Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.08.2019 12:16 - Можем да спрем опасността 5G
Автор: ernest Категория: Други   
Прочетен: 724 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 10.01.2020 18:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Много обществени личности алармират от вредата и опасността от 5G технологията.
Министър-председател­ят на Полша Матеуш Моравиецки лично подкрепи международен апел за спиране на противоречивото въвеждане на 5G електромагнитни предаватели с микровълнова връзка.

http://­www.vlastta.com/­displaynews/137175

Едно със сигурност е безпрецедентно и новаторско действие. 5G е нов милиметров честотен диапазон, въведен от телекомуникационната­ индустрия в световен мащаб. 5G се определя от над 2000 учени и 1400 лекари от цял свят, като пряка заплаха за човешкото здраве, както и за животните, насекомите и растенията.
Не са провеждани тестове за безопасност, за да се гарантира безопасността му, въпреки факта, че 5G работи с между 10 и 100 пъти по-високи честоти от настоящите 3 и 4G предаватели. А експерти в областта, които са наясно за какво става въпрос алармират и обясняват същността на проблема.
Разгръщането на 5G ще включва поставянето на милиони предавателни кутии на разстояние не повече от 10 до 12 къщи в градски райони. Учените са установили, че това ще подложи гражданите, живеещи в градските райони, на неизбежен електромагнитно замърсяване. Доклад от 2017 г. от над 230 учени и лекари от 41 страни изразява сериозна загриженост относно постоянно увеличаващото се излагане на електромагнитни честоти (ЕМП). Те твърдят, че още преди въвеждането на 5G, „Многобройни скорошни научни публикации показват, че ЕМП засяга живите организми на нива доста над международните норми“. Тези ефекти включват риск от рак, клетъчен стрес, увеличаване на вредните свободни радикали, генетични увреждания, структурни и функционални промени в репродуктивната система на човека, дефекти в ученето и паметта, неврологични нарушения и отрицателно въздействие върху общото благосъстояние на хората. Щетите са далеч отвъд хората, тъй като има нарастващи доказателства за вредни последици както за растенията, така и за животните.
Една от многото възможности освен облъчването е, че хората притежаващи смартфони1 могат да бъдат и психически манипулирани - да чуват гласове в главите си (каквото решат да им кажат и да ги накарат да направят, в САЩ има един случай на експеримент с 5 G технология довел до убийства).

Хората от няколко области в Полша се използват като морски свинчета в 5G експеримент за тестване на ефикасността на технологията. В градовете Варшава, Лудж, Гливице, технологията вече е въведена. Същата процедура се провежда по цяла Европа, Северна Америка и много други страни. Най-голямото в света проучване “Национална токсикологична програма” (NTP) разкри значително увеличаване на случаите на сърдечен и мозъчен рак при животни, изложени на ЕМП, под насоките на Международната комисия за защита от нейонизираща радиация (ICNIRP), които са последвани от повечето страни.

Министър-председател­ят на Полша предприе много отговорна стъпка в подписването на Глобалния призив за забрана на 5G в Земята и в Космоса. Той отвори пътя за лидерите в други страни да предприемат една и съща стъпка, като по този начин защити своите граждани от потенциално много опасна и неизпитана технология, чиито последици за здравето и благосъстоянието са безпрецедентни. Да, можем да да се избавим и да живеем и без 5G технологията!

Друга добра новина от Полша

Унгария е постигнала споразумение с Полша и Естония за създаване на механизъм за предупреждение срещу Глобалния договор на ООН за миграцията, който ще позволи на страните да „се противопоставят на подобни предложения за миграция в ранните си фази, независимо дали са изготвени в ООН или в Брюксел ".

През декември 2018 г. на Общото събрание на ООН 152 страни гласуваха за Глобалния договор за миграцията, докато пет гласуваха против него, 13 държави се въздържаха, а 57 не гласуваха изобщо.

Унгария, Полша, Чехия, Съединените щати и Израел, които всички отхвърлиха документа през декември миналата година, също бяха присъединени от Естония в последното гласуване. Нито една от страните от Вишеграда не подкрепи компактното споразумение, като Словакия реши да не гласува на последния вот.

Сиджарто твърди, че всичко, одобрено от ООН, по същество става част от международното право и съдебната практика. Той също така подчерта необходимостта от борба с „предложения за миграция“.

Страните от Вишеград (V4) наскоро отстояваха политическата си воля по начини, по които не са били в миналото. Като пример, ръководителят на кабинета на унгарския премиер заяви миналия четвъртък, че германската Урсула фон дер Левен не може да бъде номинирана за председател на Европейската комисия без подкрепата на страните от Вишеград.

Меко казано предсказанията за Полша от около и над 100 г., както и по-нови от ХХ век започват да се изпълняват.

http://­ernest.blog.bg/drugi/­2018/11/11/­sto-godini-ot-nezavis­imostta-na-polsha-pr­edskazaniiata-na-fr.­1634741


---------------------------

1 Умните хора не ползват смартфони. Дори Стийв Джобс си е направил върховен майтап с купувачите наричайки тези клетъчни телефони smart - умни, понеже умните не ползват тази технология. Помислете си само защо Стийв Джобс забранява на децата си да ползват смартфони??? Защо ли най-богатите хора на земята не ползват смартфони и джиесеми въобще, но само домашни телефони?
Относно опасността и следенето със смартфоните, които снимат всичко в картина и се архивира за всеки потребител, дори когато са в джоба или покрити с нещо до момента, докато не им се извади батерията или пък се постави във фарадеева кутия (без да броим, че страшно много батерии на смартфони се взривяват, само в САЩ годишно има 300 000 случая, включително на пожари и подпалили се и изгорели апартааменти, къщи и автомобили) имам два постинга в блога ми със заглавия:

Контролът на данни

Контролът на данни за всеки човек












Гласувай:
5



1. morskipesni - Ще им натрошим, запалим, разчленим и сринем кутиите .
05.08.2019 15:06
Мамицата му и мечка! Всичко ще почне ОТ БЪЛГАРИЯ!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ernest
Категория: История
Прочетен: 2677869
Постинги: 576
Коментари: 1166
Гласове: 1228
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930