Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.01.2017 10:52 - Сeкснасилие нaд деца и сатанински ритуали в Римокатолическата църква, английската кралица и сегашният папа Франциск доказани сатанисти от Международен трибунал
Автор: ernest Категория: Други   
Прочетен: 6598 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 06.02.2017 08:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

През 2004 г. възникна скандалът за сексуално насилие над деца в Бостънската епархия. Разследванията, които последваха започнаха да откриват още по-зловеща и жестока картина. Трафик с деца, сатанизъм, жертвоприношения, оргии и какво ли не, в който са замесени, както представители на римокатолическата църква, така и от световния елит. Стига се до възникването на интернационален трибунал за разследване на престъпленията на църквата - International Tribunal into Crimes of Church and State.
http://itccs.org/tag/genocide-in-canada

По време на визитата си в Австралия през юли 2008 г. папа Бенедикт XVI се наложи да се извини за големия брой на случаи на изнасилвания на деца от католически свещеници, като само един от тях е изнасилил шестнайсет деца, а общия брой не е известен, но се предполага, че става въпрос за хиляди. В САЩ положението е още по-лошо, където през периода 1950-2002 г. са отправени обвинения към 4,392 католически служители и се счита, че 4% от всичките сексуални престъпления в страната са извършени от католически свещеници. През 2004 г. дори било взето решението в Бостънската епархия да бъдат затворени 60 католически църкви поради скандали с католически свещеници. През 2003 г. Бостънската архиепископия успява да постигне извънсъдебни споразумения за 85 млн. долара с 550 души оплакали се от сексуално посегателство от страна на римокатолически свещеници-педофили. В католическото сиропиталище Mount Cashel orphanage в Нюфаундленд, Канада били насилени физически и сексуално 300 ученици, което е само един от стотиците подобни случаи. Да не забравяме, че католическата църква има домове с 50 милиона деца по света, които нямат никаква защита. Ще припомня и садо-мазо секс скандала разразил се в началото на октомври 2007 г. в самата Ватикана с шейсет годишния монсеньор Tommaso Stenico, който бил заснет със скрита камера да предлага гей сношение с млад мъж, с когото се уговорил по интернет. През 2003 г. отец Joseph Henn е търсен от съдът в Maricopa County, Аризона САЩ за 13 доказани изнасилвания на деца (включително момчета), но вече се намирал във Ватикана и познайте дали е бил накаран от своите шефове да се яви пред съда в САЩ? Католическият отец е покровителстван от Ватикана и се укрива в Италия. През 1962 г. Кардинал Йозеф Рацингер (миналият папа) написва на латински Crimen Sollicitationis – упътване за кардиналите, което се пази под ключ, как да се процедира с католическите свещеници извършили сексуални престъпления, да се прикриват и да бъдат укривани. През 2001 г. той разпраща тайно писмо, че само Ватикана може да реши в подобни случаи на хомосексуализъм или педофилия дали даденият свещеник ще продължи или ще бъде отлъчен. Добре е да се има предвид, че братът на папата Георг Рацингер, който е в детски католически хор също е проявявал сексуално насилие и има оплаквания срещу него.

Католическият свещеник Malachi Brendan Martin (1921-1999) бивш йезуит, професор в Понтификалния библейски институт във Ватикана пише, че в католическата църква са се инфилтрирали различни конкуриращи се сатанински секти и голяма част от педофилията се дължи на сатанински ритуали и практики и дори в една от книгите си описва ритуал наричан "Поставянето на престола на падналия ангел Луцифер" състоял се във Ватикана на 29 юни 1969 г. само седем дни след избирането на папа Павел VI. Той потвърждава извършването на тази церемония пред изданието The New American и казва, че би могъл да опише това единствено във формата на новела, както го е направил. Гостувайки многократно в радио предаването Steel on Steel водено от John Loeffler отново потвърждава, че ритуалът наистина е бил изпълнен. 
 
Италианският поет-хуманист Франческо Петрарка (1304-1374) не напразно пише за Рим:

  "В този град не е съществувала милост, нито милосърдие, в него няма нищо свято, нищо човешко... Въздухът, земята дворците, къщите, улиците, пазарите, храмовете, съдилищата, папският престол и посветените на бога олтари – всичко е осквернено от лъжа, всичко е опетнено от мошеничество. В адския лабиринт на неговите каменни подземия властва хищният Минос... Само златото е способно до обуздае това чудовище, да го накара да се усмихне... В този град златото ти дава право да обезчестиш собствените си сестри, да убиеш родителите си; със злато се купуват ангелите, светците и самият Христос. Папата ще ви продаде всичко, с изключение на тиарата си..."

Има и съвременен римокатолически химн посветен на Луцифер и този химн се изпълнява по време на някои важни церемонии. Във Ватикана от 1933 г. съществува музей посветен на Луцифер, чието съществуване се пази в тайна.

Alberto Rivera бивш йезуит, който пише книги и разяснява, че клетвата при включване в йезуитския орден да се убива се отнася не само политици и хора от властта, но включително и ако трябва хора от собственото семейство, като родители, всеки, който не отговаря на йезуитските стремления, цели и вяра, включително може и деца. Има съмнения, че по-късно Ривера е отровен от йезуитите.

/watch?v=1V75En7Keq4

image

image
 
image

Папата йезуит Франциск (с истинско име Хорхе Бергоглио) прави сататнински знак с ръка
 

Включвам няколко цитата от клетвата, в която се заклеват йезуитите по време на встъпване в ордена, такава, каквато е била записана в библиотеката на Американския Конгрес в началото на XX век в САЩ:

  "Аз... сега, в присъствието на Всемогъщия Бог, света Дева Мария, свети архангел Михаил, свети Йоан Кръстител, светите апостоли Петър и Павел, всички светии и цялото небесно войнство и на теб, изповеднико мой, издигнати ръководителю на обществото на Исус... заявявам и се заклевам, че негово светейшество папата е Христовия заместник и е истинският и единствен глава на католическата или световната църква по цялата земя и че въз основа на ключовете за връзване и развързване, дадени на Негово Светейшество от моя спасител Исус Христос, той има силата да сваля от власт еретически царе, принцове, щати, държавни общности и правителства, бидейки всички те незаконни без неговото свято одобрение и че те могат да бъдат със сигурност унищожени. Ето защо до крайния предел на моята сила аз ще защитавам тази доктрина и правото и обичаите на негово светейшество от всички узурпатори на еретическа или протестантска власт... и всички последователи във връзка с това, че те са узурпирани и еретически, противопоставяйки се на светата Църква - майка на Рим."

  "... Аз обещавам също така и заявявам, че няма да имам собствено мнение или воля, или каквото и да било мислено възражение, дори като мъртвец или труп, но без колебание ще се покорявам на всяка заповед, която ще получа от моите началници от милицията на папата и от Исус Христос."

  "... Освен това аз обещавам и заявявам, че когато имам предоставена възможност да предизвиквам и да водя безмилостна война, тайно или открито, срещу всички еретици, протестанти или либерали, аз ще постъпя така, както ми е наредено, за да ги изтребя и унищожа от лицето на цялата земя... Аз тайно ще използвам отровната чаша, пристягащата струна, въжето за удушаване, отровния кинжал или оловният куршум, независимо от репутацията, ранга, титлата или властта на човека или хората, каквото, и да е общественото им или лично положение в живота, тъй като по всяко време може да ми бъде наредено да го направя от всеки агент на папата или началник от братството на Светата вяра на обществото на Исус."

  “В потвърждение, на което по този начин аз посвещавам моя живот, моята душа и всички мои физически сили и с този кинжал, който сега получавам, аз ще изпиша името си със собствената си кръв в потвърждение на това и ако се окажа неверен или колеблив в своята решителност, нека моите братя и другари воини от милицията на папата да ми отрежат ръцете и краката и да ми прережат гърлото, да разпорят корема ми и да изгорят там сяра, да бъда наказан с всяко наказание, което може да бъде наложено на мен на земята, и душата ми да бъде мъчена от демони във вечния ад завинаги!”

Главният съдия на Международният трибунал разкрива:

"Документи от Ватикански тайни архиви представят ясно, че от векове йезуитите са имали разработен план за отвличане на новородени деца и консумирането на тяхната кръв."

"Поне от 1773 г. те разкриват, че са изпълнявани от римокатолическата църква, йезуитите и всеки папа."

Освен скандалите за сексуално насилие над деца от страна на римокатолически свещеници, които в продължение на дълги години са били прикривани и се даде световна гласност през 2004 г. със скандала в Бостънската епархия развива дейност и се разраства организацията за пострадали от посегателствата на такива служители Survivors Network of those Abused by Priests (SNAP) възникнала 15 г. по-рано. През 2011 г. английската кралица и папата са подведени под съдебно разследване и отговорност за планиран геноцид над индианското племе мохаве в Канада и римокатолическите интернати от където над 50 000 деца не са се върнали. Документи сочат, че още от 40-те години на ХХ век е имало оплаквания за сексуално насилие и изчезването на деца в католическите индиански училища в Канада. През 2008 г. в училището на мохок (Mohawk) е разкрит масов гроб на деца. От тогава насам в процеса на разследване и останали очевидци на ритуалните убийства и ритуален канибализъм в католическите индиански училища са открити трийсет подобни гроба. През 2009 г. вождът Fontaine заедно с делегация от индиански представители сe среща с папа Benedict XVI, който поднася своите извинения към индианците.
Изявление на Kevin Annett по въпроса с разследването и доказването за геноцида над 50 000 индиански деца в римокатолически училища в Канада:
https://www.youtube.com/watch?v=4xcUTiN1mAU&feature=youtu.be

image

Демонстрация за нормално погребение на 50 000 деца в Канада

image

Нинйос Рабадос е операция на римокатолическата църква по краденето деца в Испания от родители и трафикът с тях, в който са замесени римокатолически монахини и свещеници. Операцията започнала по времето на Франко. След смъртта на Франко римокатолическите свещеници и монахини продължили практиката на крадене на деца от аморални и бедни родители и продаването им на други лица. На родителите казвали, че децата им са умрели по време на раждането им. По този начин според разследванията са откраднати около 300 000 деца.

Разследванията установяват, че специален офис във Ватикана е координирал трафика с деца.

 Римокатолическата църква повече от 200 г. ръководи сатанинска организация наречена Деветият кръг, в която влизат римокатолически свещеници и папи и се извършват човешки жертвоприношения. Информация за съществуването на Деветият кръг се появява по време на разследването на трафика с деца, в който е замесена Ватикана от деца възпитани в такива семейства наследствени членове на сатанинската секта. След това информацията е потвърдена от високопоставени служители на Ватикана, които са противници на тази организация. В самата Ватикана има вътрешна война.

Петима съдии и съдебен състав от 27 души от шест страни стигат до заключението, че 50 000 деца от Канада, САЩ, Аржентина и Европа за няколко десетилетия са станали жертва на култови жертвоприношения на сатанинската организация деветият кръг.

По време на разследване пред ICLCJ две жени разказват, че са били изнасилени от папата и са присъствали по време на жертвоприношение на деца. През 2009 и 2010 г. Деветият кръг са извършвали ритуали през пролетта в Холандия и Белгия. 
Разследването разкрива според документ открит във Ватикана, че папа Францис, който е йезуит също е участвал в жертвоприношение на деца и в Аржентина. Според друг документ от 25 декември 1967 г. всеки папа задължително ставал член на Деветият кръг и участвал в ритуал наречен the Magisterial Privilege, при който той принася в жертвоприношение бебе и се пие от кръвта му.

Главният съдия още заявява, че тези систематични жертвоприношения са извършвани поне от 1773 г. от римокатолическата църква, йезуитите и всички папи и разкритията за най-скорошни подобни престъпни деяния:

"Най-скорошни събирания на Деветият кръг е имало в криптата на замъка Caernarfon в Уелс и в подземията на католическата катедрала Marie-Reine-du-Monde в Монтреал, Канада. Поне две главни жертви на тези скорошни събирания са били деца под пет годишна възраст, които са ритуално убити, на конклава на Деветият кръг в катедралата в Монтреал на улица Rue de la Cathedrale 1085 състояла се на 15 август 2014."

Известно е още, че сатанински жертвоприношения са извършвани през пролетта на 2009 и 2010 г. в Холандия и Белгия на правителствени и военни бази. Открити са масови гробове на деца в Белгия, Ирландия и Канада. Участници в подобни жертвоприношения са членове на английското кралско семейство, включително и принц Филип, холандския кардинал Алфринк, холандската кралица Вилхемина, крал Хедрик, белгийските кралски особи и основателя на клуба Билдерберг принц Бернар.
Документ от The Canada Gazette Issue No. 232, от 26 декември 1942, Ottawa разкрива, че още от онова време канадското правителство гарантира на холандските кралски особи премахване на криминална отговорност (има се предвид заради индианските деца). 

През април 2015 г. в Ирландия полицията открива в септична яма на римокатолически манастир за монахини 796 трупа на деца принесени в жертва и са разследвани и дали показания по случая пред съда.

Настоящият папа Франциск, още като свещеник в Аржентина влиза в трафика с деца по време на хунтата използвайки децата на убитите над 150 000 души. Разследването разполага с множество документи предоставени от служител на аржентинската администрация от онзи период, който се укрива.

Разкрито е по данни от Ватикана, че предишният папа Йозеф Рацингер още от 1962 г. в Аржентина е участвал в жертвоприношения на деца като член на тайната организация Черният рицар възникнала по времето на нацистка Германия през 1933 г. основани от Хитлер, като езически култ с човешки жертвоприношения.
По времето на Втората световна война Рацингер е бил асистент на свещеника към SS в немския концентрационен лагер Ravensbruck. Децата за жертвоприношения на Черният рицар били доставяни от концентрационните лагери.

image

Папа Йозеф Рацингер прави сатанински знак

image

Папа Йозеф Рацингер целува момченце


image
 

А тук имаме папа Франциск (Хорхе Бергоглио)


Главният съдия на Международния трибунал заявява:

"Старшии членове на Деветият кръг включват Хорхе Бергоглио и Йозеф Рацингер, така наречени папи на римската църва, архиепископът на Кентърбъри Джъстин Уелби, двама съдии от върховния съд на Англия, поне един епископ в Канада, висши правителствени министри в Белгия и Англия и членове на кралските фамилии на Великобритания, Белгия и Холандия."

Статия в Дейли мейл от 25 януари 2015 г. разкрива връзката между върховния съдия на Великобритания и мрежата от ритуални педофили в елита на страната. Той бил в общество за поддръжка на педофилите с цел тяхното освобождаване. Английската кралица се старае да прикрие следите и да ги освободи. Тя е обявена за виновна от Международния трибунал на едно от първите заседания на съда.

image

Официално обявяване в пресата на английската кралица за виновна от Международния трибунал в списание Тайм

Бившият детски омбусман Питър МакКелви заявява за наличето на диказателства, че двадесет души от правителството на Великобритания са членове на тайно общество, които в течение на десетилетие се занимавали с изнасилване на деца и най-гнусните възможни престъпления, които са възможни.
Европейския комисар Ян Бритън е замесен в мрежа на ритуални педофили сред парламента. Известно време преди да умре към него са предявени обвинения за педофилия с деца от домовете за сираци, изтезание и сексуално насилие. Към 22 души от английския парламент са представени обвинения и има демонстрации по този повод, за да се обърне внимание към обществеността, тъй като са замесени твърде много влиятелни хора и се опитват да потулват случаите.

A да не забравяме и скандала Pizza Gate.

image

image


Главният съдия на Международния трибунал казва, че деца са били разчленявани и принасяни в жертвоприношение на каменни олтари, пиели са кръвта им и са консумирали плътта им и дори са карали други деца да убиват и да вършат тези нечовешки мерзости.

Над милион деца годишно изчезват в мрежата за трафик с деца и над 5.5 милиона са продадени в робство, част от тях се използват за жертвоприношения.

Въпреки всички отвратителни доказателства уличаващи редица високопоставени личности по-голямата част от контролираните медии мълчат и не споменават нищо за описаните в статията неща1. Да сте чули до момента нещо от вече казаното по телевизията? Да са казали случайно по новините, че английското, холандското и датското кралско семейство са замесени в сатанински ритуали и т.н. и че се води международен процес срещу злодеянията на сатанинска организация на име деветият кръг? Напротив на Коледа и Нова година излъчват папата, чието съществуване или не няма никакво значение за хората в България и не казват нищо по въпроса. По официалните медии биха казали едва, ако подобни биха били вкарани в затвора или осъдени на смърт, каквато участ напълно заслужават за деянията си.   

Постинг за встъпването на този папа на престола:

http://ernest.blog.bg/history/2013/04/02/.1069083

По долу съм включил изключително добър филм показващ разследванията и всичко споменато, а вторият е изявление на представител на Международният трибунал Kevin Annett номиниран с Нобелова награда за мир.

 image

Kevin Annett пред Обединените нации носещ писмо до Ban-Ki Moon

 ----------------------------------------------------

1 На 1 февруари в официалния правителствен сайт на Полша излязоха материали свързани с конспирация с абдикацията на предишния папа Бенедикт XVI, но все още не са казали за деветия кръг:
http://www.rp.pl/Spiskowa-Teoria-Wszystkiego/301319921-Czy-tajne-sluzby-dokonaly-puczu-w-Watykanie-w-2013-roku.html#ap-1








Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ernest
Категория: История
Прочетен: 2677862
Постинги: 576
Коментари: 1166
Гласове: 1228
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930