Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.09.2014 09:41 - Промяна на ценностната система на хората, тайните послания и дp., американците забраняват да се изучава Левски, който искат да бъде обявен за теpоpист
Автор: ernest Категория: Други   
Прочетен: 2769 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.10.2014 11:40


За да бъде променяна ценностната система на хората се дават по 2 трилиона долара на година от свръхбогатите, които се опитват да манипулират света. Използват се всевъзможни методи, като спонсориране за написването на нови учебници за подрастващите, спонсорирането с много милиони долари за правенето на филми уронващи националните традиции на дадена нация. Сред елита се лансира идеята за златния милиард, който да остане на земята като брой население и пpомяната на цели нации и тяхната култура и ценностна система. Едната от целите е хората да престанат да се размножават и да създават семейства и тн.

Интервю с Мирзакарим Норбеков, който казва това по телевизия Би тиви:

 http://www.btv.bg/video/shows/duhat-na-zdraveto/videos/ekskluzivno-intervyu-s-akademik-mirzakarim-norbekov.html
 
Посланничката на САЩ Ейвис Боулън на семинар в Боровец през 1997 годна заявява:

"Вие не ни трябвате повече от 4 милиона"!

Но на друга по-скорошна конференция в София говорителите съвсем открито казват, че България трябва да стане един милион и половина. Има направени списъци кои нации да останат на земята и кои да изчезнат. Българската нация липсва в списъка на оставащите нации, това важи и за узбеките (какъвто е Норбеков). Още през лятото на 1997 г. Веселина Георгиева - българка, която е била омъжена за  Едмон де Ротшилд казва, че бившият й съпруг след развода казал, че до 2030 г. няма да има нито България, нито българи, като с казаното е разкрил част от техните планове. Скоро след това той умира. Е, за сега има, пък да видим. По принцип планът за намалянето на населението е до 2040 г.
Eдин от първите, които разкриват плановете на свръхбогатите да намалят драстично населението на земята е бившият агент от британското разузнаване МИ-6 Джон Колман в книгата му Комитетът на 300-те през 1991 г. 

 

image

В щата Джорджия на един хълм в Елберт Каунти направо са издигнали многотонни каменни плочи с надписи на 8 езика и послание към човечеството - населението на света да бъде намалено на половин милиард 

Една интересна статия за златния милиард и мястото на България в тази система:

http://arrow007.blog.bg/biznes/2014/08/20/zlatniiat-miliard-i-miastoto-na-bylgariia.1290739

Сериозна статия за депопулацията:

http://ernest.blog.bg/drugi/2014/03/07/depopulaciiata.1245417

image
 

Нео-мегалитният комплекс в щата Джорджия с плочите на 8 езика

Относно илюзорната картина в която живеят много от хората, които не познават устройството на света в който живеят ще цитирам италианския разследващ автор Марко Пицути с неговата книга "Скрити манипулации, забранената революция" публикувана през 2013 г.

"В социалната ни система върхушката упражнява власт върху народа чрез рафинирани техники на контрол, които карат отделният човек да вярва в свободата си, като манипулира общественото мнение и представя реалността не такава каквато е." (Скрити манипулации, стр. 14 от Бг. изд.)

През юли 2000 г. на среща на Г-8 в Окинава, Япония са предприети мерките за глобализация на информацията - това, което да получавате като информация от основните медии. На срещата присъстват представители на големите информационни корпорации и е направена публично достояние Хартата за глобално общество на информация.

По този въпрос Марко Пицути пише:

"С появата на Световната пазарна икономика медиите са се превърнали в стратегически сектор от първостепенно значение за капиталистическите инвеститции и в същото време в основен фактор за процеса на глобализация от идеологическа гледна точка. Не е чудно тогава, че определянето на медийната политика е от изключителна компетенстност на органи като Световната търговска организация за интелектуална собственост, изрично предназначени да бъдат пазители на интересите на доминиращия елит." (Скрити манипулации, стр. 26 от Бг. изд.)
 
За да се променя начинът на мислене се използва образователната система, като се опитват да премахват националните ценности, като национални герои и се стараят да налагат глобалистичният начин на приемане на света, вкарват се интернационални празници нямащи нищо общо с многовековната култура на страната. По тази причина примерно е премахнато от учебната програма в България стихотворението "Аз съм българче", правят се опити да бъдат премахнати националните герои като Христо Ботев и Васил Левски от учебната програма. Никак не е учудващо, че американския посланик вече е изпратил писмо до Парламента на Република България, в което иска Васил Левски да бъде постепенно изваден от учебниците по история като неудобен за световната демокрация. В писмото си той нагло заявява, че според американските експерти от съвременна гледна точка "Васил Левски е по-скоро терорист" и след като името му бъде извадено от учебниците по история да бъде заклеймен като "идеолог на тероризма". Повече подробности и пълния текст на писмото ще намерите на следния линк:

http://varg1.blog.bg/lichni-dnevnici/2014/09/05/shtatite-iskat-da-izvadim-levski-ot-uchebnicite-po-istoriia.1294705

В нов учебник по история (има различни учебници по история от различни издателства и авторски екипи и в различни училища се ползват различни учебници, аз попаднах на един, който като че ли беше нормален) пък пише, че българите живеели щастливо по време на турското робство, а по време на априлското въстание в САЩ вдигали демонстрации за България (те дори не знаят къде е тази страна), само дето не са написали, че Руснаците заедно с американците са освободили България, и защо въобще да я освобождават, като на българите им е било добре.

http://nikikm.blog.bg/politika/2014/08/30/uchebnik-po-istoriia-sasht-sa-podkrepili-aprilskoto-vystanie.1293073

В нов учебник по история от 2014 г. пише, че освобождението на България от Турско владичество било излишно, понеже трябвало да се отделят пари за армия и се забелязал рязък спад на стопанския живот, например драстичното "намаляване на козите".

Група български учени, обединени в Инициативен комитет за преглед на историята, алармираха, че съдържанието в учебниците ги тревожи.

"Учебниците трябва да се пишат от сериозни историци, а не от момичета и момчета, които може да са много умни, но следват опорните точки на фондации, които се захранват от чужбина", коментира директорът на Националния исторически музей проф. Божидар Димитров, който заедно със свои колеги историци представиха отвореното писмо, което по-късно връчиха лично на образователния министър.

В нов учебник по музика пък вместо да учат децата на класика или някаква друга музика те ги учат на музика от Анадола (Турция) и цигански танци.

В Русия Джордж Сорос (същия, който даде 5 милиарда като подкупи, за да започнат бунтовете и войната в Украйна) още в началото на 90-те години спонсорира пренаписването на учебниците напечатани през 1992 г., в които след известно време руснаците забелязват грешни и фалшиви неща и вероятно вече са в процес на премахването им откакто се опълчиха срещу плановете на Новия Световен Ред. В учебниците пишеше, че населението на Русия трябвало да стане 67 милиона (а е около 160-165 милиона).

Като цяло в много страни по света с учебните програми се стараят да променят, ако може начина на мислене на подрастващите, а в някои държави направо да ги превърнат в полуграмотни лумпени.  

 В България беше подготвен учебник пропогандиращ сексуалния разврат и хомосексуализма носещ названието „АЗБУКА ЗА ТЕБ И ЗА МЕН. РЪКОВОДСТВО ЗА УЧИТЕЛЯ 5-8 КЛАС.ПРОГРАМА ЗА СЕКСУАЛНО И РЕПРОДУКТИВНО ЗДРАВНО ОБРАЗОВАНИЕ”, само че в България хората не пасат трева. Внесена е жалба до главния прокурор срещу авторите на това скандалното учебно помагало, насърчаващо разврат и хомосексуализъм:

http://reader.blog.bg/novini/2014/08/28/seziraha-glavniiat-prokuror-za-skandalniia-uchebnik-propagan.1292492
 

image

Сатанинската книга предназначена за деца във Флорида 

В САЩ в щата Флорида направо вече пускат сатанинска книга за деца по училищата и заявяват, че религиозната толерантност изисква на децата да може да бъде представена литература от всякаква религия. Като това е поредният начин да се опитват да ги сатанизират от малки.

http://www.youtube.com/watch?v=NAvs_PVrtF4

Още от началото на ХХ век в контролираните от илюминати и масони държави започват издигането на закони за възрастово ограничение при сватбите и идеята е хората да не могат повече, както е било в продължение на хиляди години да се женят, когато те искат и да изграждат семейства, но това да става по-късно. В същото време пък измислят закони за същите тези така да се каже малолетни позволяващи им да правят секс без да имат семейства (това е грях пред Господа) и да са на път да създадат такива. За по-сигурно направо преди няколко години обявиха любовта за "болест". Това е скрита атака против християнстовото и християнската ценностна система. Но повечето християни по онова време дори не забелязват какво става под носа им, тъй като за почтените хора не е от голямо значение, дали ще има ограничения или не - ако някой иска да бъде с някого просто си изчаква времето. Но при хората, които не са отраснали в добри християнски семейства с Библията всичко това се превръща в препъни камък и опасност да попаднат в света на греха и разврата. 
Тактиката на поклонниците на дявола е разширяването на разврата и в много страни на ЕС направо позволяват хомосексуалните бракове, което е пародия - целта на брака е мъж и жена да създадат семейство и да имат собствени деца. В Америка има един интересен случай, който е показван по телевизията. Едно куче, което от голяма купчина с играчки  избира само куклите на мъж, жена и дете и ги подрежда едно до друго - дори и някои от животните са наясно какво е семейство! 
Така от Еврогейския Съюз се опитват да налагат лесбо-гей начина на живот за нормален и твърдят за съществуването на "трети пол". Във Франция, въпреки протестите започват да учат децата, че хората не се раждали мъже и жени, но когато пораснели те решавали какви да станат. Не случайно вече в България е възникнал израза "евро-гей". Ако случайно някой отиде в мюсюлманска страна ще види интересен факт - мюсюлманите смятат европейците за извратеняци, понеже в някои европейски страни са позволили да има хомосексуални бракове. 
Промяната на ценностната система се прави малко по-малко и се използват всевъзможни методи, включително и музика и филми. В някои филми, вкрючително и анимация за деца има скрити подсъзнателни послания, като примерно надписа Sex в анимационния филм Цар Лъв, но поради протестите от страна на методистки пастор по-късно са премахнати

 

image

Надписът във въздуха

image

Една интерпретация какво още виждаме в лицето на Цар Лъв

image

А какво виждаме при Джесика Pабит?

image

Джесика Рабит от анимационния филм
Who Framed Roger Rabbit?
image

Прозореца над мишлетата от
The Rescuers

image


Принцесата хванала Аладин за онази му работа

image

Нещо му се вижда на заека  image

В самия надпис Dysney са включени тpите шестици


image
Детски бонбонки, при които така е направено, че да се получи надписа sexplosion 


image

Рисувана реклама на Кока кола, както в ледчетата е поставено подсъзнателно сексуално послание на орален секс 

Целта на сексуалните подсъзнателни внушения във филмите и анимацията е да накарат хората да се развращават и да правят секс (без да са сгодени или да са създали семейство или да имат намерение да направят това в близко бъдеще), като по този начин да съгрешават пред Бог и да тръгнат по пътя на греха и да станат плячка на дявола.

В холивудските филми също има скрити неща или символики от друг характер. А в тях открито пропагандират разврата и разваления начин на живот в пълна противоположност на християнския морал. Много малко са истинските филми с нормален морал. Дори 99% от така наречените "християнски филми" или "библейски филми" направени уж по Библията са чиста мерзост пред Господа и са неимоверно изопачени и на места пълни с измислици и неточности с цел да изграждат неправилно мнение сред гледащите ги, които не си познават Библиите.


image

Крал Соломон по гол задник, а негов събеседник стои и го зяпа и всичко това във филм предназначен за християни или кандидат християни  
 


 

Включвам линкове към мои постинги за такива извъртяни филми:
 
Старозаветни филми:

 http://ernest.blog.bg/drugi/2013/04/12/otkriite-razlikite-manipulaciite-na-hristiianskite-bibleiski.1099888
 
http://ernest.blog.bg/history/2013/04/14/otkriite-razlikite-manipulaciite-na-hristiianskite-bibleiski.1100428

http://ernest.blog.bg/history/2012/12/30/otkriite-razlikite-manipulaciite-na-hristiianskite-bibleiski.1036611

http://ernest.blog.bg/history/2013/01/08/otkriite-razlikite-manipulaciite-na-hristiianskite-bibleiski.1039713

http://ernest.blog.bg/drugi/2013/04/02/otkriite-razlikite-manipulaciite-na-hristiianskite-bibleiski.1070676

Филм за Исус тотално изопачен:

http://ernest.blog.bg/history/2013/06/04/otkriite-razlikite-manipulaciite-na-hristiianskite-bibleiski.1116997

http://ernest.blog.bg/history/2013/06/21/otkriite-razlikite-manipulaciite-na-hristiianskite-bibleiski.1122600

http://ernest.blog.bg/history/2014/04/19/-otkriite-razlikite-manipulaciite-na-hristiianskite-bibleisk.1258488
 

image

Във филма Исус е разпънат на някаква конструкция от греди, а не на кръст и той самият вместо да си носи кръста и Йосиф ариматейски да му помогне с носенето е показан как носи една греда, за която е вързан


http://ernest.blog.bg/drugi/2014/06/20/otkriite-razlikite-manipulaciite-na-hristiianskite-bibleiski.1274857

       




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ernest
Категория: История
Прочетен: 2665115
Постинги: 576
Коментари: 1166
Гласове: 1228
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031