Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.05.2016 12:42 - Модата в рапа - мъжете вече с поли и рокли, резбата наполовина
Автор: ernest Категория: Музика   
Прочетен: 3866 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 31.10.2016 12:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Рапърите обърнаха резбите. Е поне на половина. Поне за сега. Както гласи един съвременен виц:

Питат рапър:
- Mоже ли да си рапър и да не си обърнал 1 резбата?
- Може, ама не е модерно!

Вече тръгва и лафа "половин резба" и започнаха да стават модерни вицовете за рапъри.

imageВнимание в този постинг има мръсни вицове!


Двама бащи на рапъри след училищна сбирка на родители си говорят. Единият казва на другия:
- Моя взе полата на баба си.
- А, ти нищо не знаеш. А пък моя както си водеше момичета вече започна и с момчета. Не било модерно да си само с момичета. Трябвало да си джендър. Първо да опиташ и от двете, пък после да решиш дали си мъж или жена.
- И ти опъна ли го?
- Не предпочита да спи с рапъри!

image

Подрастващ рап фен с пола

image

Още един рап фен от гетото с пола

image

image

Новата мода в рапа е с поли сред рап слушателите

Двама бащи си говорят. Единият пита другия:
- Чух, че синът ти станал рапър?
- Аa, той не е гей, той е бисексуален!

image

Ученици на училище с поли


Срещат се двама съученици. Единият емо, другият рапър. Първият поздравява:
- Как е половин резба?
- Добре е маце!

Рапър среща свой съученик през ваканцията и го пита:
- Обърна ли вече резбата или си още хомофоб?

Две млади жени, едната живее с рапър си говорят. Тази, която живее с рапъра се оплаква:
- Моя го хванах да ми изневерява.
- С коя?
- С мъж. Предпочитал рапъри. Преди поне ми изневеряваше с жени...
- Що не го разкараш?
- Ще го разкарам и ще стана проститутка!


Две млади жени, познати си говорят. Едната живее с рапър, другата с рокаджия. Тази която живее с рапър, извратена се хвали:
- Миналата седмица моя ме води на суинг парти (развратен секс на такива, които се събират по двойки и си разменят партньорите и правят секс с различни), а тази седмица ще спретнем с 10-15 души оргия.
- Твоя те води на тези неща понеже сам не може да те оправи! Оня ден с моя правихме два часа секс пълна програма.

Началото на рап музиката започва през 70-те години, някъде около 1974 г. в гетото в Бронкс в Ню Йорк. На махленски партита някои негра се опитвали да подражават на известни по онова време фънк и соул изпълнители, но понеже не били талантливи и не им се получавало много, започнали да го преиначават на подпийнало или дрогирано и възникнал моментът на рапиране, който след това се превърнал в отделен начин, похват на пеене и музикален стил. Така обясняват експертите възникването на рапа - музиката на бедните негра и престъпници от гетата, на търговците с наркотици, проституцията и разврата. Въпреки че рапът е предимно етническо-расова музика свързана с бита на афроамериканското цветнокожо население в гетата и че в САЩ има и черен расизъм насочен против белте през 90-те години рап музиката разширява своя обхват и след определени манипулации в музикалната индустрия започва да се приема в по-широк мащаб. 

Има различна музика и стилове. Един харесва едно, друг друго. Но голяма част от музикалната индустрия се манипулира от звукозаписните компании и съответно - задкулисни играчи. Свидетели сме на промяна на морално-ценностната система на хората и понякога за целта се използва включително и музиката. За повече по въпроса препоръчвам следните постинги:

http://ernest.blog.bg/drugi/2016/05/04/otnosno-uzakoniavaneto-na-pedofiliiata-incesta-i-dr-izvrasht.1449200

http://ernest.blog.bg/drugi/2015/05/08/teoriiata-za-gendyra-myj-li-ste-ili-jena-ili-quot-neshto-quo.1359881

В почти всички музикални стилове има нормални хора, а също и християнски изпълнители. В този постинг става въпрос за налагането чрез рап музиката на джендър тенденциите и промяната на половата идентичност. Преди 2000-3000-5000 г.. а и до преди 120 години, когато някой видел някого на 300-400 метра разстояние отдалеч е знаел дали вижда мъж или жена. Те са се различавали по облеклото. Имало е отличаващи половете начини и стил на обличане. Полова идентичност.

image

Ето примерно как са изглеждали хората през втората половина на XIX век

През ХХ век малко по малко започват сред феминистките, лесбийките и бисексуалните жени да налагат носенето на панталони, което е мъжко облекло, от рок музиката през 60-те започват да се носят дънките, а през 70-те, 80-те години от глема, глем метъла жените взимат и носенето на клинове, което също е мъжко облекло. В миналото подобно облекло за около 1000 години се е носело като отличаваща черта сред благородниците, а по-късно впити по краката трика започват да носят и цирковите артисти, което можете да видите от старите филми от началото на 50-те години или по-късно (примерно филма Trapeze от 1956 г.). Единствено хората от аристокрацията можели да носят обувки с остри върхове. Селяните и крепостните селяни носели закръглени отпред обувки и ако някой дръзнел да сложи остри обувки бил сурово наказван. Това са били отличителните белези за разликата между благородниците и простолюдието, като в добавка към това може да се спомене и дългата коса при благородниците и задължително късата или бръснена при непринадлежащите към аристокрацията. В България носенето на къса коса нула номер се разпространява от неонацистите скинове, рапа и престъпниците.

image 

Наполеон началото на XIX век

За целта на промиването на мозъци и изграждането на нови травеститно-лесбо стереотипи се използвали модни дизайнери и кадри в някои филми. Първа бисексуалната Коко Шанел докато се намирала, като държанка в имението на един милионер, който имал различни фаворитки (нещо средно между любовници и проститутки на едноклиентна практика) се опитала да се отличи сред другите му фаворитки и понеже той прекарвал много време в езда в имението си направила собственоръчно модел панталони за езда и отишла на езда и така го впечатлила. Като краен етап е започването на жените да носят панталони през 60-те години след модни представяния на дизайнери и с това обезличаването на женствеността. Наред с това се вдига и % на бисексуалността и хомосексуалността сред жените с 200-300 %, а в някои страни с 1000-2000%. Сега подобно явление се наблюдава и сред мъжете, където се опитват да наложат носенето на поли и рокли и приемането на джендъра2. За тази цел се използва и рап музиката, където вече доста от рапърите започнаха да носят поли и рокли и това започва да става модерно в тези среди.

Когато се появява хип-хоп музиката, тъй като това е сред афроамериканската култура на хулиганите и престъпниците, на хората от бандите в гетата, които едни други се бият и убиват и дрехите им са такива - като на престъпници и хулигани. Разпуснати, най-често 2-3 номера по-големи тениски и панталони (когато някой е дрогиран или пиян не може лесно да обуе тесни дънки или тениска по мярка, по удобно е да са по-големи поне 1-2 номера) шапки с козирки, понякога носени идиотската назад, дебели вериги на врата (това е останало от робството) и много къса коса (останало от робството и престъпността - като вкарат някого в затвора задължително го подстригвали, бръсненето гола глава и постоянното подстригване нула номер идва също и от сатанизма, сериозен постинг за косата на: http://ernest.blog.bg/history/2014/11/18/ima-li-znachenie-kolko-dylga-e-kosata-pri-myjete-myjkite-pri.1314893).
През 90-те в страната започват да се носят суичъри с качулки, но това не е свързано с определен музикален стил. Първоначално тръгва от метъла и спортуващите хора. В САЩ спортни суичери има още през 50-те, но в България при масовата конфекция през 80-те по време на соца няма анцузи с качулки. Като цяло добавянето на качулки към спортните дрехи идва от монашеските дрехи (раса) с качулки от Средновековието и романската епоха.
В България първите хора слушащи рап са около 1989 г. в София, които са  били приятели с метълите. Популярността на рап музиката навлиза през 1994 г., когато се появяват първите български рап изпълнители. Популярността на рапа в България е от 1994 до края на 2004 г. От 2005 г. до 2011 г. популярни стават емо и гуув. Сега се слушат всякакви стилове и няма някакъв конкретен стил на преден план.

image

Носенето на дебели вериги на врата в рапа датира още от 70-те или 80-те

image

Вероятно съвременна снимка на рапър с гетобластер, който прави сатанинския знак

image

За сравнение снимка по време на сатанински ритуал в Църквата на сатаната. На преден план висшият жрец Петер Гилмор правещ знака на сатаната с ръка.


image

През 70-те се появяват рапърите разкарващи се по улиците с огромни касетофони на рамо наричани ghetto-blasters, на втората рисунка виждаме рапъра престъпник с пистолет, на третата вече е рапъра с рокля

image

Понякога направо рап феновете ходят с изсулени гащи и смятат това за много красиво и готино

image

Други предпочитат да се обличат така
 

  image
Съвременният мъж

image

Известният моден дизайнер Mark Jacobs с пола


image

image


image

Каква пола само

image

Бялата рокля също е на мода 


image

Още някакъв индивид

image

image

Може и с вратовръзка

image

Мода за рапъри

image

Зимна модна колекция поли

image

Разбира се и модният пролетно-летен сезон предлага роклички

image

Новата модна колекция за чернокожи - сако и рокля с презрамки

image

Има и модна колекция поли

image

"Специални" рокли за рапъри есенно зимен сезон. На снимката рапъра ASAP Rocky, който е гей.

image

Бял рапър с пола

image

image


image

Рапъри с поли

image

Kanye West, който в интервю през 2005 г. си признава, че е гей. 

image

 "джендър" пола

image

image

Lord Jamar с пола стил3 Kanye West от сингъла "Вдигни си полата"

 
image

Рапъра Young Thug от Атланта си пада по леопардови рокли
 
image

Карето също е на мода - Puff Daddy

image

Дори старото куче рапъра Snoop Dogg излиза с пола

image

Рапър с бабешка пола, каквито са били модерни преди 60-70 години. В Америка момичетата са ходели с такива и подобни на училище през 40-те и 50-те години


 

image

Рап изпълнителя Mos Def от Бруклин

image

Рапъра Wiz Khalifa си пада по плисирани поли

image

Рапъра Aidonia 

image

На снимката кой мъж, кой жена, не е ясно има ли въобще жени (поне двама са мъже). Рапъра Jaden Smith с пола.
 
image

Jaden Smith си е сменил полата с друга

image

А тук е в комплект
 
image

Някои рапъри са по-старомодни и предпочитат дълги рокли до земята

image

При получаване на музикални награди рапърът може да е с рокля и риза отгоре (якето е понеже е хладно)

image

На който му е топло може да кара и по тениска

image

CeeLo Green също си има хубава рокля и костюмче

image

Рап изпълнителя 2 Chainz от Колидж Парк, Джорджия

image

image

Известният баскетболен играч Ръсел Уестбрук (рап фен) с пола

image

Еминем - белите също могат да скачат с поли


image

Други предпочитат поли на розички

image

Някои рап изпълнители предпочитат да се омъжват 


-----------------------------

1 Tова не е майтап работа. В САЩ над 45% от слушащите рап са бисексуални или хомосексуални. Около 60-70% от момичетата и жените в рап средите са бисексуални или хомосексуални и около 40-45% при момчетата и мъжете, а около 95-98% от слушащите рап са неморални и сексуално извратени по някакъв начин. В различните страни споменатите % са различни.

2 Според теорията за джендъра измислена от американския психолог Джон Мъни мъжете и жените не се раждали мъже и жени, но когато пораснели те сами можели да решат какви са.
http://ernest.blog.bg/drugi/2015/05/08/teoriiata-za-gendyra-myj-li-ste-ili-jena-ili-quot-neshto-quo.1359881

3 Отишъл Kanye West в Африка да види предците си. Обикалял насам натам и стигнал до едно племе, които били известни, че ония им работи били много големи и карали на каквото попадне, я човек, я маймуна. Водачът му казал:
- Аз съм до тук, по-нататък ще ходиш сам, ако искаш да ги видиш. Ще те чакам до този баобаб.
- Kanye West като чул, че им били големи ония работи си казал: "Може пък да съм от това племе, я да отида да ги видя."
Хората от племето имали обичай да проверяват ония работи на посетителите, за да не влезе някой съгледвач от някое враждебно племе. Като отишъл Kanye West им казал, че идва от Америка и че много уважава африканската култура. Кимали, кимали докато им говорел и след това му казали да си покаже онази работа. Показал я той и вождът му казал:
- При нас обичаят е когато някой с такава малка работа, като тебе дойде и се прави на интересен да го мине войнът от племето, на който му е най-голяма онази работа.
Като чул това Kanye West започнал да бяга. Бягал той 15 минути, бягал 20, ама от цигарите и тревата дето я пушил започнал да се задъхва, а гледа оня го настига. Спрял, поне още докато може да говори и да пробват да се разберат:
- Аз съм известен в Америка. Ще ти дам много пари само недей моля те.
- Традициите и обичаите на племето са свещени!
- Поне да ти направя само свирка?
- То, ако беше за свирка, аз и сам мога да си направя!

 Върнал се Kanye West от Африка и разказва патилата си на приятели рапъри. Разказал той и какво му се случило с племето на ония с големите работи. Като свършил разказа си един от неговите приятели, който чул, че има някакви йога методи му казва:
- Да беше правил йога, че да ти порасне онази работа. Можеше не той да те опъне, ами ти да станеш вожд на племето! 

 




Гласувай:
2



1. django - Обичайният приложен сатанизъм на ...
12.05.2016 13:59
Обичайният приложен сатанизъм на социалните инженери богохулци.

Любовта към парите е емоционален двигател на рапърите. Щеше да е смешно ако не беше тъжно.
цитирай
2. ernest - да
12.05.2016 14:07
Така е.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ernest
Категория: История
Прочетен: 2665994
Постинги: 576
Коментари: 1166
Гласове: 1228
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031