Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.04.2015 10:37 - Тайни и загадки. Кодирана информация в информационното поле
Автор: ernest Категория: История   
Прочетен: 2874 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 20.10.2015 19:47


Изследователите и учените са на мнение, че около земята има информационно поле, в което е кодирана информация както за миналото, така и за бъдещето. И някои хора по един или друг начин успяват да приемат подобна информация. През XIX век един възрастен човек донесъл във Ватикана акварелни закодирани рисунки, които се счита, че са направени от Нострадамус. 

image

Една от акварелните рисунки на Нострадамус, която се счита, че изобразява едната от кулите близнаци на Ню Йорк

 
Не е тайна, че закодирана информация се среща и в написани текстове. Това се среща при написани текстове на песни, при стихотворения на доста поети, както и в някои книги1.   

image

Някои учени изказват твърдения, че земята има свое собствено био поле около нея. И различни космонавти разказват за нещо като видения точно около предполагаемото пространство на това поле. За тези неща открито говорят руските космонавти в наши дни (в миналото по времето на социализма е било забранено да говорят подобни неща). Космонавтът Виталий Иванович Севастьянов видял собственият си дом от космоса в Сочи. А пък Александър Серебров видял оживените улици с хората на Кейптаун. Aмериканският космонават Гордън Купър твърди, че точно излизайки в орбира видял къщата си, разглеждал къщите и после видял някакъв влак и усетил, че жена му е там. Както се установило по-късно точно по това време тя наистина е била в този влак и влакът се намирал в посоченото място. Джеймс Ирвин пък твърди, че в космоса постоянно чувствал присъствието на Бог. Дори Юрий Гагарин, при първото му излизане в орбита, когато се върнал твърдял, че чул чудна мелодия в космоса. Няколко години след това той чул по радиото тази електронна мелодия, която току-що била написана.

Според Книгата на Енох съдбата на всекиго е предварително решена:

„Врявоил ми рече: Това, което ти доверих и ти записа, го запиши и за хората, за да знаят, че предварително е отредена съдбата на всяка човешка душа, още преди да се появят небето и земята.” (Книга на Енох, Славянска версия, X)

-----------------------------------------

1 Освен обикновенния начин, когато писателите без да са наясно пишат неща, които по-късно се случват, както при книгата "Потъването на Титан" (в която се описва Титаник години преди още да са започнали да го строят) съществува и още един по-рядък вариант. През февруари един ден на два пъти имах видение. Беше странно и на два пъти се повтори. Два дни преди да започна да чета една много, много древна книга, вероятно поне на около 10 000 г. Ако може да се вярва авторът е представител от предната високо развита цивилизация на земята. След два дни потърсих какво да чета и когато започнах да чета книгата моментално разбрах, че видението е свързано с нея.




Гласувай:
4



1. bubolina111 - Q33NY
13.04.2015 22:29
Toва не е номер на самолет, нито на полет. Но иначе много добре пасва. По-вълнуващо за мен беше как Уикипедия разбра за убийството на Немцов, близо 2 часа преди да се случи?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ernest
Категория: История
Прочетен: 2665883
Постинги: 576
Коментари: 1166
Гласове: 1228
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031