Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.11.2013 08:54 - Честит празник на всички будители
Автор: ernest Категория: Други   
Прочетен: 1868 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 01.11.2013 15:07


Честит празник на всички будители

Народната поговорка казва "Един сватба, друг брадва". Снощи много неразумни хора и тези, които са като стадо примерно празнуваха Хелоуин, който е келтската Нова година и е един от най-важните празници в сатанинската религия, а ние днес отбелязваме Деня на будителите. В така наречената "Сатанинска библия" написана от сатаниста Антон ЛаВей, който е основател на "Църквата на сатаната" в раздела празници е записано:

"След собствения рожден ден, двата най-главни Сатанински празници са Валпургиевата Нощ и Халоуийн (или Нощта на Вси Светии)." (Anton LaVey, Satanic bible)


Господ е дал в Библията различни заповеди и разпоредби. В духовен план нарушението на Божиите заповеди и неспазването им води до духовно самопроклятие и духовна смърт за тези, които правят това и ако не се усетят на време и не се покаят това води до ада.

"и да не разпитваш за боговете им, като казваш: Как служат тези народи на боговете си, за да направя и аз така? Да не постъпваш така спрямо ГОСПОДА, своя Бог; защото те са вършили за боговете си всяка мерзост, която ГОСПОД мрази; понеже дори синовете си и дъщерите си изгарят с огън за боговете си." (Второзаконие 12:30-31)   

"Затова, "излезте изсред тях и се отделете", казва Господ, "и не се допирайте до нечисто", и: "Аз ще ви приема и ще ви бъда Отец, и вие ще Ми бъдете синове и дъщери“, казва всемогъщият Господ." (2 Коринтяни 6:17)


Според традициите на различните народи Новата година е по различно време. Защо примерно не честват "Новата година" през януари-февруари както правят китайците или пък древната руска Нова година през септември, а празнуват точно келтската Нова година свързана с поклонението към демоните, по време на която се принасяли човешки жертвоприношения изгаряйки хора в празничните огньове. Отговорът е елементарен. Различни тайни общества и вещерски ковени1 са се постарали след премахването на закона против вещиците във Великобритания да популяризират този ден, тъй като е в разрез с Божиите закони и е важен ден в сатанизма. Целта е хората да бъдат научени да живеят не според Божиите повеления, а според сатанинските и да загубят душите си. Всеки сам определя живота си и това, на което да се радва и празнува.   

Весело прекарване на всички отбелязващи Деня на будителите в България!

  На 1-2 и 3 ноември в гр. Несебър за посетителите на града за първа година е направен опит да се проведе фестивал на рибата под името "Есенни пасажи". На южното пристанище в стария град е отворен един малък щанд на фирма за рибарски такъми и пособия, има и щанд с печена риба и едно реке предлага прясна риба. А по пристанището се разхождат 7-8 души и се чудят къде е фестивала. За 2 ноември програмата е по-интересна и е предвидено да се организира учебен курс по риболов за млади рибари.
---------------

1 Ковените са магьоснически групи, малки общества.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ernest
Категория: История
Прочетен: 2677051
Постинги: 576
Коментари: 1166
Гласове: 1228
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930