Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.04.2011 09:42 - Истината за канонизирането на папа Йоан-Павел ІІ
Автор: ernest Категория: История   
Прочетен: 3874 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 02.04.2013 22:08


На 1 май (деня на основаването на сатанинския орден на баварските илюминати) ще бъде канонизирането на папа Йоан-Павел ІІ. От създаването на еретичната папска институция около 150 души папи са били извратени бисексуални, хомосексуалисти и имащи инцест връзки със собствените си синове, дъщери внуци и внучки, а около 300 са си имали любовници и ползвали услугите на проститутки и са правели оргии в папските покои, но този е един от най-лошите. Йоан-Павел ІІ е троянски кон внедрен в християнството с цел да го разруши и е използван от илюминатите за обединението на религиите към Новия Световен Ред. По време на неговия понтификат Йоан-Павел ІІ организира и участва на изключително голям брой икуменични сбирки. Среща се с лидерите на различни религии и култове и ги приема за католици без дори да са се покаяли. Лъже, че всички религии стигат до Бог. Ами защо тогава е дошъл Исус на земята? Да се поразходи ли малко? В Библията се казва:

   „Аз съм пътят, и истината, и животът; никой не дохожда при Отца, освен чрез Мене.” (Евангелие от Йоана 14:6)

    „Защото има само един Бог и един ходатай между Бога и човеците, човекът Христос Исус” (Първото послание към Тимотея 2:5)

„Ако брат ти, синът на майка ти или синът ти, или дъщеря ти, или жената на пазвата ти, или приятелят ти, който е като душата ти, те подмами тайно и каже: Да идем и да служим на други богове! – които нито ти, нито бащите ти са знаели,от боговете на народите, които са около вас, близо до теб или далеч от теб, от единия край на земята до другия край на земята  – да не се съгласяваш с него и да не го слушаш. Да не го пощади окото ти, нито да го пожалиш, нито да го скриеш,а непременно да го умъртвиш; ръката ти да бъде първа против него, за да го умъртви, и след това ръката на целия народ.” (Второзаконие 13:6-9) 

  Но според новия катехизис на католическата църква всеки, който е чул или не за Христос е християнин. И вече няма нужда от покаяние...

image

  
   Карол Войтила става папа Йоан Павел II, след като е отровен Албино Лучани (папа Йоан Павел I), който е един от малкото достойни мъже застанали на папския престол. Албино Лучани започва война с представителите на масонските ложи във Ватикана (около 110 души по онова време) и изготвя списък кои хора да бъдат отлъчени, но е отровен и е намерен държащ списъка в ръка. Папа Йоан Павел I е само тридесет и три дни на папския престол от 26 август до 28 септември 1978 г. 

  От времето на издигането си за папа на 16 октомври 1978 г., папа Йоан-Павел II е направил 102 официални папски посещения извън Ватикана и над 140 в Италия. Като епископ на Рим е посетил 301 от всичките 334 епархии. Има 38 официални визити, 650 аудиенции и срещи с държавни глави и 212 аудиенции с министър-председатели и всичко това в името на обединението на религиите. Папа Йоан-Павел ІІ участва в различни езически ритуали. В Индия си слага знака на Шива на челото, покланя се на будистки религиозен водач и дори поставя в католическа катедрала в Асизи статуя на Буда, посещава гроб на индийски гуру и си събува краката в негова чест. Влиза в шинтоистки храм и присъства на шинтоистка церемония. Подкрепя мюсюлманството и целува корана, среща се като с приятели с мюсюлмански лидери. Преклонен на колене целува свещен камък. Общува с демонични вуду шамани и приема и подкрепя вярванията им. Папата се среща с представители от всевъзможни демонични култове и не им казва, че имат нужда от покаяние и приемането на Исус, но ги приема такива каквито са си и ги счита за католици. Да припомня от раннохристиянската история, че по времето на гонението на Диоклециан започнало в края на февруари 303 г. около 1 милион християни са убити именно защото са отказали да принесат жертвоприношения на езическите богове и да имат каквото и да е нещо общо с тях. Част от християните, които са жертвали стават предатели. Те са наречени лапси и са изхвърлени от истинската църква. Приетият по времето на Никейския събор през 325 г. канон 10 гласи лапсите да бъдат отлъчени от църквата. Папа Йоан Павел II по собствено желание върши описаните мерзости представляващи духовни блудства в очите на Бог и е лапс предател!   
 
Включвам 10 и 11 канон от Никейския събор:

Канон 10


Ако някои отпаднали са били ръкоположени в свещенство по незнание или и със знанието на тия, които са ги ръкоположили, това не отслабва силата на църковното правило, понеже такива, след като се узнае истината, се низвергват от свещен чин.


Канон 11


Относно отстъпили от вярата не по принуда или по причина на отнемане на имот, или поради опасност или нещо подобно, както това се случи във време на Ликиниевото мъченичество, съборът реши да им се оказва милост, макар да не заслужават човеколюбие. И така, ония, които искрено се покаят, нека три години бъдат между слушащите писанието, като верни, седем години да коленичат в църква, искайки прошка, и две години да участват с народа в молитвите, без да се причастяват със светите тайни.

image  

   Папата-еретик целува корана

  Според католическата традиция кандидатът първоначално се канонизира за "блажен", а едва след това може и за "светец". Изискването още е да изминат 5 години от смъртта, но католиците сами не спазват собствените си правила. На 19 април 2005 г. Бенидикт XVI предприема процедура по беатификацията на Йоан-Павел ІІ. Няма никакво съмнение, че за папа Йоан-Павел ІІ се пази специално място в ада!!!  
 

image

Дори самото погребение на папата е окултно и е направено според магьосническите вярвания, поради което Йоан Павел II е погребан (неканично) в трапецоведен ковчег. А това нещо, което би трябвало да е кръст също има странна форма. 
 

image 

 
  Сегашният папа Бенедикт XVI не е по-различен от предшественика си, въпреки че не пътува колкото Йоан-Павел ІІ той поддържа икуменизма с обединението на религиите и също е предател – лапс и масон. Преди да стане папа Бенедикт XVI живеещ под рожденото си име Йозеф Ратцингер той е бил главен инквизитор – заемал е ръководен пост в Конгрегацията за доктрината на вярата – организация която по-рано е носела името инквизиция (Върховна свещена конгрегация на Римската и Вселенска инквизиция), но през ХХ век на три пъти си е сменила името. По времето на хитлеровия режим като младеж Ратцингер е бил последовател на Хитлер и е членувал в нацистката организация за деца и младежи „Хитлер югенд”. Когато Втората световна война привършва Ратцингер е на 18-годишна възраст. Той твърди, че не е участвал във военни действия, но както е добре известно и доста по-млади от него са запасвали оръжие и са влизали в сражения особено в края на войната.




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ernest
Категория: История
Прочетен: 2673193
Постинги: 576
Коментари: 1166
Гласове: 1228
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930