Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.07.2015 06:30 - Уроци за орален и анален секс и прокламиране на инцеста в училища в САЩ, мъж ли сте или жена или нещо по средата?
Автор: ernest Категория: Други   
Прочетен: 2034 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 03.07.2015 12:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 Различавате ли доброто от злото? На чия страна сте? Какво харесвате - доброто или злото?

Според образователната система на САЩ се предвижда учениците от 8 клас в щата Вирджиния да започнат уроци за орален и анален секс (уроци по хомосексуален секс). Ученици от 4 клас ще получат информация за кръвосмешението (майки, бащи, дядовци и баби с децата и внуците си, братя със сестри, сестри със сестри и братя с братя, всеки с който му падне1 в "семейството"). Целта е учениците да бъдат информирани за хомосексуалната, бисексуалната и трансполовата идентичност. А от детската градина децата се предвижда да бъдат информирани за еднополовия секс и гей браковете и родителите им да няма да имат право да откажат това.

РОДИТЕЛИТЕ НЯМАЛИ ДА ИМАТ ПРАВО ДА ОСВОБОЖДАВАТ ДЕЦАТА СИ ОТ ТЕЗИ ЧАСОВЕ!

Преди това е направена публична дискусия за половата идентичност (идеята за гендъра), но масоно-илюминатското правителство2 (администрацията на Обама) са наели 200 (!) полицаи, които не са допуснали родителите да влязат и да присъстват в "ПУБЛИЧНАТА" дискусия върху образованието, която се оказва манипулирана и не демократична. А родителите от Вирджиния са побеснели. По принцип такива публични дискусии не се правят, примерно във Франция, където нещата директно се спускат от правителството, а нормалните родители се вдигат с десетки хиляди на бунтове. Подобно нещо касае всички както родителите, така и подрастващите младежи, учениците, които имат намерение някога за в бъдеще да имат семейства и да раждат и да отглеждат деца. Умишлено е подкрепяна и сексуалната революция и идеята хората да си сменят приятелите и приятелките, хем да се развалят и да дегенерират, хем за да може после да приемат и бисексуализма, хомосексуализма и инцеста и да карат, на който им падне от семейството. Ако те не станат такива, то поне децата им. Към това вече е пусната и теорията, че любовта е болест и е обявена за такава от Световната здравна организация (сакън да не вземе някой да се влюби и да живее щастливо с първата си любов):

http://ernest.blog.bg/drugi/2011/10/25/liubovta-klasificirana-ot-uchenite-kato-quot-bolest-quot.841395

Всичко това не се прави заради правата на хомосексуалистите, а за да се развращават, ако може подрастващите и да бъдат превърнати в жертви на силата на злото, повече известна като дявол или Луцифер. Също така за намаляне на населението на земята - ако има 1 милиард хомосексуалисти и такива, които са развратени и живеят на принципа смяна на партньорите (смяна на приятелите и приятелките) - те нямат потомство. В някои от сатанинските ритуали се правят хомосексуални ритуали или се ползват малки деца (обикновено или от жена, която специално за това ги ражда или от домовете за сираци изчезват и след това биват убивани, също в жертвоприношение). В същото време в щата Флорида официално в училищата се пропагандира сатанизма:

https://www.youtube.com/watch?v=NAvs_PVrtF4#t=14

В сатанизма се подкреят всички форми на сексуални извращения. В "сатанинската библия", която е доста меко написана в раздела "САТАНИНСКИЯТ СЕКС" във връзка със сатанинския секс и сексуалните извращения, наричани за по-достъпно "разновидности" пише:

"Сатанизмът толерира всякакъв вид сексуална активност, която истински задоволява вашите сексуални желания — било то хетеросексуална, хомосексуална, бисексуална или дори асексуална, ако щете. Сатанизмът одобрява също всякакъв фетишизъм или отклоненост, която би засилила сексуалния ви живот, доколкото това не включва някой, който не желае да бъде включен.
  Широкото разпространение на отклоненческото или фети-шисткото поведение в нашето общество би смаяло въображението на сексуално наивните. Има много повече сексуални разновидности, отколко непросветеният индивид може да си представи — да изброим само няколко от по-преобладаващите: трансвестизъм, садизъм, мазохизъм, уролагния, ексхибиционизъм." (Anton LaVey, Satanic bible)


Вероятно вече и на по-тъпичките започва да им светва, че нещо не е наред и става въпрос за духовна борба - дали човек е с Господа или с дявола и каква е ценностната му система и в какви морални ценности ще възпитава децата си (ако има такива) - ще ги учи на гейщина и лесбийство, или ще следва християнския морал и Господ. Среден път няма!
 

"Или не знаете, че неправедните няма да наследят Божието царство? Недейте се лъга. Нито блудниците, нито идолопоклонниците, нито прелюбодейците, нито малакийците, нито мъжеложниците, нито крадците, нито сребролюбците, нито пияниците, нито хулителите, нито грабителите няма да наследят Божието царство." (1 Коринтяни 6:9-10)

"Да няма блудница от Израилевите дъщери, нито да има мъжеложник от Израилевите синове." (Второзаконие 23:17)

"С мъжко да не легнеш като с женско; това е гнусота." (Левит 18:22)

"Ако някой легне с мъжко, като с женско, и двамата са извършили гнусота; непременно да се умъртвят; кръвта им да бъде върху тях." (Левит 20:13)

"Затова Бог ги предаде на срамотни страсти, като и жените им измениха естественото употребление на тялото в противоестествено. Така и мъжете, като оставиха естественото употребление на женския пол, разжегоха се в страстта си един към друг, струвайки безобразие мъже с мъже, и приемаха в себе си заслуженото въздаяние на своето нечестие. И понеже отказаха да познаят Бога, Бог ги предаде на развратен ум да вършат това, което не е прилично, изпълнени с всякакъв вид неправда, нечестие, лакомство, омраза; пълни със завист, убийство, крамола, измама и злоба; шепотници, клеветници, богоненавистници, нахални, горделиви, самохвалци, измислители на злини, непокорни на родителите си, безразсъдни, вероломни, без семейна обич, немилостиви; които, при все че знаят Божията справедлива присъда, че тия, които вършат такива работи, заслужават смърт, не само ги вършат, но и одобряват ония, които ги вършат." (Послание към Римляните 1:26-32)

И така, който за където е тръгнал - широки са портите на Ада и тесен е пътят към Господа!

Наскоро имах постинг за теорията на гендъра, според която се твърди, че хората не се раждали мъже и жени, но когато пораснели щели да решат какви са и пълната идиотщина, че хората еволюирвали (идеята е - който вече веднъж е измамен с лъжетеорията на Дарвин, че хората са станали от маймуните, ако може да се хване и на това) и след време щели да станат двуполови и сами щели да си раждат децата. А в някои европейски страни вече се твърди, че децата на 9 годинки можели да се определят какви са - момченца, момиченца или нещо по средата.

 http://ernest.blog.bg/drugi/2015/05/08/teoriiata-za-gendyra-myj-li-ste-ili-jena-ili-quot-neshto-quo.1359881

Молитва за приемане на Господа:

Татко небесни аз се покайвам за моите грехове и те моля в името на твоя възлюбен син Исус Христос да ми простиш, да ме ръководиш към праведен живот вършейки твоята воля и да ме направиш достойна личност. Благослови ме, както и моето семейство. Амин!

 
С начина на живот, който живеете вие избирате да бъдете благословени или проклети...

-------------------------------------------

1 Човек не е нужно да бъде християнин, за да знае, че инцеста е извращение, но все пак ще цитирам и Библията, където е написано с малко архаично изразяване:

"Никой не бива да се приближава до сродница по плът, за да открие голотата й. Аз съм Господ. Голотата на баща си и голотата на майка си не откривай: тя ти е майка, не откривай голотата й. Голотата на бащината си жена да не откриеш; тя е голотата на баща ти. Голотата на сестра си, бащината ти дъщеря, или майчината ти дъщеря, родена у дома или родена вън, - голотата на такива да не откриеш. Голотата на синовата си дъщеря, или на дъщеря на дъщеря ти - тяхната голота да не откриеш; защото тяхната голота е твоя.  Голотата на дъщерята на бащината ти жена, родена от баща ти, (сестра ти е), - нейната голота да не откриеш. Голотата на бащината си сестра да не откриеш; тя е близка роднина на баща ти. Голотата на майчината си сестра да не откриеш, защото тя е близка роднина на майка ти. Голотата на бащиния си брат да не откриеш, тоест, при жена му да се не приближиш; тя ти е стрина. Голотата на снаха си да не откриеш; жена е на сина ти: нейната голота да не откриеш. Голотата на братовата си жена да не откриеш; тя е голотата на брата ти" (Левит 18:6-16)

2 Повечето от американските президенти са членове на тайни общества започвайки от Джордж Ваингтон (хомосексуалист, любовникът му е Алекзандър Хамилтън), предишните двама Буш баща и син (бисексуален) бяха членове на ложата Череп и Кости, сегашният Обама е CFR, а жена му е ръководител на Чикагския клон на CFR. Последните президенти са избирани от "хората в сянка" по време на тайни срещи и са пионки изпълняващи техните цели и приемащи угодни на тях закони. Президентът Кенеди, въпреки своите личностни недостатъци е единственият независим президент застанал против плановете на контрольорите (дори и неговият баща е масон) и поради това е убит показно.

image

image 
Бъдещият президент на САЩ Прескът Буш с членове на ложата Череп и Кости

Джордж Буш Старши с ложата Череп и Кости през 40-те години на ХХ век

Включвам списък на американски президенти масони:

Вашингтон приел масонството на 4 ноември 1752 г. във Фредериксбург. При встъпването си в ложата станал надзирател на имотите във Вирджиния принадлежащи на лорд Феърфакс, чийто прадядо посветил Оливър Кромуел в масонството. На 22 февруари 1911 г. масонската ложа Александрия – Уашингтън № 22 дава идеята да се издигне масонски мемориал в чест на Джордж Уашингтън, чийто строеж е завършен на 12 март 1932 г.

Джеймс Медисън 4 президент на САЩ членувал в ложа Hiram Lodge № 59 в Уестморлънд Каунти, Вирджиния.
  Джеймс Монро 5 президент на САЩ приет на 9 ноември 1775 г. в ложа st. John"s Regimental Lodge в Континенталната армия и членувал в ложата Williamsburg Lodge No. 6 в Уйлямсбърг, Вирджиния. 33-та степен масон Royal Arch.
  Андрю Джаксън 7 президент на САЩ член на st. Tammamy Lodge № 1 Нешвил, Тенеси.
  Джон Тейлър 10 президент на САЩ бил Велик майстор на Великата ложа на Кентъки.
  Джеймс Полк 11 президент на САЩ бил посветен на 5 юни 1820 г. в Columbia Lodge №31 в Колумбия, Тенеси.
  Франклин Пирс 14 президент на САЩ членувал в Knight of the Garter, като ордена the Garter бил в основата на комитета на тристате.
  Джеймс Букенън 15 президент на САЩ бил приет на 11 декември 1816 г. в ложата Lodge № 43 в Ланчестър, Пенсилвания. По-късно станал Велик майстор на Великата ложа на Пенсилвания.
  Андрю Джонсън 17 президент на САЩ станал масон на 5 май 1851 г. в Greenville Lodge № 19 в Грийнвил, Тенеси. Също така е бил тамплиер и 32-ра степен масон по шотландския ритуал.
  Джеймс Гарфийлд 20 президент на САЩ е приет на 19 ноември 1861 г. в Magnolia Lodge № 20 в Колумбус, Охайо. Също така е Рицар тамплиер и фримасон по шотландския обряд.
  Уйлям МакКинли 25 президент на САЩ е приет на 1 май 1865 г. в Hiram Lodge № 21 в Уинчестър, Вирджиния. Той е бил 33-та степен Royal Arch и член на тамплиерския орден.
  Теодор Рузвелт 26 президент на САЩ, приет на 2 януари 1901 г. в Matinecock Lodge № 806 в Ойстър Бей, Ню Йорк.
  Уйлям Хауърд Тафт 27 президент на САЩ, приет на 18 февруари 1909 г. в Kilwining Lodge № 356 в Синсинати. Двамата му братя и баща му също членували в тази ложа, но още всички те са и в Skulls & Bones. От еврейски произход.
  Уорън Хардинг 29 президент на САЩ, приет на 28 юни 1901 г. в Marion Lodge № 70 в Марион, Охайо.
  Франклин Рузвелт 32 президент на САЩ, приет на 11 октомври 1911 г. в Holland Lodge № 8 в Ню Йорк. Също така член на ордена на илюминатите, фримасон по шотландския ритуал и хоноруван за Велик магистър на ордена DeMoley на 13 април 1934 г. в Белия Дом. Тримата му синове станали членове на Architect Lodge No. 519 в Ню Йорк.
  Хари Труман 33 президент на САЩ, приет на 9 февруари 1909 г. в Belton Lodge № 450 в Белтън, Мисури.
  Линдън Джонсън 36 президент на САЩ е бил в Johnson City Lodge No. 561, Джонсън сити, Тексас.
  Джералд Форд 38 президент на САЩ е масон 33-та степен и е членувал в Malta Lodge No. 465, Grand Rapids, Michigan и St. John"s Lodge Philadelphia PA.
  Масони са Никсън (33-та степен), Картър и Клинтън, а Рейгън, който е масон 33-та степен е бил при това "почетен масон", който през последния ден на президентството си приема 33-та масонска степен (ритуалът се извършва в Ню Йоркската ложа с посвещение към Луцифер, или ако ви е по-разбираемо Сатана). Линкълн пък е бил розенкройцер.






Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ernest
Категория: История
Прочетен: 2677930
Постинги: 576
Коментари: 1166
Гласове: 1228
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930