Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.06.2020 21:08 - Oпасността от ваксините
Автор: ernest Категория: Други   
Прочетен: 1846 Коментари: 4 Гласове:
4

Последна промяна: 27.07.2020 20:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Вaкcинитe ca мeдицинcкa прoцeдурa, кoятo cпoрeд бългaрcкитe и мeждунaрoднитe зaкoни трябвa дa ce извършвa caмo c нaшeтo изричнo инфoрмирaнo cъглacиe. Но в случая с така нареченият коронавирус, като че ли се опитват да направят ваксинирането в България задължително, което е погазване на личните права на хората и правото им да се лекуват, както те си преценят и желаят.

Така хората, които биха могли да се ваксинират от нещо първо трябва да бъдат подробно запознати с евентуалните ползи, съпоставени с възможните рискове и странични реакции.

Има няколко точки, които посочват различни медицински източници, сред които:

Ваксините съдържат токсични, канцерогенни и биологично замърсени съставки.

Известни са голям брой случаи на сериозни странични ефекти.

Не е сигурно, че ваксините са ефективни и необходими, а също има случаи на разнасяне на заразата, за която са предназначени и това е имало тежки последствия или дори са причинили смъртта на ваксинираните.

Ще цитирам д-р Гълъбов:

"В медицината и изобщо в здравната култура един от най-вредните, но за съжаление пуснал дълбоки корени митове, е този за предпазния характер на масовите имунизации. На медицинската професия и на обществеността от десетилетия се внушава, че те са главният фактор, допринесъл за намаляването и изчезването на определени инфекциозни болести и единствен метод, чрез който може да се извършва ефикасна профилактика в тази насока и дори да се подобри здравето на човечеството като цяло. Както обаче сами виждаме, такова нещо не става, дори напротив - появяват се нови, и то още по-сериозни инфекциозни болести и се увеличава броят на хората с хронични заболявания.
Ефикасни и оправдани ли са действително ваксинациите? Ще ви представя някои факти, за да прецените сами.
Трябва да се знае, че епидемиите следват определени цикли на поява, развитие и затихване, които не се влияят от имунизациите. Според Британската асоциация за напредък в науката честотата на детските болести е намаляла с около 90% за периода между 1850 и 1940 г., като това се свързва с подобрените условия на живот и хигиена още преди навлизането на задължителните масови имунизационни програми. Смъртността от морбили например е била снижена с 97% още преди въвеждането на съответната ваксина. Във Великобритания епидемиите и смъртността от полиомиелит, които достигнали своя връх през 1950 г., са намалели с 82% до 1955 г., когато се въвежда полиомиелитната ваксина. Но интересното е, че в Европа, в която въобще не са провеждани масови ваксинации срещу едра шарка и полиомиелит, епидемиите заглъхват по същото време.
Според публикация на Американската асоциация за напредък в науката в "Сайънс 86":
"Европейските страни са изкоренили полиомиелита, без да ваксинират всички хора. Във Финландия например само една част от населението е било ваксинирано, но заболяването е изчезнало."
Дори СЗО признава, че в страните от третия свят честотата на заболелите и смъртността нямат пряка връзка с провежданите имунизации, а с хигиената и храненето!
Данните, отразени в доклада на д-р Кристин Севърин на една медицинска конференция, състояла се в Дейтън, Охайо, през ноември 1993 г., показват, че през 1989 г. почти три четвърти от докладваните случаи на морбили (дребна шарка) в щата са били при ваксинирани хора, като 80 % от тях са били при лица над 14-годишна възраст. При преглед на 1600 случая на морбили в Квебек, Канада, между януари и май 1989 г. се установява, че 58% от разболелите се деца са били ваксинирани. Американските центрове за контрол и профилактика на заболяванията (СОС) съобщават за случаи на заболели в 100% ваксинирани популации."

Ваксините не се тестват според стандартите.

Различните хора се различаваме и различни неща, които за един могат да са добри, за друг са пагубни. Tака някои вещества съдържащи се в някоя дори "добра" ваксина при определени хора могат да причинят необратими последствия и дори в някои случаи смърт.

Не може да се има пълно доверие на лекарите препоръчващи ваксините.

Както пише д-р Гълъбов:

"Оказва се непрекъснат огромен пропаганден натиск, чиято цел е да ни накара да повярваме, че природата е безпомощна, защото не е много наясно с това, което прави, и затова й трябва коректив в лицето на масово ваксиниране и приложение на алопатични препарати. Целта на тази тактика е да се внуши страх и да се постави човечеството в подчинено положение и зависимост от медицинската индустрия! Съзнанието на мнозина вече е дотолкова промито, че когато дойдат на преглед, очакват или дори сами искат да им изпишем медикаменти, а много често от такива няма нужда.
Единствената сигурна защита на организма е здравата имунна система, за поддържането на която най-голям принос имат правилното хранене, чистият въздух и подходящите физически упражнения!"

"Когато човек е здрав, различни микроорганизми живеят в човешкото тяло в симбиоза с него или в непатогенна форма, т.е. без да се развива заболяване. Но всяко влошаване на вътрешните условия в организма, предизвикано от различни фактори - нерационално хранене, замърсена околна среда, дистрес, ваксинации и пр., дават възможност на микробите да се активират и да се развие болест."

"Лекарите непрекъснато са атакувани от различни фирми, производителки на алопатични лекарства и ваксини, които предлагат поредния си продукт, превъзнасяйки "добрите" му качества, а в същото време ловко отбягвайки въпроса за задълбочени проучвания върху краткотрайните или още по-важно - дълготрайните му странични ефекти. Независимо от многобройните им нежелани въздействия и липсата на траен лечебен резултат медикаментите се представят като неизбежно зло - фармацевтичната индустрия иска да ни накара да повярваме, че без масовото им приложение светът не би оцелял."

Често ваксините се ползват, като биологическо оръжие срещу определени страни или общностни групи от хора.

Откритието да се експериментира с вирусите и опитите да се изготвят препарати против различни заболявания датира от края на XVIII век, след публикуването на статията „An Inquiry Into the Causes and Effects of the Variolae Vaccinae, Or Cow-Pox“ през 1798 г. от английския лекар Едуард Дженър. В миналото медицината се е опитвала да се справи с различни заболявания и ваксините са представлявали опит или средство в борбата с тях, но вече от над тридесет и няколко години, може би 40 г. повечето от ваксините са използвани за съкращаване на населението на земята по теорията на Малтус и идеята на глобалистите, Римския клуб, Клуба Билдерберг и др., че на нашата планета трябва да останат само един милиард души, а другите са "излишни". Така ваксините или са използвани за разпространение на зарази или "случайно" се оказва, че съдържат вещества водещи до стерилност.
Още през 80-те години в списъка с потенциални начини на биологична война е включен и грипът. Предполага се, че от около стотина години са използвани от време на време, като биологично оръжие.
През 2009 г. американската фармацевтична компания "Бакстър" изпратила в Европа до четири държави ваксина срещу грип, но в Чехия решили за всеки случай да я изследват и открили в нея вируса на птичия грип, което всъщност означава, че ваксината заразява с този вид грип! А от "Бакстър" в отговор наивно казали, че объркали епруветките. Според редица авторитетни учени в една сериозна лаборатория това не може да се случи. Ваксинирането е начин да бъдат заразени милиони хора. Днес науката вече може да синтезира всякакъв тип вируси.
Министърът на здравеопазването на Индонезия Фадила Супари в разгара на епидемията от свински грип заяви, че вирусът е създаден изкуствено в лабораториите за генно инженерство в западни страни, с цел увеличаване печалбите на фармацевтичните компании. Според нея западните страни и на първо място САЩ разработват нови вируси и ги разпространяват в развиващите се страни, сред които и Индонезия.

В западния свят, в англоезичните страни от около век близо 80% от бизнеса с лекарствата се държи от фирми на Рокфелер и годишните приходи от индустрията с лекарствата е 25 милиарда долара. Само в годините на Втората световна война на американските военнослужещи са направени над 200 милиона ваксинации и някой е спечелил от това. Чудно ли е тогава, че Рокфелер и техните подставени лица в Управлението по храните и лекарствата, Службата за обществено здраве, Федералната комисия за търговия, Бюрото за добър бизнес, Военномедицинския корпус, Флотското бюро по медицина и хиляди административни здравни кадри в САЩ са се съюзили да съсипят всички лечебни методи, които не препоръчват използването на синтетични медикаменти и ваксини.
Можете да си потърсите и да гледате поредицата Истината за ваксините

През 2012 г. в Пакистан започват ваксинация и известно време, след това са убити един доктор, а два дни след него още девет души извършващи ваксинациите.
На мястото намерили бележка с текст: "Няма да се дадем". При разследването се оказало, че ампулите с прeдполагаемата ваксина всъщност съдържат вещества, чиято цел е да направят хората стерилни.
В 13 страни от Африка по таен проект разработен от Хенри Кисинджър се провежда "хуманитарна" програма с много ваксини. Странно, но са ваксинирани жени и то от 14 до 45 г. След време се оказва, че всички жени, които са били ваксинирани стават безплодни.

Във Великобритания от 2008 г. се препоръчва ваксинирането на 12-13 г. момичета с ваксината Silgard/Gardasil и по този начин хиляди са кастрирани. Или още Полисорбат 80 (познат още като Tween 80 или Е433), който променя състоянието на родилните органи на момичетата. За да се предизвика стерилност още се използват ГМО и козметика. В козметиката се намират 12 хиляди вредни вещества, някои от които водят до безплодие.

В много страни стерилността на жените е достигнала плашещи размери. В Бразилия 44% от жените са безплодни. Но за да се постигне този висок процент в Бразилия повечето хора доброволно са били надумани от различни неправителствени организации за контрол над раждаемостта (експеримент на спонсорирани организации от фондации на Рокфелер) и от международна федерация по планирано семейство в началото на 90-те да ги направят стерилни с операции и през 1992 г. Държавата прави изследване на населението и стига до шокиращите 44%.
Стерилните в САЩ са 40%, а в Канада 50%. В България по официални данни има 300 000 семейства, които са безплодни, но какъв е точно реалният процент не се знае, тъй като едва около 50% от хората в репродуктивна възраст създават семейства.
Около 1990 г. България получава безплатно 500 000 ваксини за бебета, които пo-късо се оказва, че са програмирани да превърнат децата в стерилни, тях или тяхното поколение, ако имат такова. Така че по-голямата част от родените през периода 1989-1994 са прецакани в дългосрочен план.

През 1974 г.е подписан "Меморандум 200", подготвен от група, ръководена от Хенри Кисинджър. Документът обявява депопулацията в света за основна стратегическа задача на САЩ.

Различни глобалистки среди предлагат различни цифри на допустимо население на Земята. Професор Пол Ерлих, съавтор с Джон Холдрeн (по-късно в администрацията на Обама) на книгата "Еконаука" (Ecoscience) публикувана през 1978 г., цитиран от вестник Guardian, как изразява подкрепата си за драстичното съкращаване на популацията на хората по света, преди числеността да е достигнала 9 милиарда души през 2050 г. заявява:

"Колко ще останат накрая (да живеят на Земята), зависи от стандарта на живот. Спряхме се на (бройката) 1.5 или 2 милиарда души, защото тогава можем да имаме големи, оживени градове, но и дива природа. Ако искате свят, в който да живеете като пиле в кафез, всеки да разполага с малко жизнено пространство и малко храна, може би (в такъв случай) ще могат да останат 4 или 5 милиарда души. Но ние вече броим 7 милиарда. Така че трябва хуманно и колкото се може по-бързо да пристъпим към съкращаване на популацията. Въпросът е: Можем ли да минем без някакво бедствие, като световна чума или ядрена война между Индия и Пакистан? Ако (растежът на световната популация) продължава със същите темпове, ще има различни видове бедствия. Някои от тях може да са бавнодействащи, например хората да измират от все по-нарастващ глад. Но може и да се стигне до катастрофални бедствия, защото колкото повече са хората, толкова по-голяма е вероятността някой непознат вирус да премине от животинската в човешката популация, след което да настъпи поголовно измиране."

Джон Холдрен още е писал, че трябва да се създадат тайни химикали, които да се поставят във водата, за да намалят населението на земята. За никого не е тайна, че в храните се поставят различни вредни вещества, че ГМО продуктите са вредни, а водата е флуорирана. Всички изследвания на ГМО в различни страни показват едно и също - значително намаляне на плодовитостта на тестваните мишки и зайци при първо поколение и при трето пълна стерилност и необичайни деформации на органите.

                                 image

                          Книгата "Еконаука, популация, ресурси, околна среда"

Година по-късно през 1979 г. в Елберт Каунти щата Джорджия на един хълм членове на някакво тайно общество издигат съвременен паметник включващ послание към народите на 8 основни езика, на които е написано върху огромни каменни плочи, че населението на планетата трябва да се намали на 500 милиона.

Д-р Ерик Пианка, преподавател в Тексаския университет, изявен активист сред еколозите и отявлен поддръжник на евгениката:

"Войните и недохранването невинаги вършат работа. Вместо тях, болестите предлагат най-ефективния и бърз начин да убием милиардите, които скоро трябва да измрат за разрешаване на кризата с популацията. СПИН не е ефективен убиец, защото е твърде бавен. Моят любим кандидат за изтребител на 90 процента от световното население е преносимият по въздуха – Ебола, защото е много смъртоносен и убива за дни, вместо за години."

"Знаете ли, птичият грип също е добър. На всеки оцелял се падат по деветима, които ще трябва да погребе."

Принц Филип, съпруг на английската кралица Елизабет, считан за "филантроп" безцеремонно казва:

"Ако се преродя, искам да се върна на Земята, като смъртоносен вирус, за да намаля човешката популация."

Oщe преди 11-12 г. Бил Гейтс в лекциите си заявява, че трябва да се направи вирус, който да отнесе някой и друг милион хора и че ваксините трябва да се използват за намаляне на числеността на населението на планетата.

Съществуват научни открития и то доста отдавна с помоща на които човечеството може да бъде предпазено или излекувано от всякакви вируси и пандемии. Ще използвам четири цитата от книгата "Изгубените открития" на Гери Василатос:

"Д-р Райф тествал ефективния обхват на лъчите и определил безопасното за пациентите разстояние от източника на лъчение. Патогенните култури не били в безопасност никъде в близост до устройството. Д-р Райф разположил лампата в единия край на лабораторията си и започнал да поставя културите на различни разстояния от нея. В последния изумителен експеримент отнесъл културите вън от лабораторията в затворени контейнери. Оказало се, че излъчвателната лампа действа ефективно върху вирусните култури на разстояние 13 км! Металните стени не можели да предпазят вирусните култури от смъртоносните лъчи, тъй като действали като проводници. Дори при използването на алуминиеви контейнери настроените лъчи унищожавали целите си, където и да се намирали.
Това представлявало едно от големите открития в медицината с огромно значение за човечеството. Принципът на практика правел възможно излъчване на лечебни емисии в ефира. Цели градове можели да бъдат електрически „ваксинирани“ от една-единствена подвижна станция. Потенциалът на системата бил зашеметяващ.
Епидемиите можели да се контролират, без да са нужни отнемащите време индивидуални прегледи. Излъчваното смъртоносно послание щяло да унищожава специфичния патоген само с няколко прости емисии. Непрекъснатото наблюдение на заразните болести можело да се прави чрез непрекъснати здравни „предавания“."

"Използването на лампата в лабораторията осигурявало непрекъснат източник на ваксиниране. След известно време в телата на членовете на екипа имало толкова малко токсични вещества, че признаците на отпадналост започнали да изчезват. Сътрудниците му не се разболявали от нищо. Не хващали дори хрема. След време д-р Райф почти не използвал ръкавици, когато работел с вирусни образци. Освен това нито той, нито някой от сътрудниците му не прихванал нито една от болестите, с които се занимавали. Лъчевата тръба ги „ваксинирала“ срещу всяко заболяване."

                                               image

Фармацевтичната индустрия и идеята сред някои кръгове за намаляне на населението на земята решава да унищожи д-р. Райф и откритията му:

"Лъчевата система на Райф заплашвала да заличи приетите фармацевтични методи за лечение. Подобни перспективи не се нравели на застрашените корпорации.
Д-р Райф разработил средства за лечение, които вършели работа. Това се вижда повече от ясно в яростта, с която го нападнали противниците му.
Систематичното унищожаване на това постижение говори за мащабно и ужасно упражняване на контрол над обществото, който неизбежно се свързва с корпоративни тръстове и правителствени организации. Идеята, че се допуска разпространение на болести само за да се защитават корпоративните интереси, е прекалено ужасна, за да може изобщо да бъде обсъждана. Когато федералните служители пристигнали да запечатат лабораторията на Райф, било прекалено късно. Неколцина предани сътрудници успели да отмъкнат цялото безценно оборудване и заедно с някои важни документи го прехвърлили през границата в Мексико, където се намира и до днес под грижите на Джон Крейн.
Редакторът и главният цензор на Асоциацията „Фишбейн“ се погрижил името на Райф да бъде изтрито от всички излезли публикации, нито едно научно издание да не публикува негови материали и в нито един официален документ да не се споменава за постиженията му. Поведението му е повече от подозрително — особено като се има предвид, че Фишбейн е тясно свързан с фармацевтичните тръстове."

"Контролът върху обществото се превърна в основна тема след края на Втората световна война. Модифицирането и регулирането на обществената мисъл чрез законови и финансови мерки доведе откритията и истинското развитие на технологиите до мъртва точка. Откритията, способни да променят света, могат да се правят, но не и да получат разпространение. Леченията на заболяванията могат да се потвърдят и одобрят, но не и да се прилагат на практика."

Относно кронавируса малко се преувеличава. Повечето хора го минават горе-долу, като грип и много малка част са смъртните случаи. Почти всички смъртни случаи са на хора имащи сложни и животоопасни съпътстващи заболявания или са по на 90 и нагоре години, а някои хора на 90 и дори 100 г. са преминали вируса и са се излекували. Разбира се има не малко случаи на хора починали от нещо си и ги писали "коронавирус". Също така добре е да се знае, че по всяко време има хора, които си умират и бройката на смъртност по време на така наречената пандемия в България в сравнение с 2019 г. е по-ниска. Явно коронавируса е оказал благотворно влияние и хората престават да умират.

image

Oтносно въпроса за ваксинирането.
Всяка нова ваксина има странични въздействия и е необходимо продължително време, за да се проследят негативите от това. Тестовете отнемат минимум 4-5 години. Така че няма как да не се спекулира с темата за по-раншно създаване на действително действаща ваксина, която да няма странични действия и да не уврежда нещо.


Така или иначе милиони хора няма да искат да се ваксинират. Какво ще стане, като откажат да се ваксинират примерно два милиона души в България - ще ги вкарат в затвора ли, ами то няма къде. Все още има демокрация!
Освен това не е необходимо да има ваксина. Достатъчно е да има лекарства (за тези, които имат нужда и не знаят други методи да се справят). Достатъчно е да спомена, че български учени уточниха, какво е елементарното лекарството против ковид 19 - витамин С и озон, което е и перфектен начин на превенция.
Стана ясно също, че през 2008 г. през България е минал корона вирус от български прилепи подобен на китайския и много хора имат антитела. Счита се, че повечето хора над  22-25 г. са го минали. Предполага се, че това е причината в България корона вируса да бъде минаван леко.

Канадско изобретение са и маски, които убиват вируса и вече няколко фирми предлагат такива маски. Примерно фирмата I3 Biomedical имат антимикробна маска наречена Triomed active, до която щом се докоснат вирусите на ковид 19 моментално умират.

                image

Много по-добра превантивна мярка срещу вируси, не само коронавирус, но срещу всякакви вируси е българското изобретение на малка бактерицидна ултравиолетова лампа убиваща вирусите, което бе съобщено по централните новини по телевизията преди 3 седмици. Лампата с големина на епруветка се поставя в устата и облъчва бактериите в устата. Изобретателите са Петко Ганчев и Марин Млеченков. Към тяхното изобретение е проявен интерес от Шанхайския университет, вече са получени поръчки за 1 милион лампи на месец от Китай. В интервю Петко Ганчев oбяснявa:

"Получаваме индуктивно захранване на лампата и се йонизира газът, който е вътре, в самата лампа, и тя започва с ултравиолетова светлина да свети в целия обем. При това положение, всичко, което е тук - в гърло, в носоглътка, всичко това нещо се облъчва. Ако човек се облъчи днес и утре и срещне болен, съвсем слаба част от вируса ще му въздейства"

image

                                       Петко Ганчев с неговото изобретение

image

Българското изобретение - малка лампа, която убива всякакви вируси в устната кухина

А да не забравяме и за изобретението на д-р Райф, което може да се възстанови...







Гласувай:
4



1. krassko - Нещата са много прости. Който не ...
20.06.2020 07:42
Нещата са много прости. Който не иска децата му да се ваксинират подписва декларация, че ако се разболеят, лечението ще е за негова сметка.
И трябва да знае, че който не е ваксиниран, не може да учи, или работи в САЩ.
цитирай
2. nikolay61 - Интересни времена! .
27.06.2020 07:31
По интересна е теорията, че вирус няма. Клетките отделят екзосоми, нещо което лекарите наричат вирус. Всичко опира до чистота на тялото, мислите и желанията. Относно Райф лампата, ами такава има и в България, има доста хора, които са си направили такава. Разбира се повечето са слабо ефективни, но има и някои добри изработки, тези които са направени по оригиналната технология. Някога е била много скъпа тази апаратура, около 75 000 долара, което е било колкото една голяма къща в колониален стил. Сега си мисля, че може да се изработи за 2-3 хиляди лв.
цитирай
3. ernest - Да не говорим за хилядите фалшиви проби за коронавирус
26.08.2020 10:34
https://www.vesti/temi-v-razvitie/tema-koronavirus/hiliadi-falshivi-pozitivni-probi-za-koronavirus-6113997
цитирай
4. ernest - Да добавя, че през септември в Полша направиха лекарство против ковида
28.09.2020 21:29
https://wiadomosci.wp/koronawirus-polski-lek-na-covid-19-gotowy-zostanie-podany-pacjentom-6557100338842496a
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ernest
Категория: История
Прочетен: 2673395
Постинги: 576
Коментари: 1166
Гласове: 1228
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930