Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.10.2015 15:31 - Рисунки на извънземни от преди около 10 000 г,
Автор: ernest Категория: Други   
Прочетен: 3892 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 12.11.2015 10:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Екип от археолози в Индия открива рисунки на предполагаеми извънземни върху стените на пещери, чиято възраст е определяна на не по-малко от 10 000 г. Ръководителят на археологическата група е Джадео Рам Бхагад. След изучаването на местния фолклор Джадео Рам Бхагад открива местна легенда, в която се разказва, че в древни времена в околностите на града Райпур от небето прилетели странни малки човечета, които древните индуси наричали рахело. Всеки път, когато се появели те отвличали по няколко души, предимно деца, които никога повече не били връщани. Местните селяни живеели в постоянен страх. И до ден днешен преданията се разказват, за да се пазят от тях. Предполага се, че рисунките на скалите изобразяват тези малки човечета, от които да се пазят следващите поколения. Те пристигали от небето в кръгли летателни устройства.

image

Джадео Рам Бхагад и петроглифите върху скалите

image

Рисунките върху скалите. Забележете, че всички са изобразени като със скафандри

image

Рисунка на някакво устройство на три крака

image

Едно от отделните изображения

image

Петроглифите от Кимберли от Австралия

image

В Алжир, в пустинята Сахара в пещера сред различни изображения на първобитни хора датирани на от преди 6 000 г. е открита тази рисунка на някой в еластичен предпазен костюм и вероятно пилотски шлем или скафандър 

image

По-ясен поглед върху реконструиран образ на изображението на странника от пещерата в Тасили в Сахара

image

Съпоставка между древна статуетка от Еквадор с шлем или скафандър и съвременен космонафт

Сред индианците хопи, които живеят на територията на щата Аризона се пазят легендите за прилетелите от небето на "летящи щитове" хора-мравки. Полу-хора полу-мравки, които имат антени на главите. Те помогнали на хопите да оцелеят при два големи катаклизма. Унищожението на първия свят от огън и т.н. Сред хопите е разпространен култът към така наречените качинас, които са нещо като духове посланници на боговете, който вероятно е възникнал именно от тези пришълци, които изиграли на няколко пъти решаващо значение в съществуването на хопите. Хопите играят танцът на качините, правят маски на качините и ги чакат отново да се върнат, когато е необходимо. Според хопите тези, които ги научили да обработват металите, астрономия и медицина дошли от небето от място наречено  Тоонаотекха. 

image
Рисунки на качини - играчки за децата


Дрезденският кодекс на маите, вероятно направен в Чичен Итца в Юкатан се намира в Дрезденската Кралска Библиотека от 1744 г. Той е получен от частен колекционер от Виена през 1739 г. и става притежание на директора на Дрезденската Кралска Библиотека, който го дарява на библиотеката. В Дрезденският кодекс маите споменават за срещи със "звездните братя". В кодекса се съдържа информация около живота, бита, религията и владетелите на маите, както основната част представлява астрономически данни и таблици. Освен че в този кодекс се съдържа таблица със слънчевите затъмнения (пише кога ще има затъмнения, като например затъмнението през 1991 г.), но също така пише и кога ще се осъществи среща със звездните братя (извънземните).

image

Дрезденският кодекс


Може да се спомене още, че в мексикснска пирамида е открита мумия на извънземно. Според направеният анализ на ДНК - няма нищо общо с нито едно нещо на земята. В София е направена изложба с това същество през ноември.

През 1930 г. американски туристи в Мексико откриват странен детски череп. Когато дали преди известно време черепа на ДНК анализ се оказло, че майката е местна индианка, а бащата не е от този свят - вероятно извънземен. 



Сред индианците живеещи на езерото Титикака има легенда, според която един ден от небето дошла на летящ златист диск богинята Ариана и кацнала на Острова на Слънцето в езерото Титикака. Тя била белокожа и имала по четири пръста на ръцете си и между тях имало ципа. Ариана родила деца, а също и прилетелите с нея хора (които приличали на нея и имали ципи между пръстите) създали семейства с местните жители и общо от тях се родили седемдесет деца, след което отлетяла с летящия си златен диск. Потомците им са индианците от племето аймари. Според местните жители те дошли от Сириус и знаят, че Сириус е тройна звезда, което няма как да се наблюдава и установи без уреди и съвремената наука едва наскоро успя да потвърди това. Според легендите на дъното на езерото Титикака се намира древен град, което е доказано от водолази, които са се опитвали да изследват дъното. На дълбочина 75 метра е открита крепостна стена и стена на мост. Според легендите на инките първият инкски владетел и неговата съпруга се появили на езерото Титикака и индианците ги приели, че ги изпратил богът слънце.





Тагове:   НЛО,


Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ernest
Категория: История
Прочетен: 2676805
Постинги: 576
Коментари: 1166
Гласове: 1228
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930