Постинг
11.02.2023 15:10 -
Готови ли сте да се тровите с ядене на нас - екоми?
Автор: ernest
Категория: Други
Прочетен: 4724 Коментари: 4 Гласове:
Последна промяна: 21.03.2023 13:09
Прочетен: 4724 Коментари: 4 Гласове:
4
Последна промяна: 21.03.2023 13:09
Един извънреден пост поради изключителната важност на дебата в клипа
Нa 3 януари добрия Европейски съюз, който много го е грижа за хората прие вкарването на протеин от насекоми и брашно от насекоми в храните и съответно само една фирма монополно да държи бизнеса през следващите 5 г. и противоречи на всички правила в бизнеса.
В хранителната промишленост и заведенията за хранене до скоро при наличието на насекоми пръскаха с отрови да се спре разпространението им и дори затваряха ресторанти и заведения за хранене, а сега се опитват да накарат хората да ги ядат, въпреки че са вредни.
Изследванията показват, че при 300 ферми за насекоми в 244 са открити патогени и бактерии.
Полски учени след обявяването през 2015 г. от ЕС за създаването на ферми за насекоми за храна в рамките на Европейския съюз посещават всички ферми и навсякъде откриват над 60% бактерии и патогени и заявяват, че тези псевдо храни са не само опасни, но и вредни и призовават да се спре производството. В ЕС са одобрени 4 вида насекоми - хлебарки, червеи, домашен щурец и бръмбари чакат за одобрение още осем вида.
В азиатските страни по пазарите могат да се видят, като екзотична храна за пробване различни насекоми и пълзящи твари, но истината е, че никой местен в тези страни не яде по 5-6 пъти седмично насекоми. В исторически план се вижда, че това може да се случи само по изключение, когато е настъшил глад и няма друга храна, примерно в Египет, когато скакалци изяли всичката зеленина и растителност и нямало друга храна и временно през нея година яли скакалци.
Понякога измамниците от страната откъм насаждането на насекомите казват, че в някои от Е-тата поставяни в някои от храните има отдавна извлеци от насекоми. Така например Е-120, от което няма никаква необходимост, но се поставя в много от храните и неща за консумация, като кафето (не истинското) специално за да подсилва цвета - с една дума с измамна цел да може даа привлича вниманието на клиента съдържа карминова киселина, която се прави от насекомото кошенил. И една малка подробност. Още преди половин век в Института Пастьор във Франция правят задълбочени изследвания върху въздействието на Е-тата в храните и заключението е, че са много вредни и водят до над 100 вида забилявания.
Темата e твърде сериозна и в клипа се дебатира и разкриват различни скрити с това неща:
Без насекоми в храната! | с адв. Нина Ламбова и Киро Скалата
Нa 3 януари добрия Европейски съюз, който много го е грижа за хората прие вкарването на протеин от насекоми и брашно от насекоми в храните и съответно само една фирма монополно да държи бизнеса през следващите 5 г. и противоречи на всички правила в бизнеса.
В хранителната промишленост и заведенията за хранене до скоро при наличието на насекоми пръскаха с отрови да се спре разпространението им и дори затваряха ресторанти и заведения за хранене, а сега се опитват да накарат хората да ги ядат, въпреки че са вредни.
Изследванията показват, че при 300 ферми за насекоми в 244 са открити патогени и бактерии.
Полски учени след обявяването през 2015 г. от ЕС за създаването на ферми за насекоми за храна в рамките на Европейския съюз посещават всички ферми и навсякъде откриват над 60% бактерии и патогени и заявяват, че тези псевдо храни са не само опасни, но и вредни и призовават да се спре производството. В ЕС са одобрени 4 вида насекоми - хлебарки, червеи, домашен щурец и бръмбари чакат за одобрение още осем вида.
В азиатските страни по пазарите могат да се видят, като екзотична храна за пробване различни насекоми и пълзящи твари, но истината е, че никой местен в тези страни не яде по 5-6 пъти седмично насекоми. В исторически план се вижда, че това може да се случи само по изключение, когато е настъшил глад и няма друга храна, примерно в Египет, когато скакалци изяли всичката зеленина и растителност и нямало друга храна и временно през нея година яли скакалци.
Понякога измамниците от страната откъм насаждането на насекомите казват, че в някои от Е-тата поставяни в някои от храните има отдавна извлеци от насекоми. Така например Е-120, от което няма никаква необходимост, но се поставя в много от храните и неща за консумация, като кафето (не истинското) специално за да подсилва цвета - с една дума с измамна цел да може даа привлича вниманието на клиента съдържа карминова киселина, която се прави от насекомото кошенил. И една малка подробност. Още преди половин век в Института Пастьор във Франция правят задълбочени изследвания върху въздействието на Е-тата в храните и заключението е, че са много вредни и водят до над 100 вида забилявания.
Темата e твърде сериозна и в клипа се дебатира и разкриват различни скрити с това неща:
Без насекоми в храната! | с адв. Нина Ламбова и Киро Скалата
Подробности за опита за убийство на Тръм...
Русия е най-виновна за прокарването на п...
Pics.Кур_сове.Да.Ама найн, йок, ноо, нет...
Русия е най-виновна за прокарването на п...
Pics.Кур_сове.Да.Ама найн, йок, ноо, нет...
Споко, приятелю /лко - не си личи мъжко ли си или женско/. Европейският съюз, или Съветският съюз, или Американският съюз или Марсианският /няма значение/ могат да разрешат и да ядеш говна. Но решението си е само твое и никой не може да те задължи да го правиш, освен, ако сам /а/ не пожелаеш. Така, че цялата тази тупурдия около бубулечките е максимално идиотска.
цитирайРазбира се всеки сам избира храната си и има начини да се избегне индивидуално.
Най-елементарно - няма да им ги купуваме храните.
Но като включат брашно от мухи или хлебарки в различните храни, както посочват в намеренията си и като попритиснат останалото производство на животински храни с така наречения въглероден отпечатък и положението никак няма да е розово за милиони хора. Затова е редното да се противопоставим.
цитирайНай-елементарно - няма да им ги купуваме храните.
Но като включат брашно от мухи или хлебарки в различните храни, както посочват в намеренията си и като попритиснат останалото производство на животински храни с така наречения въглероден отпечатък и положението никак няма да е розово за милиони хора. Затова е редното да се противопоставим.
Има толкова друга храна
цитирайи освен, че на човек не му е необходимо много храна, то през ХХ век се популяризира митът за по-голямото количество протеин и започва по-голямата и дори постоянна консумация на местни продукти.
цитирайТърсене