни надписи върху плочи на осем езика на Елберт Каунти. Чрез извършвания тих геноцид срещу човечеството повечето хора са жертви, но те просто не го знаят. Престанете да бъдете жертви. Научете се да живеете правилно и здравословно. Ако случайно пушите оставете този вреден навик в миналото.

image
 
Надписите върху огромните каменни плочи на осем езика, на които е написано хората на земята да бъдат намалени и поддържани половин милиард души

И като стана въпрос за световните контрольори - тяхната цел е хората да бъдат направени зависими за да може в последните времена да накарат хората да си поставят чипове. Дори и храна да не могат да си купят и всички, които са зависими да си поставят чипове. Сред зависимите групи разбира се са пушачите, като тези, които не могат да спрат да пушат за да могат да си набавят това, към което са пристрастени ще си поставят биочипове и ще се превърнат в контролирани марионетки или ще предпочетат да се самоубият. Така че, желателно е хората да взимат мерки предварително и ако някой не иска да си слага чип да се отказва от тютюнопушенето на време. Така ще има малко по-големи шансове за оцеляване.
    
Към всички пушачи: Вземете решение сега, променете живота си. Вие не сте родени с цигара в уста - цигарите не са ви необходими.

Няколко полезни съвета за хора, които са пушачи и искат да се откажат.

1 Много хора пушат, тъй като са свикнали да се движат в компания на пушачи. Просто се дистанцирайте от вашите приятели и познати, които са пушачи и си намерете нови приятели, които да не са пушачи.

2 Ако сте пушачи от дълги години и имате проблеми с отказването понякога се нуждаете от допълнителна мотивация - намерете такава, която да е най-подходяща за вас и я използвайте. Понякога за дългогодишните пушачи има и психологичен момент. Тези хора вече са свикнали да се възприемат като пушачи. В такъв случай препоръчвам. Всеки пушач, който иска да се откаже няколко пъти на ден да си каже нещо от сорта: "Аз повече няма да пуша", "Аз не съм пушач" или "Аз повече не съм пушач". Тези хора могат да си изработят план за известно време (докато е необходимо) да си казват тези думи. Примерно сутрин, обед и вечер.

3 Вземете последната си кутия хвърлете я на боклука и кажете: "Аз повече няма да пуша".

4 Ако сте вярващи в Бог можете да се молите (ако е необходимо ежедневно и многократно) Той да ви помогне да се откажете да пушите. Но също имате силата да си заповядвате, като кажете: "В името на Исус, аз повече няма да пуша!" или "В името на Исус аз повече не съм пушач!" и още "В името на Исус Христос аз съм освободен от тютюнопушенето и няма повече да пуша!".

Съществуват и пречиствания на белите дробове. Някои от по-леките форми на изчистване са подходящи и за хора, които са решили да се откажат и по време на отказването могат да се изчистват от мръсотиите в техните бели дробове. Такива изчиствания са добри и за полупушачите. 

А сега да ви кажа и най-лесният начин за отказване от пушене: 

Всеки пушач лесно може да се откаже, стига да иска, но има един метод, който безотказно помага и всеки лесно се отказва. Пие се сода (най-обикновена сода). В чаша вода (по-добре леко затоплена, за да се разтвори бързо) се сипват 4 лъжички сода. Всеки трябва сам да си прецени колко пъти дневно е небходимо. На едни може да бъде достатъчно 1 път дневно, на други по-заклети и стари пушачи 2-3 пъти. Но това е най-доброто средство за отказване! 

Продължение на темата на следния постинг: 

 http://ernest.blog.bg/drugi/2014/03/31/manipuliraneto-na-pushachite-bitkata-za-zdraveto.1252764
 
----------------------

1 Първото нещо, което се прави когато родителите открият, че детето им пуши е да го посъветват по старата рецепта като го понабият както трябва (независимо от това дали е момче или момиче и дали е на 15-16-17 години). Ако наистина им пука за него, трябва да се стараят да го възпитават, но ако не им пука за него - да го оставят да прави каквото ще. След това се прави следното: взимат се 2-3 кутии цигари и се кара детето да изпуши всичките цигари една след друга. Може да му стане гадно и лошо, но няма да умре, а ще види какво е пушачеството и до какво води. Повечето деца и младежи до около 16-17 години, които пушат, всъщност не са истински пушачи, но просто се гевезят и се правят и лесно могат да се откажат. Няма неоправими, единствено въпроса е по какъв метод.   

2 Най-старата жена в света в момента е на сто петдесет и няколко години и е пушачка, но това е изключение. Аз също имам една прабаба, която умира на 96 години и е била пушачка, но би доживяла още поне 10-15 години, ако не беше пушила. Вече била развила бронхит от пушенето и й забранявали да пуши, но тя изчаквала докато сутрин всички спят и отивала на гарата в 5 чса сутринта, когато отваряли и си купувала цигари. Така една сутрин през зимата, когато имало лед и прекосявала улицата, тъй като гарата била на двайсетина метра от другата страна на улицата се хлъзнала и паднала. От залежаването на счупения крак по-късно умряла. И пак пушенето е виновно за смъртта й.

3 В България по-старото поколение пушачи са си просто пушачи, но по-младото до около 30-34 години много от пушачите взимат и наркотици. Горе долу около над 50-60% от пушачите. При учениците тинейджъри и другите около 25 годишни наркоманията е до толкова масова, че има училища, в които 95% от пушачите са и наркомани, но има и такива училища, където само около 20-30% са наркомани. В повечето училища има и умрели деца от наркотиците. 
  Ако се питате как се оправят наркомани - много е просто. Завръзва се съответния човек за месец или два в къщи и единствено му се дава да яде и пие вода. До един-два месеца всичко е наред. Същият метод в краен случай може да се направи и при пушачи, но поправянето от пушенето по принцип както вече споменах по-горе е много лесно.

4 От 1991 г. на самолетната компания "Хю" е отпуснат патент No. 5.003.186 за метод за модификация на климата, наименуван Stratospheric Welsbach Seeding For Reduction Of Global Warming (Стратосферно засяване с Велсбах материали за намаляване на глобалното затопляне). Патентът включва метод за разпръсване в стратосферата на алуминиев оксид (Al2O3) и ториев оксид (ThO2), на разстояние от 7 до 13 км. над земната повърхност, с големина на металните частици от 10 до 100 микрона. Още се разпръсват Ethylene Debromide – токсичен и канцерогенен пестицид, Barium – който е радиоактивен. Само на територията на САЩ се прилагат 32 програми за модификация на климата. Така американското правителство ползвайки военни самолети (а вече и пътнически от няколко години) безпрепятствено пръска населението с алуминий, арсеник, барий, кадмиум, хром и стронций, чиято истинска цел е да разрушат имунната система на хората и да предизвика висока заболеваемост и смъртност на населението, като един вид разрешение на "проблема" със свръхнаселеността на планетата. Препоръчителен документален разследващ филм по темата е "С какво ни пръскат".
 

 



Гласувай:
0



1. apostapostoloff - Ама едни тъпотии са това!
18.09.2013 18:12
Тъпизми!
цитирай
2. ernest - Дe да беше така
25.09.2013 17:28
apostapostoloff написа:
Тъпизми!

Този постинг не е за да се подигравам или бъзикам с пушачите, които до един си имат проблеми (ако и да не искат да си ги признаят), но за да им помогна - на тези, които искат да си помогнат. Който иска да приема нещата на сериозно. Ум царува, ум робува, ум патки пасе!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ernest
Категория: История
Прочетен: 2672511
Постинги: 576
Коментари: 1166
Гласове: 1228
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930