Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.03.2020 15:38 - Под карантина
Автор: ernest Категория: Други   
Прочетен: 527 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 16.05.2020 22:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Когато повечето хора през почти цялото време сме си по домовете е все едно сме във ваканция (поне аз горе-долу се чувствам така, пък и през зимата и хладния сезон много не излизам и си спортувам в къщи), само дето човек трябва да е малко по-дисциплиниран и да спазва по-стриктно правила за хигиена.
Ако има някой, който да не е наясно с това, че става въпрос за изкуствено създаден в лаборатория вирус на базата на корона вируса при животните може да изгледа примерно изявленията на Пламен Пасков, който е ветеринарен лекар по животните. Индийският професор по генетика Ананд Ранганатан в Държавния университет Джавахарвал Непур публикува заедно с колегите си доклад върху китайския коронавирус Ковид 19 изяснявайки, че е образуван от два различни коронавируса на прилепи и змии плюс четири вирусоподобни, характерни за ХИВ. А нали ви е ясно, че това в природата едва ли има, как да стане или най-малкото изглежда доста съмнително? И най-странното е, че фондацията на Бил Гейтс има патент за вируса още от 2019 г.

image

И всичко започва в китайския индустриален район много удобно по времето, когато между САЩ и Китай има полуофициална икономическа война за производство и доминация на пазари.
"По случайност" откриваме, че биотехнологичната лаборатория на Сорос се намира в Ухан. А китайския дипломат Лиан Зао на 12-ти март отправи официално изявление в Twitter, при което заяви, че може би американските военни са виновни за разпространението на заразата и че вирусът е дошъл от САЩ. Така ли е наистина? Китайският външен министър Генг Шуанг просто заявява, че има различни мнения от къде се е появил вирусът.

В британското медицинско списание Nature Medicine от 2015 г. има статия за успеха за разработката на опасен за човека вирус създаден от смесването на вирус на прилеп с атипична плевмония. В статията се споменава, че имат намерение да изследват новия вирус върху примати. Първоначалните опити са правени съвместно с колегите им от биолабораторията в Ухан. Можете да гледате и документалния филм Оружие - вирус за различните по-раншни експерименти върху хора, без тяхно знание от страна на САЩ.

                                              image

Toвa e книгата на американския автор Дийн Кунц от 1981 г., в която се споменава смъртоносен вирус изкочил случайно от биолаборатория в Ухан.

В Ухан и Италия, където корона вируса има сериозни последствия се забелязва, че имат 5G, чиито излъчвания всъщност унищожават и намалят имунитета.

Въпреки че не се споменава, в по-лошо положение са пушачите, тъй като Ковит 19 засяга белите дробове (за да функционират добре белите дробове се правят йога упражнения от пранаяма, има и упражнение, по-точно две пранаяма упражнения, които унищожават всякакви вируси). Родените в бившите социалистически страни в Европа, където по времето на социализма децата са били ваксинирани от туберколоза (или продължават тези ваксинации) има по-малко заболели или хората по-леко минават заразата. В миналото ваксините са били истински, докато от трийсетина години в над 80% от ваксините големите западни производители умишлено поставят вредни вещества, чиято цел или е разпространението на съответната зараза и смърт или предизвикват стерилност, като някои от ваксините така са направени, че стерилността да се прояви при второто поколение. По тази причина от поне двайсетина години милиони хора по света отказват да бъдат ваксинирани или техните деца да бъдат ваксинирани.

Колко време ще трае карантината не се знае, но елементарната логика на действието на вирусите, естествени или изкуствено създадени е така нареченото атеноиране - с течение на времето отслабване на вируса и съответно неговото разпадане..

Сега при извънредно положение, което е близко до карантина и много хора са свободни и не са постоянно на работа е време, когато може човек да направи много неща, за които все казва: "Нямам време." Примерно да прочете спокойно някоя книга, да гледа любими филми, да слуша музика, да свири на музикален инструмент и да разучава нови неща, а тези, които все се канят някой ден да започнат да спортуват могат да спортуват в домашни условия. (А за хората, които са свикнали да спортуват в домашни условия нищо не се е променило.) Или просто да се кисне по интернет. Е, за нас повечето, освен другите неща, които можем да правим, интернет все пак си остава опция за контактуване със света.










Тагове:   под карантина,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ernest
Категория: История
Прочетен: 2672654
Постинги: 576
Коментари: 1166
Гласове: 1228
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930