Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.10.2016 10:00 - Древните пророчества на индианците хопи за края на света, делегация на индианците до Обединените Нации
Автор: ernest Категория: Други   
Прочетен: 3261 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 05.01.2021 11:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Индианците хопи, известни като мирните хора, които никога с никого не воюват са се отказали от гражданство на САЩ. Те се считат за пазители за света. И считат, че докато тяхното племе живее, ще съществува светът. Според тях първата земя е изгоряла, втората замръзнала, третата била залята от потоп. Създателят направил първия свят в перфектен баланс, където хората говорели един език (същото го пише и в Библията, а и се намират писмени знаци по цялата земя, които са с една писменост наподобяваща санскрит), но хората започнали да използват своите духовни сили за егоистични цели. Те не следвали правилата на природата. Светът бил разрушен и земята била разделена на отделни парчета земя (континенти) имало огън, земетресения и наводнения. Много хора измрели и малцина се спасили. Шепата оцелели отишли във втория свят. Там те повторили грешката си и светът бил унищожен от замръзване (ледниковия период). Малкото оцелели стигнали до третия свят. Този свят продължил да съществува дълго и хората говорели на един език (вероятно намерените писмени образци са от този период). През този период хората изобретили много машини и неща, които не са достигнати през сегашния период. Те дори притежавали духовни сили, които употребявали за добро. В крайна сметка те се отдалечили от законите на природата и си играели със своите духовни сили и светът бил разрушен от потоп.  

Хопите предсказли земетресенията в Турция и Япония с абсолютна точност в кой ден ще се случат. В техните древни текстове, които са върху плочки се намирало описание и на събитията на 11 септември 2001 г. Преди започването на Операция Буря в Ирак в началото на 90-те Мартин Gashweseoma прави пресконференция и предупреждава, че положението в Близкия изток с нападението на американците ще предизвика трета световна война. Тогава показва плочките със записите на древните пророчества. Хопите правят делегация до Обединените Нации, за да не бъде унищожена земята. Първата делегация е от 22 ноември 1993 г. The cry of the earth. Според хопите с началото на военните действия се слага началото на Третата световна война, но според тях не са използвани всички възможни унищожителни средства и ние хората имаме време за избор...

Третата световна война ще започне от страните, където в древността е имало божествена мъдрост (древните култури). Съединените щати ще бъдат унищожени от атомни бомби и радиоактивност. Единствен оазис ще бъдат земите на хопите, където ще прииждат хора. Убежище ще търсят материалистичните хора. Тези, които са в мир в сърцата си, сега са намерили убежище. Всички хора черни, бели, червени или жълти са братя.

На Пречистващия ден всички зли и вършещи зло ще бъдат унищожени.

Хопите и останалите оцелели от третия свят и големия потоп сключили завет с Великия Дух и той направил свещени плочи от камък Типони, на които се пазели ученията, пророчествата и предупрежденията.

Великият Дух казал:

"Ще оставя във вашите ръце тези свещени камъни Типони символ на сила и авторитет над страната и живота да пазат и да държат вярата за мен докато се върна при вас в последния ден, понеже аз съм първият и аз съм последният."

Според хопите Великият Дух събрал четирите раси: червени, жълти, бели и черни на някакъв остров, който сега се намира под водата. Там той дал на всяка раса по две свещени плочки, които да пазят. Индианците били изпратени на Изток (от острова) и получили способността да се грижат за земята, да се занимават с растенията, които да служат както за лечение, така и за храна. Жълтата раса била изпратена на юг (от острова) и станали пазители на въздуха и познават тайните на небето, дишането и знанията, как да се развиват духовно. Бялата раса се отправила на север (от острова) и станали пазители на огъня (всичките тези открития от 500-600 г. насам се основават на силата на огъня - огнестрелното оръжие, автомобилите, влаковете, самолетите и корабите се движат с огнена сила, крушките даващи светлина и т.н.).  Плочките на червената раса се съхраняват от хопите в техния резерват. Плочките на черната раса се пазят от племето кикую в Mount Kenya в Африка. Каменните плочки на жълтата раса се пазят в Тибет. Хипите не са много сигурни какво е станало в плочките на бялата раса. Изказват се предположения, че вероятно, може би техни пазители да са швейцарските планински пастири.

Хопите са известни със своите фигурки наричани качини. По-раншен постинг където ги споменавам:

http://ernest.blog.bg/drugi/2015/10/12/risunki-na-izvynzemni-ot-predi-okolo-10-000-g.1398894

image


image

През 1993 г. били открити петроглифи с изображения на качини 

image

image

Петроглиф на хопите от преди повече от 1000 г., където виждаме изображение на динозавър. Според поклонниците на еволюционната теория се счита, че тези динозаври били изчезнали преди 65 милиона години. 
Оксфордският учен Richard Dawkins твърди, че динозаврите и хората са живеели по едно и също време на земята.


Сред индианците хопи се пазят легендите за дошли при тях на летящи щитове (паатувотас) хора-мравки, полу-хора полу-мравки (вероятно същества, които имат антени на главите). Те помогнали на хопите да оцелеят при два големи катаклизма. Унищожението на първия свят от огън и т.н.
Може да се спомене, че според ранните предания на индианците дакота се говори за Тиями (Tiyami), че предците им са дошли от Плеядите. Хопите наричат Плеядите Чукухон и се считат за директни наследници на дошли от там. А чероките са запазили легенди, че са дошли от Сириус.

Първите пророчества на хопите са записани от свещеника Дейвид Юнг в средата на миналия век. Старият индианец Бялото Перо от клана на Мечките му казал:

"Моят народ очаква идването на Пакана - изгубеният сред звездите Бял брат. Той не прилича на алчните и жестоки бели хора, които познаваме... Четвъртият Свят скоро ще свърши и ще започне Петият Свят. Повечето знамения за това вече се случиха и остава да се сбъднат още няколко."

Според пророчествата на индианците хопи преди края на четвъртия свят (нашия) и настъпването на времето на пречистване последният девети признак преди унищожението на земята е, че ще се появи синя звезда, за което вече потвърждават от НАСА. Някои от пророчествата на хопите се припокриват с тези от Библията говорещи за признаците преди второто пришествие на Божия Син Исус Христос. Дори името на името техния бог Йаху Йаху прекалено много напомня на Йехова или Яхве от Библията (който не се знае как точно трябва да се изговаря). 

Знаците, както ги описва старейшината Бялото Перо:

Първият знак - Ще се появят бели хора, но не като пахана, а които убиват враговете си с гръм. (Пушки)

Вторият -  Ще дойдат хора по нашите земи, които ще се движат на въртящи се колела издаващи шум. (Каруците с фургони на заселниците)

Третият - Странни зверове, подобни на бизони, но с по-дълги рога ще дойдат и ще станат многобройни. (Кравите и биковите) 

Четвъртият - Страната ще бъде прекосена от змии от желязо. (Железопътните линии)

Петият - Страната ще бъде покрита с гигантска паяжина. (Телефонните стълбове и мрежи)

Шестият - Страната ще бъде покрита с реки от камък правещи картини на слънцето. (Автострадите и пътищата с огледални повърхности предизвикващи отблясъци на някои места)

Седмият - Ще чуете за почерняване на морето и много животни ще умрат от това. (Големият нефтен разлив в Мексиканския залив на 20 април 2010 г. https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0%B5%D1%84%D1%82%D0%B5%D0%BD_%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BB%D0%B8%D0%B2_%D0%B2_%D0%9C%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%8F_%D0%B7%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B2)

Осмият - Ще видите много младежи, които ще си пуснат косите дълги, като в моето племе, които ще се присъединят към племената, за да се учат на мъдрост.

Деветият - последен знак - Ще чуете за огромно нещо в небето над земята, което ще падне с голяма сила. Ще се появи, като синя звезда. Скоро след това церемониите на моя народ ще престанат. 

image

  
Това са знаците на голямото разрушение, което идва. Светът ще се разтресе. Белите хора ще воюват против други хора от други страни - с тези, които притежават първата светлина на мъдростта. Ще има много колони от дим, каквито има недалеч от тук в пустинята, които предизвикват болести и голяма смърт. 

Според легендите на хопите в Денят на пречистването - те ще бъдат вдигнати и занесени до други планети. (В Библията също се казва, че ще има ново небе и нова земя - „И видях ново небе и нова земя; защото първото небе и първата земя преидоха; и море нямаше вече.“ Откровение на Йоана, 21 глава)

Хопите, които оцелеят Пречистващият ден ще пътуват по други планети.

Вождът Качонгва казал, че ще има три етапа за племето преди да дойдат истинските бели братя (пахана) да отнесат племето на далеч (на други планети).

Първият е 1906 г., когато вождът Юкиума е изведен от Ораиби в Hoteville.

Вторият, когато през 1969 г. направили контакт с летяща чиния и дали съобщение за племето.

Третият преди Пречистващият ден, че индианците хопи ще направят прическите на косите си по определен начин, което символизира истинските бели братя и т.н.

Има древно пророчество, че преди края хопите, когато всичко стане безнадеждно ще свалят пред голяма публика маските на качините, с които извършват техните ритуални танци. За известно време няма да има церемонии. След това ще настъпи нов период за хопите...

Вождът Дан Качонгва е син на пазителя на свещените каменни плочки Типони на име Юкиюма. След хвърлянето на атомните бомби над Хирошима и Нагазаки през 1946 г. Юкиюма решил да разкрие за плочките и пророчествата за бъдещето. Юкиюма казал на сина си, че ще бъде свидетел да види Пречистващият ден. На 22 февруари 1972 г. вождът Качонгва изчезва докато се разхождал в долината и на това място било забелязано НЛО.  

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Открити са различни доказателства за древните високоразвити цивилизация. На 150 м дълбочина в земята в Кападокия (съвременна Турция) е открит огромен подземен град в близките околности на Каймакль. На стотици километри надолу в земята се разпростират подземни тунели. Вентилационни шахти, подземен водопровод и канализация. В подземния град е можело да се скрие и да живее продължително време население от 20 000 семейства заедно с животните и необходимите хранителни запаси.

image

Подземният град в оклностите на Каймакль

В Индия е открит подземен комплекс около Елора, щата Махаращра, където могат да се укрият няколко стотин хиляди души. В оклностите са открити и странни вкаменели от времето отпечатъци върху земята, които напомнят на тези от колела и някои от изследователите изказват мнение, че са притежавали високо технологични средства за придвижване. Но не само това. Намират се изображения от други части на Индия на движещи се средства без животинска сила - технически средства.
 

image 



Навсякъде по света се откриват огромни пирамиди (Босна, Перу, Армения, Крим, Китай, Канада, подводни в Карибския басейн, Япония, в Русия в Северния ледовит океан и др.), което говори за единна цивилизация...
През юни 2015 космическият апарат Dawn изпратен на планетата джудже Церера открива 6 километрова пресечена на върха пирамида, от която излиза светлина. Съществува предположение на учените, че пирамидите представляват средство на комуникация във вселената. Когато преди няколко години изследователя Валерий Уваров решава да използват древната мантра ом в комплекса в Гиза и спират за малко приготвяйки се да продължат след това и с друга мантра и двамата с неговия съратник чуват глас, който казва: "Чухме ви, въпреки че пирамидата е разрушена."
Какъв е смисълът в различни части на света да се правят подземни градове? - Вероятно представителите на третата земя са преживели ядрена война. А за подобно нещо и изключително унищожителни оръжия и летящи технически устройства се говори и в индийския епос Мхабхарата, както и в Рамаяна, описва се битка която е траяла 18 дни и са унищожени 640 милиона души и на мястото, където се е водила се намират следи. А и в тибетските архивни писания се пази, както описание, как да се направят подобни оръжия, но и прототип на някакво оръжие за масово унищожение наричано пурама (или нещо подобно). Дори един от най-известните символи в будизма и хиндуизма - ваджра (на санскрит означава "гръм" и "диамант") според древните източници всъщност е оръжие, което не е известно как се активира, от което излизал някакъв лъч и можел за секунди да унищожи няколко стотин души.

image

Ваджра

През 30-те години на ХХ век още по време на експедициите на Рьорих в пустинята Гоби били открити разтопени камъни сочещи за използването на някакво топлинно - ядрено оръжие. 
Според разказите на предхристиянските хроникьори на Лехите (предхристиянското название на поляците) и описанията от краковския архиепископ Wincent Kadłubek през XII век, който изнасял лекции в Краковския университет в катедрата във Вавел и написва ранната история на Полша с 25 предхристиянски крале, с която трябвало да се запознае всеки нов полски крал има описание на някакво странно лъчево оръжие. Той споменава за легендарната владетелка Ванда, която била считана и за богиня. Тя притежавала някакво оръжие, от което излизали, като слънчеви лъчи и можела да изпепелява цели армии. Враговете казвали, че не се страхуват от човека, но от нейния божествен статут. По нейното име по-късно била наречена реката сега известна като Висла. Някои съвремени изследователи стигат до идеята, че от името на реката пък някои чуждоземни народи ги нарекли вандали, но името на вандалите е по-древно и произлиза от Вандалус - вожд или крал около поне две хиляди години преди това.
Съществува и друга версия на историята около Ванда, не толкова фантастична в хрониката за последните лехитски владетели Ostatni wladcy imperium Lechickiego, повече спирайки се на кракувските крале до преди Миешко I oт Джиерства от края на XII век. Там Ванда, дъщеря на краля Гракус или по-късно наричан Кракус, след като двамата й братя отиват да заложат капан да убият някакво чудовище от сорта на крокодил или нещо такова, единият от тях убива брат си, ужким, че е жертва на чудовището, за да може да стане след това крал, но делото му е разкрито и го прогонват. Така на трона застава сестра им Ванда, която била много красива. Алемански владетел, като научил, че начело на държавата застанала млада девойка решил, че лесно ще завладее народа й. Когато войските приближили и видели красотата й, която блестяла на слънчевата светлина, като богиня се спрели и казали, че не се страхуват от човека или божествеността, но са очаровани от невероятната й телесна красота.   








Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ernest
Категория: История
Прочетен: 2677148
Постинги: 576
Коментари: 1166
Гласове: 1228
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930