Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.10.2021 11:27 - Зеленият сертификат е дискриминация и медицински фашизъм
Автор: ernest Категория: Други   
Прочетен: 1636 Коментари: 3 Гласове:
6

Последна промяна: 08.12.2021 09:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Една мъдрост сред източните методи на лекуване гласи: "Добрият лекар е този не който лекува някое заболяване, но предотвратява появата му".

Не е голяма тайна, че официалната западна медицина не е на високо ниво, въпреки че се справя с някои неща. Не е тайна, че повечето лекарства от една страна потискат симптомите на някое заболяване, а понякога имат и лекуващо действие, но в същото време разбазикват организма предизвикващи увреждания другаде и всичко е бизнес и начин на печелене на пари. Изчислено е, че в англоезичните държави и част от страните в Западна Европа годишният приход от бизнеса с лекарствата в нормално извънпандемично време е 25 милиарда на година и 80% от него се контролира от Рокфелер.
Разбира се съществуват малко известни препарати, методи и начини за лесно лекуване, но не им се дава много гласност и над 99% от хората дори не са и чували за съществуването им.
Относно ваксините - в миналото по време на соца здравеопазването в социалистическите страни е било безплатно и форма на грижи за човека, съответно и ваксините са били истински и проверявани, ако идват от чужбина, тъй като могат да се използват, като биологично оръжие. Така много хора са имали доверие в медицината и съответно ваксините. Но сега това не е така. По тази причина има някаква малка част хора, може би около 2-4%, които си мислят, че ваксините са все още такива, като при соца и си въобразяват, че производителите много ги е грижа за тях.
 От чисто морална гледна точка - преди няколко десетилетия в някои от ваксините започва да има и човешки клетки взети от абортирани бебета - тоест от убити деца, да го кажем точно.
Многократно през последните 2-3 десетилетия са откривани "ваксини", чието истинско предназначение е друго. Оказва се, че голям брой хора, които са се ваксинирвали в развиващите се страни в Африка и Азия са станали безплодни. Дори и в Европа има не малко хора пострадали при ваксинирането на децата си или самите те от ваксиниране и след много разкрити от лекари и активисти преди 4-5 г. бе започнало да се превръща в движение против ваксините, а сега при така наречения коронавирус и предполагаемите ваксини на западните фармацевтични компании печелят милиони и дори милиарди от продажбите на продуктите си със съмнителни съставки. Как така никой не прави пълен анализ на всяка партида ваксини, която получава държавата и не се показва в публичното пространство? А и другата глупост - никой не носи отговорност, ако нещо се случи и дори имат наглостта да изискват хората да подписват декларация за това, а на всичкото отгоре и така наречения зелен сертификат, което е форма на дискриминация и в много отрасли начин на принуда различни хора да се вексинират. Заленият сертификат е форма на сегрегация и фашизъм използвайки медицински претекст, за да ограничават хората и да ги принуждават да се ваксинират. Всъщност така наречените ваксинин са експериментални продукти и дали може да има някакви последствия ще си покаже едва след години. Минималното време за тестване на ваксини е 4-5 години, а сегашните са в стадий 3 до 2023 г. Хората опитни мишки ли са?
Десетки хиляди лекари и научни работници от здравната индустрия по цял свят, както и стотици хиляди здравни работници са против ваксините за коронавирус.

Благодарение на ваксините коронавируса продължава да се разпространява, някаква част от ваксинираните продължават да заразяват другите хора, а на всичкото отгоре няма реална полза от самото ваксиниране. В Израел, където голям % от хората са ваксинирани съобщават, че 93% от хората, които са в болниците са били ваксинирани. В малката държава Андора след започване на ваксинирането има невероятен бум на заболели и разпространение на вируса.
Предполагам че българската ваксина на Андрей Чобанов ще бъде действително истинска и дейсваща, и по-безобидна.

Истина е, че има начини човек да не премине през коронавируса, a има и древна йога техника, с помощта на която се унищожават всички възможни вируси и предотвратява попадането и развитието им в организма.
Друга подробност е, че има и лекарства лекуващи коронавируса. Аз още преди повече от година писах в блога си за направено полско лекарство разработено от полска фармацевтична фирма от Люблин, което лекува много по-добре с двойно по-голям процент заболелите от коронавирус, което се води първото реално лекуващо заболелите лекарство в света. Да сте видели някъде да се използва? Да сте чули някой лекар да каже нещо за това лекарство? - Ами не. А в същото време искат да ползват съмнителните боклуци на големите западни концерни.    












Гласувай:
7



1. sekirata - повече от ясно е
25.10.2021 11:31
политизираха..................ФАТАЛНА ГРЕШКА
цитирай
2. panazea - Има нещо гнило в Дания , каза датския принц Хамлет !
25.10.2021 15:21
След 2000 година не е ясно с какво бодат децата ни.
Ако искат да се разправят с нас , както с индийците , не могат без помощта на местните еничери !
Поздрав !
Панацея
цитирай
3. ernest - Глобалистът Жак Атали е съветник на Франсоа Митеран (бивш президент на Франция) и през 1981 г. е написал
30.10.2021 10:04
"Бъдещето ще бъде за намиране на начин за намаляване на населението.
Ще започнем с възрастните хора, защото когато човек е над 60, 65 години, живее по-дълго, отколкото произвежда и излиза скъпо на обществото.
После слабите и после безполезните, които не допринасят с нищо за обществото, защото стават все по-глупави и ненужни.
Евтаназията се отнася към тези групи;
Евтаназията трябва да бъде съществен инструмент за бъдещите ни общества във всички случаи.
Разбира се няма да можем да можем да екзекутираме хора, или да организираме лагери.
Ще се отървем от тях, като ги оставим да повярват, че е за тяхно добро.
Твърде голямо и в някаква степен ненужно население е нещо икономически неизгодно. Социално е много по-добре човешката машина да спре рязко, отколкото ако това се прави постепенно.
Няма да можем да направим тестове за интелигентност на милиони и милиарди хора, можете да си представите това!
Ще намерим или предизвикаме нещо; пандемия, която е насочена към определени хора, истинска икономическа криза, или вирус, който ще засегне възрастните, няма значение, или слабите и страхуващите се, които ще поддадат. Тъпите ще повярват и ще поискат да ги лекуват. Ще сме се погрижили лечението да бъде планирано, лечение, което ще бъде решението. Така подбора, идиотите ще си направят сами, сами ще отидат на заколение "

Този цитат е от книгата на Жак Атали "Кратка история на бъдещето", издадена във Франция през 2006 година. На български е издадена през юли 2016 г. и показва, какви глупости и гадости замислят такива хора. Като се има предвид, че Нюрнбергският кодекс е в сила спокойно такива, като него могат да бъдат осъдени на смърт дори само заради разпространението на подобни идеи против човечеството.
И като цяло може да се каже, че още на срещата в Литъл Рок през 2018 г. решават човечеството да бъде разделено на две касти - произвеждащи благата и ползващи благата, като за обикновените хора всеки да кара, кой както може, а те да живеят по 120-140 г.

Още през 1972 г. според доклада на Римския клуб населението на планетата трябва да бъде намалено. Така възниква и идеята за един милиард население наричан още "златният милиард".

А преди 5 г. в доклада си към Римския клуб Йорген Рандерс и Греъм Макстън отправят призив за семейна „политика на едното дете”, която, според авторите на доклада, би трябвало да бъде насърчавана в индустриалните държави. В същото време те пишат, че планетата ни има ресурси за 10 милиарда жители (което е поредната глупост) и предлагат за икономически силните държави намаляне на икономическия прираст на 1%.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ernest
Категория: История
Прочетен: 2677476
Постинги: 576
Коментари: 1166
Гласове: 1228
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930