Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.10.2017 11:44 - Сорос финансира независима Каталония
Автор: ernest Категория: Други   
Прочетен: 1507 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 10.10.2017 13:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
От векове е известна сентенцията - Разделяй и владей. Когато някъде има различни бунтове - те могат да бъдат спонтанни, но също така и направлявани и финансирани от някого скрит в сянка. Някой да ги използва за своите скрити намерения. През 90-те години след среща на глобалната закрита група известна, като Клуба Билдерберг1 в Канада се опитват да разделят Канада на няколко части. Тъй като плановете излизат наяве хората успяват да се противопоставят и плановете на глобалистите неуспяват.
Понякога се ползва и друга тактика - финансират се две противоположни страни, които дори може да воюват едни с други. Така например по време на Гражданската война между Севера и Юга в САЩ и двете страни са финансирани от Ротшилд. Те са имали планове за Юга и са искали Юга да победи, но не са успели. Но все пак за всеки случай са финансирали и Севера. Известни са и по-късните борби на американските президенти от създаването на САЩ против въвеждането в страната на Централна Банка2, която да контролира и източва парите на държавата (което по-късно прави картела от частни банки наречен Федерален Резерв). 
Отдавна се знае, че събитията в Украйна бяха спонсорирани с милиони долари. Сред тези, които ги финансират срещаме името на Сорос. Той стои зад напечатаните на арабски пътеводители за кандидат емигрантите към Европа, какво да правят и как да се оправят. Фондация на Сорос финансира организацията КОД, които направиха неуспешен опит за преврат в Полша през миналия декември.
Оказва се, че през 2016 г. фондация на Сорос финансира Consell de Dyplomacia de Catalunya.

image

image

-------------------------
1 Стартирали, като тайни сбирки и засечени през май 1954 г. в хотел Билдерберг, чиято цел е създаването на Световно правителство в рамките на Нов Световен Ред с управление на свръхбогатите и превръщането на планетата в нещо като концентрационен лагер, където всичко се контролира и се поддържа нисък брой население между 500 милиона и 1 милиард души ("излишните гърла" над 6 милиарда да бъдат екстерминирани с войни, изкуствено предизвикани природни катаклизми (HAARP), ваксини и т.н.).   

2 Тъй като след първия договор за 20 г. за Централна Банка през 1811 г. от правителството на САЩ отказали да подновят договора Натан Ротшилд до такава степен се разярил, че казал:

"Или молбата за подновяването ще получи патента или Съединените Щати ще бъдат въвлечени в най-разрушителната война"

"Дайте на онези провинционалисти хубав урок. Натикайте ги в старото им положение на колонии!"

И така била обявена Англо-Американската война през 1812 г. Най-известна е останала борбата между президента Андрю Джаксън и опитите да продължат съществуването на Централната банка, Той нарекъл през 1832 г. банкерите "банда крадци", неговото мото по време на изборите било Jackson and No bank, а за няколкото направени покушения срещу него заявил, че са отговорни "силите отвъд океана".



Тагове:   Каталония,


Гласувай:
2



1. olivie - Може и така да е
09.10.2017 13:09
и също както в Украйна с водач Пораженко, сега става дума за друг евреин, приел знаково име - Пуч/демон (или демон на пуча, ако ви е угодно) А както знаем пуч значи преврат и разшифровано - демон на преврата - с една дума няма да успее, язък за вързалите се и дано да няма повече кръв. Ако разлистим историята инквизицията ги е изселила, но явно са оцеляли в Каталуня и сега си отмъщават.
ПП Не бързайте да ме обявявате за антисемит - става думи за хазари, маскирани като евреи.
цитирай
2. ernest - Да спомена още нещо
23.10.2017 20:36
Най-големият руски историко-финансов анализатор Фурсов в лекциите си говори за борба между различни фракции в Западната Европейска елитна част на Европейския съюз и евентуално още и американската и говори за предстоящ разпад на Европейския съюз. А освен това има и милиони недоволни от различни неща прокарвани под претекст за "демократичност" в страните от Европейския съюз.
Аз споменах за опита на КОD да направи преврат и как не успяха, въпреки дадените от Сорос 210 милиона. Вече ги няма и няма да стане тяхната!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ernest
Категория: История
Прочетен: 2672662
Постинги: 576
Коментари: 1166
Гласове: 1228
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930