Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.09.2016 17:39 - Скрити масоно-илюминатски послания в обложките на музикални албуми
Автор: ernest Категория: Музика   
Прочетен: 10981 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 16.01.2017 20:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Голяма част от музикалната индустрия се контролира и постепенно се вкарват стилове с текстове с често срещани теми с цел въздействие върху големи маси от хора. Освен това има стил на преобладаващо поведение и начини на обличане. Така например по време на хипи движението са характерни пускането на бради и мустаци и дълги коси с бунт против стандартите на обществото, при скин движението на неонацистите са бръснатите глави и нула номер1, хулиганията и побоищата, в емо музиката тенденцията е бисексуалност, метросексуалност, смяна на пола, в рап музиката разврата, престъпността, от по-ново време (рапа е стар музикален стил от 70-те) навлизането на бисексуалността (от 20-25 г.) и джендъра (от 4-5 г.) - уеднаквяването на половете с носенето на поли и рокли сред рапърите, в готика магьосничеството, вампиризма, фетишизма, садомазохизма, пиърсинга и т.н.

 image

Белият рапър Еминем с пола 


Постинги свързани с дадените теми:

http://ernest.blog.bg/muzika/2015/01/28/oshte-neshto-za-muzikata-i-razlichnite-stilove-i-subkulturni.1333709

http://ernest.blog.bg/muzika/2016/05/12/modata-v-rapa-myjete-veche-s-poli-i-rokli-rezbata-napolovina.1450995

http://ernest.blog.bg/muzika/2016/03/09/prikritiiat-satanizym-pri-beyonce-riana-jay-z-eminem-i-dr.1435889

Освен музикалното въздействие и скритите послания албумите имат и обложки. На обложките са изобразявани различни неща. Понякога това са просто рекламни картинки с цел просто да привлекат купувача, докато друг път имат послания към слушателите. Посланията могат да бъдат свързани с темите в песните в дадения албум (има и концептуални албуми), а могат и да имат крипто-религиозен характер. Посланията могат да бъдат измислени и включени по желание на самите музиканти, но по-често те са вкарвани от музикалните фирми, а много от музикантите и хал хабер си нямат какво в действителност изобразяват кориците на техните албуми.

Ще започна с няколко цитата от книгата ми Разбуленото лице на рока и метъла:

"На 20 юни 1966 г. единствено в САЩ е издаден сборният албум Yesterday and Today (Вчера и днес), съдържащ песни от предните два албума, които не са издадени все още в САЩ и 3 песни от предстоящия им албум. Обложката на албума е повече от шокираща. На нея стоят музикантите в бели работни касапски престилки-сака, върху които има късове месо и кукли на деца. Едва ли има смисъл да обяснявам закодирания символизъм на обложката, от който албум в САЩ продават 750 000 броя." (Разбуленото лице на рока и метъла, стр. 169)

image

Касапската обложка на Битълз насърчаваща убийството на деца
 

"За обложката на третия си албум Frankenchrist (дума създадена от Франкенщайн и Христос) Dead Kennedys използват снимка на масони с фесове от ордена The Ancient Arabic Order of Nobles of the Mistic Shrine. Братството „The Ancient Arabic Order of Nobles of the Mistic Shrine” (Орденът на Благородниците на Мистичния Олтар) се състои от масони, които са най-малко 32-та степен по Шотландския ритуал или 13 степен (на тамплиера) по Йоркския. По този начин Орденът на Благородниците на Мистичния Олтар представлява вътрешен кръг в масонството. Видни членове на този орден са били генерал Дъглас Мак Артър, американските президенти Уорън Хардинг, Хари Труман и Джерълд Форд. Този орден има показна страна, целта на който е да се опитва да показва масонството в добра светлина. Въпреки че се представя, че парите, които се събират от членовете на Древния арабски орден на Благородниците на Мистичния Олтар са предназначени за различни благотворителни дейности се оказва, че това не е точно така. Разследване по този въпрос, направено и публикувано в The Orlando Sentinel (29 юни-3 юли 1986 г.) в статия озаглавена The Shriners: Where the money goes (Олтарците: Къде отиват парите) разкрива, че при наличието на 195 храма на Ордена на Благородниците на Мистичния Олтар през 1984 г. 76 храма са събрали сумата 10.4 милиона долара, от които само 2.7 милиона са били дарени на Олтарски болници, а останалите са останали в храмовете и после са потънали някъде. Това съвсем не е единичен случай. През периода 1999-2003 са събрали 46 милиона долара, докато Олтарските болници за деца са получили само 2.5 милиона.

 image

Обложката на пънк групата Дед Кенедис с масони с фесофе

Много от тайните и полутайни общества са навързани едно в друго и представляват нещо като мрежа, която е трудно да се разплете. Докато изискването някой да е член на Ордена на Благородниците на Мистичния Олтар е някой да бъде вече масон, то в самия орден има и друг вътрешен орден. Това е Орденът на Кетцалкоатл. Орденът на Кетцалкоатл е привидно безобиден. Той е основан на 14 март 1945 г. от масона от 33-та степен Велик майстор на Muy Respectable Grand Logia Valle de Mexico – Артър Елиан в Мексико и е посветен на ацтекския кървав бог на небето и вятъра Кетцалкоатл (Пернатата змия), на когото в миналото ежедневно принасяли стотици хора в жертва. В древността до XVI век на територията на Мексико постоянно се водели малки войни с цел да може редовно да се набавят хора за жертвоприношение. Според Zumarraga (един от първите католически епископи на Мексико) ацтеките годишно жертвали 20 000 души, което вероятно е доста занижена цифра. Когато дядото на последния владетел Монтезума Чокойотцин освещавал отварянето на един храм в Теночтитлан (днешно Мексико сити) столицата на мехиките (повече известни като ацтеки) били жертвани 80 000 души. Това траяло няколко дни и пленниците чакали в редици докато им дойде редът. Историците споменават, че през 1488 г. ацтеките принесли в жертва в столицата си Теночтитлан разположенa на остров в езерото Текскоко 20 000 души пленници в жертва за четири дни. Когато няколко от хората на Кортес влезли в една от многото пирамиди изброили 100 000 човешки черепа и се изморили да броят, а краят на черепите не се виждал.
Изискването за членовете на филантропичния Орден на Кетцалкоатл е преди това да са станали членове на Ордена на мистичния олтар. Твърди се, че този орден се базира на древни ацтекски легенди. Членовете са наричани Artisans или Kо-Ah-Tаys, а ложите Teocalis по ацтекската дума за ложа. При първоначалното влизане в това вътрешно общество членовете биват наричани Coate (хора от племето). В ордена има само две степени, Artisan и Master Artisan. След церемония по посвещаване се приема първата степен, но за втората се изисква пилигримна обиколка на древните храмове на кръвожадните ацтекски богове, сред които влиза изискването да се посетят пирамидите в Мексико, храмът на Кетцалкоатл в Теотиахуакан или Чичен Итца в Юкатан или изпълнението на церемония наричана Feast of Fire. Орденът е разпространен в САЩ, Мексико, Панама и Канада. Масоните твърдят, че това е орден за забавление, но какво да кажем за поклонението към Кетцалкоатл? В Библията ненапразно пише: „пазете се от идоли” и „Да нямаш други богове освен мен”. Не трябва да се омаловажава фактът, че в чест на Пернатата змия ежедневно до преди 500 години принасяли десетки хора в жертвоприношение. Първо изваждали сърцата на нещастниците, а по-късно ръцете и краката им били изяждани от жреците хомосексуалисти, които още на 6-годишна възраст били посвещавани за жреци с хомосексуален ритуал." (Разбуленото лице на рока и метъла, стр. 143-144)

Неслучайно явление е появата на мексикански пирамиди в обложките на някои изпълнители. Така например David Т. Chastein, който е от индиански произход си признава, че изповядва древна индианска религия, а на обложката на един от инстументалните си албуми - ACOUSTIC VISIONS е поместил мексиканска пирамида (върху каквито се извършвали човешки жертвоприношения) от върха на която излизат лъчи. Прави впечатление също и названието на фирмата, която издава албумите му Leviathan Records.

 image

"В обложката на шестия албум на Van Halen издаден точно преди Коледа 1983 г. озаглавен MCMLXXXIV или да го напиша с малко по-разбираемите и масови арабски цифри 1984 виждаме едно малко ангелче взело цигара в ръка, което всъщност си е доста езическа картина, тъй като ангелчето – купидонче всъщност е бог на еротичната любов, син на римската богиня на любовта Венера. Идеята е отчасти заимствана от обложката на албума Heaven and Hell на Black Sabbath излязъл три години и половина по-рано. Не е зле да се отбележи, че дори изразът Heaven and Hell е окултен и произлиза от името на най-известната книга на шведския окултист и масон Emanuel Swedenborg (1688-1772), публикувана през 1758 г. Обложката на албума 5150 на Van Halen от периода с певеца Сейми Хагар издаден на 24 март 1986 г. изобразява древногръцкия бог-титан Атлас, който държи небето. Именно в негова чест по езически тертип са наименувани картите наричани „атласи”, водещи началото си от изображението на бога-титан Атлас върху заглавния лист на сборника с европейски карти на фламандския географ и картограф Герхард Меркатор (1512-1594)." (Разбуленото лице на рока и метъла, стр. 136)

 image

Van Halen 1984

 

 image

Обложката на албума Heaven and Hell на Black Sabbath. Освен че пушенето 2 е непристоен и вреден порок, който е характерен за тъмната сила забележете, че ангелите са женски. А в християнството няма "женски" ангели - тоест това са паднали ангели - демони!

image 
 

Древногръцкият бог-титан Атлас, който държи небето на албума 5150 на Van Halen, чието име представлява полицейски код. Дали е случайност, че собствениците на фирмата Warner Bros занимаващи се с филми и музика са известни масони?


image

Обложката на албума Nine Lives нa Aerosmith изобразяваща хиндуисткото божество Шива с котешка глава (котката пък е обожествявана в древен Египет, като богинята Бастед). Връзката с Индия откриваме в песента "Taste of India", където интрото е от саранги изпълнителя Ramesh Mishra.
 В същата поза с вдигнат ляв крак често е изобразяван Кришна или Шива да свири на флейта   

 image
 

Обложката на немския рапър Принц Пи включваща пирамидата, като окултен символ и надписа илюминати

 image


На няколко от обложките на албуми на негърската фънк група Earth Wind and Fire, чието име е три от магьосническите елементи има скрити символики и няколко са свързани с масонския символ - пирамида


 image

Обложката на Еlitist с масонските символи
 в която са включени голям брой масонски символи - Окото на Хор, масонската колона, пергела, ключът на Хирам и последствията - разделянето на планетата

image

Еднодоларовата банкнота включваща голям брой скрити масонски и илюминатски символики


 

Върху американския долар наблюдаваме редица скрити и закодирани символики. Някои от тях са:

Широчината на доларовата банкнота е 66, 6 мм. Броят на каменните блокове на пирамидата е 72 и се свързва с Кабала и малките ключове на цар Соломон състояли се от 36 талисмана със 72 отпечатъка символизиращи седемдесет и двата принципа на йерархия в ада. Отдясно на банкнотата виждаме американския орел, който държи 13 стрели в десния си крак считани за символ на първите 13 щата, в левия си крак има маслинена клонка с 13 маслинени листа и 13 маслини. На главата на орела във формата на хексаграма са 13 звезди, пирамидата има 13 слоя, опашката се състои от девет пера – символ на стабилността, а при увеличение в страни до листата дори се вижда малка сова-символ на илюминатите. Райетата на американското знаме също са 13. На изображението на Държавния печат на САЩ, което е поместено на еднодоларовата банкнота орелът държи надпис на латински E Pluribus unum – „От многото идва един”, който се състои отново от 13 букви. При играта на двузначна символика цифрата 13 в кабала се свързва със сефирите теферет и кетер, също според гематрията 13 е символ на единство ахад (на иврит означава „един”). Ранните дизайни съдържали римски орел и феникс. Фениксът е символ на Луцифер. В американското масонство феникса на всяко крило има по 13 пера. Пресечената пирамида на еднодоларовата банкнота също така напомня на мексиканските пирамиди, които имат площадки на върховете и именно на тези площадки на върховете ежедневно били принасяни в жертва стотици и хиляди хора. От другата страна на банкнотата отдясно на Вашингтон се намира зелен кръгъл печат и околовръстен надпис The Department of Treasury 1789. Във вътрешността във формата на щит в горната част виждаме везните – символ на правосъдието на гръцката богиня Темида и в долната ключ – масонски символ, известен като „ключът на Хирам”. Точките върху разделящия ги ъгъл са тринайсет на брой. В ляво има изображение на пирамида с Окото на Хор – масоно-илюминатски символ, под нея в полукръг е поставен надписа Novus Ordo Seclorum (Нов Световен Ред), а над пирамидата Annuit coeptis (Начинанието ни е успешно) състоящо се от 13 букви. В първия ред от блокове в основата на пирамидата е изписано с латински цифри MDCCLXXVI или с малко по разбираемите приложими днес цифри 1776, което е годината на създаването на САЩ, но също и на ордена на илюминатите.

През 1957 г. благодарение на кампанията от предприемача Матю Ротър от щата Арканзас върху доларовите банкноти е поместен надписа „Вярваме в Господа”, което по-рано отсъствало и правителството никак не желаело да поставя върху доларовата банкнота.

Различни групи използват символиката на американския долар в техните обложки на албуми.

 image

Топ крисчън глем метъл групата Stryper правят заигравка с американския долар и надписа Ние вярваме в Господа. Заигравката е в кой вярваме? В долара или в Господа?

 image

   Обложката на хард рок групата Spooky Tooth

 image

Хеви метъл групата Hades e поместила промени на символите, като вместо Novus Ordo Seclorum (Нов Световен Ред) четем Resisting success Успех на съпротивата (става въпрос за съпротивата срещу Новия Световен Ред)

В повечето музикални стилове има песни или дори албуми против Новия Световен Ред. Най-много е в стрийт пънка (най-много в подсрила RАC (Rock Against Comunism), като в повечето страни са забранени и криминализирани, а концертите се организират тайно, дори вече от Youtube е тръгнала цензура и им трият клиповете), след това в останалите, като пауър метъл, рап, кънтри, грайндкор, хейткор и др.
В музикалния стил AOR се пее тематично за любов и романтика, но има един албум на една група от по-ново поколение - Steelhouse Lane, които в дебютния си албум Slaves to the New World (Робите на Новия Свят) свирят все още не до толкова ориентиран AOR, но смесица от Hard "n Heavy c AOR и обложката на албума е многозначителна.

image

Обложката на албума Slaves to the New World на групата Steelhouse Lаne

image

Част от текстовете на немската пауър метъл група Gamma Ray са антиилюминатски. Те издават албума No World Order - Не Световен Ред, а имат и инструментал директно против илюминатите 

 


За повече четете книгата Разбуленото лице на рока и метъла.



"Защото нашата борба не е срещу кръв и плът, а срещу началствата, срещу властите, срещу световните владетели на мрака на този свят, срещу духовете на злото в небесните места." (Ефесяни 6:12)

----------------------------


1 В България в някои градове има повече младежи с бръснати глави и постригани нула номер* (това обикновено е синдром-отклонение за бедните страни или още е свързано с хейт движението - омразата и съответно хулиганите и скиновете) и когато някои чужденци видят много такива остават с впечатлението, че всички са раково болни (или СПИН) или че са неонацисти и излиза име, че в България младите момчета и мъже не са добре и масово са болни или им хлопат дъските.

* Насилствено са подстригвани голи глави крепостните селяни, робите, затворниците, в концентрационните лагери и на повечето места войниците. В религиозен аспект доброволно се постригват в сатанизма и монасите в будизма. Бръсненето гола глава и нула номер от три десетилетия още е отличителна черта за хейтърите, скиновете, хулиганията и хейт музикалните силове (пънк, хардкор и по-развалената част от рапа - гангста рап, хейт рап, хардкор рап и др).

Целта на скин (гола глава) подстрижките е младежите и мъжете да изглеждат грозни и плашещи, като престъпници или подстригани войници.

image

Скинове неонацисти

При по-големите мъже, които са с такива подстрижки причината обикновено е или професия, която изисква по-ниска коса (примерно, ако някой работи охрана или е военен) или оплешивяване и за да не си личи много. В същото време може да се спомене, че е нормално явление при някои мъже, които взимат мерки за подобрение на косата си да имат моменти на временно подстригване докато правят определени процедури за целта.

image
image

Ето две снимки на Михаел Киске - вие всички можете сами да определите, кога е по-красив с коса или без коса - красив е с коса!

image
image

В някои страни има и не малко момичета и жени дето не ги слушат много главите с обратна представа за добро и лошо, красиво и грозно, правилна и неправилна сексуалност, които харесват грозното, лошото и извратеното (това има демоничен произход) и не им харесват хубавите и добри неща. Mалък процент от тези жени също се подстригват голи глави. Aз не се интересувам от извратената бисексуална Бритни Спиърс, но да ме пощавате, ама на мен ми харесва oт долната снимка с коса и никак не ми харесва без коса от горната снимка (на някои хора с обратни представи може да им харесат Киске и Бритни без коса и те самите да се подстригват така).
Постинг показващ ясно някои от крайностите при обръщането на стандартите за красиво и грозно в изкуството:
http://ernest.blog.bg/izkustvo/2014/10/02/liubovta-na-pikaso.1301559
 


2 В езичеството към божествата (демоните) се извършват възлияния с ароматни треви. От там при някои народи е възникнала идеята да вдишват в чест на божествата (демоните) тези растения. По откровение християнски пророци споменават, че сатана много се радвал на измамени и прецакани хора, които пушат. В някои харизматични църкви се практикува гонене на демони на тютюнопушене (когато не искат да се откажат или сами не могат да се откажат са демони). Срещал съм хора, на които са им изгонили демоните и са се отказали след молитви.
В миналото е имало повече пушачи, сега в над 70% от държавите са паднали на половина, а след време този порок съвсем ще изчезне.
 
http://ernest.blog.bg/drugi/2015/12/30/veche-e-napravena-mashina-za-pytuvane-vyv-vremeto-pyrvi-eksp.1418630
В повечето страни са считани за второ качество хора. Именно част от пушачите стават и наркомани.

В миналото до преди 130-200 г.  също е било разпространено сред някои от мъжете от простолюдието да дъвчат тютюн. Понякога на някои, за да им е по-серт и да им е по-вкусно добавяли към него и конски фъшкии. Сега този вреден навик е изчезнал. По същия начин ще изчезне и тютюнопушенето.

До няколко години Япония се очаква да бъде първата страна в коятo ще бъде забранено тютюнопушенето и продажбата на цигари. (В някои постинги давам начини как се лекува пушене. Мога да помогна на пушачите с информация, как да се откажат - един от най-добрите начини е билката кудзу корен.)
В много страни вече се разказват вицове за пушачи и им се подиграват и ги наричат "бавните самоубийци*", по цигарите им има надписи "Пушенето убива", а вече присъстват и истински снимки на хора умиращи в раковите отделения и др.

* Пушачите не ценят здравето и живота си, ако ги ценяха нямаше да пушат!

image
Повечето хора не знаят, как да дишат правилно, а пушачите - направо се тровят. От ляво бял дроб на непушач, от дясно бял дроб на пушач (имам щастието да съм непушач и да имам здрав бял дроб, като този отляво)

image

Майтапчийска обложка от албум на полската глем метъл група Lessdress. Името на албума е Глупаците умират млади (като под "глупаците" се разбират - пушачите)
 

Един интересен случай. Наскоро в болница в канадския град Ванкувър постъпил заклет пушач на 42 г. с проблеми с кръвообращението. По време на операцията изведнъж от крака му бликнала кръв, която била зелена. След изследване се оказало, че от прекаляването с взимането на някакво лекарство имащо в състава си сулфиди кръвта на този пушач придобила съответния цвят.

 

Ето няколко вица:

 Изгубил се пушач в огромна болница и пита минувач:

- Извинете да знаете къде се намира раковото отделение?

- Съжалявам не знам, не пуша.


Срещат се двама познати. Единият пита, другия, който е пушач:

-  Как е рака*? Хвана ли го вече или още си го чакаш?


*Имам постинг в блога от преди 5 г., където се споменават някои от начините как се лекува рак.


Пушач след преглед при лекаря:
- Докторе, а може ли да пуша поне по 5-6 цигари на ден?
- Какви цигари?
- За в бъдеще де...
- Какво бъдеще?

Попитали пушачка*:

- Какво ще стане, ако една муха ти влезе в главата?
-?
- Ще прави компания на другите мухи!

*Достатъчно е да спомена, че в България една от 3-4 жени между 32 и 38 г. има рак на гърдата (а да не говорим за другите видове рак). Причините са вредните вещества в храните, в дамската козметика, тютюнопушене и ползването на микровълнови печки.

След като забраняват пушенето в заведения и офиси преди няколко години в САЩ в големите градове е често явление пушачи да излизат да пушат на улицата. По-рано предимно проститутки е можело да се видят да стоят на едно място някъде на улицата и да пушат. Сега в повечето градове в САЩ пушачите се срамуват (в Ню Йорк не е така) да пушат на улицата. Дори децата им правят забележки и им се подиграват и ги наричат пропаднали хора.


Мъж отива към жена, която пуши на улицата и пита:

- Извинете вие пушачка ли сте или чакате клиенти?
- Не съм професионалистка, ама за 100 долара и аз мога да свърша работата.


Върви пушач по улицата и вижда паднала цяла цигара и как куче я препикава* и си казва: "Отиде хубавата цигара",,,

* За да се разбере вица човек трябва да е наясно с нещата. Иронията е, че в цигарите сред различните вредни химически вещества, които слагат има и животинска пикня, целта на която е да ги накара да се пристрастяват.


Закачка с пушач или пушачка (на английски няма родове, думата е smoker):

- Ти така ли си миришеш (вониш*) или си пушач (пушачка)?


* Те пушачите не се усещат, че миришат и различните цигари мирашат различно, някои са много гадни, а също и разбира се пурите. Добрe e да се спомене, че има и ароматизиран тютюн, но той е още по-вреден поради химическите вещества вкарани в него.



image
Верижни пушачи

image

Някои сами се обричат на смъртно наказание

image

Пушенето кара хората да се отпуснат... в гроба

image

 












Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ernest
Категория: История
Прочетен: 2672175
Постинги: 576
Коментари: 1166
Гласове: 1228
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930