Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.10.2009 18:19 - Джордж Буш ще бъде изправен пред съд
Автор: ernest Категория: Новини   
Прочетен: 6323 Коментари: 5 Гласове:
4

Последна промяна: 23.10.2009 10:17


  Джордж Буш ще бъде съден от Далаския съд по обвинения за скриване истината за 11 септември и вина за смъртта на голям брой хора (включващо жертвите в Ирак и фалшивите претенции за започването на войната от която той има финансови девиденти):
Dallas County District Attorney Craig Watkins FAX 214-653-5774 Phone                214-653-3600        

PETITION

Dallas County District Attorney
Frank Crawley Courts Building
133 N Industrial Blvd LB 19
Dallas, TX 75207

Re: George W. Bush Prosecution on Murder Charges

District Attorney Craig Watkins
Книгата “The Prosecution of George W. Bush for Murder” на обвинителя Vincent Bugliosi може да бъде поръчана от адрес:
 10141 Daria Place, Dallas, TX, 75229-6630 

Статия за изправянето на Буш пред съда на английски може да намерите на:
http://media.causes.com/603745
както и на:
http://www.congress.org/congressorg/bio/userletter/?id=3181&letter_id=4017130546

  Много хора са изцяло с промити мозъци от разпространяваната фалшива версия от масмедиите, но истината за 11 септември и събарянето на кулите близнаци на Световния търговски център в Ню Йорк през 2001 г. все пак си излиза наяве за тези които търсят истината.
  Още година преди атентата през септември 2000 г. е предложен проект за новия век на Америка озаглавен Rebuilding American Defences (Престрояването на американската отбрана) и подзаглавие Strategy, Forces and Resources For a New Century (Стратегии и ресурси за новия век), при който се предвиждало създаването на катострофа по-голяма и от Pearl Harbor за да бъде накарано населението да приеме новостите. Няма никакво съмнение, че правителството е участвало в заговор с имитацията на терористична атака срещу Световния търговски център с цел намалянето на гражданските права на жителите на САЩ със законите Patriot Act и принуда за въвеждането на биометричните данни и превръщането на страната в полицейска държава на една крачка от военното положение.
  Броят на Нюзуик от 24 септември 2001г. съобщава, че някои от хората заемащи високи постове в Пентагона "по случайност" са отменили планираните си полети за 11 септември за следващата сутрин. Чернокожия кмет на Сан Франциско Уили Браун в късните часове на 10 септември бил предупреден с обаждане по телефона от най-висша инстанция от Националната сигурност (Кондолиза Райс, членуваща в CFR) да не пътува със самолет на 11 септември. Самия президент на САЩ Джордж Буш на 10 септември заминава на гости при брат си във  Флорида.    
                                                              
  В статия от 1-ви ноември 2001 г., написана от Anthony Sampson във вестник the Guardian  се съобщава, че по данни от френския вестник Le Figaro два месеца преди атентатите на 11 септември Осама бен Ладен летял със самолет до Дубай където бил в Американска болница (лекувал проблеми с бъбреците) и имал среща с местния агент на CIA.
  На 11 септември CBS Evening News спокойно съобщанат, че Осама бен Ладен бил в Пакистан и получил медицинско обслужване във военната болница Rawalpind. По-късно медицинската сестра, която го приела разказва, че за него дошъл специален медицински екип.
  Много скоро след атентатите по времето докато уж търсят Осама бен Ладен журналист спокойто го намира и взима интервю от него и то бива публикувано в западната преса...
  Водaчите с кучета в Световния Търговски Център "по случайност" са били изтеглени и охраната се е състояла от обикновенни 12 часови смени.
На 10 септември "по случайност" 4 516 акции на Америкън Еърлайнс са извадени на борсата, което е 11 пъти повече от дневната норма.
 В записите от разговорите с пожарникарите в кулите близнаци се споменават вторични взривове, което при внимателно преглеждане на видеозаписите също се забелязва, както и това, че кулите падат със скоростта на свободното падане. И по-рано се е случвало самолет да се забие в небостъргач (28 юли 1945 г.), но дори след 24 часа горене всичко е приключило и небостъргачът Емпъйр стейт билдинт си е още на мястото в Ню Йорк. Джим Марс  в книгата Inside Job: Unmasking the 9/11 Conspiracies (Вътрешна работа: Демаскиране на конспирациите от 11 септември) по този въпрос пише:
  "- Нито един железобетонен небостъргач в историята не се е сгромолясвал единствено заради пожар. Скоростното свободно падане на кулите на Световния търговски център, заедно с разтопената стомана и ситния прах демонстрираха всички характеристики на контролирано разрушаване.
  - Точно такова контролирано разрушаване се случи в 17ч. същия ден, когато според наемателя на комплекса на Световния търговски център 47-етажната сграда беше "свалена" т. е. преднамерено разрушена.
  - Жизненоважни доказателства, включително строителната стомана на сградите, бяха унищожени чрез бързото отстраняване и разрушаване от американските правителствени официални лица без никакво разследване. Това е само една от множеството причини списание Fire Enggineering (Противопожарно инжинерство) да нарече официалното разследване "полуизпечен фарс".
  Тереза Велиз, която работила на 47 етаж на северната кула при удара на полет 11 заявява:
  "Навсякъде имаше взривове. Убедена съм, че бомбите са били предварително поставени от някой."   
  На 24 септември 2001г. 51 годишния пожарникар Луи Качиоли работещ на Кола 47 в Харлем казва:
  "С другите пожарникари се качвахме с асансьора на 24 етаж за да евакуираме работниците. На последния път гръмна бомба. Ние мислим, че е имало разположени бомби в сградата."     
  При атентата на сградата на Пентагона положението е повече от очевидно. Въпреки, че се твърди, че в сградата се е блъснал огромен самолет боинг, никъде от него не се намират следи и сякаш се е изпарил. намерени са малки парчета считани, че принадлежат на някакъв малък самолет (вероятно управляван дистанционно), които не могат да бъдат идентифицирани
които бързо биват прибрани и скрити. Забелязваме, че въпреки че има дупка в сградата на Понтагона вътре няма нищо (самолета се е изпарил). Странно, но някои от прозорците дори не са счупени, а огромните макари пред сградата дори не са докоснати. Добре известно е какви големи щети би могъл да нанесе огробния самолет боинг, но такива всъщтност не са намерени. 

image
     Ето така би изглеждала ситуацията, ако в Пентагона би се ударил самолет боинг

image
                     Макарите "случайно" не са били ударени от "самолета" 

image
             Предполагаемия боинг се е изпарил, но пък кола се е запазила
image
                           Няма начин тази малка дупка да е оставена от боинг

  Доста страно е, че Федералната администрация по авиация (FAA), Националния военен център (NMCC) и Североамериканското командване на отбраната  на въздушното пространство (NORD) не предприемат нищо в продължение на тридесетина минути. Авиодиспечерите биват уведомени в 8:15, че двата самолета Полет 11 на American Arlines Боинг 767 с 92ма пътници на борда и Полет 175 на United Airlines Боинг с 65 души пътници са очевидно отклонени от курса, но NORAD не са уведомени в продължение на двадесет минути, а след това вместо моментална реакция са необходими още петнайсет минути за да може изтребителите да получат заповед за излитане от военновъздушната база Отис и нито един не успява да пристигне на време за да се намеси. В същото време през периода септември 2000г. до юни 2001г. Пентагонът е нареждал излитането на изтребители шейсет и седем пъти в случаи с отклонили се самолети. Странно, но никаква противовъздушна и противоракетна инсталация в района на Пентагона и областа на Вашингтон не е била активирана. Друго странно обстоятелство е, че изтребителите F-16 от по далечната база Лангли са летели само с една трета от максималната си скорост 1500 мили в час. По случайност точно на 11 септември NORAD и NRO провеждат военни игри симулирайки реакции при отвлечени самолети, които се сблъскват в сгради. Според плановете на учението провеждано от NRO в Чантли, Вирджиния намиращо се само на около четири мили от международното летище Дълес във Вашингтон разработени от Джон Фултън офицер от ЦРУ се изисквало евакуирането на евакуирането на три хиляди души служители на NRO, което е доста удобно, като се има на предвид, че единият от похитените самолети Боинг 757 от Полет 77 на American Airlines с 64 пътници на борда излита именно от летище Дълес. Изумителното около учението по операция "Бдителен войн" на NORAD е, че се провежда в трите места на сблъсъците в Ню Йорк, Вашингтон, окръг Колумбия и Пенсилвания.
  По времето на атентатите американският президент Джордж Буш се намира на посещение - фотосеанс в стаята на втори клас в училище "Букър" в Сарасота, Флорида. Когато в 9:06 часа главнокомандващият Андрю Кард влиза в класната стая и прошепва на президента, че втори самолет е ударил втората кула на Световния търговски център Буш не предприема нищо. Неколкократно Джордж Буш заявява, че е видял първия самолет да удря Северната кула на Световния търговски център:
  "Стоях извън класната стая, чакайки да вляза, и видях самолет да удря кулата - телевизорът очевидно беше включен, а след като някога и аз пилотирах, казах: "Ето един ужасен пилот".
  Да, ама тук нещо не се връзва, тъй като никакъв видеозапис на забиването на самолета в Северната кула не е бил излъчван в САЩ до вечерта.
  Относно симулираните атентати на 11 септември 2001г. Джим Марс във въведението на книгата си Inside Job: Unmasking the 9/11 Conspiracies (Вътрешна работа: Демаскиране на конспирациите от 11 септември) пише:
  "- Никой в правителството - с изключение на бившия шеф на борбата с тероризма в Националния съвет за сигурност Ричард А. Кларк - не почувства нуждата да се извни на американския народ за провала на 11/9.
  - Самият президент Буш отказа за се извини за трагедията на 11/9 на американската общественост или на семействата на жертвите по време на пресконференцията през април 2004г., независимо че имаше възможност да го направи поне три пъти."  

Препоръчителни сериозни сайтовe по темата на английски с десетки линкове и документални записи: http://images.google.bg/imgres?imgurl=http://www.apfn.org/images/pentagon-9-11.jpg&imgrefurl=http://www.apfn.org/apfn/flight77.htm&usg=__qfRxUYZMMGXufVLs7-DQolAWRAg=&h=335&w=512&sz=40&hl=bg&start=6&tbnid=X48ePj95M7xMdM:&tbnh=86&tbnw=131&prev=/images%3Fq%3Dpentagon%2B911%26gbv%3D2%26hl%3Dbg
http://images.google.bg/imgres?imgurl=http://verdade.no.sapo.pt/destruction/pentagon_911_terror.jpg&imgrefurl=http://verdade.no.sapo.pt/destruction/wtc_conspiracy.html&usg=__Rmbjug16O8aXDBDbgJ3pQhnqQ5s=&h=391&w=600&sz=58&hl=bg&start=7&tbnid=Kh4cHfYUVoOXlM:&tbnh=88&tbnw=135&prev=/images%3Fq%3Dpentagon%2B911%26gbv%3D2%26hl%3Dbg
http://images.google.bg/imgres?imgurl=http://www.cosmicpenguin.com/911/bradm/911index/200109114-800JPG.JPG&imgrefurl=http://www.cosmicpenguin.com/911/bradm/911index/pentagon.html&usg=__8PWK9wy5a_0wzYkPj9WuGvSRkV0=&h=302&w=800&sz=42&hl=bg&start=8&tbnid=fRM5ltFAAOuULM:&tbnh=54&tbnw=143&prev=/images%3Fq%3Dpentagon%2B911%26gbv%3D2%26hl%3Dbg
http://images.google.bg/imgres?imgurl=http://www.apfn.org/apfn/flight77-10.jpg&imgrefurl=http://www.apfn.org/apfn/WTC_practiced.htm&usg=__nIPtF22I6-dI6f9-ql55HhwL4iU=&h=261&w=400&sz=24&hl=bg&start=12&tbnid=nE6JwL6NRevv6M:&tbnh=81&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3Dpentagon%2B911%26gbv%3D2%26hl%3Dbg
още: http://images.google.bg/imgres?imgurl=http://physics911.ca/modules/myalbum/photos/12.jpg&imgrefurl=http://investigate911.bravehost.com/&usg=__XGg9kSwrzWrWa0i8xjY-3bTpcc8=&h=371&w=693&sz=85&hl=bg&start=13&tbnid=JcPcIhjBXhi-OM:&tbnh=74&tbnw=139&prev=/images%3Fq%3Dpentagon%2B911%26gbv%3D2%26hl%3Dbg

Документален филм за свободно даунлоудване ще намерите на: http://www.loosechange911.com/download/trailer.wmv
Гласувай:
41. dorichela - И аз съм на мнение, че Буш сам си бутна ...
16.10.2009 18:28
И аз съм на мнение, че Буш сам си бутна Небостъргачите,за да си намери причина да започне "война срещу тероризма"...
цитирай
2. анонимен - Колко мъка има по този свят Боже
16.10.2009 18:34
Муахахахаха. Не вярвах, че още има дървени кратуни, които вярват в подобни конспиративни простотии, но явно съм грешал. Докато се взирате в несъществуващи неща живота продължава да тече, но не и за вас. Сигурен съм, че сте фенове на, отговарящия на всички въпроси филм Zaigest, а? Всъщност е чудесно, че има и такива като вас, за да се успокоя, че още съм нормален.
цитирай
3. ernest - Муахахахаха. Не вярвах, че още има ...
16.10.2009 18:43
анонимен написа:
Муахахахаха. Не вярвах, че още има дървени кратуни, които вярват в подобни конспиративни простотии, но явно съм грешал. Докато се взирате в несъществуващи неща живота продължава да тече, но не и за вас. Сигурен съм, че сте фенове на, отговарящия на всички въпроси филм Zaigest, а? Всъщност е чудесно, че има и такива като вас, за да се успокоя, че още съм нормален.

Браво на теб - сигурно само ти си нормален! Ернест
цитирай
4. анонимен - konspiracii
17.10.2009 17:53
mi te si sastestvuvat i mejdu po-bednite tez raboti!koi za nekoi lev ,koi za niakoi znina moma i t.n.!taka 4e zasto ne i konspiracia za nekoi miliard a??
цитирай
5. estirbg - Много си прав, Ернест!
03.12.2010 13:34
Буш сам се оплете в лъжите си и поведението си - започнеш ли да лъжеш веднъж, вече не знаеш какво си казал и какво си направил - истината сама излиза наяве...
Може би се е надявал всичко бързо да се потули и да се забрави...Да, ама не!...
Поздравления за материала, който си ни представил, приятелю!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ernest
Категория: История
Прочетен: 2579621
Постинги: 574
Коментари: 1164
Гласове: 1227
Архив
Календар
«  Ноември, 2023  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930