Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.05.2015 13:03 - Теорията за гендъра - мъж ли сте или жена или "нещо" посредата
Автор: ernest Категория: Други   
Прочетен: 5675 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 27.01.2017 14:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

 В деня на сексуалното равенство в Германия учениците в училищата масово се обличат в дрехи характерни за другия пол. Момичетата се правят на момчета и дори си слагат мустаци и бради, а момчетата рокли и поли. Подобно нещо може да се види да се случва и с децата в детските градини. Вече в някои от страните от ЕС има и детски градини за "децата от нов тип", в които към децата не се обръщат с женски или мъжки род, но със среден род - "то", като по този начин имало "сексуална толерантност" и "демокрация". Но истината е, че става въпрос за таен план, който има скрити цели.

Постинг за част от плановете за дегенерирането и развращаването:

 http://ernest.blog.bg/history/2014/10/16/konspiraciiata-za-seksualnata-revoliuciia-i-depopulaciiata.1305136

В най-общи линии се казва, че децата не се раждали мъжки или женски пол, но когато те пораснели те можели да определят какви да бъдат. А в същото време в детските градини ги манипулират, опитват се да объркат половата им идентичност, като разменят ролите им и им дават да си играят на игри характерни за другия пол, от който те не са. Обличат момченцата в поли и роклички и им оцветяват ноктите. Така това, което в различни свещени текстове, като Библията и др. се определя като мерзост и грях бива рекламирано на децата от най-малки, като изопачават всичко свързано със секса и сексуалната ориентираност.

Освен че тези, които не са възпитавани според дълговековните християнски ценности вече не различават какво е грях, добро и зло, те са и един вид опитни мишки. Тъй като в Европа се раждат повече момичета1, отколкото момчета в даден момент, ако решат могат от момичетата чрез смяна на пола да ги направят момчета - те вече да са подготвени за това. А по-сериозната причина е за намалянето на населението на земята:

 http://ernest.blog.bg/drugi/2014/03/07/depopulaciiata.1245417

Но всичко това не минава лесно. По-голямата част от хората се вдигат на митинги. Във Франция има митинг на над 50 000 родители, които призовават да излязат децата от училище заради сексуалната програма на обучение. В Германия през 2014 г. едно 10-годишно момиченце след два урока така се отвратило, че отказало да ходи на лекции и родителите му забранили да ги посещава (някои дори и малки момичета не могат да бъдат измамени с неправилни неща и имат вложено в тях към правилните неща и като че ли са специално запазени). След две пропуснати лекции вкарали родителите му в затвора, след което както децата, така и родителите от класа вдигат стачка-митинг и родителите са освободени от затвора.  
В няколко града, сред които е Щутгарг се правят митинги с по 2 000 души за отмяна за наказанията с вкарване в затвора, за това, че родители не са допуснали децата си до уроци по сексуално възпитание.

В девет страни от ЕС са легализирани хомосексуалните бракове и две извън ЕС (Норвегия и Исландия). Показтелно е, че известно време след легализацията на хомосексуалните бракове в Исландия премиерката се оженва за нейна приятелка, а същото стана с премиерът на Люксембург наскоро, който се омъжи за мъж с който имал връзка от 5 години. Причината, поради която още се стараят да узаконяват хомосексуализма и хомосексуалните бракове е, че това противоречи на божиите заповеди. Когато хората по някакъв начин съгрешават пред Бог и живеят грешен живот, какъвто е забранен от Бог, те се превръщат в оторизирана собственост на другата духовна страна. В някои тайни общества с посвещения, където във висшите степени има посвещение към Луцифер се срещат и хомосексуални ритуали. Такива има в окултния орден ОТО (Ordo Templi Orientis) произлязъл от масонството и баварските илюминати. При VIII степен носеща названията Pontiff of the illuminati и Epopt of the illuminati и IX степен Initiate of the Sanctuary of the Gnosis започват сексуалните практики. В единайста степен са аналните (содомитските) хомосексуални магически практики. Хомосексуален ритуал има при 32 степен и в някои ложи в масонството, но не е задължителен.

Теорията на гендъра или джендъра е разработена от американския психолог и сексолог2 John Money, като през 1955 г. въвежда малко известния термин gender "джендър" и твърди за разлика между биологичния пол и джендъра. Така на една международна феминистка среща в Китай през 1995 г. феминистките взимат решение да използват този термин, който през следващите няколко години започва да си пробива път с такива организации като ООН и ЕС.

image

Джон Мъни

Цялата тази идея за "гендъра" е просто резултат от развитие на по-раншни манипулации. Като пример мога да посоча отдавнашните опити на световните манипулатори за уеднаквяване на половете и половите разлики при начина на обличане траещи повече от един век, които се прокламират сред жените от лесбийките. Така през 60-те години по време на сексуалната революция възникнала сред хипитата с рекламиране в модата сред жените сe получава унисекс облеклото - облекло, както за мъже, така и за жени. Самият термин "унисекс" означава универсален пол, тоест може да бъде както единия, така и другия пол. Всичко това е предсказано още през V век от Нил:

"Външният вид на хората ще се промени и мъжете няма да може да се различават от жените, поради техните безсрамни облекла3 и вид на косата."

 Повече можете да прочетет на следния линк:

http://ernest.blog.bg/history/2012/11/16/prorchestvoto-na-nil-ot-v-vek-za-poslednite-dni.1020915

Има официални приеми на хората от над средна класа и там изискването е жените да са официално облечени с рокли. Не може някоя да отиде с панталони - това се счита за неуважение и низка култура.

В миналото жените са се обличали с рокли и поли и има единствено редки случаи на жени, които са си слагали мъжки дрехи (панталони, сака) и това в над 90% са били лесбийки. След измислянето на налудничавите теории на Фройд бисексуалната Koкo Шанел се явява първа, която рекламирала носенето на панталони сред жените с отрицанието на женствеността. Тя била голяма почитателка на Фройд. Тук може да се спомене малко известният факт, че Фройд, който е първият теоретик на сексуалната революция в продължение на 12 години бил наркоман и развил теориите си като давал на пациентите си кокаин. Преди да умре Фройд помолил роднините си да унищожат дневниците му, където били записките за експериментите му с кокаин, за да запази репутацията си и да не го възприемат хората като автор на бълнувания на кокаинозависим наркоман.
Има една осмивана жена от XVI-XVII век, която се обличала с мъжки дрехи, известна като Mary Frith. Баща й бил обущар, а майка й прислужница и искали да я изпратят при чичо й в Америка (New England), който бил проповедник, но тя скочила от борда и избягала. Облякла се с мъжки дрехи, пушила с лула и имала гърлен глас като пияниците по кръчмите и се занимавала с разбойничество и сводничество, около 1620 г. започнала да държи публичен дом. Има няколко твърдения, че е била изгорена, но не са верни (може да са изгорили някоя друга).  

image

Mary Frith, която се обличала с панталони, като мъж и пушела и й се подигравали 

Една от най-новите идиотски теории, нещо като продължение на теорията за гендъра и половото равенство е, че човекът еволюирвал и след няколко хиляди години вече нямало да има полове, а хората щели да станат двуполови и сами щели да си зачеват вътре в себе си и да раждат. И така преди няма 150 г. излъгаха, част от хората, които не са много наред с теорията на Дарвин за еволюцията, а сега направо казват, че еволюцията ще продължи и хората ще станат двуполови. Измамата започва първо от някаква самозародила се клетка, от която възникнал бульон в морето и там се зародил живота, от там пък разни там крокодили и тем подобни започнали да излизат на сушата (много интересно крокодилите като излизат на сушата защо пак се въщат във водата и си живеят там не можа"а ли да еволюират за толкоз години). Междувремено на сушата вече от някъде (неясно как) се появили растения и като се развивали от по-низши към по-визши се появили маймуняците и от маймуните станали хората, а сега хората евол"ирват и както някои видове растения, които се самоопрашват (между другото едната от объркващите точки непасващи към Теорията за еволюцията е, че повечето растения се размножават благодарение на пчелите и ако е нямало пчели не е можело да има и растения4, а уж пчелите според тази лъжетеория възникнали милиони години по-късно). Така хората според Дарвиновата теория продължават да еволюирват и след време нямало да имат полове - не трети пол, ами направо четвърти. Идеята е, който вече е повярвал, че от маймуна може да стане човек, ще повярва и на това. И теорията за гендъра и транссексуализма (кой с кот му дойде) вече се защитава и придобива идеологична завършеност.

Цялата тази идея има окултен характер. В някои от окултните вярвания е залегнала идеята, че първият човек всъщност бил хермафродит и после бил разделен на две половини - мъжка и женска и когато са в копулация тези две половини са всъщност в "божествено съединение". От цялата тази идея в някои езически култури се правели ритуални оргии посветени на техните демонични божества, като вярвали, че по време на тези извратени състояния са в "божествено съединение" преживявайки съединението на мъжкия бог с богинята. В древногръцката митология Хермафродит бил син на Хермес и богинята на любовта Афродита. Според древногръцката теогония, когато Хeрмафродит навършил 15 годишна възраст се отправил към Мала Азия и веднъж в Кария, когато се къпел, една нимфа на име Салмакида страстно се влюбила в него, но молбите й за взаимност нямали успех. И за да може да го притежава и завинаги да бъде с него Салмакида помолила боговете да я слеят с него и Хермафродит се превърнал в двуполово същество. Също така хермафродитите в някои общества били считани за нещо много специално и източник на магическа сила. Едното от окултните символични изображения на Бафомет (едно от имената на Сатана) е андрогинно и съчетава както мъжкото, така и женското естество.

image 

Изображение на Бафомет от книгата учебник по ритуална магия на Елифас Леви Dogme et Rituel de la Haute Magie 1854–1856 г.

---------------------------------------------

1 В зависимост от различните неща попадащи в организма се определя и пола на бъдещите деца. Още преди хилядолетия някои мъдреци на времето са знаели дадени зависимости. Правело се с определени храни, както при храненето с някои храни се раждали момченца, а при други момиченца. Има така наречените "мъжки храни" и "женски храни" и билки. Поради пластмасите, с които се опаковат храните в магазините и безалкохолните и умишлено вкарания естроген и разпространението на ползването на соята в Северна Америка и на места в Европа - страните, които са най-силно засегнати от съвременатта цивилизация се раждат повече момиченца.

2 Има професии, които са специално обладани от сатана. Една от тях е сексологията. Нормален сексолог няма! Хора излезли от елитни секти на поклонение към Луцифер дават свидетелства и потвърждават това. Всички сексолози чрез теориите и ученията си са подложени на демонично обладаване. Няма християни сексолози!

Toва се вижда, че става в действителност от 60-те години насам, когато жените масово започват да носят панталони и нарушават божията заповед: 

"Жена да не носи мъжко облекло, нито мъж да се облича с женска дреха; понеже всички, които правят така, са мерзост на Господа твоя Бог." (Второзаконие 22:5)

За повече по въпроса можете още да прочетете 16-ти коментар към следния постинг:

http://ernest.blog.bg/izkustvo/2014/10/02/liubovta-na-pikaso.1301559

4 Всеки що годе умен човек знае и е наясно, че живеем в екоситема, в която понякога дори изчезването на един вид затрашава съществуването на други видове свързани с него и превръща в хаос природата. По всичко си личи, че животът с всичките му форми е възникнал изведнъж по едно и също време, понеже иначе не би съществувал баланс в природата. На нашата планета има над 9 милиона вида животни и живи организма. Има 30 вида насекомоядни растения, които се хранят с насекоми или малки птички, а насекомите и птиците уж възникнали милиони години по-късно. Ако примерно няма овце и антилопи с какво ще се хранят тигрите, лъвовете и гепардите - ще пасат трева ли... 

За това, че става въпрос за манипулиране дори говори само по себе си съществуването на Музея на естествознанието в Лондон на Кромуел роуд, който е направен като храм на някакво божество, в центъра на който има и поставена статуя - тази на Чарлз Дарвин. Това е своего рода "религия в науката", която е наложена да се проповядва сред масите на наивниците.
 

image

Статуята на Дарвин в центъра на Музея на естествените науки


Дарвиновата хипотеза се е превърнала в догма, която милиони хора са принудени да изучават, без каквито и да е било доказателства. Всичките скалъпени в миналото доказателства след време се оказва, че са фалшификати имащи за цел да измамят хората. Над 5 милиарда от жителите на нашата планета не вярват в глупостите на Чарлз Дарвин, но те пак си ги повтарят. Добре е да се спомене, че братът на Чарлз Дарвин създава евгениката, която развиват нацистите и се изследва от нацистки и американски учени. Американските изследвания са субсидирани от Фондация Рокфелер.

Michael Kremo, който е автор на книгата Human Devolution дори говори за обратен процес не еволюция, но деградация - деволюция:

https://www.youtube.com/watch?v=D-2Iq0jDlFk 



Тагове:   гендър,


Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ernest
Категория: История
Прочетен: 2662217
Постинги: 576
Коментари: 1166
Гласове: 1228
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031